Ciekawy prezent - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-22, 14:24   #31
myszka197
BAN stały

Dot.: Ciekawy prezent

a ja nie chciałabym dostać akiego prezentu.. Zupełnie niepraktyczny,- ktoś się napracował, i......... nic z tego nie wynika.
oczywiście to tylko moje skromne zdanie - ale chciałam zwrócić uwagę, że nie każdemu teki prezent przypadnie do gustu - radzę przedtem dyskretnie podpytać.

Edytowane przez myszka197
Czas edycji: 2010-01-22 o 14:33
myszka197 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-22, 14:26   #32
hula_hula
Zakorzenienie

GG do hula_hula

I właśnie o to tutaj chodzi. Ktoś się napracował, to nie jest rzecz po którą można iść do sklepu, włożyć w torebkę i wręczyć, choćby nie wiem jak wyszukana i piękna by była. To niecodzienny, wyjątkowy prezent. Ale każdy chyba wie najlepiej, czy spodoba się osobie, której zamierza go wręczyć.
hula_hula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-22, 14:39   #33

Cytat:
Napisane przez hula_hula Pokaż wiadomość
I właśnie o to tutaj chodzi. Ktoś się napracował, to nie jest rzecz po którą można iść do sklepu, włożyć w torebkę i wręczyć, choćby nie wiem jak wyszukana i piękna by była. To niecodzienny, wyjątkowy prezent. Ale każdy chyba wie najlepiej, czy spodoba się osobie, której zamierza go wręczyć.
Dokładnie

Ja wiem, że daję ten prezent osobie, która to doceni. Akurat to będzie prezent niematerialny, materialny też dostanie
Przecież takie prezenty - wykonane samodzielnie, którym poświęciło się czas - są najpiękniejsze. Ale oczywiście każdy ocenia je inaczej

Ja wiem, że byłabym niesamowicie wzruszona i zachwycona.
ville jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-22, 15:22   #34
niby nic
Zakorzenienie

Ehh szkoda, ze wcześniej na to nie wpadłam. W niecały miesiąc to już nie zdąże, a byłby taki fajny prezent na osiemnastke

Za to drugiej koleżance zrobie taki prezent, nawet mam już pewien pomysł No i mam pół roku

Cytat:
Napisane przez myszka197 Pokaż wiadomość
a ja nie chciałabym dostać akiego prezentu.. Zupełnie niepraktyczny,- ktoś się napracował, i......... nic z tego nie wynika.
oczywiście to tylko moje skromne zdanie - ale chciałam zwrócić uwagę, że nie każdemu teki prezent przypadnie do gustu - radzę przedtem dyskretnie podpytać.
A można wiedziec czemu Ci się nie podoba? Tylko dlatego, że nie praktyczny? Jestem ciekawa, bo widać nie każdy podchodzi do tego z takim entuzjazmem więc może obdarowywanej przez nas osobie się nie spodobać, ale miejmy nadzieje, że tak nie będzie

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Orientujecie się może ile minimalnie potrzeba czasu na zebranie takich życzen? Jak wam się wydaje?
niby nic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-22, 15:30   #35

niby nic - zależy od tego, gdzie umieścisz tę prośbę, do kogo ją wyślesz. Im bardziej "uczęszczane" miejsce, tym większy odzew. Nie wiem, sądzę, że w dwa miesiące zbierze się odpowiednią liczbę życzeń
Stary 2010-01-22, 15:43   #36
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
niby nic - zależy od tego, gdzie umieścisz tę prośbę, do kogo ją wyślesz. Im bardziej "uczęszczane" miejsce, tym większy odzew. Nie wiem, sądzę, że w dwa miesiące zbierze się odpowiednią liczbę życzeń
Ehh i tak za długo A myślicie, że w miesiąc dało by rade jakbym się sprężyła? Nie musi być nawet długi ten film. Kurcze strasznie mi zależy
Stary 2010-01-22, 15:50   #37
memorize
Zadomowienie

