|
|
#572 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana z ddiana:)
viki
teraz zobaczyłam,że peonies użyła go 3-4 razy.także jest użyty może 5 razy,z tymże ja nie na całe ciało tylko na całe ręce ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
u Ciebie niestety nic nie znalazłam,ale dziekuje
|
|
|
|
|
|
#573 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ddiana;16974864]
Cytat:
hmmm a oddasz 50ml addicta? coś byś sobie jeszcze dobrała
|
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
ok, a mozesz mi napisac jaka jest pojemnosc tego samoopalacza (wyjsciowa) i wstawic linka do tego produktu?
|
|
|
|
|
#575 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=majka242007;1697720 0]dobrac bym dobrała,ale w co Ci odlać?nie mam takiego atomka tylko 8ml i ze 3mi zostały.a za to co wybrałam ile sobie liczysz?
---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
200mlhttp://www.lumiere.pl/product_info.p...cja_cial a.html |
|
|
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
a co byś chciała za niego?
|
|
|
|
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
viki teraz pod światło widzę,że jest troche ponad połowe w opakowanie,wiem,że nigdy nie jest napełniane do końca,ale chce,by było jasne
mysle,ze ok60%---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- 96. Estee Lauder Idealist - wyjsciowa 15 ml, zostało ok. 2/3 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-20...Refinisher.htm 82. Estee Lauder - płyn do demakijazu oczu, gentle eye makeup remover - mam opakowania 1 (nieotwierane) 30 ml. 87. Clarena - plyn do demakijazu oczu z pąpką która dziwnie działa, 125 ml (raz przetestowany). Perfect Eye Cleanser - Eye Vision Line to mi sie podoba ![]() zdecyduj jak bedzie sprawiedliwie
|
|
|
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra, a co bys chciala za niego?
czy on rzeczywiscie smierdzi czy ma taki typowy zapach dla samoopalaczy? |
|
|
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
A więc tak:
shiseido krem do biustu kosztuje równo 200zł za 75ml mojego jest z 72ml bo raz przetestowałam. Wcześniej jedno opakowanie zużyłam, na prawdę poprawia jędrność itd ale po zastanowieniu się to na moje wklęsłe D w sumie nie jest potrzebny. Capture Total to koszt 440zł ale za 30ml tu są miniaturki więc cenowo 440zł : 30ml = 14,66 za 1ml * 4ml= 58,66zł Tak wychodzi cenowo jednak nie są dla mnie tyle warte.... powiedzmy- połowa tej końcowej ceny Tych kremów cen nie pamiętam niestety ale też są drogie bardzo.... natomiast w związku z tym, że to miniatury to również nie uważam ich za tak wartościowych (powiedzmy, że również połowa końcowej cenki, której z resztą nie znam.... na oko 10zł za 1ml niech będzie ) Benefiance NutriPerfect na noc- 2 miniatury po 4ml Benefiance serum na noc pod oczy - miniatura 2ml a masz blisko sephorę? Bo są atomki sephora express 30ml za 8zł.....
|
|
#580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
pytalam bo mnie zawsze denerwuje zapach typowy dla samoopalaczy a napisalas ze zapach jest dziwny...
jaki on daje efekt na skorze (ciemny, jasny)? i czy ma bardzo intensywny zapach perfumowany czy taki typowy dla samoopalaczy? |
|
|
|
|
#582 |
|
Kici kici miau miau
|
ale napisz dokladnie o co ci chodxi - czy o kremy czy filtr?
jesli chodzi o kremy to sie nadaja do naczynkowej, sa to zluszczajace kremy do cery glownie tlustej. |
|
|
|
|
#583 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra, sklonna jestem wyprobowac szczegolnie w lecie....a jaka jest waznosc tego produktu?
no i co bys za niego chciala? |
|
|
|
|
#585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba zrezygnuje bo data produkcji to 2007/03 i nie wiemy kiedy byl otworzony...
|
|
|
|
|
#587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie.... nie mam. ale myślę, że spokojnie możesz mi odlać do jakiegoś słoiczka a ja sobie sprawię atomizer sama
|
|
#589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak w końcu się umawiamy,ile za te rzeczy mam Ci dać? |
|
|
|
|
|
#590 |
|
Kici kici miau miau
|
Effaclary naleza do kwasow owocowych
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...Effaclar-K.htm takze raczej to przy cerze tradzikowej. dla mnie sa za slabe, uzywam mocniejszych kremow ![]() mam jeszcze wode termalna z Avene uzytą raz, krem-zel ze swietlika na powieki, moge podzielic sie odzywka Kallosa, i szamponem Absolut Repair Loreala |
|
|
|
|
#591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do włosów używam loreal profesional,więc dziękuje.może ten krem z filtrem,możesz podać link?szukam pielęgncji twarzy po 30ce przeciwzmarszczkowej lub cera naczynkowa. |
|
|
|
|
|
#592 |
|
Zakorzenienie
|
podnosze
|
|
|
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
*REVLON Colorstay softflex cera tłusta i mieszana 330-NOWY
Loreal Mat Cashmere 20 Sable dore-raz wypróbowany moze cos u mnei?
|
|
#594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a teraz już nie pamiętam co od Ciebie chciałam ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- .Nowy żel pod prysznic palmolive Masło do ciała testowane -raz uzyte na łydke - o zapachu kiwi i karambola tutti frutti. L'Oreal, Pure Zone, Tonik oczyszczająco-kojący wersja niemiecka czy jakas? NOWY 12 mies od otwarcia kod KB047 10. Garnier, Czysta Skóra, Żel oczyszczający NOWY ważny do 02.12.2011 11.L'Oreal, Pure Zone, Żel głęboko oczyszczający NOWY ważny do 07.05.2010 te rzeczy mi się mogą przydać93 ostatnie dla syna )
|
|
|
|
|
|
#595 |
|
Kici kici miau miau
|
ja tez mam po 30tce ale uzywam kremow aptecznych i nie na zmarszczki
|
|
|
|
|
#596 |
|
Rozeznanie
|
to ja jescze raz po odlewkę Miss Dior Cherie
Może czymś Cię skuszę![]() Mogę zrobić odlewkę CSP Amour de Cacao, mam odlewkę Escady Magnetism, Kenzo Amour |
|
|
|
|
#597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- pytałam o ten Twój krem z filtrem
|
|
|
|
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
hej, z pielegnacji nic nie znalazlam. zastanowiłabym się natomiast nad perfumami
. pozdrawiam
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
a które Cię interesują?
|
|
|
|
|
#600 |
|
Kici kici miau miau
|
ten krem z filtrem z firmy La Roche Posay , chyba dla cery wrazliwej. nie bieli, wchlania sie ale mnie chyba zapycha. ja go uzywalam bo kwasze skore i jeszcze zluszczam wiec musialam miec jakis filterek
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...ja-z-2008r.htm |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.

Może czymś Cię skuszę