|
|||||||
| Notka |
|
| Służby mundurowe Służby mundurowe to forum, na którym dyskutujemy o pracy, szkołach i możliwości zatrudnienia w policji, straży granicznej, wojsku. Podziel się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8071 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: STRAŻ GRANICZNA-przykładowe testy-poszukuje!!
Witam wszystkich
Jestem tu nowa i trochę poczytałam co piszecie tu o SG ja we wtorek złożyłam papiery
|
|
|
|
#8072 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z jednej strony zależy mi jak cholera, a z drugiej, to jeśli tym razem nic z tego nie wyjdzie, to mam inne plany, które akurat bedę mógł zrealizować w ciągu tego roku co trzeba odczekać żeby ponownie złozyć dokumenty. No ale żeby nie było - walczę do końca!
|
|
#8073 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#8074 |
|
Raczkowanie
|
powiedzieli jakos miedzy 7-10 lutego a ty tez na 2 etap??do jakiego oddzialu??
|
|
|
|
#8075 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ja czekam na wynik wario... mam nadzieję, że ta moja rekrutacja się coś ruszy do przodu... ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
a tak w ogóle tak przygotowana jesteś na te wszystkie testy i wf??? |
||
|
|
|
#8076 |
|
Raczkowanie
|
przygotowuje sie!!ale ciezko!!!wiedza ogolna---hmm i co tu sie uczyc...
|
|
|
|
#8077 |
|
Moderator
|
Witamy askimz ! Życzę Ci powodzenia i wytrwałości w drodze do sukcesu! Jak będziesz miała jakieś pytania, na które jeszcze nikt nie udzielił odpowiedzi, wal jak w dym, na pewno ktoś pomoże.
|
#8078 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z jakiego oddziału Jesteś? Ja też czekam na II etap. Przepraszam PAPATYA
Edytowane przez misia10 Czas edycji: 2010-01-20 o 22:24 |
|
|
|
|
#8079 |
|
Raczkowanie
|
czesc
ja z nadodrzanskiego. a ty???ile juz czekasz na 2 etap?i jaki oddzial?
|
|
|
|
#8080 |
|
Raczkowanie
|
papatya a do mnie nie dzwonili
moze mnie nie zaprosza...Ale w sumie ja juz rok temu papiery zlozylam, to powinni. No zobaczymy. Ale sie juz troche denerwuje.
|
|
|
|
#8081 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie ! Ale jaja jeśli to prawda że II etap za pasem to niedużo zostało czasu na przygotowania .... Kurcze a co z tymi co nie znają wyniku wario
no chyba nie zadzwonią dzień przed informować o egzaminach bo tragedia. Pod warunkiem że wario będzie pozytywny w ogóle. Kurcze ale to stresujące to wszystko normalnie ehhh. Kochani piszcie jak dostniecie takie telefony będzie wiadomo jakie oddziały informują o tym ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Kasia Ty to jesteś wytrwała ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Tak się przejęłam że chyba nie zasnę dzisiaj ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Nadziejo przypomnij mi ile czasu jesteś po wario ? Długo czekasz na wynik ? |
|
|
|
#8082 |
|
Raczkowanie
|
Edaf a mialas probny wf? nie wiem czy oni musza zrobic ten probny wf czy moga-jak im sie chce. Ja juz tez sie przejelam. Skoro papatya juz cos wie, a ja dalej nic
niepokojace to jest.
|
|
|
|
#8083 |
|
Raczkowanie
|
No to czekamy dziewczyny. Skoro papatya dostala taka wiadomosc, a my czekamy na 2 etap, to moze zadzwonia...
|
|
|
|
#8084 |
|
Raczkowanie
|
Ruszyło się w końcu
. Powodzenia wszystkim, którzy jadą na egzaminy![]() ---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ---------- Zadzwonią, nie ma innej możliwości! Ew. czekajcie na listowne powiadomienie, u mnie tak było |
|
|
|
#8085 |
|
Przyczajenie
|
witajcie! rozmowę mam dopiero na 14 kwietnia, koleżanka składała papiery dwa dni przede mną i ma na 3 marca niezłe jaki odstęp czasu
|
|
|
|
#8086 |
|
Raczkowanie
|
Kasia nie miałam próbnego bo nawet nie wiem czy I etap mam pozytywnie zakończony
|
|
|
|
#8087 |
|
Raczkowanie
|
No wlasnie...Jeszcze chwila jest. Ale najgorsze jest to, ze oni kurde w ostatniej chwili nas informuja. I rob wtedy czlowieku co w twojej mocy.
|
|
|
|
#8088 |
|
Raczkowanie
|
