|
|
#271 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: A co dla Panny Młodej na poprawiny???
Ja tez wlasnie kupuje sukienke na drugi dzien, ale mam obawy w zwiazku z kupnem na allegro... CO sie stanie jesli jakas ciocia czy kuzynka w pierwszy dzien ubierza Wasza suknie z drugiego dnia?? Mialam taka sytuacje.. otoz moja siostra chciala sobie kupic na allegro sukienke, ale pozniej zrezygnowala. W drugi dzien wesela mojego kuzyna Pani mloda zalozyla wlasnie TEN model sukienki.... mialysmy ubaw, ale tak na prawde nie wyobrazam sobie takiej sytuacji... moze kupic jeszcze jedna??? na zapas?>
|
|
|
|
|
#272 |
|
Raczkowanie
|
Ja póki co mam dwa typy...choc najchętniej połączyłabym je w jedną
Ideałem byłoby połączenie góry od zielonej i dołu od białej
|
|
#273 |
|
Przyczajenie
|
Mam suknie na drugi dzien w kolorze sliwki. Kupilam czarne buuciki z zapinka z cyrkoniami. Mam problem z doborem dodatkow: kolczyki naszyjnik ew. bransoletka. Pomozcie!!!
|
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
Do fioletuwej sukni no rzekłabym-czarne dodatki ale nie wiem czy nie bedziesz wyglądac tak... przytłaczająco.. Może [o prostu srebro skoro masz cyrkonie na butach? A dokładnie o Jablonex mi chodzi
---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Sorry nie spojrzałam na date a post ma dobry rok juz :P:P:P |
|
|
|
|
#275 |
|
Przyczajenie
|
A oto moja kiecka
|
|
|
|
|
#276 |
|
Raczkowanie
|
a to moje - kupiłam dwie, nie mam pojęcia, którą wybrać...
jedna elegancka, klasyczna, druga z kolei bardziej zwiewna i dziewczęca.. a ślub już 19 wrzesnia
|
|
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja na poprawiny wybrałam coś bardzo oryginalnego.Przynajmniej jak na mnie - lubię prostotę. Edytowane przez inutil Czas edycji: 2009-08-28 o 20:05 |
|
|
|
|
|
#278 |
|
Zadomowienie
|
a mi się podobają krótkie szałowe sukienki
To niektóre:
|
|
#279 |
|
Zadomowienie
|
piękne! mogłabyś podać źródło?
|
|
|
|
|
#280 |
|
Zadomowienie
|
Często szperam na allegro w poszukiwaniu sukni.Te są projektu tak jak na obrazkach -Alisha Hill.Jednak ceny ich wykonania u jendego użytkownika to 599zł
drożyzna jak dla mnie.Oto link tam gdzie szyją te drogie : http://www.allegro.pl/item884159795_..._promocja.htmlJednak ja znalazłam tańszego o wiele użytkownika allegro szyjącego piekne sukienki.Sama szyłam swoją niebieską,którą załączam w załączniku .Cena 240zł. Suknia jak z obrazka a nawet piekniejsza oto link tego mojego uzytkownikahttp://www.allegro.pl/item900669949_...rozmiar_s.html Poza tym dołączam sukienkę ,która u pierwszego użytkownika kosztuje 599 zł http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=11860011
w miłości i w marzeniach wszystko jest możliwe Edytowane przez kampasiula Czas edycji: 2010-02-18 o 20:07 |
|
|
|
|
#281 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#282 |
|
Raczkowanie
|
śliczne te sukienki ;p mam podobny styl do ciebie , a zdjęcia wklejonych przez ciebie sukienek już dawno mam w swoim kompie, teraz zastanawiam się nad wyborem którejś z nich ;p
|
|
#283 |
|
Zadomowienie
|
Ja myślę, że dla mnie sukienka na drugi dzień będzie większym wyzwaniem niż na pierwszy. W końcu postanowiłam uszyć sukienkę na wzór sukni ślubnej Justin Alexander (ostatnie zdjęcie), coś w szarości prawdopodobnie, z koronki. Zobaczymy jak to wyjdzie
|
|
|
|
|
#284 |
|
Raczkowanie
|
Ja niestety ślubnej nie wybrałam jeszcze
tak akurat przechodziłam, zobaczyłam na wystawie i teraz czeka razem z butami do września żebym tylko nie przytyła albo nie schudła
|
|
|
#285 |
|
Zadomowienie
|
Aicap sukienka przepiękna i te buty. Super zestaw. A można wiedzieć w jakim sklepie kupiona?
|
|
|
|
|
#286 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Dla mnie to była miłość od pierwszego wejrzenia
|
|
|
|
#287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
akurat była przeceniona wiec nie zastanawiając się wiele kupiłam. I jestem szczęśliwa, wisi sobie w szafie nienoszona i czeka. Suknię ślubną wybrałam ze 2 miesiące temu, będzie szyta na miarę więc tez szybko jej nie będę miała, może w maju/czerwcu.W każdym razie ta Twoja sukienka jest prześliczna. Bardzo podoba mi się i kolor i krój i ozdoba w formie kwiatu
|
|
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sama nie wiem czego chcę na poprawiny ;/
|
|
#289 |
|
Zadomowienie
|
rzeczywiście przepiękna ta sukienka i buty
|
|
|
|
|
#290 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() piekna ta suknia i butki też, gdzie kupione??
|
|
|
#291 |
|
Zadomowienie
|
Ja tak jeszcze pomyślałam, żeby tę sukienkę z kokardą trochę zmodyfikować i samą górą, mam na myśli od szyi do piersi i te rękawki zrobić z tej drugiej.
|
|
#292 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje kochane za miłe słowa.... chodzę dumna jak paw
Kupiłam w Karen Millen w Wielkiej Brytanii.
|
|
|
#293 |
|
Raczkowanie
|
Ja gdzieś usłyszałm, że każda kobieta powinna mieć w swojej szafie czerwoną sukienkę i tak mi to chodziło po głowie
aż wpadłam na tą sukienkę, jest sliczna, jest tez taka w wersji czarnej ale właśnie ta czerwona mnie urzekła, tylko nie wiem czy będzie do mnie pasowała, jestem dosyć blada, ale może do lipca nabiorę kolorków
|
|
|
|
|
#294 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj przymierzałam tę sukienkę. Jest bardzo ładna, tzn. podobam się w niej sobie, ale niestety Panie powiedziały, że nie ma szans zamówić jej na 5 czerwca :/
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#296 |
|
Przyczajenie
|
Mnie osobiście te się bardzo podobają
Są dostępne na allegro http://www.allegro.pl/show_user_auct...391609&p=2&p=0 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
Sliczna
Taka w stylu greckim, który baaaardzo lubie ![]() A to moja, wisząca od 2 lat w szafie i buty tez nienoszone i czekające na ten dzień od 2 lat Jakoś tak chciałam mieć "nowe" rzeczy na poprawiny wiec ich nie tykałam Brakuje tylko torebki, myślałam o takiej jak na zdjęciu z allegro ale w brązowym/fioletowym kolorze. Aha kokarda na biuście zostanie zlikwidowana |
|
|
|
|
#300 |
|
Przyczajenie
|
Te też są bardzo gustowne
Według mnie oczywiście... ![]() http://www.allegro.pl/show_user_auct...988295&p=2&p=0 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

Ideałem byłoby połączenie góry od zielonej i dołu od białej

drożyzna jak dla mnie.Oto link tam gdzie szyją te drogie : 
. Dla mnie to była miłość od pierwszego wejrzenia
akurat była przeceniona wiec nie zastanawiając się wiele kupiłam. I jestem szczęśliwa, wisi sobie w szafie nienoszona i czeka. Suknię ślubną wybrałam ze 2 miesiące temu, będzie szyta na miarę więc tez szybko jej nie będę miała, może w maju/czerwcu.
aż wpadłam na tą sukienkę, jest sliczna, jest tez taka w wersji czarnej ale właśnie ta czerwona mnie urzekła, tylko nie wiem czy będzie do mnie pasowała, jestem dosyć blada, ale może do lipca nabiorę kolorków