|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Studniówkowiczki 2010 :) cz III
plesiunia uszy do góry, nastepnym razem będzie lepiej
![]() L I L Y mój kolega ma aville i tez nie narzeka mi też się w sumie podoba. tylko trochę lipne zdjęcia-ściagi wychodza bo biedak jeszcze nie poznał tajników fotografowania a poza tym to witam Was drogie Wizazanki
|
|
#3812 |
|
Rozeznanie
|
A ja na egzaminie to najpierw tak mocno przygazowalam na gorce ze az cos smierdzialo
,pozniej zle zaparkowalam pozwolil mi poprawic i do samego konca nie wiedzialam czy zdalam a jeszcze wtedy nie dawali kartek i jak on powiedzial ze pozytywnie to nie wierzylam zostawil mnie w samochodzie ja jeszcze z zapalonym silnikiem nie patrzyl czy dobrze zabezpiecze czy nie
|
#3813 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3814 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mam taką jędze z fizyki że ledwo 2 mam :\ ale na szczęscie to już ostani rok z tym przedmiotem.. ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
a jeszcze inna się z nas śmiała i prawie sama się wywaliła
|
|
|
#3815 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3816 |
|
Raczkowanie
|
no nic dziewuszki ja uciekam, bo już zasypiam przed klawiaturą dobranoc
|
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
to jednak mój wybór padnie na Avilę
dzięki Wszystkim za opinie
|
|
#3818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
*A ja siedzę na wizażu , piszę wypracowanie z wosu , siedzę , piszę ... tak mi się nie chce
|
|
#3819 | |
|
Rozeznanie
|
ta moja właśnie też uczyła innych nauczycieli, ma własny tok rozumowania i... dziwnie gada
np 'dzisiaj mam ochote na ciebie, zostań po lekcji', albo że wszyscy jesteśmy kosmitami a ona jedna ocalała dziwna babka ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
a tak w ogóle to jaki temat?
|
|
|
#3820 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3821 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
" Demokracja bezpośrednia i pośrednia. Czy obywatele współczesnych państw powinni mieć bezpośredni wpływ na sprawowanie rządów?" to tak jak mnie
|
|
#3823 |
|
Raczkowanie
|
Dawno mnie nie było ale i tak nikt nie tęsknił
Co do prezentow na walentynki to Pall kradne Ci to z cukierkami Tylko musze napisac sobie te 101 powodów... A pisalas ze Tż je szybko jadł bo był ciekawy co jest na karteczkach, to te kartki w srodku były czy coś źle zrozumiałam
|
|
|
|
#3824 |
|
Zadomowienie
|
A mnie zastanawia dlaczego akurat 101 ;p;p Kojarzy mi sie z Dalmatyńczykami ;p;p
|
|
|
|
#3825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3826 |
|
Rozeznanie
|
a my sobie z TŻ prawdopodobnie nic nie kupujemy
zresztą my nie obchodzimy walentynek tylko rocznicę 14 lutego ja już te wszystkie 'romantyczne' i 'ręcznie robione' prezenty przerabiałam, no i cieszył się, ale nie w stopniu zadowalającym mnie, więc teraz tylko praktyczne prezenty a że obecnie nie jesteśmy przy kasie to pójdziemy na jakiegoś drinka i tyle no chyba, że TŻ będzie miał wolny dom ![]() dobrze, że ja już nie mam chemii ani fizyki musieliśmy sobie wybrać w 3 klasie jeden przedmiot spośród chem, fiz i bio, więc wzięłam ten ostatni bo jest najluźniej klasówki z zeszytami i w parach geografia też mi odeszła, ale zdaję ją na maturze, więc trzeba się podciągnąć
|
#3827 |
|
Raczkowanie
|
A no i tak w ogóle to tez mam teraz ferie
Wracajac jeszcze do prezentów to rok temu mojemu Tż kupiłam taka naprawde duza antyrame, wywolałam zdjęcia o których nawet nie wiedzial (mozecie jakies stare z młodości jego i wasze, albo znajomych popytac czy maja jakies), kupilam czerwony brystol i szary papier. Szary papier przypalalam i napisalam rozne wiersze, a czerwonym brystolem wypełnilam antyrame. Zdjęcia przykleiłam taśma od środka zeby nic nie było widac i zeby zdjecia sie nie zniszczyly. Tż był zachwycony Uwielbiam takie twórcze prezenty ![]() ![]() I tak właśnie myślałam o tegorocznych walentynkach i nic mi do głowy nie przychodziło a tu prosze Pall mi pomogła---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- No nikt tu o mnie nawet nie wspomniał to znaczy ze nikt nie tęsknił
|
|
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku, ja nie mam pojęcia co kupić na walentynki :/. Ale może pominiemy to święto, jakoś tak niezbyt mi się widzi takie świętowanie poprzez kupowanie jakichś prezentów. Mam nadzieję, że poprzestaniemy na romantycznym spotkaniu