Ja dostałam listowne powiadomienie o zakończeniu I etapu i terminie II etapu tydzień przed egzaminami, więc pewnie i u Was tak będzie
|
|
|
|
#8089 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
witaj! wario miałam trzy tygodnie temu! teraz czekam na telefon... ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- witajcie wszyscy, którzy podobnie jak ja nie mogli spać w nocy przez wiadomość o II etapie ![]() teraz pozostało nam czekać na jakieś dobre wieści ze strony oddziału!!! trzymam za Was wszystkich kciuki
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#8090 |
|
Przyczajenie
|
to wszystko jeszcze przede mną I etap i II
mam nadzieję że na rozmowie dam radę jeszcze trochę czasu jest by się przygotować. Koś może składał teraz papiery?????
|
|
|
|
#8091 |
|
Raczkowanie
|
Olcia o ile dobrze pamietam ty jestes z WMOSG? Ja tez. Ale jakos inne oddzialy moga poinformowac wczesniej. Tak jak papatya. Dostala info. I ona maczas zeby sobie wolne zalatwic, jakos sie jeszcze troche przygotowac (psychicznie)
Ale nie ma co narzekac. Trzeba sie cieszyc, ze w ogole robia 2 etap Widzisz Olcia...jest nadzieja. Jakas mala iskierka |
|
|
|
#8092 |
|
Raczkowanie
|
Askimz to masz "troszeczkę" czasu żeby się przygotować
|
|
|
|
#8093 |
|
Przyczajenie
|
trochę wam zazdroszczę że jesteście już trochę dalej ciekawa jestem czy do końca roku to ja się wyrobie ze wszystkim
|
|
|
|
#8094 |
|
Raczkowanie
|
Askimz z jakiego oddzialu jestes? Jest na forum kilka osob ktore dopiero co zlozyly papiery. Np.drew, ewcia-tylko ze jej szybko idzie w dwa tyg. a juz jest po psychotestach
i jeszcze kilkoro innych- tylko ze jakos cichutko siedza.
|
|
|
|
#8095 |
|
Raczkowanie
|
Askimz wiesz co ja od lutego do września tamtego roku czekała na złożenie dokumentów więc sama widzisz jak to jest
|
|
|
|
#8096 |
|
Przyczajenie
|
Ja papiery składałam w Kętrzynie czyli z warmińsko-mazurskiego a tak w ogóle to trzy lata urabiałam męża na to że złoże nie bardzo był za tym
|
|
|
|
#8097 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
właśnie dzwoniłem do kadr i wszelkie pisma powinny być wysyłane jeszcze w tym tygodniu, wiec trzeba będzie polować na listonosza w przyszłym tygodniu Pozdrawiam
|
|
#8098 |
|
Raczkowanie
|
Askimz to ten sam oddzial co ja. Ale ja juz nie wiem jak oni ustawiaja te rozmowy. Ewcia zaniosla tydzien temu we wtroek, a juz w srode rozmowe miala a we wtorek psycho., a drew dzien przed nia zaniosl i ma pod koniec lutego chyba. Ale ze ty tyle czasu musisz czekac...Strasznie dlugo. Ja rozmowe mialam jakos po 2 tyg. Moze tyle chetnych nazbierali od tego czasu kiedy rekrutacje wznowili.
Narab widze, ze ty czesto tam telefonujesz, juz pewnie z paniami na "ty" jestes Czesc Helenka, kiedy ten drugi etap? |
|
|
|
#8099 |
|
Przyczajenie
|
sama już nie wiem przy mnie było ok. 50 osób, które składały papiery tylko fakt, że połowa odeszła z kwitkiem bo miała nie kompletne
---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- facet mówił, że do końca maja mogą wszyscy składać papiery, chyba że zbiorą już określoną liczbę to wtedy skrócą termin |
|
|
|
#8100 |
|
Przyczajenie
|
Witam askimz, ja też jestem z WM Oddziału i tak jak pisała kasia, złożyłem podanie w pierwszym dniu a rozmowę mam 27, a ewcia chyba 2 dni po mnie i już uwinęła się z psycho, ale z tego co pamiętam miała już chyba poświadczenie bezpieczeństwa. Nikt naprawdę nie wie jak oni to organizują. Bądźmy dobrej myśli. Pozdrawiam wszystkich
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Służby mundurowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:59.

Jestem tu nowa i trochę poczytałam co piszecie tu o SG ja we wtorek złożyłam papiery

Z jakiego oddziału Jesteś? Ja też czekam na II etap. Przepraszam PAPATYA
moze mnie nie zaprosza...Ale w sumie ja juz rok temu papiery zlozylam, to powinni. No zobaczymy. Ale sie juz troche denerwuje.

niepokojace to jest.
Ale nie ma co narzekac. Trzeba sie cieszyc, ze w ogole robia 2 etap