|
|
#1951 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)
oj, ja też tak swojego lubię podchodzić
A najlepiej jak mnie odwozi na stancję do Szczecina samochodem (czasem jeździ z pracy w te strony), zanosi mi walizkę i widzę te wyrzuty sumienia w oczach, że musi swoją kochaną córeczkę tu samą zostawić, tak daleko i wtedy pyta: "Pieniądze jeszcze masz? Czy Ci dać? Starczy Ci?"
|
|
|
|
#1952 | |
|
after hours
|
Cytat:
![]() ja swojego widzę od wielkiego dzwonu, jak mu się przypomni, że ma córkę
|
|
|
|
|
#1953 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Odpowiadam prawdę, bo jakbym miała, a powiedziała, że nie mam to jeszcze by później się mamy zapytał czy mi dawała, bo już nie mam i by wyszło szydło z worka, więc lepiej nie kłamać ![]() Bo u mnie w domu przeważnie mama rządzi pieniędzmi, tzn. mają parę kont, i do każdego konta jedno i drugie ma kartę, ale mama robi zakupy, płaci rachunki, mi daję na życie, a tata raczej nie myśli o takich rzeczach ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1954 |
|
after hours
|
ja mam jutro
a w gruncie rzeczy nawet nie mam się z czego uczyć ![]() a ojca widuję.. hm.. ostatnio w 2008.. wcześniej to chyba jakoś 2003-2004
|
|
|
|
#1955 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a kebab był wczesiej jak bylam na piwku z grupą jak ide na normalna imprezę to tez mi jest trudno sie w 100 wyrobic
|
|
|
|
|
#1956 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1957 |
|
Rozeznanie
|
Może wkleimy Ci tu jakieś notatki i co kilka zdań jakieś wizażowe plotki?
przynajmniej coś poczytasz...
|
|
|
|
#1958 |
|
after hours
|
|
|
|
|
#1959 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1960 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie kupuje tuszu oryginalnego tylko na allegro za 30 zł zestaw do napełniania(kolorowy i czarny tusz kilka butelek), który się samemy wstrzykuje do kartridżu strzykawką Jakość druku nie różni się niczym od tuszu normalnego! Drukuje na oszczędnym trybie i ten zestaw starcza mi na baardzo długo.
|
|
|
|
|
#1961 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeden cel mam taki ukryty, drugi to sukienki taneczne a one tanie nie sa, a trzeci to kupić mamie duży telewizor LCD bo ten co ma to juzchyba 15letni jest Cytat:
![]() a laseczki ile tak mniej wiecej wydajecie na samo jedzonko w tygodniu? |
||
|
|
|
#1963 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ja też mam poprawkę, co Ty myślisz ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
Z obiadami już trochę gorzej, ale dzisiaj na przykład kupiłam za 7zł piersi z kurczaka (trzy), do tego ten nowy sos z knorra do kebaba (POLECAM-ten w barach się chowa ), do tego torebka ryżu, trochę kapusty pekińskiej, jeden pomidor i mam obiad na trzy dni za małe pieniądze |
||
|
|
|
#1964 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was
![]() Dzisiaj poszła kasa na zaplombowanie wodomierza A tak to na nic dzis nie wydałam
|
#1965 |
|
Wtajemniczenie
|
Coffee, dziekuje za baty
należały się... Dzisiaj wydałam 35zł na tabletki na włosy i paznokcie. Włosy są wporządku, ale pazury masakra.. Czas się nimi zająć, bo wyglądają okropnie. Oddałam też 20zł za skladkę do pracy. Do końca miesiąca zostało mi 95zł.. porażka. Wychodzi 5zł na dzień. A tu jeszcze trzeba auto zalać do szkoły. Muszę zacząć zapisywać na co wydaję, bo zupełnie nie wiem na co przetraciłam kasę. |
|
|
|
#1966 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1967 |
|
Konto usunięte
|
Dziś:
-3.99 chusteczki do demakijażu - potrzebne -4.coś ciastka delicje - czy ciastka mogą być potrzebne? -1.99 piwo - jak wyżej, ale na weekend się przyda ![]() -5.49 podkład - jak najbardziej potrzebny, a podkład za tak małą kasę okazał się r e w e l a c y j n y -2.99 mały lakier do pazurów - zachcianka, ale kupa radochy ![]() -2.99 pomadka - dla mamy, ale świetna jest, kupiłam tanioche żeby mama zobaczyła sobie kolor, bo chciałam jej kupić mejbelina o zblizonym kolorze a nie chciałam wpakować w błoto 25zł, a tu za 3 kupiłam naprawde dobry produkt, obejdzie się bez droższej ![]() -9.90 fajki - bez komentarza Edytowane przez 201607111050 Czas edycji: 2010-02-10 o 19:12 |
|
|
|
#1968 | ||
|
Zakorzenienie
|
-230 zł wydawne na lumpie na ciuchy (zasłużone, bo nie mam w czym chodzic po odchudzaniu)
- 12 zł ptasie mleczko - imieniny szwagra - 50 zł na paliwo mężowi ogólnie do następnej wypłaty zostało mi 604 zł ( a wypłata za miesiac 10 marca w najbliższych dniach zakupy żywnosciowe i w sobote stawiam wyjście do herbaciarni mężowi na walentynki bo sam by na to nie wpadł
|
|
|
#1969 |
|
Wtajemniczenie
|
jak wy znajdujecie fajne ciuchy w lumpie, ja co pójdę to nic nie znajduję i coraz bardziej się zniechęcam do chodzenia tam
|
|
|
|
#1970 | ||
|
Zakorzenienie
|
tam gdzie bylam jest jak w niebie
ale trzeba sie pchać i przepychac i byc od 8 rano w dniu towaru by cos upolować ![]() pozniej wam wkleje zdjecia i same zobaczycie,ze warto - 230 zł a ile radosci, przesada ![]() fotki dodam po 21 jak maz pojdzie do pracy bede meic chwile by je porobić
|
|
|
#1971 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja tez mam swoj ulubiony lump, zawsze jest tam przecena -50% we wtorki, bylam wczoraj; 4x zasłony-10,00 dzinsy-4,00 bluza zasuwana sportowa biała-4,00 i tyle bo pozno bylam juz przebrane było, ale ja tam co dzydzien kupuje bo to lump po drodze z pracy mam ![]() chcialabym tez tż cos kupic ale sie wstydze przyznac ze na lumpach kupuje i nie wiem jak by zareagowal bo on taki elegancki jest, moze sie obrazi jak mu cos kupie
|
|
|
|
|
#1972 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17103106]kochana lata praktyki ![]() ja tez mam swoj ulubiony lump, zawsze jest tam przecena -50% we wtorki, bylam wczoraj; 4x zasłony-10,00 dzinsy-4,00 bluza zasuwana sportowa biała-4,00 i tyle bo pozno bylam juz przebrane było, ale ja tam co dzydzien kupuje bo to lump po drodze z pracy mam ![]() chcialabym tez tż cos kupic ale sie wstydze przyznac ze na lumpach kupuje i nie wiem jak by zareagowal bo on taki elegancki jest, moze sie obrazi jak mu cos kupie [/QUOTE]ja ostatnio gadałam ze swoim przez telefon i mówię: "muszę kończyć, bo do lumpeksu wchodzę" a on do mnie "gdzie?", ja mówię "do lumpa", a on mówi "po co?", ja mówię, że po ciuchy, a on mnie wyśmiał ale jak mu wytłumaczyłam, że jeszcze nigdy nic w lumpie nie kupowałam to się uspokoił On jest taki, że lubi wydać raz, a porządnie i mieć coś porządnego, a nie więcej, czyli patrzy na jakość, a nie na ilość A ja wolę wyprzedaże i wolę więcej |
|
|
|
|
#1973 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak każda normalna kobitka ![]() Przyłączam się do oszczędzania . Potrzebuje kasy na urządzenie mieszkanka . Już udało mi się naskładać na łóżko i szafkę do niego . Teraz główna potrzeba to meble do kuchni. Mam dobrą rade co do kosmetykow. Odkrywcza napewno nie będe , ale oszczędzam bo jestem konsultantką Oriflame , zamówienia mam spore więc nie muszę wydawać na szampony , żele , podkłady. No i z reguły jeszcze jakiś fundusz zostaje dodatkowo
|
|
|
|
|
#1974 | ||
|
Zakorzenienie
|
Za chwilkę mąż wychodzi do pracy i będe robić fotki
![]() Wiecie co - zapytał mnie teraz " Jak długo będą TU stały te siatki? " ![]() taka mała dygresja ![]() ja wydałam 230 zł na ciuchy i 12 zł na ptasie mleczko dla szwagra a siostra wydała 210 zł na perfum Farenheita dla męża i 17 zł na lumpie
|
|
|
#1975 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też jestem konsultantką Ori ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
![]() mnie mój TŻ by pogonił jakbym mu drogie perfumy kupiła
|
||
|
|
|
#1976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1977 |
|
Raczkowanie
|
hm.... taka mała dygresja
czy możecie mi przetłumaczyć skrót TŻ? |
|
|
|
#1978 | ||
|
Zakorzenienie
|
ok dodaje fotki
wybralam najlepsze kąski które mi sie spodobały, oczywiscie moge dodac fotki wszystkich ciuchów ktore kupiłam, ale to by dluugo trwało ale moge to zrobic (P.s. Siostra moja zarabia 2x tyle co ja - to ja stac na takie prezenty )- różowa kurteczka, brazowy sweter z kotem , białe spodenki do kolan, bluzka adidasa, czarny płaszczyk flauszowy, bluzk nietoperz, turkusowa marynarka, turkusowy golfik, łososiowa bluzeczka...
|
|
|
#1979 |
|
Konto usunięte
|
tż-towarzysz życia
![]() dziewczyny tyle jest tu ludzi że jak chce cos zacytowac-ktorys post-TO NIE DA RADY ![]() BOSCHE FOLTYNKA.....cuda Edytowane przez f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a Czas edycji: 2010-02-10 o 21:42 |
|
|
|
#1980 |
|
after hours
|
Towarzysz Życia?
![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- ja nie widzę zdjęć ![]() wyświetla mi się, że jest błędny załącznik.. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrr |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:19.

[COLOR="Silver"]

Nie kupuje tuszu oryginalnego tylko na allegro za 30 zł zestaw do napełniania(kolorowy i czarny tusz kilka butelek), który się samemy wstrzykuje do kartridżu strzykawką

bo sam by na to nie wpadł

)