^^. Tym bardziej, że walentynki zaczną się pod koniec mojej studniówki .
|
#3829 |
|
Rozeznanie
|
też mu zrobiłam chyba dwa lata temu antyramę + nasze zdjęcia, jakieś aforyzmy, a dookoła 'kocham Cię' w różnych językach
do dziś antyrama stoi za łóżkiem, bo 'szkoda robić dziurę w ścianie' żeby powiesić więc jeśli chodzi o niego to 'twórcze prezenty' odpadają
|
|
#3830 | ||||||
|
żona
|
niee, w internecie znalazlam kiedys
i tylko spisalam na paragon zeby go dobić czytaniem![]() Cytat:
jedno ode mnie a drugie od Tż![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moim zdaniem ten film siada na psychike człowieka.. i lepiej go oglądać samemu ![]() Cytat:
bedziesz płakała chyba że nie płaczesz na filmach![]() Cytat:
tez przechodziłam ten stres nastepnym razem sie uda![]() Cytat:
no i poprosiłam Tż żeby nie starał sie czytac, tylko przy jedzeniu![]() __________ Jeeeestem i nareszcie doczytałam ![]() Byłam na korkach z francuskiego i potem w restauracji z Tż dlatego tyle mi zeszło![]() I szczerze powiem ze nie mam ochoty na studniówkę ![]() Napisał do mnie dzisiaj na gadu jakis koles ode mnie ze szkoly, ale nie chcial sie przedtawic;/ i tak pieprzył głupoty.. i nie wiem kto to jest a gada do mnie ze jeszcze butów nie ma kupionych... i że ja to sie chyba ładnie odwale na studniówkę, bo tak czuje Zdenerwowalam sie tylko bo nie wiem kto to
|
||||||
|
|
|
#3831 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tż raz mi sprezentował akwarium z rybkami Bylam zachwycona Albo recznie robiony wiatrak z patyczków od szaszłyków A jak mu to wszystko pieknie wyszło
|
|
|
|
|
#3832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3833 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3834 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój Tż jak tylko wrócił do domu od razu powiesił i jest tak do dzis.. On uwielbia takie prezenty![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Od moich bi zawsze i wszędzie
|
|
|
|
|
#3835 |
|
Rozeznanie
|
Jestem tego samego zdania,złapałam po nim doła na 3 dni a ta muzyka jest juz kompletnie przybijająca.
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3837 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z włosami nie ma problemu, wszystko da się na nich zrobić, każdy lok czy fala się utrzyma, no problem, tylko....boje się, że mi fryzjer nie zrobi tego co chcę. Już raz próbowałam, tłumaczyłam, że to tak naturalnie ma być, żę mi tona lakieru nie potrzebna itd. cóż. wyszło jak wyszło. Ładnie, ale to nie to o czym marzyłam
|
|
|
#3838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie w rodzinie tez jest wesele w sierpniu... mojej chrzestnej corka wychodzi za maz... wesele odwala takie ze szok pewnie. ale watpie zebym byla zaproszona. bo nie dosc ze sie z ciotka raz na pare lat widuje to jeszcze nawet nie zagada ani nic do mnie. za to jej meza bardzo lubie. no ale to ona jest chrzestna moja i tak troche przykro... ogladalam Requiem. cala klasa ogladalismy .bardzo dobry film. i faktycznie siada na psychike. my z tż pewnie tez nie bedziemy sobie robic prezentow na walentynki tylko pewnie np. do kina pojedziemy albo na kolacje. ale chcialabym cos mu dac takiego od serca. pomysle nad tymi cukierkami i antyrama. u mnie jest ten problem ze mieszkam z rodzicami i niespodzianki typu kolacja odpadaja. a tak bym mu chciala zrobic taka suprise... romantyczna kolacja przy swiecach ktora sama przygotowalam a potem... magia
|
|
#3839 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a z walentynkami to ja tez właśnie myslałam o tych czekoladkach albo tej takiej ramce. któraś z Was ją pokazywała.. ![]() a póki co to uciekam spać. dobranoc *
|
|
|
#3840 | |
|
żona
|
ee mi sie predzej wydaje że ktoś sobie jaja robi
Cytat:
bardzo mi sie podobał ten film, ale jakos nie mam ochoty go oglądać kolejne razy i za pierwszym razem ma tylko takie działanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.

mi też się w sumie podoba. tylko trochę lipne zdjęcia-ściagi wychodza bo biedak jeszcze nie poznał tajników fotografowania

ja mam taką jędze z fizyki że ledwo 2 mam :\ ale na szczęscie to już ostani rok z tym przedmiotem..

np 'dzisiaj mam ochote na ciebie, zostań po lekcji', albo że wszyscy jesteśmy kosmitami a ona jedna ocalała 
no chyba, że TŻ będzie miał wolny dom 
więc jeśli chodzi o niego to 'twórcze prezenty' odpadają
nawet nie wiem czemu.