|
|
#273 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: perfumy, pielęgnacja..
Zrobiłam male rozeznanie, ale niestety nikt nie wie jak roszyfrowac kod, w zwiazku z tym proponuje oddanie blyszczyka i cienia za kremik, co Ty na to? tylko bym prosila o kod cliniqua.
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Iwciu, czy to pudełko 1/4 meteorków jest do oddania? może chciałabyś cień shiseido w małym słoiczku w kolorze jasnego złota dla rozświetlenia kącika oka? jest połowa opakowania, cień jest niezużywalny że tak powiem, odcień highlights. efekt jest piękny, ale chciałabym Twoje pudełeczko
gdybyś chciała dorzucić te białe kulki meteorki, to oddałabym zamiast małego cienia - 5 diora silver goddess (zdjęcie w moim wątku). a jeżeli nie chciałabyś oddać tych białych kulek - to za samo pudełko z resztką kulek oddam 8/50 ml coco m. edp. co Ty na to?
|
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
Iwciu, Diorki Moonray... prosiłabym o kod
Mam już jedne i je uwielbiam, teraz szukam dla mamy ![]()
|
#279 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#280 |
|
Zadomowienie
|
Jesli kremik jest nowy, nieuzywany to ja jestem skłonna oddac błyszczyk i cien ingota
|
|
|
|
#281 | |
|
Zadomowienie
|
Króliku, zdecydowałam
czekam na pw---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
troszke za pozno a szkoda
![]() paletka dzis poleciała ![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- podoba mi sie diorek z 1 szego zdjęcia ![]() ale musiałbym znależć swatche jakies bo nie mam pojęcia jak on na oczku może wyglądać no i zależy co masz na myśliu bo sporo rzeczy uciekło ![]() muszę w końcu aktualizacje zrobić.
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
Iwcia, pw poleciało
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
aa to króliczkowa mi pudeleczko zwineła
|
#285 |
|
Zadomowienie
|
![]() odpisałam u Ciebie co mi się podoba aaaaa ja miałam na myśli tę druga paletkę, z 4 zdjęcia, ta z pierwszego do soboty zarezerwowana Edytowane przez iwcia74 Czas edycji: 2010-02-05 o 23:36 |
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
burzujka mialam zostawic sobie - własnie uzywac go jako rozswietlacz ale sadze ze moglby do ciebie poleciec to sa moonray tak ??
musze te swatche znalezc..
|
#287 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
slepa jestem wybacz
![]() ta to nie moje kolorki do konca niestety
|
#289 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#291 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
*róż/rozświetlacz Dior Pro cheeks kolor 815,
to mi sie podoba
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
spoko, dobry deal za różyk
ja coś podejrzewam że wzamian zostanę nałogowym meteoroholikiem i to limitowanych opakowań.. znalazłam takowe i obawiam się, że muszę je mieć
|
|
|
|
#295 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana mogłabym oddać wszystkie 5 cieni, dołożyłabyś tylko krem Clinique pod oczy?
---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- niestety cienie Clinique chcę wymienic na puder lub róż z wishlisty, ale za cienie Nouba jak najbardziej tak
|
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
ależ piękne piateczki teraz wystawiłas
czego mam szukac??
|
#298 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#299 |
|
Zadomowienie
|
hej, czy nadal jestes chetna na blyszczyk collistara i cien inglota za cliniqua pod oczy?
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.

gdybyś chciała dorzucić te białe kulki meteorki, to oddałabym zamiast małego cienia - 5 diora silver goddess (zdjęcie w moim wątku). a jeżeli nie chciałabyś oddać tych białych kulek - to za samo pudełko z resztką kulek oddam 8/50 ml coco m. edp. co Ty na to?
)