|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie czas zacząć, Marzec.
Cześć dziewczyny!
Na mnie też właśnie przyszedł czas! Zostało pół roku do mojego ślubu i musze zrzucić 20 kg. Obecnie ważę coś około 83 kg przy wzroście 175-175,5. Wiele razy próbowałam się odchudzić, ale niestety ,kończyło się na tygoniowym niejedzeniu a później wszystko wracało do normy. Ale teraz juz na 100% muszę się wziąć za siebie, żeby później z przyjemnością oglądać swoje ślubne fotografie buziaczki![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Tak wiec odchudzanie zaczęłam 1 marca. Mój jadłospis składa się z małych porcji jedzenie 4 razy dziennie. Śniadanie coś lekkiego 1 kromka np 2 śniadanie około 13 jogurt , małe jabłko, lub batonik musli(raz w tygodniu lub raz na dwa tygodnie) obiad:mała porcja tego co jest akurat ugotowane z tym że nie jem ziemniaków, makaronu, słodyczy, cukru, nie słodze napojów, nie pije słodkjich soków, nie jem fast foodów i ostatni posiłek o 18 ewentualnie o 19 i jest to najczęściej nieduże jabłko. Poza tym codziennie od 30 min do godziny jazdy na rowerku stacjonarnym, 30 min na twisterze i od 15 do 30 min własnych wymyślonych przez siebie ćwiczen Jak myślicie uda mi się zrzucić do 4 września te nieszczęsne 20 kg?
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Marzec wiec ja tez się włącze
Chcialam zacząć od kopenhaskiej ale opinie większej częsci wizazanek sprawily ze podziekowalam , od jutra postaram sie zrezygnowac z chleba,makaranow i ziemniakow i oczywiscie slodyczy ,gazowanych napojow i przez najblizszy miesiąc tez z alkoholu Trzymajcie kciuki
|
#93 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
agusia, nic sie nie martw.Ja wierze,ze zrzucisz.Zreszta mysle,ze przy twoim wzrosie 10kg zrobi ogromna roznice.Mam kolezanke, ktora przed slubem zaczela sie odchudzac. Swoja walke zaczela ok 1,5 roku przed ale i do zgubuenia miala wiecej niz Ty,duuuzo wiecej. Zawszw byla chorobliwie otyla, od dziecka niestety. I tak sie wziela za siebie,ze teraz jest chyba mniejsza ode mnie.Zrzucila ponad 70kg
,czyli jedna mnie .Jest moja bognia.A ja tylko 5teczke bym poprosila, takie malutkie 5kg.Dzis moj 2 dzien na south beach.zjadlam rancem salatke z jajkami, odrobina wedliny z indyka i kawalkiem papryki.obiad: stek wolowy ok 100g i salata z pomidorem, w miedzyczasie garsc orzechow i 2 lyzki bitej smietany ligh (na SB troche mozna).Ide zarazzjesc troche serka wiejskiego light bo spac dopiero ok polnocy wiec jeszcze zacznie mnie ssac: |
|
|
|
#96 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Najgorsze jest właśnie to że jak już mi dobrze idzie to mój kochany zawsze zabiera mnie na jakieś pyszne jedzonko i nici z całej diety , bo nie potrafie sie powstrzymać, a mam tak że jak już coś zjem to uznaje że i tak już zjadłam to co nie mogłam więc nie ma sensu się dalej odchudzać i wszystko idzie na marne. Na szczescie mój narzeczony też się od 1 marca zaczął odchudzać, bo chciał zrzucić sporo przed slubem więc może wytrwam Miło, że mam tu wsparcie i mogę się podzielić z Wami swoimi przezyciami![]() |
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Mam podobnie hehe.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 |
|
Rozeznanie
|
Lukkija dziękuje za wsparcie
Jesteście kochane Razem napewno się uda Tylko musimy się nawzajem pilnować. Ja na dziś juz zjadłam swoją porcje jedzenia O 20 ide na Twister i trochę ćwiczonek wypije herbatke odchudzającą żeby sie nie odwodnić i lulu![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- No proszę a myślalam, ze to tylko ja tak mam dlatego wole nic nie jeśc słodkiego, żeby czasem nie zejść na złą drogę Co więcej moim ratunkiem jest lato, bo mieszkam na wsi a na wsi jest zawsze dużo pracy lubię to a przy okazji można duuuużo schudnąć, pod warunkiem, że się nie je wiadrami
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
agusia_264, karolinkaa77 Witam.
|
|
|
|
#100 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mieszkam z rodzicami i jak wracam z pracy to mama już zdąży coś ugotować a nie chce jej marudzić, że nie będę tego jeść więc wolę zjeść mniej a z tym wieczorem to masz rację. Lepiej będzie jak na 2 śniadanie zjem jabłko a na kolację jogurt 0%?
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#102 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Gratuluję ślubu na pewno Ci się uda zrzucićCytat:
ta dieta to nic dobregoCytat:
w sumie to wyjątkowy dzień to trzeba dobrze wyglądać![]() Cytat:
pewnie już po kolacji, ale na myśl przychodzi mi tylko omlet z jajek A rodzynki też uwielbiam |
||||
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
jejku laseczki ile nas sie tu zebrało i ile napisałyście.jak sie ciesze ze nas tyle i kazda cos fajnego pisze o sobie
ja normalnie chyba nie nadąże za Wami.miłego wieczorku dziewczynki u mnie dzisiaj ![]() śniad. 2 kromki razowego z pomidorem ogórkiem i cebula w pracy jogurt biszkoptowy obiad poledwiczka z pieczarkami duszona i surówka z pekinskiej z pom i ogórasem i cebula kolacja 2 kromki razowego z sałatka z łososia po nmeksykańsku |
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
fryttka Ja też normalnie nie nadążam.
|
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Popieram że latem można więcej zrzucić na wsi wiem to z własnej autopsji ale w moim przypadku odpada np. bieganie bo "kochani" mieszkańcy tego uroczego miejsca nie pilnują swoich psów i to że się go spotka to bardziej niż pewne. Nawet jak jadę samochodem to mam wrażenie że chcą zjeść opony.
Edytowane przez nikus6 Czas edycji: 2010-03-02 o 20:30 |
|
|
|
#107 | |
|
Rozeznanie
|
Będę musiała coś wymyślić na tą kolację
może raz jogurt, raz jakąs rybkę, byle nie tuńczyk bo ma dużo rtęci i jest niezdrowy a jeżeli chodzi o niejedzenie po 18 to czytałam o tym że to mit, ale mi chyba pomaga bo zawsze dawało rezultaty Może to działa na każdego inaczej jak myślicie? Co do ślubu to to naprawde jeden z najważniejszych dni w życiu i chyba każda panna młoda chce wyglądać zjawiskowo hehe![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
Na mój samochód reagują podobnie hehe
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Niejedzenie po 18 (że niby dla schudnięcia) to mit. Kolację powinno się jeść na ok 2h przed snem, po to żeby organizm miał w nocy co spalać i nie spalał mięśni - tak na chłopski rozum. Czyli zależy o której każdy się kładzie.
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
Ha!ja tam co i rusz sie odchudzam jakby mial byc slub
![]() |
|
|
|
#110 |
|
Rozeznanie
|
IR1988 dziękuje
![]() Nie wiem czemu ale jakoś mam wyrzuty sumienia kiedy jem coś większego na kolacje niż jabłko czy jogurt...
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
agusia_264 A ja tymczasem jem tuńczyka kiedy tylko mam okazję, czyli bardzo, ale to bardzo często.
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#113 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
albo coś koło tego![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
nie ma co narażać zdrowia. Łosoś też ma dużo tręci. za to bardzo zdrowe są szprotki i filety ze śledzia
|
||
|
|
|
#114 |
|
Zadomowienie
|
a więc zmieniło się cosik w jadłospisie ;D moje żarełko dzisiaj i na tym koniec!
![]() owsianka płatki corn f. z mlekiem 0,5% bułeczkę pomidorek i 3 plasterki wędliny kapusta pekińska + pół jogurtu naturalnego danone + kilka plasterków szynki z piersi z indyka ![]() 2 jabłka herbatka*4 - sposób na regularną pracę jelit ![]() |
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
lukkija, agusia_264 Cóż ile ludzi na świecie, tyle opinii na ten temat. Wiadomo jak jest.
Wszystko co w nadmiarze jest szkodliwe. Najważniejsze to zachować umiar.
|
|
|
|
#116 |
|
Rozeznanie
|
A brałyscie kiedys jakieś suplementy diety na odchudzanie. Ja kupiłam kiedyś chrom ale wzięłam tylko kilka tabletek i przestałam bo przeczytałam ze niezdrowy i nie nie daje, teraz myślałam o Therm Line II ale też podobno niezdrowe, wiec pozostałam przy tradycyjnych sposobach
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
agusia_264 Ja nigdy nic nie brałam.
|
|
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
hey dziewczynki
![]() Pozwólcie się przyłaćzyć Mam nadzieję, ze się zgodzicie <prosi>Byłam na wątku ale on pada, a ja potrzebuję silnej motywacji )mam 174 cm i ważę 65kg. (było 67) Niestety moją zmorą jest wielki, tłusty brzuch (( Codziennie na razie biegam 20 minut i zwiększam o kilka minut, oraz ćwiczę brzuszki i pośladki. Dzisiaj zjadłam: - kromka chleba z serem biłym - kromka chlebka z pomidorem - zupka krupnik ;-/ - jabłko - 2 kromki chlebka Niestety duzo chebka, ale nie miałam nic innego a nie było czasu na zakupy. Ale jutro mam postanowienie NIC chlebka!!! Miłego wieczoru )
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
Ja kiedyś brałam lineę ale była do bani potem było formaline to było nawet nawet ale troszkę drogie. obecnie nic nie biorę .
|
|
|
|
#120 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie zjadłam trzy plasterki szynki, żeby to białko było
od jutra będę na kolacje jeść białkowe produkty Dzisiaj jeszcze herbatka na trawienie Herbapolu i tyle
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.

buziaczki

Chcialam zacząć od kopenhaskiej ale opinie większej częsci wizazanek sprawily ze podziekowalam , od jutra postaram sie zrezygnowac z chleba,makaranow i ziemniakow i oczywiscie slodyczy ,gazowanych napojow i przez najblizszy miesiąc tez z alkoholu
,czyli jedna mnie
.Jest moja bognia.A ja tylko 5teczke bym poprosila, takie malutkie 5kg.
zawsze zabiera mnie na jakieś pyszne jedzonko i nici z całej diety , bo nie potrafie sie powstrzymać, a mam tak że jak już coś zjem to uznaje że i tak już zjadłam to co nie mogłam więc nie ma sensu się dalej odchudzać i wszystko idzie na marne. Na szczescie mój narzeczony też się od 1 marca zaczął odchudzać, bo chciał zrzucić sporo przed slubem więc może wytrwam

w sumie to wyjątkowy dzień to trzeba dobrze wyglądać

((