Jak dla mnie jest super!
myszka197 nie zgadzam sie z Toba.. dla mnie najlepszym prezentem jest prezent od serca, i mysle ze kazda osoba ktora nie patrzy przez pryzmat pieniedzy bedzie bardzo zadowolona wrecz wzruszona... takie jest moje zdanie i mysle ze nie tylko.
Strasznie chcialabym zrobic tz taki prezent na nasza 4 rocznice ktora jest za pol roku, ale mysle ze to jest nie w moim zasiegu
memorize jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-22, 15:52   #38
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

kuuurczęęę ja teeż chce taki filmik zroobić ale nie umiem nie umialabym tego zmontować i i iz angielskiego jestem noga buu... a zrobilabym mojej siostrze i jej mężowy na pierwszą rocznice ślubu, mają 9 maja... hm..
dziewczyny piszcie więcej informacji kro po kroku jak to robicie to moze bym sie troche rozeznala i też zroobiiłaaa..
Stary 2010-01-22, 15:52   #39
myszka197
BAN stały

[QUOTE=niby nic;16637692]A można wiedziec czemu Ci się nie podoba? Tylko dlatego, że nie praktyczny? Jestem ciekawa, bo widać nie każdy podchodzi do tego z takim entuzjazmem więc może obdarowywanej przez nas osobie się nie spodobać, ale miejmy nadzieje, że tak nie będzie[COLOR="Silver"]

QUOTE]

właśnie dlatego mi się nie podoba,bo jest niepraktyczny- bo nie jest ani ładny, ani użyteczny - a taki własnie powinien być idealny prezent. Może mam podejście skrajnie materialistyczne, ale mi by było żal, że ktoś poświęcił czas i energię, a nie wyszło z tego ani nic praktycznego, co się może przydać, ( np. wełniana czapa i szalik), ani nic ładnego, co wprawdzie jest niepraktyczne, ale ładne, i może być ozdobą (np. obrazek na ścianę). Nie mówię, że prezent musi być ze sklepu. wykonany własnoręcznie bardziej by mnie cieszył. Np. wspomnianą wcześniej czapkę, czy obrazek można zrobić na samemu
myszka197 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-22, 15:54   #40
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
Ehh i tak za długo A myślicie, że w miesiąc dało by rade jakbym się sprężyła? Nie musi być nawet długi ten film. Kurcze strasznie mi zależy
zależy z jakich krajów chcesz

Ale myslę, że od 10-20 osób spokojnie udaloby Ci się w miesiąc uzbierać gdybyś się na prawdę sprężyła...

Aaa i pomysł na prezent mi sie podoba

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-22, 16:04   #41
mircia14
Zakorzenienie

Super pomysł
Gdzie można takie osoby zebrać ?
mircia14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-22, 16:09   #42
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez memorize Pokaż wiadomość
Jak dla mnie jest super!
myszka197 nie zgadzam sie z Toba.. dla mnie najlepszym prezentem jest prezent od serca, i mysle ze kazda osoba ktora nie patrzy przez pryzmat pieniedzy bedzie bardzo zadowolona wrecz wzruszona... takie jest moje zdanie i mysle ze nie tylko.
Strasznie chcialabym zrobic tz taki prezent na nasza 4 rocznice ktora jest za pol roku, ale mysle ze to jest nie w moim zasiegu
Czemu?

Cytat:
Napisane przez Cyska Pokaż wiadomość
kuuurczęęę ja teeż chce taki filmik zroobić ale nie umiem nie umialabym tego zmontować i i iz angielskiego jestem noga buu... a zrobilabym mojej siostrze i jej mężowy na pierwszą rocznice ślubu, mają 9 maja... hm..
dziewczyny piszcie więcej informacji kro po kroku jak to robicie to moze bym sie troche rozeznala i też zroobiiłaaa..
Ja angielski jeszcze jako tako, czasem sie coś pisało z ludzmi z innych krajów, ale montowanie tych filmów itd to dla mnie czarna magia, dlatego jeśli ktoś jest tu obeznany to chętnie się dowiem jak zrobić najpierw film na youtuba Taki najprostszy, żeby się tylko napisy wyświetlały

