|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo prosze o doradzeni jakies fryzury!!!
Niestety mam bardzo cienke wlosy sa moja zmora od zawwsze..jaka fryzurka bylaby dla mnie odpowiednia bardzo prosze o odpowieddzhttps://static.wizaz.pl/forum/images...attach/jpg.gif Picture 182.jpg (152,0 K
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bardzo prosze o doradzeni jakies fryzury!!!
te kilka piórek na czole bardzo źle wygląda i przez to chyba włosy wyglądaja na przetłuszczone.
ja bm radziła zapuścic ta grzywke i nosic ja tak opadajaca na polowe twarzy ![]() widziałabym Cie również w innym odcieniu włosów.ciemny kasztan?? ![]() pozdrawiam
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
dziekuje za rade ale nieweim doklandie o co Ci chodzi nie moge sobie tego jakos wyobrazic..gdybys podsunela mi jakies zdjecie bylabym wdzieczna
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
witaj
ja również uważam ze powinnas zapuścic grzywke i przyciemnic lekko włosy proponowałabym dla ciebie fryzurki tego typu |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
polecam ten kosmetyk : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-5...y-u-nasady.htm
Naprawdę rewelacyjnie działa, jest dość drogi, aczkolwiek wart swojej ceny i bardzo wydajny. Moje włosy nie są super puszyste, ale codziennie rano je myję i w trakcie suszenia kilka razy psikam lifterem u nasady i wyglądają naprawdę dobrze. |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
własnie o tego typu grzyweczjke mi chodziło co na zdjeciach wklejonych przez nike
![]() pozdrawiam
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem pasuje Ci prosta grzywka bo te kilka pasemek, które masz wtej chwili nie wygląda zbyt estetycznie
.
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
bardzo cienutkie włoski, myslałaś o tym by je zakrecić i zrobic jakiś artystyczny nieład na głowie? wtedy bedzie sie wydawac ze jest ich wiecej
inna opcja to zrobienie gęstszej grzywki(masz wysokie czoło i grzywka ci pasuje ale nie taka cieńka) i zagęstrzenie włosków u fryzjera lub wersja tańsza pasma clip-in na taśmie, na internecie jest tego pełno np allegro.. |
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.