Torby sie pakują-brzuszki się szykują MAMUSIE marzec-kwiecień 2010 - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-05, 23:34   #601
NaTaLaLa
BAN stały

Dot.: Torby sie pakują-brzuszki się szykują MAMUSIE marzec-kwiecień 2010

Haha symulacja...dziewczynki najpewniejszy, sprawdzony rowniez przeze mnie spodob na TZ wykorzystuje musze sie przyznac do bicia bardzo czesto :P i jakos nie mam wyrzutow sumienia na dzien dzisiejszy....i on on chyba za bardzo tez nie narzeka....przynajmniej nie glosno

Musze przyznac ze te forum chyba dziala cuda....albo TZ mnie podczytuje, albo ktoras z was mu cynk dala.....wczoraj zalilam sie na abstynencje... a w nocy......ahhhh goraco bylo tylko pewnie musi mi to wystarczyc na reszte czasu.....+ czas po porodzie... oj ja biedna :P niezaspokojona

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Joanna nie pozwol sobie na takie odzywki i takie traktowanie bo pozniej bedzie coraz gorzej....
I co bedzie jak dzidzi sie urodzi?
Poudawaj troche, ponarzekaj....tylko tak realistycznie, a cos go na pewno ruszy.....pamietaj, nalezy Ci sie tymbardziej ze robisz 1000 innych rzeczy w domu a nie "lezysz i pachniesz"!!!! A z reszta jakie obowiazki?? Nie ma zadnych obowiazkow, chcesz robisz nie chcesz nie robisz,albo robisz innego dnia...swiat sie nie skonczy....jestes w ciazy, w zaawansowanej...nie przesadzajmy! Bedzie dobrze, uszka do gory
NaTaLaLa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 00:35   #602
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

nie dajcie sie facetom!! to nie tylko nasze dzidziulki, ale rowniez ich, wiec niech pomagaja! moj caly czas mi pomaga, na szczescie

mloda jesli uwazasz ze bedziesz sie zle czula to zrob sobie zabieg, ja nie pozuje do zadnych zdjec, wole gory niz moze, nie nawidze latac po plazy w kostiumie, ale mimo ze mam rozstepy na brzuchu poloze sie na reczniczku plazowym i pod baldachimem i mam wszystkich gdzies:P

---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ----------

ja znow mecze sie z praca i jeszcze z godzinke min posiedze sobie na forum

---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

a jednak nie dam rady
ide sie polozyc, jutro na 8:30 wiec dam jakos rade i z rana dokoncze pisac...
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 09:30   #603
gusinek
Rozeznanie

GG do gusinek

dzien dobry a co tu taka dziwna az cisza, wchodze z mysla ze czekam mnie kilka stron z nocy a tu pustki, wszystkie spią
Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość

Egzaminy mialam 3 a nie 4 i JUPIIIIII WSZYSTKIE DO PRZODU!!!
gratuluje
Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
tylko ze chcialabym po ciazy wrocic do zdjec....a jakos nie wyobrazam sobie pozowac z takim pociachanym tylkiem;/
jezeli bedziesz zle sie czuła wiedzac ze one tam są, i jesli beda Ci przeszkadzac w pracy to jak najbardziej jesli tylko masz mozliwosc to usuń je, komfort psychiczny jest najwazniejszy, w koncu trzeba sie dobrze czuc we własnym ciele to i otoczenie na tym zyskuje bo jestesmy pogodne radosne itp

przeczytaj proszę, może Ty potrafisz pomóc

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post35342764

gusinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 11:00   #604
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dorota198753 Pokaż wiadomość
Hej dziwczynki jesli chodzi o kolki to mam sprawdzony lek ktory jest poprostu swietny lecz niestety nie do zdobycia w polsce moj brat kupuje go w niemczech.kropelki nazywaja sie SAB SIMPLEX pomagaja nie tylko na kolki ale i rowniez wspomagaja w regularnym robieniu kupki...moja bratowa podaje je swojej córci i jest bardzo zadowolona,ja osobiscie jestem juz zaopatrzona w dwie buteleczki za ktore zaplacilam 80zl.
Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
To nieźle przepłaciłaś albo ktoś sobie dobrą prowizje doliczył do zakupów bo kosztuje 20 zł z malutkim hakiem W normalnych niemieckich aptekach
ja mam te krople, kuzynka mi zakupiła w Niemczech, dostałam je razem z rachunkiem z apteki, kosztowały 8,4euro za sztukę. Pewnie cena zależy też od apteki i miasta

ja dziś od 8 nie śpie... jakieś koszmary mnie męczyły... między innymi o rozstępach i to nie tylko na brzuchu... we śnie miałam je nawet na wargach sromowych
Stary 2010-02-06, 11:04   #605
anakazar
Zakorzenienie

Witam mamusie
Ja wczoraj wpadłam w zakupowe szaleństwo,nakupowałysmy z mamą tyle rzeczy dla dzidziulka,że nawet wczoraj po powrocie nie miałam już siły ,żeby to wszystko powyciągac z toreb-zaraz idę układac i cieszyc oczya moja mała chyba ma już zakupy po mamusi we krwi,bo cały dzień tak kopała,że w sklepach patrzyłam czy tych kopniaków nie widac z pod kożuszka;D,a jakiego ślicznego misia pluszowego jej kupiłam-rozpłynełam się sama na jego widok

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 11:12   #606
gusinek
Rozeznanie

GG do gusinek

Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość
ja mam te krople, kuzynka mi zakupiła w Niemczech, dostałam je razem z rachunkiem z apteki, kosztowały 8,4euro za sztukę. Pewnie cena zależy też od apteki i miasta

ja dziś od 8 nie śpie... jakieś koszmary mnie męczyły... między innymi o rozstępach i to nie tylko na brzuchu... we śnie miałam je nawet na wargach sromowych
dobre, ale macie sny ... u mnie narazie spokój w nocy o dziwo zadnych horrorów

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Witam mamusie
Ja wczoraj wpadłam w zakupowe szaleństwo,nakupowałysmy z mamą tyle rzeczy dla dzidziulka,że nawet wczoraj po powrocie nie miałam już siły ,żeby to wszystko powyciągac z toreb-zaraz idę układac i cieszyc oczya moja mała chyba ma już zakupy po mamusi we krwi,bo cały dzień tak kopała,że w sklepach patrzyłam czy tych kopniaków nie widac z pod kożuszka;D,a jakiego ślicznego misia pluszowego jej kupiłam-rozpłynełam się sama na jego widok
no to czekamy na fotki

Stary 2010-02-06, 11:22   #607
drcron
Zakorzenienie

mi tez siostra kupowala te kropelki i placila kolo 8 euro za opakowanie
Ankazar czekamy na focie

a mi sie dzisiaj snila zmarla tesciowa z tesciem siedziala na fotelach i tesciowa mnie wolala bylo to tak realistyczne ze obudzilam sie i mowie TAK SLUCHAM patrze a tu ciemno i ja sama w pokoju

dzisiaj znow zrobila mi sie czarna plamka na zabku we wtorek czeka mnie wizyta u dentysty ale sie boje dlaczemu w ciazy tak strasznie zabki mi sie psuja ?? prezciez lykam dodatkowe wapno

a my dzisiaj nie mamy gosci mieli przyjsc znajomi < dwie babki w ciazy z mezami > ale jeden musial isc do pracy a druga zle sie czuje i nie przyjda wiec sama zjem karpatke i salatke owocowa chce ktos troche ??
mam jeszcze sernik moze kawaleczke do porannej herbatki albo kawki ??

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 11:29   #608
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
mi tez siostra kupowala te kropelki i placila kolo 8 euro za opakowanie
Ankazar czekamy na focie

a mi sie dzisiaj snila zmarla tesciowa z tesciem siedziala na fotelach i tesciowa mnie wolala bylo to tak realistyczne ze obudzilam sie i mowie TAK SLUCHAM patrze a tu ciemno i ja sama w pokoju

dzisiaj znow zrobila mi sie czarna plamka na zabku we wtorek czeka mnie wizyta u dentysty ale sie boje dlaczemu w ciazy tak strasznie zabki mi sie psuja ?? prezciez lykam dodatkowe wapno

a my dzisiaj nie mamy gosci mieli przyjsc znajomi < dwie babki w ciazy z mezami > ale jeden musial isc do pracy a druga zle sie czuje i nie przyjda wiec sama zjem karpatke i salatke owocowa chce ktos troche ??
mam jeszcze sernik moze kawaleczke do porannej herbatki albo kawki ??
to może my wpadniemy z tżem??bo on uwielbia karpatkę, a ja sałatkę owocową
jak Ci się śniła teściowa to bardzo dobry znak, podobno zmarli jak się śnią to bardzo dobrze wróży mnie się w tygodniu jakoś śnił mój dziadziuś, który już od 10 lat nie żyje i tak go dokładnie widziałam normalnie każdą jego rysę na twarzypierwszy raz mi się śnił
mnie się zęby nie psują na szczęście mam tylko tego jednego co mnie bolał jakoś w sierpniu czy we wrześniu ale jak któraś mi tu radziła olejek goździkowy na niego i na szczęście do tej pory spokój

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
Witam mamusie
a fotki dla koleżanek???

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 11:35   #609
drcron
Zakorzenienie

Baobabku zapraszam zapraszam jesli zostaniecie do rana to rano tesc zawsze w niedziele robi rosolek z domowych kurczakow wiec na rosolek sie zapaliecie

mi sie strasznie psuja czesto chodze do stomatologa przed ciaza chodzilam raz na 6 miesiecy by sprawdzac czy wszystko jest ok ale w ciazy to raz na 3 miesiace lece z jakims zabkiem bo dziurka sie robi a ne chce zaniedbac i potem chodzic szczerbata < mam taka kolezanke ktora zaniedbala zeby i teraz chodzi bez okropnie to wyglada fujjjjjj > wedlug mnie ladny prosty usmiech to podstawa a zwlaszcza zadbane i umyte zabki mam nadzieje ze nie bedzie bolalo i ze zrobi odrazu < 8 zostawil mi na czas po porodzie bo tam wypadla mi plomba i tylko zakleil bo trzeba oczyscic kanal raz jeszcze by nowa wsadzic >

a do nas dzwonil przed chwila < o 8.00> Pan ze sklepu ze jedzie z kompletem wypoczynkowym <jupi> mowil ze bedzie za 30 minut najpozniej o 10.00 dochodzi 12 a go nadal nie ma moze gdzies w zaspe wjechal albo do innego miasta pojechal mam nadzieje ze jak przyjedzie to ktos bedzie w domku bo ja sama tego nie dzwigne a oni zostawiaja pod brama zawsze w naszym wypadku to chyba na ulicy zostawia bo mamy tam furtke i ogrodek i dopiero schody do domku a brama to furtka i bede kwitla z tym az ktos sie zlituje i mi pomoze wniesc

Stary 2010-02-06, 11:44   #610
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:
Baobabku zapraszam zapraszam jesli zostaniecie do rana to rano tesc zawsze w niedziele robi rosolek z domowych kurczakow wiec na rosolek sie zapaliecie

mi sie strasznie psuja czesto chodze do stomatologa przed ciaza chodzilam raz na 6 miesiecy by sprawdzac czy wszystko jest ok ale w ciazy to raz na 3 miesiace lece z jakims zabkiem bo dziurka sie robi a ne chce zaniedbac i potem chodzic szczerbata < mam taka kolezanke ktora zaniedbala zeby i teraz chodzi bez okropnie to wyglada fujjjjjj > wedlug mnie ladny prosty usmiech to podstawa a zwlaszcza zadbane i umyte zabki mam nadzieje ze nie bedzie bolalo i ze zrobi odrazu < 8 zostawil mi na czas po porodzie bo tam wypadla mi plomba i tylko zakleil bo trzeba oczyscic kanal raz jeszcze by nowa wsadzic >

a do nas dzwonil przed chwila < o 8.00> Pan ze sklepu ze jedzie z kompletem wypoczynkowym <jupi> mowil ze bedzie za 30 minut najpozniej o 10.00 dochodzi 12 a go nadal nie ma moze gdzies w zaspe wjechal albo do innego miasta pojechal mam nadzieje ze jak przyjedzie to ktos bedzie w domku bo ja sama tego nie dzwigne a oni zostawiaja pod brama zawsze w naszym wypadku to chyba na ulicy zostawia bo mamy tam furtke i ogrodek i dopiero schody do domku a brama to furtka i bede kwitla z tym az ktos sie zlituje i mi pomoze wniesc
z domowych kurczaków????? ale ze mnie byś się uśmiała, bo ja jadam rosół bez makaronu - jak każdą zupę jem albo sam z rozdziabaną marchewką albo z chlebem niecierpię zup z kluskami
ehhh szkoda, że my wszystkie tak porozrzucane po świecie....bo jak bym była chociaż z 50 km od Ciebie to już bym się szykowała
jaki wypoczynek kupiłaś??

Stary 2010-02-06, 11:49   #611
drcron
Zakorzenienie

hehe bez makaronu ?? ja tylko z makaronem tesc moj je rosol z ziemniakami smiesznie to wyglada hehe

ciemnobrazowy ze skorki ekologicznej z ciemnymi bokami daw fotele i wersalka jak przyjedzie to zrobie fotke taki zeby dziecie jak juz bedzie troszke wieksze nie zniszczylo tak szybko jak czyms zabrudzi to da sie wyczyscic szmatka i nie bedzie tak brudu na ciemnym chyba widac

Stary 2010-02-06, 11:56   #612
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:
hehe bez makaronu ?? ja tylko z makaronem tesc moj je rosol z ziemniakami smiesznie to wyglada hehe

ciemnobrazowy ze skorki ekologicznej z ciemnymi bokami daw fotele i wersalka jak przyjedzie to zrobie fotke taki zeby dziecie jak juz bedzie troszke wieksze nie zniszczylo tak szybko jak czyms zabrudzi to da sie wyczyscic szmatka i nie bedzie tak brudu na ciemnym chyba widac
aha ale na to że brud będzie mniej widać to nie licz na ciemnym strasznie widać wszelki kurz itp, moja siostra w salonie ma taki komplet z ekologicznej skóry właśnie, takie szerokie fotele i wersalka i fakt jak mała coś ciapnie na nie to się ładnie zmyje, ale codziennie trzeba je wilgotną szmatką przecierać bo strasznie kurz widać ale, że Ty i tak codziennie sprzątasz to nie będzie Ci to przeszkadzało

Stary 2010-02-06, 12:13   #613
anakazar
Zakorzenienie

Dobra dziewczynki,dajcie chwile to porobie fotki

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2010-02-06, 13:29   #614
anakazar
Zakorzenienie

Proszę to jedna częśc-muszę tak,bo mi więcej nie chcę załadowac-nie wiem dlaczego

Stary 2010-02-06, 13:45   #615
anakazar
Zakorzenienie

2 częśc

Stary 2010-02-06, 13:45   #616
drcron
Zakorzenienie

slodziuchne te ciuszki

Stary 2010-02-06, 13:46   #617
gusinek
Rozeznanie

GG do gusinek

Cytat:
2 częśc
przesłodkie, widze, że róż króluje

Stary 2010-02-06, 13:56   #618
anakazar
Zakorzenienie

Misia nie pokazuje,bo został u mamy-pokaże słodziaka w środe.
Dziewczyny moja mała ma praktycznie wszystko w różu i obiecywałam sobie jakieś 2 tyg temu,że już nic różowego nie kupie i oto skutki;D
Kurcze gorzej jak będę miała niespodzianke w postaci chłopca,no cóż na szczęście nie będzie świadomy,że mama ubierała go w róż do 4-5 miecha;D

Edytowane przez anakazar
Czas edycji: 2010-02-06 o 14:05
Stary 2010-02-06, 14:07   #619
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Witam ja na chwilkę!!!

wyniki mam super żadnej cukrzycy żadnej cholestazy, mocz krew ok!!

Pojechałam wczoraj z psiapsiólką w super klimatycznym lokalu
zajdłysmy pizze , lody o cafe late

a dzis juz mamy rezerwacje w multi kinie na "Randka w ciemno" i jeszcze jedziemy na bilarda!!

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 14:25   #620
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:
Misia nie pokazuje,bo został u mamy-pokaże słodziaka w środe.
Dziewczyny moja mała ma praktycznie wszystko w różu i obiecywałam sobie jakieś 2 tyg temu,że już nic różowego nie kupie i oto skutki;D
Kurcze gorzej jak będę miała niespodzianke w postaci chłopca,no cóż na szczęście nie będzie świadomy,że mama ubierała go w róż do 4-5 miecha;D
śliczne ciuszki
a ja mam dziś RANDKĘ zaprosiłam mojego tż do lodziarni na lody, kawę mrożoną i szrlotkę z bitą śmietaną na gorąco

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

chyba dużo z nas się dzisiaj przytula z tżtami bo tu takie pustki ja mam chwilę bo tż drzemie a ciekawe co u Gmyrelki już się tyyyyle czasu nie odzywała

Stary 2010-02-06, 14:39   #621
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
śliczne ciuszki
a ja mam dziś RANDKĘ zaprosiłam mojego tż do lodziarni na lody, kawę mrożoną i szrlotkę z bitą śmietaną na gorąco

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

chyba dużo z nas się dzisiaj przytula z tżtami bo tu takie pustki ja mam chwilę bo tż drzemie a ciekawe co u Gmyrelki już się tyyyyle czasu nie odzywała
Ale macie fajnie Ty masz randke,Madziwnia kino,a ja siedzę w domku i jeszcze takie pustki na forum-mój Tż odśnieża,a że mamy ogromniaste podwórko to szybko mu to nie pójdzie.
Umm ja wcinam chałwe waniliową i tak mi dobrze

Stary 2010-02-06, 14:43   #622
JoannM
Zadomowienie

Cytat:
JoannaM strasznie Ci współczuje....i jednocześnie podziwiam...ja bym za nic w świecie nie wytrzymała z takim...mój tż zrobi dla mnie wszystko, a najczęściej jest tak, że zanim wogóle pomyślę, żeby coś zrobił to on już to robi od zawsze tak było on dla mnie wszystko i ja dla niego też nigdy nie pozwolił mi nawet najlżejszej siatki z zakupami nieść, no porostu nie ma rzeczy o którą musiałabym się prosić...nie możesz tak przecież żyć!!!co on jest królewicz jakiś??nie masz kogoś kto mógłby mu przegadać do rozumu jeśli Ciebie nie słucha??Może go postrasz, że odejdziesz albo co??nie wiem co Ci poradzić....ale musisz coś koniecznie zadziałać!!!
no ja juz nie raz sie skarzylam tutaj na tzta, taki on juz jest ze mamusia go nauczyla ze to kobieta robi wszystko w domu :/ nie sadze by kogos posluchal, jego wlasny ojciec zwracal mu uwage ze za czesto z kolegami wychodzi czy cos, i nic.
wyprowadzilam sie raz z domu na tydzien no jak widac z marnym skutkiem.. moze po prostu mnie nie kocha.. bo nie nie widac zeby mu zalezalo

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Przestań robić sokolwiek jak nie będzie miał czystych gaci na dupe to moze zobaczy jak to jest
probowalam, kupowal nowe majtki i skarpetki

Cytat:
Napisane przez NaTaLaLa Pokaż wiadomość

Joanna nie pozwol sobie na takie odzywki i takie traktowanie bo pozniej bedzie coraz gorzej....
I co bedzie jak dzidzi sie urodzi?
Poudawaj troche, ponarzekaj....tylko tak realistycznie, a cos go na pewno ruszy.....pamietaj, nalezy Ci sie tymbardziej ze robisz 1000 innych rzeczy w domu a nie "lezysz i pachniesz"!!!! A z reszta jakie obowiazki?? Nie ma zadnych obowiazkow, chcesz robisz nie chcesz nie robisz,albo robisz innego dnia...swiat sie nie skonczy....jestes w ciazy, w zaawansowanej...nie przesadzajmy! Bedzie dobrze, uszka do gory
czasami sie zastanawiam jak doszlo do tego ze zdecydowalismy sie na dziecko..
naprawde roznych rzeczy juz probowalam, i na nic. a on jeszcze kiedy sie skarze, ze co ja gadam, ze mam jak paczek w masle!! gdzie,kiedy,co ,jak?

no nic, zostaje mi wprowadzenie w zycie akcji "ojej jak mnie boli"

dzisiaj jeszcze przed nami obiadek z przyszla tesciowa!!!! wiec zmykam! aaaaaa

Razem z Gabrysią

JoannM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 14:52   #623
gusinek
Rozeznanie

GG do gusinek

Cytat:
Ale macie fajnie Ty masz randke,Madziwnia kino,a ja siedzę w domku i jeszcze takie pustki na forum-mój Tż odśnieża,a że mamy ogromniaste podwórko to szybko mu to nie pójdzie.
i ja tez zazdroszcze, bo ja niestety sama w domku tz w pracy, wróci mam nadzieje ok 18, wykąpie sie i lecimy do znajomych na film, wiec przynajmniej wieczór sie fajnie zapowiada, ale od rana tęsknie za nim, zawsze byłam pieszczoch ale ostatnio to juz masakra tylko mnie tulic

madziwnia, super ze wyniki ok, ja sie dowiem jutro jak moje i mam nadzieje ze mój synus pieknie sie ułozy i da sobie zrobic sliczne zdjecie

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:
Napisane przez JoannM Pokaż wiadomość
no ja juz nie raz sie skarzylam tutaj na tzta, taki on juz jest ze mamusia go nauczyla ze to kobieta robi wszystko w domu :/ nie sadze by kogos posluchal, jego wlasny ojciec zwracal mu uwage ze za czesto z kolegami wychodzi czy cos, i nic.
wyprowadzilam sie raz z domu na tydzien no jak widac z marnym skutkiem.. moze po prostu mnie nie kocha.. bo nie nie widac zeby mu zalezalo

naprawde roznych rzeczy juz probowalam, i na nic. a on jeszcze kiedy sie skarze, ze co ja gadam, ze mam jak paczek w masle!! gdzie,kiedy,co ,jak?

no to faktycznie nieciekawie, ale musisz próbowac róznych zmian i akcji, bo kiedys sobie nie poradzisz, bedzie za pózno- wiem cos o tym akurat nie z moim tz ale z moim ojcem czy tesciem i potem sa pretensje i zalenie sie do dzieci ze ciezko... ale niestety na starosc sie człowieka nie zmieni, a szczególnie faceta

Stary 2010-02-06, 14:54   #624
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
no tak Baobabek idzie na randke Maddziwnia na bilard Ty masz chalwe w dodatku waniliowa dziewczyny pewnie sie tulaja a ja co sana u gory siedze posprzatalam obiad zjadlam i sie nudze malz dotarl tylko do salonu na dole i padl nieprzytomny ze zmeczenia wiec dzis o zadnym wyjsciu nie ma mowy znajomi nie przyjda jestem sama jak palec jak mi zle :cry ::cry : smutno mi jakos od wczoraj w dodatku nie moge sie do mojej mamci dodzwonic od wczoraj ma wylaczony telefon a ja wychodze z siebie

Stary 2010-02-06, 14:55   #625
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JoannM Pokaż wiadomość

Współczuje Ci kochana-trafiłaś rzeczywiście na ciężki egzemplarz,powinien Cię na rękach teraz nosic,a on co?Myśl o swoim bobasku,że on Ci to wszystko wynagrodzi.I tak jak dziewczyny radzą,jeśli nic nie działa to po prostu symuluj swoje ciężkie samopoczucie-może zadziała.Kurde nosi mnie jak słysze o takich facetach,mój sam się nie domyśli,że trzeba to i to,ale wystarczy że mu powiem,że ma np.łazienke do sprzątania to leci bez marudzenia i robi.Uhh najgorsze są takie mamuśki,które uczą synka,że są pępkiem świata i to kobieta ma koło niego latac

Stary 2010-02-06, 15:00   #626
la_wenda
Raczkowanie

Witam!
Kurczę ale wy jesteście płodne, po dwóch dniach nie sposób nadrobnić tego co napisałyście.
Ja jestem właśnie na tzw feriach u teściów. Wczoraj odstawiłam teścia do szpitala na planowaną koronografię i o mało sama w tym szpitalu nie zostałam. Pierwszy raz w tej ciąży tak źle się czułam a do tego bałam się bo nie wiedziałam co się dzieje. Miałam taki ucisk na przeponę, że prawie zemdlałam, cały brzuch mnie bolał. Nie mogłam oddychać i od tego niedotlenienia miałam zawroty głowy. Mój tż nie prowadzi więc jakoś musiałam wrócić autem do domu teściów przez pół miasta. Położyłam się na tylnym siedzeniu i po ok pół godzinki mogłam jakoś jechać. Mówię Wam ale się bałam. Tylko myśl, że jesteśmy na parkingu pod szpiatalem mnie pocieszała, że w razie w... nie ma daleko.
Dzisiaj już się czuję zupełnie normalnie. Tak sobie myślę, że może3 to dziecko się odwracało?

No a jeszcze jakby mało atrakcji było to nasza Michalina dostała gorączki 39 i po południu wylądowaliśmy w przychodni. Diagnoza-angina! No i mamy ferie w łóżku.

Cytat:
tego co pamietam masz szkolke drzewek ja sie tak ladnie do Ciebie usmiechne blizej wiosny jak juz bedzie mozna sadzic i wsiade w autko i przyjade po jakies piekne bylinki do ogrodu bo zamierzam go zmienic na wiosne < mam nadzieje ze mi sie uda > tylko nie mam zadnego pomyslu a bede potrzeebowala cos co nie wymaga duzego wkladu pracy i ladnie rosnie wiec bede sie ladnie usmiechala i liczyla bna Twoje porady moge moge moge ??
co do porad ogródkowych to nie ma sprawy, chętnie coś poradzę. Ciekawych bylinek mamy sporo, jeśli chcesz podam link do naszej strony www

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
la_wenda muszę zapamiętac,tak pieknie zachęcasz,ze az mam ochote pojechac,marzy mi sie wieczorek przy ognisku a jaka to jest miejscowosc?

dziewczyny ja z nudów zaczelam sie uczyc jeszcze jęz. hiszpańskiego,jaki to piękny język faja jest strona ebrio.pl a ze mam tam kolezanke wiec bedzie latwiej bo na skypie mozna prowadzic konwersacje.
Mieszkam w Radkowie i na wieczorek przy ohnku zawsze się możemy umówić.
Też miałam ochotę pouczyć się języka, bardzo mi się włoski podoba ale po kilku tygodniach jakoś mi przeszło, chyba łatwiej byłoby gdybym się mogła z kims uczyć. Ech...moja słaba silna wola...

Cytat:
Napisane przez dusiaka Pokaż wiadomość
La_wenda - to Ty mieszkasz w Radkowie? Najpiękniejszy zakątek naszego kraju. Zakochałam się w górach stołowych kilka lat temu. Jeżdżę tam z rodzinką prawie w każde wakacje. Uwielbiam wycieczki szosą stu zakrętów, skalne miasto Adrpach, grzyby, itd... Super miejsce na codzinne wypady w różne strony. W Radkowie mamy ulubioną kwaterę. Przemiła właścicielka, oprócz pokoju daje nam do dyspozycji ogród I faktycznie ceny niewygórowane. Zazdroszczę Ci
Nie ma czego zazdrościć a to dlatego, że jak mieszkasz w takim miejscu to siłą rzeczy trochę Ci to powszednieje. A tak zawsze jak przyjeżdżasz w takie miejsce to się zachwycasz no nie...To trochę tak jakbyś całeżycie była na wakacja w górach. Zawsze są plusy i minusy.

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
Co do postów alkoholowo papierosowych dodam swoją skromna opinię

Podczas 1 ciązy paliłam 3/4 papierosy dziennie i pare razy piłam alkohol !!!(tzn to nie było PICIE tylko tzw moczenie ust) !!! Niestety poroniłam w 11 tc

!!! OBIEACAŁAM SOBIE ŻE JAK BĘDĘ KIEDYKOLWIEK W CIĄŻY TO NIE WEZMĘ FAJEK ANI ALKOHOLU DO UST !!!

Jak widać jestem teraz w 29 tc mam się dobrze dziecko też Wiec bardzo cieszę się z mojej decyzji

Nie chce nikogo urazić swojąwypowiedzią takie jest moje zdanie...

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

podnoszę prośbę

La_wenda - czego ja się dowiaduje Mieszkasz w Radkowie Super miejsce bywam tam przynajmniej 3/4 razy do roku, jako dziecko jeździłam tam na zielone szkoły to były czasy hehe Polecam dziewczyny jeżeli tam jeszcze nie byłyście nie ma na co czekać uroczy zakątek Polcki to prawda Dusiaka
No zgadza się warto tu przyjechać, bo górki fajne i ludzie super mieszkają

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość

ja tez chcę! dajcie namiary na jakas taką miłą atmosfere na kwaterze,plisss chetnie bym wyskoczyla na jakis weekend majowy albo cuś

łooo matko jak to daleko,wlasnie sprawdzilam,chyba na weekend to za duzo kiloskow,ale skoro tak jest pięknie to napewno warto pojechac.
No siebie już nie polecę bo tak jak kiedyś pisałam pokoje agroturystyczne zajmuje latem brat. Ale zawsze można coś fajnego polecić.

Cytat:
Napisane przez Łaciata Pokaż wiadomość

Weź podaj nazwę tych proszków, które bierzesz przed snem - też takie chcę

.
Nio ja mam często takie odjechane sny, czasem to wstydzę opowiadać

Cytat:
Napisane przez catro Pokaż wiadomość
Ale zapamiętałam, że la_wenda w jakimś super miejscu mieszka
Góry stołowe mieliśmy w tym roku odwiedzić przy okazji wesela koleżanki we Wrocławiu, no ale że mała już siedziała w brzuchu, to musieliśmy odłożyć. Właśnie - odłożyć , więc don't worry, może jeszcze będziesz miała dosyć wizażowych mamusiek

Jak będę uziemiona z małym dzieckiem w domciu to się raczej będę cieszyła jak ktoś zechce mnie odwiedzić. Tu można na prawdę zdziczeć.

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
ja pitole no chcialabym miec taka ochote jak wy a u mnie jest zupelnie na odwrot, nawet przytulac mi sie za bardzo nie chce;( i szkoda mi tego mojego kochanego tzeta

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

.
Ja też mam na odwrót tzn mam bardzo cierpliwego męża, chwała Bogu

Cytat:
a ja mam dość głupie pytanie....czy wam też się ciągle nos zatyka???bo ja już nie mogę wytrzymać, ciągle mam jedną dziurkę zatkaną, na przemian...a dodam, że w domu nie mam suchego powietrza tak mnie to wkurza
Też mam taki problem, zwłaszcza w nocy. Nie dość, że się człwiek nie ma ułożyć bo każda pozycja niewygodna to jeszcze ten zatkany nos. Myślała, że to przez suche powietrze w mieszkaniu ale teraz jestem u teściów i mam to samo. Widocznie w ciąży śluzuwki są bardzo podrażnione. Stasuję wodę morską w spreyu ale nie bardzo pomaga.
Stary 2010-02-06, 15:02   #627
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
no tak Baobabek idzie na randke Maddziwnia na bilard Ty masz chalwe w dodatku waniliowa dziewczyny pewnie sie tulaja a ja co sana u gory siedze posprzatalam obiad zjadlam i sie nudze malz dotarl tylko do salonu na dole i padl nieprzytomny ze zmeczenia wiec dzis o zadnym wyjsciu nie ma mowy znajomi nie przyjda jestem sama jak palec jak mi zle :cry ::cry : smutno mi jakos od wczoraj w dodatku nie moge sie do mojej mamci dodzwonic od wczoraj ma wylaczony telefon a ja wychodze z siebie
Eh nie smutaj się ja też siedzę sama,mąż po odsnieżaniu leci rąbac drzewo i niby jest,ale i tak go nie ma.Chałwe zjadłam i zaraz zjem obiadek-pocieszeniem są "chirurdzy"za godzinkeNa szczeście porobi dzisiaj to wszystko i jutro już jest cały mój.Kurcze powinnam wziąc mopa i iśc podłogi na górze pomyc,ale tam taki metraż,że na samą myśl niedobrze mi

Stary 2010-02-06, 15:10   #628
drcron
Zakorzenienie

JoannM zacznij symulacje u przyszlej tesciowej jak chcesz moge Ci na prv podrzucic pare pomyslow u mnie zadzialaly

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:
Eh nie smutaj się ja też siedzę sama,mąż po odsnieżaniu leci rąbac drzewo i niby jest,ale i tak go nie ma.Chałwe zjadłam i zaraz zjem obiadek-pocieszeniem są "chirurdzy"za godzinkeNa szczeście porobi dzisiaj to wszystko i jutro już jest cały mój.Kurcze powinnam wziąc mopa i iśc podłogi na górze pomyc,ale tam taki metraż,że na samą myśl niedobrze mi
to zaraz bede ogladala bynajmniej jakos czas zleci moze cos jeszcze upieke kurcze nigdy jeszcze tak sie nei nudzilam
moglabym jeszcze zrobic polowanie na orzesznice na strychu ale sie boje tam wejsc ostatnio oberwalam w glowe orzeszkiem tak z premedytacja mi spuscila orzeszka na glowe to ja ja dokarmiam a ona na mnie zamach przeprowadzila niedobra
Lawenda pewnie ze chce <jupi>

Stary 2010-02-06, 15:10   #629
anakazar
Zakorzenienie

Dziewczyny,któraś z was ostrzegała przed zakupami u "rodzyneczki",a że chętnie bym zamówiła pare rzeczy u nich to napiszcie mi co tam było nie tak?

Stary 2010-02-06, 15:23   #630
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny,któraś z was ostrzegała przed zakupami u "rodzyneczki",a że chętnie bym zamówiła pare rzeczy u nich to napiszcie mi co tam było nie tak?
to ja to ja to ja

juz 9 dni czekam na przesylke i nadal nie dotarla mimo ze zaplacilam za kuriera a maja napisane ze wysylaja w ciagu 48 godzin i dopiero jak napisalam im meila ze albo mi wysla zamowione rzeczy albo niech oddadza kase to odeslali mi meila z przeprosinami i obiecali wyslac to bylo w piatek dzis sobota kurier przyjechal ale z meblami a tamtego dalej brak czekam do poniedzialku jak go nie bedzie to wystawie im negatywa i napisze do allegro bo to przesada tyle czekac na przesylke jest jeszcze jeden fajny sprzedawca chyba NINO ma atrakcyjne ceny i tani koszt przesylki tez sporo rzeczy u niego zamawialam wplacilam tam pieniazki w poniedzialek a w srode juz dostalam zamowiony towar wiec go jak najbardziej polecam

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=15000491
link do tego sprzedajacego

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości