|
|
#4681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
Ło, ale się nas do chłosty zebrało...
![]() Musimy się jakoś zorganizować. Pejcza nie mam, mam tylko kajdanki... Mózg mi wyparował zdaje się
|
|
|
|
#4682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co wy - zgromadzenie bdsm zakładacie? ![]() ja tez chcę!
|
|
#4683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie nie wyszło wklejanie...
Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2010-01-27 o 16:50 Powód: nie te zdjęcia |
|
|
|
#4685 |
|
Zakorzenienie
|
Może teraz będzie bez dubli i dobrze przekręconeZałącznik 2819819
Załącznik 2819820 Załącznik 2819832 Załącznik 2819834 |
|
|
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
Wersja "niebieska" bardziej mi sie podoba.
Z tej "niebieskiej" kobyłka patrzy takimi cudnymi oczyskami I ma taka fajna piegowata pupę (powinnam napisać zad ale słowo pupa bardziej pasuje )Mogę napisać taka szerszą "recenzje" ale sie wstydzę.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-01-27 o 17:47 |
|
|
|
#4687 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak z katalogu Skarbiątko,czy mogłabyś mi napisać na PW ile kosztowały Was te cudeńka prysznicowe?Czyli panel,deszczownica,bateri a. Też czeka mnie remont mojej łazienki,i marzy mi sie taka francja-elegancja Czy w aranżacji korzystałaś z katalogów czy sama wymyśliłaś? Cytat:
, ,![]() to też trudno odróżnić... Dziewczyny, fajnie,że sobie wyjaśniłyście Bo bardzo Was lubie A ten kuń co go Justyna przemalowała.... Przychylam się do wersji niebieskiej,choć te ciepłe pomarańczowe klimaty też są fajne. |
||
|
|
|
#4688 |
|
Nindżopesz
|
Skarbiątko, ależ masz cudny wychodek!
Justyno, koń w błękicie wygląda świetnie. Wręcz połyskuje, może to jakiś niebiański zwierz? |
|
|
|
#4689 |
|
Zakorzenienie
|
Justyno, niebieski koń śliczny
![]() A ja mam i kajdanki i pejczyk Tylko gorseta niet coś mi się chce, ale kompletnie nie wiem co...... |
|
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaaa, zabiłaś mnie
Wita Was zatrutkowana wiedźma ![]() Nie wiem o co się rozchodzi, ale dziś wyjątkowo mam ochotę na internetowanie, to się wcinam Ale z tego co zauważyłam: Bosssska mozaika u Skarbiątka ![]() Kobyła jest piękna, ta z piegami na pupie zwłaszcza.Nie wiem kto się z kim chciał bić, zaraz oblukam ![]() A tak przede wszystkim, choć na końcu, to całuję Was wszystkie, bo się stęskniłam za tym miłym gronem
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2010-01-27 o 18:52 Powód: o jeden ogonek za daleko |
|
|
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawiłabyś mi wielką przyjemność
Bardzo Wam dziękuję. Siedzisz, człowieku, zamknięty w pracowni 2 na 3 metry (chyba, że siedzisz na wizażu), obok synek pochrapuje- bo to jednocześnie jego pokój, ciemna noc, i kombinujesz, nie tak, zamalowujesz, jeszcze gorzej, palisz 3 papierosy na mrozie, z powrotem patrzysz na płótno- syf. Rano kac z niewyspania, z obrazem nie jest źle, ale co, nie wiadomo, wreszcie jest druga, Gucio śpi popołudniowo i w ciągu tej godziny wpadasz na genialne rozwiązanie i myślisz tylko o tym, żeby się tym wszystkim pochwalić. I to jest TA chwila. Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2010-01-27 o 18:25 Powód: o 2 slowa za dużo |
|
|
|
#4692 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ii tam świntuch od razu
na tylne siedzenia nie zaglądam, co najwyżej na przednie ![]() i kto tu jest świntuch ![]() Cytat:
![]() jestem pod wielkim wrażeniem, naprawdę Cytat:
jak już to opatentujesz to daj znać ![]() Cytat:
pejczyk mam, gorsetu niet no ale cóż, nie można mieć wszystkiego kobyłka jak sie patrzy Cytat:
jak tam samopoczucie Aguś?
|
||||
|
|
|
#4693 | |
|
Zakorzenienie
|
"ciurlać , się chce ciurlać ....".
Cytat:
------------------------- Jestem już po makijażach próbnych. Zainteresowana osoba wybrała grafit w kierunku granatu.
|
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4695 |
|
Zakorzenienie
|
Tak se
Nic mi się nie chce, może poza spaniem i jedzeniem ![]() A to Ty malujesz delikwentki? Bo chyba nie całkiem się skupiłam przy czytaniu ![]() Red, piękny koteczek ![]() Wstaję dziś w nocy do wc, a mąż mi mówi "no to pa!"
|
#4696 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
to taka bardziej lajtowa dieta, podobno hit w USA
![]() tu masz np. http://szczuplejsza.pl/content/view/207/1/ Cytat:
warto było się przemęczyć.Bardzo mi się podobają takie aranżacje, ale w praktyce nie zdecydowałam się na taką. Moja jest jaśniutka - mam takie płytki: http://www.paradyz.com.pl/Collection...otylia-dessous Zostały mi jeszcze tylko kosmetyczne rzeczy i będzie gotowa. Myślę też o parawanie, bo i mąż i dziecko strasznie chlapią ![]() Cytat:
Tak wygląda proces twórczy w wielkim skrócie. Maluj dalej i pokazuj nam. Bardzo oryginalne kobyłki
|
|
#4697 | |||
|
Zakorzenienie
|
mam z czarnej satyny
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale koleżanki twierdza ze nieźle mi to wychodzi i czasem ktoś się trafi (za przysłowiowy słoik ogórków ). Dziś była u mnie koleżanki chrześnica która w sobotę ma studniówkę. A to dowcipniś z Waćpanny Męża
|
|
#4699 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
To jest... yyy... <biegnie na zeberkę> Guo Pei W załączniku McQueen i jego Armadillos ![]() Ale... w takich butach miałbym z pewnością więcej, niż moje "wymarzone" 188 cm Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
#4700 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Gratuluję łazienki,obrazu,macham Pani z brzuchem i idę kombinować coś na kolację ![]() chałwy też bym zjadła ![]() edit-Gryksie,a w którym miejscu chcesz mieć więcej
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2010-01-27 o 19:54 |
|
|
|
#4701 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Teściowa gdzieś go przyuważyła, to się nazywa oszczędzać na prezentach dla kochanego potomstwa I jeszcze musieliśmy wydawać na weterynarza, phi. A czy ciapek... Oj, chyba nie, właśnie zbił moją ulubioną szklankę do ginu ![]() Gryx! O matko, ale obów :/ Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-01-27 o 19:54 |
|
|
|
|
#4702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć zdarzało mi się prezentować, ale babci miastowej, co miała ochotę na swojskie kiszone, a nie w ramach podziękowania ![]() Mąż czasem sobie tak palnie coś przez sen ![]() Kiedyś miałam frajdę, bo nawet "dialogi" z nim prowadziłam (on spał, ja nie, rzecz jasna) i czasem śmiesznie mi odpowiadał ![]() Często mu się chyba praca śni, bo nie dość, że używa imion kolegów ("Włodek, spychamy"), to jeszcze żargonu kolejowego ("puść go na 4-2")
|
|
#4703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzie?
|
|
#4704 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4705 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ło matko, małą fopę człek popełni, a już fochy lecą. Phi
![]() A nie pomyślał ón Gryx, że jak sie pojawi, to będzie znienacka specjalne przywitanie? ![]() A są tu inne? ![]() Cytat:
Nie no, fajny prezent. Chyba że powiedziała Wam "znalazłam go na śmietniku", to już troche bezczelnie wyszło ![]() Cytat:
![]() Właśnie na krótko szłam
|
|
#4708 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Jestem przerażona - od paru tygodni nie mam w pracy ani sekundy czasu na net..... Czy już tak będzie zawsze....?!?!?!?
Cytat:
![]() O ja naiwna..... Może bardziej boleć Cytat:
Ja często zazdroszczę ludziom z ładnymi mieszkaniami. Lubię dopracowane detale i porządek, niestety mieszkam w zupełnym przeciwieństwie tegoż. Lestat de Lioncourt to jedna z moich ulubionych postaci literackich, może nie jest zbyt wyrazisty w części pierwszej kronik, ale w kolejnych, tych opowiadanych z jego perspektywy, jest niesamowity. Szczególnie w części drugiej. Anne Rice ma to do siebie, że najlepiej wychodzą jej postacie, które właśnie w danej chwili opowiadają historię - np. Pandora w "Pandorze" jest rewelacyjna, gdzie indziej już nie, a Lestat w późniejszych częściach kronik (począwszy od "Memnoch the Devil") nie wywołuje już niestety takich emocji.... Ja też.... Pejcza niestety nie.. Ale jak będzie wymagany, żeby mnie przyjąć do ekipy s-m to dokupię ![]() Zgadzam się z przedmówczyniami - niebieski kuń przeuroczy Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#4709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Justyno, wersja II przepiękna - bardzo podoba mi się ta kolorystyka ![]() Jestem totalnie sprana... Od 13:00 siedzę na etnografią i już mam dość... A te buty wyglądają jak końskie kopyta. Albo kończyny dinozaurów. Ble... |
|
|
|
|
#4710 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tyż mam wiekszy brzuch jak się najem,ale potomstwa tam ni ma
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.

(powinnam napisać zad ale słowo pupa bardziej pasuje
I proszę o wyrozumiałość w ocenie-bo wszystko robiliśmy sobie sami.

,