|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | |||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)
Cytat:
Dzisiejszy wypad bez powodzenia, no ale nic, trzeba brać co jest![]() Cytat:
Ja średnio lubię bolerka, ale to Ci pasuje. A co do ceny..to bolerka potrafią kosztować nieźle, tak samo jak welony:/Cytat:
Daje sobie czas do poniedziałku![]() W ogóle żyłka mi prawie pękła ,boa) po kiego salon Vivien ma na stronie niezliczone ilości sukienek, a przychodzi co do czego to z danej kolekcji nie ma na stanie żadnej sukienki..paranoja jakaś, byłam w ich dwóch salonach i toootalnie nic ciekawego. Ale Panie były miłe i pomocne także szok b) pani w Demi była niemiła (ale problem,nie? ![]() A tak to chilllll Co do bolerka to nie mam zielonego pojęcia A w zestawie nie ma przypadkiem do tego bolerka z takim motywem z gorsetu?Cytat:
Cytat:
powinno być ciepło/gorąco.
|
|
|
#4742 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) Pierwsze wstawiła kilka stron wcześniej ona911 ![]() Cytat:
W ogóle to mi się śniło, że pisałaś, że sklepu ze stanikami, w którym pracujesz już nie będzie, bo staniki w mniej standardowych rozmiarach się nie sprzedają. Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#4743 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=tikida;16824792]
A masz możliwość zmierzenia wcześniej podobnego fasonu? Mi się wydaje, że model by pasował, ale wszystko lepiej sprawdzić mierząc (miałam napisać nabiustnie W ogóle to mi się śniło, że pisałaś, że sklepu ze stanikami, w którym pracujesz już nie będzie, bo staniki w mniej standardowych rozmiarach się nie sprzedają. QUOTE] hmmm... nie za bardzo mam jak zmierzyć... chyba tylko zostanie mi porada krawcowej ale góra napewno będzie inna- taka mi się nie podoba... i będa ramiaczka- góry idelanej jeszcze nie znalazłam a ramiaczka musza być bo co utrzyma moje 75H?? zadem bez ramiączek się nie sprawdza.... i założyć jesczze na mój biust usztywniany stanik?? o nie...... |
|
|
|
|
#4744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bolerko w komplecie jest...ale nie z górą a z dołem sukni....i jak dla mnie wygląda strasznie...jak opierzona kura... Tikida bolerka śliczne ale jak na lipiec to chyba jednak byłabym za czymś z krótkim rękawem bo i tak będę się stresować...a jak się stresuję to mi gorąco
|
|
|
#4745 |
|
Rozeznanie
|
notizia, a jaką chcesz górę? Ja bym wcześniej poszła chociaż do jednego salonu pomierzyć różne fasony. Chociaż jak pójdziesz do takiego salonu - pracowni, to oni tam mają kilka przykładowych sukni.
Ja też nie mam straplessa. Mierzyłam kilka modeli (Panache Porcelain, Evie, Confetti, Wonderbra 9150), ale w żadnym nie podoba mi się kształt biustu. Uznałam, że puki co najlepszą opcją będzie zwykły effuniakowy plunge (sam stanik ze ściągniętymi ramiączkami dobrze się trzyma, a gorset od sukienki wspomoże miseczki), jednak mam nadzieję, że do września pojawi się w sprzedaży strapless efffuniaka. |
|
|
|
|
#4746 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tikido Kochana... hmmm... jaką chcę górę?? a może amsz jakies propozycje?? coś co ukryje mi ramiona... nie mama jesczez koncepcji... góra gładka z deliktną koronką... napewno nie dekolt serduszko... o nie... |
|
|
|
|
|
#4747 |
|
Raczkowanie
|
to sa narazie moje typu na gó sukienki- oczywiście do przerobienia...