Cytat:
Napisane przez myszka197 Pokaż wiadomość
właśnie dlatego mi się nie podoba,bo jest niepraktyczny- bo nie jest ani ładny, ani użyteczny - a taki własnie powinien być idealny prezent. Może mam podejście skrajnie materialistyczne, ale mi by było żal, że ktoś poświęcił czas i energię, a nie wyszło z tego ani nic praktycznego, co się może przydać, ( np. wełniana czapa i szalik), ani nic ładnego, co wprawdzie jest niepraktyczne, ale ładne, i może być ozdobą (np. obrazek na ścianę). Nie mówię, że prezent musi być ze sklepu. wykonany własnoręcznie bardziej by mnie cieszył. Np. wspomnianą wcześniej czapkę, czy obrazek można zrobić na samemu
No rozumiem, każdy ma inne podejście

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
zależy z jakich krajów chcesz

Ale myslę, że od 10-20 osób spokojnie udaloby Ci się w miesiąc uzbierać gdybyś się na prawdę sprężyła...

Aaa i pomysł na prezent mi sie podoba
Z Azji No nic, ale spróbuje przynajmniej. Jak nie wyjdzie to trudno, najwyżej za rok dam

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Cytat:
Napisane przez mircia14 Pokaż wiadomość
Super pomysł
Gdzie można takie osoby zebrać ?
Też się własnie zastanawiam. Moze facebook tylko nie wiem jak tam kogos poszukac z innego kraju, postcrossing [to taki portal do wysyłania pocztówek z ludzmi na całym świecie, często też piszą emaile tak poprostu żeby pogadac], ktos podawał lingofriends. innych pomysłów nie mam
Stary 2010-01-22, 16:11   #43
Annabelle
Zadomowienie

A ja myślę, że miesiąc to za mało czasu, jeżeli nie chcemy, by było wszystko "na szybkiego", bo może wyjść byle jak ... A co do słów myszka197 to rozumiem oczywiście, takie jest Twoje zdanie. Bo dla mnie dostać praktyczny prezent to największy koszmar! Na szczęście, nikt u mnie na takie nie stawia. Uważaj kochana, bo jednego roku możesz się obudzić ze skarpetkami pod choinką ...

Annabelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-22, 16:13   #44
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

na youtubie napisac do dziewczyn z róznych krajów które umieszczają często filmiki urodowe itp?

Myslę, że nie będzie dla nich to duży problem nagrać coś takiego...

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-22, 16:20   #45
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Annabelle Pokaż wiadomość
A ja myślę, że miesiąc to za mało czasu, jeżeli nie chcemy, by było wszystko "na szybkiego", bo może wyjść byle jak ... A co do słów myszka197 to rozumiem oczywiście, takie jest Twoje zdanie. Bo dla mnie dostać praktyczny prezent to największy koszmar! Na szczęście, nikt u mnie na takie nie stawia. Uważaj kochana, bo jednego roku możesz się obudzić ze skarpetkami pod choinką ...
Też się tego obawiam, ale spróbuje. Najpierw powysyłam wiadomości np. na tym postcrossingu [wsumie jednego znajomego z Filipin już mam ] i zobacze czy w ogóle ktoś odpisze Jak nie to bede miała cały rok na szukanie
A co niepraktycznych pomysłów to moi znajomi również takie lubią, wiec myśle, że sie na mnie nie obrażą za taki film

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
na youtubie napisac do dziewczyn z róznych krajów które umieszczają często filmiki urodowe itp?

Myslę, że nie będzie dla nich to duży problem nagrać coś takiego...
O dobry pomysł
Stary 2010-01-22, 16:22   #46
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

swietne!
Stary 2010-01-22, 16:23   #47
WhiteCherry
Zakorzenienie

Chciałabym takie coś ;-)) bardzo miłe.
Stary 2010-01-22, 16:37   #48

Cytat:
Ja angielski jeszcze jako tako, czasem sie coś pisało z ludzmi z innych krajów, ale montowanie tych filmów itd to dla mnie czarna magia, dlatego jeśli ktoś jest tu obeznany to chętnie się dowiem jak zrobić najpierw film na youtuba
Ja akurat nie martwię się o montaż filmu, bo w to już się bawiłam Jak coś to mogę ci pomóc, spróbuję wytłumaczyć, jak to zrobić, ale ostrzegam, że specjalistką nie jestem
Stary 2010-01-22, 16:41   #49
rapifen
Zakorzenienie

ooo mogę dla kogoś nakręcić polski filmik z Gdyni :d jestem chętna do współpracy

rapifen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-22, 17:12   #50
mircia14
Zakorzenienie

moja przyjaciółka ma urodziny 12 lutego, mam nadzieję, że zdążę
mircia14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-22, 17:23   #51
kiniulkaaa
Rozeznanie

Świetny pomysł ten filmik Też bym chciała coś takiego zrobić ale kompletnie nie wiem jak się za to zabrać i ten mój angielski
Dziewczyny jak zaczniecie już coś robić to piszcie wszystko
kiniulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-22, 17:43   #52
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Ja akurat nie martwię się o montaż filmu, bo w to już się bawiłam Jak coś to mogę ci pomóc, spróbuję wytłumaczyć, jak to zrobić, ale ostrzegam, że specjalistką nie jestem
Dzieki Z nieba mi spadasz dosłownie, bo ja mam dwie lewe ręce do takich rzeczy
A w jakim programie zrobić taki zwykły film tylko z napisami i jakąs muzyką np.? Trudno takie coś zrobic?

Wiecie jak będzie 'zależy mi na czasie' po angielsku?

Edytowane przez niby nic
Czas edycji: 2010-01-22 o 17:55
Stary 2010-01-22, 18:37   #53

Cytat:
Dzieki Z nieba mi spadasz dosłownie, bo ja mam dwie lewe ręce do takich rzeczy
A w jakim programie zrobić taki zwykły film tylko z napisami i jakąs muzyką np.? Trudno takie coś zrobic?
Masz Windows Movie Maker? To program w Windowsie, ja mam Vistę, nie wiem, czy w innych wersjach to jest. Robi się łatwo, ale jest trochę z tym dłubaniny, żeby dopasować napisy, muzykę itp.

Edytowane przez ville
Czas edycji: 2010-01-22 o 18:38
Stary 2010-01-22, 18:44   #54
niby nic
Zakorzenienie

Mam Jakby co to będe pytac :p
Stary 2010-01-22, 18:56   #55
0luuun
Zadomowienie

Dziewczyny zainspirowałyście mnie! Co roku robię chłopakowi jakieś orginalne prezenty, zawsze to docenia, ale gdyby ten się udał to byłaby bomba
Mam czas do października, więc powinnam ogarnąć. Zaczynam po sesji

Zastanawiam się tylko skąd brać ludzi, ale myślę że youtube to dobry pomysł. Obawiam się tylko jak to wszystko skleję w jeden film, bo w sprawach komputerowych jestem ofermą, ale może poproszę jakiegoś kolegę o pomoc.
0luuun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-22, 19:37   #56
Madaleinee
Zadomowienie

a ja już mam dwie "pomocniczki" z wizażu
nie jestem ambitna i nie zbiorę życzeń z całego świata bo nie mam żadnego facebooka i innych:/ ale wiem, że z tych, z całej polskie też się ucieszy

Madaleinee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-22, 19:48   #57
niby nic
Zakorzenienie

Wiecie czy na facebooku jest takiś limit wiadomości do wysłania dziennie?
Stary 2010-01-22, 19:48   #58
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

buu a aj bym wlasnie chciala ze świaataa.. z aaazji i meksyykuu najbardziej moja siostra z mężem uwielbiają podróżować to pewnie by im sie spodobalo... ale też nie mam facebooka, a po angielskich stronach to juz w ogole cieżko mi sie poruszać

Znacie kogoś z tamtych stron? łihihi

Edytowane przez Cyska
Czas edycji: 2010-01-22 o 19:50
Cyska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-22, 19:51   #59
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cyska Pokaż wiadomość
buu a aj bym wlasnie chciala ze świaataa.. z aaazji i meksyykuu najbardziej moja siostra z mężem uwielbiają podróżować to pewnie by im sie spodobalo... ale też nie mam facebooka, a po angielskich stronach to juz w ogole cieżko mi sie poruszać
Ja własnie też chce ze świata i to z konkretnych miejsc, ale wątpie, ze to się uda
Stary 2010-01-22, 20:12   #60
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

a jak ten ktoś co zrooobił, że nurki sie zgodzily ii i skaczący na spadochronie i dzieci afrykańskie

Edytowane przez Cyska
Czas edycji: 2010-01-22 o 20:14
Cyska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości