|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: :::::::jasnego bronzera Chanel, Guerlain:::::
Hej! Ja mam paletkę Chanel z pudrem brązującym,ale nieco używaną
W tym wątku jest fotka http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=397977 |
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
paletka śliczna, ale leżałaby u mnie nieużywana. dzięki |
|
|
|
|
|
#4 |
|
czyli Endżi
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Laylo, mam Terracottę (Poudre Bronzante Hydratante) Guerlain w najjaśniejszym odcieniu. Ma może 5% ubytku - jest jeszcze widoczny na nim wytłoczony na wierzchu wzór, logo Guerlain.
Intereszą mnie Meteoryty
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
moze spodoba Ci sie brazer diora u mnie?
|
|
#6 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
a może u mnie coś za Nirvanesque?
Poza wątkiem mam róż Clinique Aglow. https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16910503
Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2010-02-25 o 11:07 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
witam, ma brozner givenchy w miare nowy z wymiany z Chloe, uzylam kilka razy. Prismissime mat&glow 72 suuny, to ten:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...rzy-i-oczu.htm |
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szukam bronzera w odcieniu bamboo lancome, ale o większej trwałości. najbardziej właśnie chanela, a guerlain chciałam mineralny, niemniej jednak napisz coś proszę o tej terracotce, bo mimo wszystko ja jej nie miałam,a nie mam kiedy podskoczyć do perf. , w międzyczasie poczytam opinie na kwc, ale za Twoją opinię też byłabym wdzięczna. btw.. co innego miałabyś za kulki, gdyby mnie terracota nie przekonała? szukam też woow i wanted za nie za chanela oddałabym w try miga, a tak chcę sobie pomarudzić, a co!
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
czyli Endżi
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Laylo, już Ci piszę
![]() Kod to - 9U02, gramatura 10g, dodatkowe przewidziane bajery to nawilżenie oraz długotrwałość. Jestem bladym bladziochem, a ten kolor jest idealnie pasujący - nawet do delikatnego modelowania. Używałam go kilka razy wymiennie właśnie z bambusem ![]() Absolutnie nie muszę wymieniać ![]() Aktualnie na wymianę mam to, co w wąteczku w podpisie
|
|
#10 | |||
|
Zakorzenienie
|
niestety bronzery diora mi nie podpasowały, ale dzięki za propozycję
![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Cytat:
podoba mi się PI, vitalumiere (60-70 proc.) i róż aglow - czy ja dobrze pamiętam, że to brzoskwinia?zaraz poszukam w necie odcienia, bo ja lubię chłodne jasne różowe róże. ogólnie mogłabym oddać dwa kremy nirvanesque, jeden nówka, drugi ubytek 10 proc., plus krem pod oczy z ubytkiem max 20 proc., chociaż ledwo co oba otworzyłam, tydzień temu. poszukam aglow i dam jakąś propozycję. edit: poczytałam o vitalumierze i napewno nie dla mnie. zastanawiam się nad PI albo aglow - jaki ma ubytek? no nie wiem, a może PI za nowy krem? jak to widzisz? kolejny edit: przemyślałam: jeżeli chcesz oddam nowy krem za PI, morelowy róż mi nie podpasuje, muszę mieć jasny roż, w takim wyglądam najlepiej. ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
podejrzewam jednak, że to zasadzka przemyślałam, i jednak wolałabym wersję tan booster albo mineralną, bo są najnowsze. przepraszam za wybrzydzanie. Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2010-02-25 o 19:40 |
|||
|
|
|
|
#11 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
ok, krem za PI (ubytek z 5%) mi pasuje
to jest wersja zwykła czy dla skóry suchej?
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
acha, muszę dodać, że kremy nuxe nie mają tych sreberek ochronnych, więc jeżeli pomyślisz tak jak ja ostatnio, że nie ma pół kremu, to nieprawda, on jest, i jest zupełnie nowy, tzw. zapas, to tak tytułem wyjaśnienia widzimy się na pw?
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Bronzer nie jest ciemny, efekt raczej naturalny. Uzywam podkladu diora 032 lub 30 i ten brazer nie przyciemnia mi podkladu. Lubie jak w podkladzie, pudrze czy brazerze jest choc odrobina rozu, na codzien uzywam terracotte sheer bronzing poder 02 dla brunetek (chociaz jestem farbowana blond
), tam sa rozowe kwadraciki i to mi pasuje. Jesli nie rozwialam watpliwosci pytaj smialo, brazer jest poza watkiem bo nie chce go na sile wymieniac wiec czeka jak cos
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Aaaa, on taki 3 latek jest, mi to nie przeszkadzalo bo za niego tez oddalam trzyletni brazer. Ale pisze, zebys wiedziala bo i tak bys pewnie zapytala
![]() pzdr |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.

paletka śliczna, ale leżałaby u mnie nieużywana. dzięki

za chanela oddałabym w try miga, a tak chcę sobie pomarudzić, a co!
podejrzewam jednak, że to zasadzka