ale żadna ideałem nie jest bo do żadnej nie założę zwykłego miękkiego biustonosza z ramiączkami |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4748 |
|
Wtajemniczenie
|
nie poznałam Cię Notizia po zmianie nicka
![]() ja tez mam 174cm i podony rozmiar![]() ja mam suknie A z ramionkami i z marszczeniem na brzuchu
|
|
#4749 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mysle, ze nie zgrzeje sie. Z reszta , w przypadku wysokiej temperatury, planuje je zalozyc jedynie do kosciola.Cytat:
Ale jakby pogoda powtorzyla sie z zeszlego roku, to wiem ,ze raczej nie zmarzne.To jest tiul.Kupilam je tam gdzie suknie- w Cymbeline.
|
||
|
|
|
|
#4750 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
11 września pewnie jakoś bardzo zimno też nie będzie, chociaż znając moje szczęście to na pewno będzie padać (zawsze jak mam wolne, to pada deszcz ).
|
||
|
|
|
|
#4751 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ono wydaje sie bardzo delikatne, ale jak nalozysz to sama zobaczysz,ze jest w nim cieplo.Moze rzeczywiscie uznasz,ze jest wystarczajace.
|
|
|
|
|
|
#4752 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczynki- byłam dzisiaj na wycieczce...po sukienkę ...ale znów klapa...ech....
Fajna piosenkę znalazłam na pierwszy taniec...ale strrrrrraszszsznie romantyczna http://www.youtube.com/watch?v=wIdLE...eature=related no cóz jako stara maniaczka muzyki alternatywnej , rockowej , punkowej będzie trzeba się przestawić![]() |
|
|
|
|
#4753 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4754 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem bardzo ciężka jeśli chodzi o wybór piosenki na pierwszy taniec oto moi faworyci (kolejność jest przypadkowa
):1. Amazed - Duncan James http://www.youtube.com/watch?v=MKB6T9UGLp0 2. You and me - Lifehouse http://www.youtube.com/watch?v=dUi2gbhP_mU 3. I have nothing - Whitney Houston http://www.youtube.com/watch?v=3cjV5dTaE6U 4. Open amrs - Journey http://www.youtube.com/watch?v=ggJt3C74bRE albo wersja Mariah Carey http://www.youtube.com/watch?v=Ye8oc98qfHk 5.When I'm with You - Faber Drive http://www.youtube.com/watch?v=Jdobv1CtZLo 6. I'll be - Edwin McCain http://www.youtube.com/watch?v=CMiVeK5zGz8 7. Iris - Goo Goo Dolls http://www.youtube.com/watch?v=TFuJW5Bdbe4 8. When winter comes - Chris de Burgh - piękny walczyk wiedeński ![]() http://www.youtube.com/watch?v=KrmwRfMAAC4 Co sądzicie o tych piosenkach bo ja już mam głowę opuchniętą od samego słuchania... A najgorsze że co chwilę mimo woli wyszukuję coś nowego
I nic nie jest stracone, jeżeli ma się dość odwagi, by przyznać, że wszystko jest stracone i że trzeba zaczynać od zera... Edytowane przez exceptional697 Czas edycji: 2010-01-30 o 20:42 |
|
|
|
|
#4755 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jakos bliżej mi to takich klimatów ale wiem , ze mój zespół nie poradziłby sobie z tą piosenka, oczywiście nie uchybiając im w niczym ....Moimi faworytami wciąż sa; GRECHUTA- nieoceniona http://www.youtube.com/watch?v=9K1O1JvUBfg Pin -pod wiatr http://www.youtube.com/watch?v=RKOovdXdjBQ Lubelska Federacja Bardów- http://w698.wrzuta.pl/audio/0PZyjcux...o_tobie_myslac a 31.07.2010 o godzinie 17.... coraz bliżej ...
|
|
|
|
|
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
No i już po sesji!!!
A swoją drogą to taka ze mnie studentka że szok...na pierwszym egzaminie karty zaliczeniowej nie miałam...a dziś...zapomniałam indeksu Co do pierwszego tańca to ja się na nic nie mogę zdecydować
|
|
#4757 |
|
Rozeznanie
|
Jak dla mnie Whitney Houston "I have nothing" jest pięknym kawałkiem, ale chyba nie na ślub, bo nie jest to zbyt optymistyczny utwór, więc ten bym odradzała
11 września to dopiero początek wielkich zmian w Naszym Życiu Edytowane przez 8mouse3 Czas edycji: 2010-02-01 o 09:07 |
|
|
|
|
#4758 |
|
Zakorzenienie
|
Do mojej sukienki proponują takie oto bolerko...dla mnie to ono nie wygląda dobrze...
Niestety póki co jakoś nie znalazłam żadnego które by mi pasowało...
|
|
#4759 |
|
Rozeznanie
|
Telka10, mi też się ono nie widzi - jest przesycone tymi falbankami.
To może coś takiego jak w załączniku - z tym, że w miejscu białej obramówki wstawiłabym falbankę, taką jak w sukni. Znalazłam jeszcze takie delikatne falbaniaste bolerko (tutaj masz link do aukcji). Edytowane przez tikida Czas edycji: 2010-01-31 o 10:25 |
|
|
|
|
#4760 |
|
Przyczajenie
|
Ana_o1 niestety w lubelskich salonach nie znalazlam do końca tego czego chciałam. Ale mam sukienkę z muslinu
delikatną i prostą, a z drugiej strony wytworną (przynajmniej tak moje towarzyszki przymiarek mówią) ![]() Zatem wydaje się, że mam jeden problem z głowy - suknia zaklepana na 5 czerwca. Teraz kolejna sprawa do szybkiego uporania się! Możecie polecić jakoś dobrą wizażystkę i fryzjerkę, który by zechciały przyjechać do Łęcznej ?
|
|
|
|
|
#4761 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Telka, wg mnie do Twojej sukni im prostsze bolerko, tym lepiej -ja bym wybrała z gładkiego materiału (tiul, organza), bez żadnych zdobień i falbanek, żeby nie było przesytu, bo suknia jest sama w sobie bogata.
Edytowane przez koniczyna111 Czas edycji: 2010-01-31 o 11:21 |
||||
|
|
|
|
#4762 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczynki wczoraj byłam na próbnej fryzurze i powiem wam, że według mnie na nic się ma oglądanie zdjęć w necie fryzury ze zdjęć nie zawsze każdemu pasują, wszystko trzeba sprawdzić na sobie
|
|
|
#4764 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Miamore pochwal się fryzurką... jestem strasznie ciekawa co fryzjerka Ci wyczarowała na główce... |
|
|
|
|
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
proszę
![]() tylko dwie fotki mam na tym kompie oczywiście fryzura właściwa będzie bardziej utrwalona, to tylko szkic
|
|
#4766 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#4767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pasuje?
|
|
|
#4768 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko ja mam dluzsze wlosy, wiec włosy beda mi opadac na jedno ramie.I tez planuje wpiąc kwiat,tylko ,ze zywy.Bardzo mi sie podoba Twoja fryzurka
|
|
|
|
|
|
#4769 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jasne, że pasuje, bardzo ładnie się komponuje z loczkami
|
|
|
#4770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki fryzjer taką ładną wyczarował? Dziewczyny mamy mega dylemat. zdecydowaliśmy się na zamianę sali i to był chyba błąd. prawdopodobnie wracamy do pierwszego wyboru (głupki z nas że hej dostaliśmy zaproszenie na bal do tego nowego lokalu. i wszystko tylko ładnie wygląda. jedzenie - paskudztwo i mało. przy normalnym weselu maks o północy nie będzie co jeść. przystawek mało i na półmisku po 5 plasterków z trzech rodzajów wędliny (każda gumiasta i paskudna) a pół półmiska to zieleninowa dekoracja to się porobiło... chyba jednak od jednej sali ważniejsze jedzenie (jego jakość i ilość).
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

i sama nie wiem mama mówi bierz a w końcu mama płaci ale ja nie wiem co mam zrobic co Wy o tym myślicie??
Daje sobie czas do poniedziałku
A w zestawie nie ma przypadkiem do tego bolerka z takim motywem z gorsetu?

) Pierwsze wstawiła kilka stron wcześniej ona911 

będzie trzeba się przestawić
a 31.07.2010 o godzinie 17.... coraz bliżej ...
fryzury ze zdjęć nie zawsze każdemu pasują, wszystko trzeba sprawdzić na sobie