|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 9
Zmienii sklad tego toniku z serii zielonej soultions... zdecydowanie na niekorzysc, bo jak juz pisalalam, strasznie cuchnie alkoholem
A czy ten tonik do cery mieszanej tez smierdzi alkoholem? Bo ten poprzedni z zielonej serii delikatny mial zapach i nie bylo czuc az na tyle alkoholu bo ten w nowym opakowaniu to jak czysty alkohol... |
|
|
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta brązowa to który kod?? |
|
|
|
|
#4263 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#4264 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a panienka z infolini wciskala mi kity ze to na sto %poczta zawaliła. ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
![]() spokojnie, tobie sie uda, ale moze lepiej przez biuro avon albo OMS-zawsze to bezpieczniej
|
||
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4266 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
no chociaz raz dostane lakiery i tusz, w koncu coś avon da za darmo
|
|
|
|
#4268 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.I mam nadzieję,że zdobęde je wszystkie !
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4270 |
|
Rozeznanie
|
Napisałam wiadomość do avonu w sprawie sposobu zapakowania produktów do kartonu: 2 żele 500ml + 2 balsamy 400ml na górze = porozrywane i pogniecione kartoniki od innych produktów.
Pani mi odp, że reklamacja została przekazana do Działu Transportu Znów mnie kurier ochrzani Napisałam, że to raczej nie wina dostawcy bo wtedy dziwnym trafem na górze znalazłyby się po dwa z tych samych produktów.. Edytowane przez bleki00 Czas edycji: 2010-02-09 o 20:09 |
|
|
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
Tak... pierwsze uzycie tego nowego toniku matujacego z serii soultions w bialym opakowaniu.. ale tylko na dekolt i czuje jakbym spirutesem sie przetarla...
Na twarz to ja na pewno tego nie bede stosowac... ahh.. gdyby nie to, ze wzielam go w zestawie z pianka, ktora juz zluzylam - a ta byla dobra, to bym go im zwrocila... Dobrze, ze sklad kremu-zelu sie nie zmienil, bo co ja bym bez niego zrobila... :/ |
|
|
|
#4272 |
|
Rozeznanie
|
przy portfelu Gabriella z OS mam czerwoną kropę :/
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17078614]
hehe ja pakę mam co kampanię ![]() spokojnie, tobie sie uda, ale moze lepiej przez biuro avon albo OMS-zawsze to bezpieczniej [/QUOTE]u mnie biuro ani OMS zwrotów nie przyjmują nie chce im się.
|
|
|
|
#4274 |
|
Przyczajenie
|
mam pytanie...
da kiedy jest 3termin składania zamówienia kat 02? bo najpierw przysyłają wiadomość że jest zmiana i jest przedłużony do 10.02... a dziś składam zamówienie i opcja dostawy regularnej jest już nie dostępna.. tylko kurierska.. nic nie rozumiem z tego
|
|
|
|
#4275 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ten poprzedni tonik nie podobał mi się o tyle, ze na dnie tonika ciągle coś zalegało, trzeba było to za każdym razem dobrze rozmieszać
|
|
|
#4276 |
|
Raczkowanie
|
Ja pare minut temu składałam zamówienie na 3 ternim i normalnie wszystko było.
|
|
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
@dodocia
Ehhh to moze ja mam jakis felerny, ze tak smierdzi... bo to naprawde mocno czuc. Az maz sie zapytal jak do niego podeszlam, ze alkohol ode mnie czuc... no ale w takim razie zuzyje go do czegos innego a nie do twarzy. To w tym nowym toniku nie ma tego proszku na dole? Wlasnie probowalam sie go dopatrzec, ale ciezko przez to opakowanie. W tamtym poprzednim mi ten proszek sie podobal, tylko przed uzyciem trzeba dobrze bylo wymieszac tonik. Zabezpieczal on przed swieceniem sie cery |
|
|
|
#4278 |
|
Zadomowienie
|
To kwestia dnia wysyłkowego, jeśli chodzi o dostawę regularną. Innymi sposobami, można do środy.
|
#4279 |
|
Raczkowanie
|
Pierwszy raz w zyciu mialam takie przeboje przy skladaniu zamowienia. Niedosc, ze nie chcial mi sie dodac do zamowienia tusz do kresek z oferty internetowej, przez co go nie wzielam, bo nijak nie chcial sie znalezc na liscie, to jeszcze teraz gdy wchodze w historie zamowien widnieje mi ze to niby zamowienie z 4/2010, podczas gdy skladalam juz z 5/2010, kody zgadzaly sie z produktami, wszystko niby gralo... Rozumiecie cos z tego?
“Disobedience, in the eyes of anyone who has read history, is man's original virtue. It is through disobedience that progress has been made, through disobedience and through rebellion.” Oscar Wilde Teufel |
|
|
|
#4280 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4281 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4282 |
|
Raczkowanie
|
Psiii... Zagadka rozwiazana przy wylogowywaniu. Pojawila mi sie informacja ze zamowienie z kat 4 czeka na potwierdzenie, wiec kliknelam edytuj, a tam byly 4 razy te tusze do kresek, dlatego ze tyle razy w nie klikalam. Ale skasowalam to zamowienie, no bo przeciez nie zamawiam juz z 4 katalogu. Natomiast zamowienie z 5-tki niby ok, czeka na realizacje. Dlaczego tak się porobiło? Nie będę miała eyelinerka
“Disobedience, in the eyes of anyone who has read history, is man's original virtue. It is through disobedience that progress has been made, through disobedience and through rebellion.” Oscar Wilde Teufel |
|
|
|
#4283 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na katalogowym jest ios do 3 z gabriellą W sumie to się nie dziwię, że oferty mogą się różnić; wolę wiedzieć od razu, że czegoś nie mają niż dopiero po wystawieniu faktury.
|
|
|
|
|
#4284 |
|
Raczkowanie
|
To ja juz calkiem zdurnialam. Widzialam na katalogowym zdjęcia tej ios 03i nie mam pojęcia skad to jest wzięte? Czy ios to jest cos innego niz to co w strefie konsultantki kryje sie za zakladką "oferta specjalna"? Bo wygląda zupełnie inaczej... I czy któraś z was wie, czemu ten tusz do kresek z tej "mojej" oferty specjalnej pchał się na siłę do katalogu 4, podczas gdy ja zamawiałam juz na 5?
|
|
|
#4285 |
|
Rozeznanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17078614]aaa to juz wiem czemu moj zwrot z 27.01 nadal nie jest rozliczony, a bylam dzis na poczcie awanture zrobic.
a panienka z infolini wciskala mi kity ze to na sto %poczta zawaliła. ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- hehe ja pakę mam co kampanię ![]() spokojnie, tobie sie uda, ale moze lepiej przez biuro avon albo OMS-zawsze to bezpieczniej [/QUOTE]Czy bezpieczniej? No nie wiem 24.01 zostawiłam zwroty na Słowiczej i do dziś nie zostały rozliczone
|
#4286 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
@Agrippinilla
Ja zostawilam dokladnie tydzien temu... mam nadzieje, ze mi nedlugo rozlicza... :/ Daj znac jak Ci rozlicza, bo prawie w tym samym czasie im zostawialysmy Edytowane przez ololufe Czas edycji: 2010-02-09 o 21:50 |
|
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
Frida widze że składałaś jużna 05 masz jakieś braki bo ja jutro składam i ciekawa jestem czy wszystko przyjdzie najważniejsze czy są kremy te za 4,5 bo mam zamówienie na 30 szt
|
#4289 |
|
Rozeznanie
|
Ja myślę, że Avon się trochę przeliczył z aktywnością konsultantek w kat.2. Zabrakło im przyborników i całe szczeście, że wymyślili coś w zamian niż jakby mieli napisać, że sorry ale dostaniemy tylko peeling bo się skończyły zapasy.
Składam jeszcze zamówienie na III termin z 2. A co do kat 3. to narazie 0 szminek.. a tak bym chciała się na prezenty załapać. Promocje zrobiłam, liczę na jakiś odzew. |
|
|
|
#4290 |
|
Raczkowanie
|
Co do różnicy między sermu na zniszczone końcówki a serum nawilżającym:
Różnice odczułam ale raczej w konsystencji i sposobie rozprowadzania (poślizgu) na włosach a nie w rezultatach. Od 3 m-cy używam l'oreala więc tak na bieżąco nie jestem w stanie dokładnie opisać moich odczuć ale pamiętam, że byłam zdziwiona tym, że naprawdę jest między nimi jakaś różnica. U mnie zielone toniki nie różnią się zapachem od poprzedniej wersji. Biorąc pod uwagę ekstermalne warunki przechowywania, ciągłe rozmrażania kosmetyków itd. nie ma się co dziwić, że są takie różnice w opinaiach co do zapachu, konststencji itd
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.

), tzn jak miałam wolną chwilke to Was podczytywałam,ale nie udzielałam się z braku czasu,a Wy kobietki juz tyle naskrobałyście
.
(z którym rozmawiałam tel.) coś w Garwolinie nawaliło i dlatego przez ostatnie dwa tygodnie opóźnione były rozpatrzenia zwrotne,ale już w I terminie 03 kat powinnam otrzymac nowy komplet bizuterii

nie chce im się.