Rozstanie z facetem - część 8 :( - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-28, 12:54   #2521
forumkowiczka
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 8 :(

Kazde rozstanie boli tak samo a jednoczesnie zupelnie inaczej. Wszystkie cierpimy tak samo po stracie super wspanialego chlopaka, ktory pozniej jak sie okazuje byl nikim. Jedne z nas sa silne i radza sobie w tych trudnych chwilach inne z kolei nie moga i na sile szukaja kontaktu z bylym TZ. Ja mialam zuplenie tak samo dlateg rozumiem co czujecie. Teraz co prawda nie rozstalam sie z moim facetem ale jest mi jakos tak pusto...

Napisal do mnie "co slychac". Popisalismy, ale kiedy zapyatlam czy ze mna pojedzie bylo "nie wiem, musze poagadac z rodzicami, mam duzo nauki i robimy kuchnie..." WIEC zapytalam czy on CHCE pojechac ze mna...nie uslyszalam odpowiedzi. Od naszej ostatniej rozmowy na gg jakos sie tak dziwnie porobilo. Nie potrzebuje slyszec z moich ust ze tesknie i kocham, bo niby to wie. Ale czy to zmienia to, ze ja che mu o tym mowic?
Stary 2010-02-28, 13:24   #2522
monika192
Rozeznanie

hej laski.. bylam na tej imprezie powiem szczerze ze bylo zaje.biscie, naprawde zaje.biscie gdyby nie jeden szczegol ;/.. moj byly tez wpadl na te dyskoteke co ja. na poczatku sie patrzal, ale widzialam ze mnie unika.wogole jak go zobaczylam na tej dyskotece, to ( az wstyd sie przyznac), ale poszlam do kibla i sie poplakalam. stwierdzilam ze nikt mi sie nie podoba, oprocz niego, i ze to z nim laczy mnie juz cos, i wogole mialam fest kape. potem ja, ze wypilam troche alkoholu, to sobie mysle : a podejde do niego, pogadac.. podeszlam, cos tam powiedzialam, ale on nie byl chetny na zwierzenia haha do momentu gdy zaczal widziec, ze podrywa mnie duzo facetow. a szczegolnie jeden, ktory praktycznie nie odstepowal mnie na krok. gdy ten chlopak poszedl, byly do mnie podchodzi, i cos tam gadal do mnie ( nawet nie slyszalam co dokladnie) ze mozemy sie razem pobawic czy cos w tym stylu.( pobawic oczywiscie razem na dyskotece), ja mu cos tam powiedzialam, ze przeciez ma dziewczyne itd. ciagle zaprzeczal, mowil ze chce byc sam, ze nie ma laski, ale o spotykaniu z jakas tam cos mowil.. i najlepsze jest to, ze powiedzial cos w stylu ze ja nie traktuje tak jak mnie. znaczy ujal to inaczej, i wyszlo na to ze ja bylam dla niego kims wiecej niz ona. jak tak mozna klamac w zywe oczy ? ;/ opisy na gg ma, ale ostro mowi ze niechce miec dziewczyny itd ;/ ..a wogole to jak z nim gadalam, to podchodzi do mnie chlopak, i mowi mi na ucho tak, ze jesli ten z tylu ( czyli on) to moj chlopak to wspolczuje. a ja sie pytam, ze czemu? na co on mi ze : to jakis pedal.. czy cos w tym stylu
haha
on wyszedl wczesniej z tej imprezy niz ja, i przyszedl do mnie ( tam gdzie tanczylam) i mowi ze przyszedl sie pozegnac bo juz ida z znajomymi do domu. ja do niego zwykle, oschle : no to czesc. na co on mi, ze nie myslal o takim pozegnaniu, a ja mowie, a o niby jakim? i dal mi buzi w usta na oczach wszystkich :conf used:

ogolnie to impreza bardzo bardzo bardzo udana nogi mi wchodza do tylka, tanczylam cala noc, jak bym dostala jakiegos speeda haha ( oczywiscie nic nie bralam) , no i gdyby nie, nie ktorzy faceci to chyba bym teraz siedziala i myslala jaki to on ladny ten moj byly itd. a o wiele bardziej pociagali mnie nie ktorzy kolesie, szczegolnie jeden.
monika192 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 14:17   #2523
karolka2293
Raczkowanie

jestem chora,powinnam się leczyć.Minęło 8 miesięcy,wyjechałam za granicę,zaczęłam nowe życie ... a mimo to myślę,śni mi się po nocach,żyje jakimiś pieprzonymi marzeniami co do Niego.Nie wiem czemu.Czasem wydaje mi sie,ze to przez moją całkowitą niską samoocenę..traktował mnie jak szmatę,bawił sie mną a ja tęsknię ? hm,no chore po prostu.Tylko,ze to mnie zaczyna powoli wykańczać,czasem juz nie daję rady i ryczę jak małe dziecko,któremu zabrało się lizaka.Oddałabym wszystko byle cofnąć czas,i nigdy nie pakować sie w to coś,mimo,że trwało krótko,w sumie dłuższy czas na odległość ... było tak intensywne,silne.Może,kie dy wyleczę sie z niskiej samooceny,kiedy wygram z moimi wadami .. moze to samo minie,mam nadzieję. Najgorsze,ze tak sie zraziłam do facetów,boję się,ze juz nikomu nigdy tak nie zaufam .. jak Jemu.
karolka2293 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 14:36   #2524
chuckysbride
Rozeznanie

karolka2293 a za granicą jak twoje życie wygląda? Masz jakichś dobrych znajomych, czy coś co sprawia Ci radość?
chuckysbride jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 14:58   #2525
forumkowiczka
Zadomowienie

Pomysl sobie ze zaslugujesz na kogos duzo lepszego. Nie mozesz sie zadreczac!!!

A swoja droga, to bardzo dziwne ze taki jeden czlowieczek jest w stanie zburzyc calkowicie nasz swiat do tego stopnia,ze nie jestesmy w stanie normalnie funkcjonowac
Stary 2010-02-28, 15:07   #2526
thekoracja
Raczkowanie

A ja mam dzisiaj bardzo smutny dzień

Tęsknię bardzo. Ex odzywa się czasem, napisze czy smsa czy gg, czasem odpiszę. Ale wiem że już nic z tego nie będzie. Ze choć wciąż go kocham to prostu być z nim już nie mogę i już nigdy nie da się tego wszystkiego naprawić

No i mam takie myśli że już nikogo nigdy nie spotkam. Mam bardzo zamknięte grono znajomych, większość sparowanych i po prostu nie mam jak;( Jedyna nadzieja to że znajdę wreszcie pracę i tam kogoś poznam albo internet.

Ciężko i smutno mi samej;(
thekoracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 15:26   #2527
Ararauna
Raczkowanie

Ja mam to samo, TŻ rzucił mnie tydzień temu, powiedział żebym znalazła sobie kogoś innego, bo on mnie i tak nigdy nie kochał, to niesprawiedliwe A cały czas mówił,że mu zależy, że tęskni jak mnie nie ma itp.
Faceci to obłudne potwory,naprawdę.
Ararauna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 17:21   #2528
AguŚ87
Zakorzenienie

ha u mnie dopiero mineło od rozstania 24h... patrze a on opis na gadu " !!" moze mysli ze sie podlacze i zapytam jak sie czuje po tym jak mnei rzucił:/ pf po co on wogole taki opis sobie zrobil to ja nie wiem :/

kontaktu zero.
jak to dziwnie gdy telefon milczy... i z przyzwyczajenia co chwila podchodzisz sprawdzić czy aby nie ma żadnego sms..

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Ararauna Pokaż wiadomość
Ja mam to samo, TŻ rzucił mnie tydzień temu, powiedział żebym znalazła sobie kogoś innego, bo on mnie i tak nigdy nie kochał, to niesprawiedliwe A cały czas mówił,że mu zależy, że tęskni jak mnie nie ma itp.
Faceci to obłudne potwory,naprawdę.
u mnie to samo

usłyszałam"znajdz sobie lepszego" podziękowałam mu za to ze on wie lepiej niz ja co dla mnie lepsze hehehe co za...
Stary 2010-02-28, 17:57   #2529
czarownica_1986
Raczkowanie

GG do czarownica_1986

AguŚ87, też usłyszałam, żebym znalazła sobie lepszego. Dodał jeszcze, że on na mnie nie zasługuje, że jestem ładna, mądra, atrakcyjna i młoda, więc na pewno sobie kogoś znajdę. Problem jest w tym, że nie chce nikogo innego, nie chce lepszego, przystojniejszego, mądrzejszego ani nawet takiego, który będzie na mnie bardziej zasługiwał, bo CHCE TEGO. Nadal sprawdzam milczący niemalże telefon, gg. Czasami do siebie dzwonimy. Od rozstania minęły prawie 2 miesiące, a ja wczoraj po zwykłej rozmowie co u kogo popłakałam się jak dziecko i marzyłam tylko o tym, żeby się do niego przytulić i powiedzieć jak mi źle.
czarownica_1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 18:21   #2530
wydra33
Raczkowanie

Oni przy rozstaniach wszystko wiedzą chyba najlepiej. Ja tez usłyszałam "tak będzie dla Ciebie lepiej", "nie zasługuje na Ciebie", "jesteś świetną dziewczyną, znajdziesz sobie kogoś lepszego". W takiej sytuacji oni nie zdają sobie sprawy, że takie teksty nie pomagają...wręcz dobijają. Ale....w sumie....czyż nie mają racji ? wiadomo, że będzie ktoś lepszy ....

Aguś87 - co do "zero kontaktu" pochwalam w 100% i tylko moge przyklasnąć. I oczywiście życzyć wytrwałośći bez wątpliwości a do telefonu milczącego można sie przyzwyczaić...
wydra33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 19:26   #2531
AguŚ87
Zakorzenienie

no rozbrajają mnie ich teksty" znajdz lepszego, kiedys mi za to podziekujesz" srtatata

dziekuje za troske, ze zawsze wiedzą co dla nas jest lepsze:/
mam w sobie smutek a za chwile mega złosc i dudnią mi w głowie te słowa" nie chce cie" a on nadal w opisie " ;( ! " ;/ wez ich zrozum..
Stary 2010-02-28, 19:33   #2532
tarantata
Raczkowanie

popisze tu sobie z wami co?
co prawda nie wiem czy to koniec ale wlasnie.... dla mnie gorsze jest to ze nie wiem chyba. juz bym wolala dostac to wprost
Stary 2010-02-28, 19:45   #2533
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tarantata Pokaż wiadomość
popisze tu sobie z wami co?
co prawda nie wiem czy to koniec ale wlasnie.... dla mnie gorsze jest to ze nie wiem chyba. juz bym wolala dostac to wprost

popisz popisz ja kilka msc słsyzałam " nie wiem" az sie doczekalam" nie" chyba lepsza jaka kolwiek decyzja niż słowa "nie wiem"

zamknac ich wszystkich na wyspie jakiejs i ogrodzic murami
Stary 2010-02-28, 19:46   #2534
czaroownica87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez thekoracja Pokaż wiadomość
A ja mam dzisiaj bardzo smutny dzień

Tęsknię bardzo. Ex odzywa się czasem, napisze czy smsa czy gg, czasem odpiszę. Ale wiem że już nic z tego nie będzie. Ze choć wciąż go kocham to prostu być z nim już nie mogę i już nigdy nie da się tego wszystkiego naprawić

No i mam takie myśli że już nikogo nigdy nie spotkam. Mam bardzo zamknięte grono znajomych, większość sparowanych i po prostu nie mam jak;( Jedyna nadzieja to że znajdę wreszcie pracę i tam kogoś poznam albo internet.

Ciężko i smutno mi samej;(
och aż musiałam to podkreślić po prostu KAŻDE SŁOWO zgadza się z moimi uczuciamia... KAŻDE;!(
matko, jak ciężko a juz tak dobrze się trzymałam
Stary 2010-02-28, 19:48   #2535
tarantata
Raczkowanie

u mnie to trwa jakis tydzien w sumie. dodam ze od kwartalu ponad go nie widzialam - taki zawod - ale caly ten czas bylo cudnie, maile, dlugie rozmowy. i nagle upragniony powrot i co? no wlasnie. nic. ani jednego milego slowa od tamtej pory, w tym tygodniu sie zobaczymy, ciekawe co bedzie

co gorsza jak sie sypie to po calosci, bo i inne problemy mam no i tez milion mysli w stylu jak nie on to juz zadnego innego nie znajde i umre sama i zje mnie kot.

Edytowane przez tarantata
Czas edycji: 2010-02-28 o 19:50
tarantata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 20:27   #2536
wydra33
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
no rozbrajają mnie ich teksty" znajdz lepszego, kiedys mi za to podziekujesz" srtatata

dziekuje za troske, ze zawsze wiedzą co dla nas jest lepsze:/
mam w sobie smutek a za chwile mega złosc i dudnią mi w głowie te słowa" nie chce cie" a on nadal w opisie " ;( ! " ;/ wez ich zrozum..
Tak! ja tez jeszcze uslyszalam" kiedys bedziesz mi za to dziekowac"...jejku jak to analizuje to dopiero po czasie zdaje sobie sprawe jak on mnie potraktowal na koniec....grr z takimi tekstami...
a co do tego jego opisu. Nie chce go usprawiedliwiać...nie wiem jak miedzy wami było i nie znam was...ale podejrzwam, że jemu nie łatwo było podjąć taką decyzje i zdaje sobie sprawe, że Cie skrzywdził. Moj Ex tez widze, że sobie z tym nie radzi...zaczął palić fajki i ma mine wiecznie jak zbity pies...no ale generalnie to nie powinien być nasz problem. Nie moja wina, że nie dojrzał do związku.

Edytowane przez wydra33
Czas edycji: 2010-02-28 o 20:28
wydra33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 21:15   #2537
apollinka
Rozeznanie

GG do apollinka

imię: Karolina
stan: porzucona
data: 28.02.2010
stan ducha: rozbita/załamana
stan fizyczny: zniechęcona, płacząca, bez apetytu.. wielkie ble

Rzucił mnie ZNOWU.. smsem [powtórka z rozrywki].. znowu mu przykro, chce abysmy byli przyjaciolmi jak wczesniej [sratatata].. tydzien temu kłótnia poważna, jego łzy, moje łzy.. ale dał szanse na moją poprawę, pracę nad sobą i dał.. na niecały tydzień.. bardzo mi przykro i źle ;( ale znowu sobie poradzę.. muszę..
apollinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 21:27   #2538
mila dziolcha
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez limonka1983 Pokaż wiadomość
1. Jeśli Ty nawaliłaś, to możesz spytac o szansę. Jeśli on cię kopnął w tyłek i np. w dosć brutalny sposób, to jest akt desperacji i poniżenia. Ja "wolę" kulturalne rozstania. Jak odchodzisz na popziomie, to jest szansa, ze kiedyś się zejdziecie. Faceci, o ktorych pisałam, potraktowali mnie wrednie, a potem obaj chcieli wrócić. Nie wiem, na co liczyli po czyms takim. a jak zerwiesz kulturalnie i np. po czasie stwierdzisz, ze byl to blad, to latwiej jest zagadac. kto chcialby rozmawiac z byla polowka, jesli potraktowany zostal jak szmata?
2. napisalabym to samo, co wyzej. jesli facet cie wrednie olal, nie odzywaj sie. ale jesli zerwaliscie po przyjacielsku, jesli istnieje cos takiego (za obupolna zgoda, moze tak), to mozna sie odezwac, ale tylko raz. jesli facet nie odpowie, to milczymy.
jak pisalam wczesniej. moj obecny facet obrazal sie czasm na miesiac. moglam dzwonic, pisac, przychodzic pod klatke. jak uslyszal w domofonie, ze to ja, odkladal sluchawk. pare takich akcji i sama sie obrazilam. a poniewaz moja duma jest wazniejsza od uczuc, to czekalam, az do skutku z zaznaczeniem, ze jesli sie nie odezwie, to juz nigdy nie pogadamy. ani slowa przez pol roku plus miesiac na moje zastanowienie sie. przez poczatkowe miesiaca chodzilam caly czas z komorka w rece w oczekiwaniu na jego telefon. a nie bylo latwo, bo chlopak mieszka w bloku obok.
czasem warto byc egoistka, bo to wychodzi tylko na dobre.
Mój związek to troche dziwna sprawa, bo jak na poczatku to On za mnie biegał tak po czasie zamienilismy sie rolami i pewnie to tez go zniecheciło. Bylismy ze soba jakies 7 lat,ale zeby nie było z 2 przerwami. Nigdy mnie nie skrzywdził, czasami zachowywal sie nie wporzadku ,ale nigdy mnie nie zdradził.... czasami mnie olewał, wykrecał sie ze spotkan nie odzywal tygodniami .... zeby tylko dac znac ,ze ma dosyc .... wtedy sie nie spotykalismy po czasie jakos znowu zaczynalismy.... rozstalismy sie w zgodzie...powiedział, zachowywal sie tak ,zeby mnie zniechecic, nie mial dwagi skonczyc.... ze zawsze bede wyjatkowa i zawsze bedzie cos czuł....wydaje mi sie ,ze to moja wina, bo ja sie zachowywalam jak ostatnia kretynka, za bardzo sie pchalam, za bardzo sieposwiecalam temu co On lubi, co On robi, zapomnialam ze sa rzeczy które ja lubie, ze kiedys mialam czas dla siebie a teraz tylko dla Niego, wiem ,ze go to wkurzało ,ale roche za pozno sie zorientowałam,ze to nie o to chodzi ,zeby byc na kazde zawołanie, poprostu sie znudził, zameczyłąm chłopaka! Naprawde zachowywalam sie tak od dłuzszego czasu slepo wierzac ,ze to ja sie tak staram a On tego nie docenia.... a facet docenia kobiete do momentu kiedy ta nie zapomni,ze ma swoje zycie, swoje pasje.... nie wiem czy u nas jest juz za pozno.... powiedział ,ze probowac mozna ale napewno bez happy endu, On chyba mysli ,ze ja sie nigdy nie zmienie....a ja potrafie, tylko potrzebuje szansy. Dzwoni do mnie prawie co dziennie nie wiem czy to kwestia tego ze sie martwi, tego ,ze teskni czy tego ze cos potrzebuje.... pisze wiecej niz jak bylismy razem. Ja zaczelam zyc inaczej, spedzam czas na tym co lubie robic, co kiedys kochalam ,jak nie bylismy razem, On wie o tym , ucieszył sie.... wiem ,ze teraz zachowywalabym sie inaczej bedac z Nim tylko boje sie pytac o kolejna szanse, bo moze On przestał cokolwiek czuc i rzaczywiscie jak dzwoni to tylko z troski... nie wiem....strasznie go kocham i jest mi okropnie ciezko
mila dziolcha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 22:01   #2539
karolka2293
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chuckysbride Pokaż wiadomość
karolka2293 a za granicą jak twoje życie wygląda? Masz jakichś dobrych znajomych, czy coś co sprawia Ci radość?
jestem tutaj dopiero 2 miesiące,poznałam nowych,wspaniałych ludzi,ciągle poznaję nowych.Uczę się niemieckiego(moim marzeniem jest studiować ten język),zajęłam się sobą tzn-dieta,ćwiczenia,kosmetycz ka-walczę z moimi kompleksami.
Co mi sprawia radość?Hm,ten cały wyjazd jest dla mnie ratunkiem,wiem,ze bd lepiej.. musi być.Po to wyjechałam.Napisałam mu smsy-nie odp,definitywnie nie chce mieć kontaku poza zwykłym "cześć".Z cięzkim sercem muszę to zaakceptować,nie można nikogo zmusić do miłości. któraś z Was napisała,ze jedna osoba ..a tak może zniszczyć nasz świat,zburzyć naszą "normalność"- zgadzam się z tym.Ciężko jest mi,ale już nie tak jak na początku.. tylko czy przez całkowicie niską samoocenę można jeszcze bardziej sie dołować,i myśleć,ze zasługuję tylko na Niego a nikogo innego .. że nigdy nie uda mi się poznać wspaniałego faceta.
Stary 2010-02-28, 22:03   #2540
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez apollinka Pokaż wiadomość
imię: Karolina
stan: porzucona
data: 28.02.2010
stan ducha: rozbita/załamana
stan fizyczny: zniechęcona, płacząca, bez apetytu.. wielkie ble

Rzucił mnie ZNOWU.. smsem [powtórka z rozrywki].. znowu mu przykro, chce abysmy byli przyjaciolmi jak wczesniej [sratatata].. tydzien temu kłótnia poważna, jego łzy, moje łzy.. ale dał szanse na moją poprawę, pracę nad sobą i dał.. na niecały tydzień.. bardzo mi przykro i źle ;( ale znowu sobie poradzę.. muszę..
czytam swoja historie to samooooo wszystko to samo
Stary 2010-02-28, 22:27   #2541
karolka2293
Raczkowanie

ale tak sobie siedzę i myślę,że jeśli to przez moją niską(a raczej całkowity brak) samoocenę,to jeśli wygram z kompleksami-uda mi się też poradzić z Nim.Są dni kiedy nie myślę o nim,kiedy nawet nie istnieje dla mnie .. ale niestety nie zdarzają się za często.
Stary 2010-02-28, 22:50   #2542
monika192
Rozeznanie

musze sie znow wyzalic pisalam z nim na gg dzis. on nic nie pamietam niby, nie pamietal tego ze dal mi buzi na pozegnanie, i stwierdzil ze jemu chodzilo o to ze do tej nowej dziewczyny czuje cos wiecej. a ze mowil ze niechce dziewczyny bo z jednej strony niechce ( bo niechce sie klocic), a z drugiej strony chce bo czuje do niej cos wiecej
to jesli oni sa z soba 3 tygodnie ( ponoc) i on poczul do niej cos wiecej, a do mnie nie przez te niecale 4 miechy to oznacza ze jestem poprostu najzwyczajniej mowiac DO DUPY.. tak moje poczucie wlasnej wartosci spadlo do zera zleeeeeeee mii.. jestem do tylka((((((((((
Stary 2010-02-28, 23:03   #2543
maczupikczu
Zadomowienie

GG do maczupikczu

monika192 wspolczuje, znam ten spadek samooceny
a on to zwykly pen.is, olej go i usun w koncu kur.wa to je.bane gg jego!!!!
czy ty rozumiesz co sie do ciebie pisze??!!
jak jeszcze raz napiszesz co on ma w opisie, albo ze masz jego gg to normalnie zadzwonie do do pomocy dla opetanych, zeby cie zamkneli bo oszalalas i trzeba cie odizolowac od swiata wirtualnego a zwlaszcza gg
a tak powaznie wez sobie to do serce i usun to gg, a uwierz bedzie ci lepiej, ja juz trzy tyg nie mam i zobacz zyje
Stary 2010-02-28, 23:07   #2544
monika192
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez maczupikczu Pokaż wiadomość
monika192 wspolczuje, znam ten spadek samooceny
a on to zwykly pen.is, olej go i usun w koncu kur.wa to je.bane gg jego!!!!
czy ty rozumiesz co sie do ciebie pisze??!!
jak jeszcze raz napiszesz co on ma w opisie, albo ze masz jego gg to normalnie zadzwonie do do pomocy dla opetanych, zeby cie zamkneli bo oszalalas i trzeba cie odizolowac od swiata wirtualnego a zwlaszcza gg
a tak powaznie wez sobie to do serce i usun to gg, a uwierz bedzie ci lepiej, ja juz trzy tyg nie mam i zobacz zyje

tez tak mialas nie? przerabane. czuje sie jak nic nie warta dziewczyna. ktora nie jest warta czyjegos uczucia .. krude przeciez juz bylo lepiej? bylam tak optymistycznie nastawiona do wszystkiego, a tu znowu dol ;(.. no oki jak by co to dzwon po pomoc dla opetanych moze oni, przemowia mi do rozsadku hehe.. a ty jak tam? ten twoj sie nie oddzywa nic ?
Stary 2010-02-28, 23:10   #2545
tarantata
Raczkowanie

pomoc dla opetanych to ja tez poprosze, bo takie stany jak obecnie to mi sie nie zdarzaly jeszcze..
mam nadzieje ze jak sie u mnie wszystko wyjasni - niezaleznie od tego czy na plus czy na minus - to mi przejdzie i bede po prostu w stanie funkcjonowac.
Stary 2010-02-28, 23:13   #2546
monika192
Rozeznanie

a tak wogole dziewczyny to zauwazylam ze pisze tu coraz wiecej dziewczyn, ktore maja problemy w zwiazku, a nie zostaly porzucone. moze by tak zalozyc watek o problemach w zwiazku?
Stary 2010-02-28, 23:22   #2547
maczupikczu
Zadomowienie

GG do maczupikczu

monika192 tak tez tak mialam i mam do tej pory z tym brakiem wlasnej wartosci no coz tak to jest:/
tak odezwal sie, widzielismy sie nawet
nie pytaj jak sie czuje bo sama nie wiem, nie mam pojecia co sie dzieje ze mna
totalne dziwne samopoczucie
ale z tym twoim gg to pisze powaznie, ze nie masz tu juz teo pisac bo od tej chwili tak tej chwili dobrze czytasz usuwasz jego nr i cieszysz sie lista bez palanta!
a co do tych opetanych to mozna zalozyc jakis zwariowany "klub opętanych dam"
Stary 2010-02-28, 23:26   #2548
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
Napisane przez monika192 Pokaż wiadomość
a tak wogole dziewczyny to zauwazylam ze pisze tu coraz wiecej dziewczyn, ktore maja problemy w zwiazku, a nie zostaly porzucone. moze by tak zalozyc watek o problemach w zwiazku?
Takich wątków już trochę jest. Nie wiem, czy tu niedługo nie dołączę, ale jako ta rzucająca, a nie porzucona. Mój facet od 2 tygodni nawet mnie nie dotknął! no, raz. wczoraj. Sprawdził, co z moim paznokciem w nogi, bo się potknęłam. Nie próbuje się przytulić, nie śpimy ze sobą prawie 3 tygodnie, wtedy też ostatni raz się przytulaliśmy. a poniewaz dawno temu postatnowilam, ze nie zabiegam o faceta, tylko daje wskazowki, sama sie nie przutylam, nie dzownie, nie pisze. jak on sie odeziwe (odzywa sie), to odpisuje. Nie, nie ma nikogo. Pracuje, do tego ma szkolenia. Czasem jest 16 godzin poza domem. Rozumiem, sama zachęcałam go, by poszedł na to szkolenie. Ale są też weekendy. Myślałam, że po takim poście się na mnie rzuci i wylądujemy w łóżku w ciuchach. A tu nic. Dzis nawet tego paznokcia nie oglądał. Ja rozumiem, ze jest padnięty, naprawdę. Tylko wkurza mnie: skoro ci tak źle, to znajdx sobie ogiera, który bedzie cię grzmocił dzień i noc. jak ci xle, to cie nie zmuszam. wkurza mnie ten egoizm. zero docenienie tego, ze zyje w celibacie, choc mnie skreca. rozmawia ze mna o seksie w taki sposob, jhakbym miala jakies wubujale potrzeby. a ja chce choc minimu. raz na tydzien w wekend, skoro inaczej sie nie da. mam sie albo pogodzic, albo spadac. zero jakiejs checi znalezienia wyjscia z sytuacji, zauwazyanie, ze czekam, az mu sie wreszcie zachce. milusio.

Edytowane przez limonka1983
Czas edycji: 2010-02-28 o 23:32
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 23:30   #2549
monika192
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez maczupikczu Pokaż wiadomość
monika192 tak tez tak mialam i mam do tej pory z tym brakiem wlasnej wartosci no coz tak to jest:/
tak odezwal sie, widzielismy sie nawet
nie pytaj jak sie czuje bo sama nie wiem, nie mam pojecia co sie dzieje ze mna
totalne dziwne samopoczucie
ale z tym twoim gg to pisze powaznie, ze nie masz tu juz teo pisac bo od tej chwili tak tej chwili dobrze czytasz usuwasz jego nr i cieszysz sie lista bez palanta!
a co do tych opetanych to mozna zalozyc jakis zwariowany "klub opętanych dam"

i jak bylo na spotkaniu? dawal jakies znaki ze mozecie sie zejsc? no juz usunelam jego gg, odrazu po naszej dzisiejszej rozmowie.. ale ciezko mi. zawsze mam pecha do facetow a ci faceci ktorzorych poznalam dzis na dyskotece nie rajcuja mnie zbytnio
Stary 2010-02-28, 23:32   #2550
maczupikczu
Zadomowienie

GG do maczupikczu

nie zazdroszcze tego celibatu tym bardziej ze jestes w zwiazku, co innego gdybys byla samotna, faceci to egoisci kiedy im sie "chce" to my mamy miec zawsze ochote, ale jak nam to masz sobie szukac "ogiera do grzmocenia"
frajerzy!

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

nie nie dawal zadnych znakow, tylko jak kolega zwyczajny, coz...
tez mam pecha do facetow

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości