|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II
marta dzięki za linki
![]() alguien dzięki basienka mam nadzieje ![]() kasha wiem ze łatwo się mówi ale lepiej mieć dystans (może się zmieni a może nie).Bądź dzielna anuszka fajne to łóżeczko |
|
|
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II
Ja fasolówkę uwielbiam, a grochówki nie lubię
|
|
|
|
#4833 |
|
BAN stały
|
ide poleżeć i może oko zamknę, bo później nie będę miała kiedy...
|
|
|
|
#4834 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to wtedy wlewam chochelką (tak sie pisze?) pół kubka zupki i daję łyżkę mąki, mieszam, mieszam i rozcieram, żeby nie było grudek i powoli wlewam do zupy a potem trzeba zagotowac zeby maka nie była surowa. ale wydaje mi sie ze fasolowej to juz nie trzeba bo jest ciężka ![]() bassienkow ja tez poplecam trylogie Tatiany i Aleksandra!! najlepsza ksiazka jaka czytalam ja też ![]() ja też :P wczesniej umyłam lodówkę i poleżałam pod kocem z 1,5h ale nie usnęłam ale lece znów |
|
|
|
|
#4835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
POlecam, jak nie czytałaś Dom nad rozlewiskiem, wszystkie 3 części. No cudowne te buciki!! |
||
|
|
|
#4836 | ||
|
Zadomowienie
|
marta no ja miałam inną ale wydaje mi się że jeżeli ją bardziej podgrzeje to też uda mi się wykorzystać tak jak ty patykiem
a poza tym na wizazu jest dużo watków odnośnie pasty cukrowej i przepisów jak robić bo to w sumie tylko woda cukier sok z cytryny no i niektóre mają dodatki w postaci olejków eterycznych jak ta twoja więc może kiedyś spróbuje napewno duża oszczędność [ Cytat:
![]() Cytat:
z kryminałów to jeszcze "w martwym śnie" Greg Iles bardzo dobra. z podrózniczych "bezsenność w tokio" marcin bruczkowski poprostu genialna to chłopak prowadził bloga o codziennym życiu potem to wydali w formie książki jak dla mnie świetna. to takie co mi się przypomniały teraz bo ksiązek to chyba z tysiące przeczytałam ostatnio jakoś dziwne bo mam więcej czasu ale czytam mniej a ja wsunełam właśnie pizze domową i ide robić tiramisu
|
||
|
|
|
#4837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gotowa jest szybka i łatwa w użyciu. Poza tym jest wydajna bo stosuję ja na małych powierzchniach.
|
|
|
|
|
#4838 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to mi brzmi jak ostra dieta glodowkowa, prosze cie nie rob tak bo krzywdzisz dzidziusia. Postaraj sie jesc wiecej, wpychaj nawet na sile, a po kilku dniach zoladek sie rozepcha i nie bedziesz miala problemu z normalnym jedzeniem Jak tak wszystkie zachwalacie, to tez przeczytam Wlasnie sciagnelam sobie cala sage z ChomikaCiekawy artykul o tym jak czystosc zagraza zdrowiu i zyciu dziecka http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/artykuly/czytaj/532...drowiu-dziecka
Edytowane przez kasandra82 Czas edycji: 2010-03-04 o 16:15 |
||
|
|
|
#4839 |
|
Raczkowanie
|
ola_k11 super ta twoja sukienka!
hd2005 piekne mebelki ![]() kashha gratuluje kopniaczkow Mam dzisiaj kiepski humor ,cos kiepsko dziala na mnie to siedzenie samej w domu. Ide sie przejsc na spacer z psem ,moze mi przejdzie. |
|
|
|
#4840 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ogladam rozmowy w toku. jest o duzych piersiach i normalnie dziekuje Bogu za moje rodzynki
|
|
|
|
#4841 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4842 |
|
Rozeznanie
|
Kassandro dziękuję za odpowiedź. Mam nadzieję że z tym ciśnieniem to nie będzie nic poważnego
Wy oglądacie rozmowy w toku a ja słucham muzyczki relaksacyjnej
|
|
#4843 |
|
Zakorzenienie
|
cos do poczytania na temat przesadnego utrzymywania czystosci wokol dziecka
http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/artykuly/czytaj/532...drowiu-dziecka |
|
|
|
#4844 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
ale co zrobić.... ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- mało się nie podpaliłam... tak tak nalewałam zupę, a czajnik jeszcze był na kuchence i jakimś cudem ogień spod czajnika dostał się na polar, myślę co tak śmierdzi... pewnie jakiś włos upadł... ja patrzę a tu róg polara mi się hajcuje i suwak się zaczął topic |
||
|
|
|
#4845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz mam kuchnie indukcyjna wiec juz nie ma problemu
|
|
|
|
|
#4846 | |
|
Zadomowienie
|
dziekujeCzy ja wiem czy zgrabny, napewno dosc sporawy ![]() Cytat:
Jakie dlugie masz? Wiesz nigdy sie nad tym nie zastanawialam. Czesto sie zdarza ze miewam za krotkie spodnie.. Nigdy nie mierzylam jakie mam dlugie.. zapewne sie je mierzy od kroku do ziemi.. moze zmierzysz? Heh ciekawe ile masz dluzsze
|
|
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
Padam a o plecach juz nie wspomne jak mnie bola!!! Zostal mi jeszcze salon i kuchnia i portfolio mieszkanka zrobione
Wkleje wam pozniej jak mi wyszlo i doradzicie czy cos zmienic w ustawieniu aby lepiej bylo.
|
|
|
|
#4848 |
|
Rozeznanie
|
Cześć mamuśki.
Byłam u mamy i się najadłam fasolki po bretońsku, pychota, a teraz mam ochotę na jajka z majonezem i chyba na kolację zrobię to tak apropo jedzenia ![]() Trzymam kciuki za wszystkie mamuśki, które maja jutro usg ja idę 30 marca na połówkowe 2d, a później się na 4d umówię z nagraniem na płytkę. Nie piszcie za dużo bo do poniedziałku mnie chyba nie będzie, bo przyjeżdża do nas moja koleżanka i nie będę miała czasu, a później ciężko was nadrobić.
|
|
|
|
#4849 | ||||
|
Zadomowienie
|
A moje wymiarki:
______Przed ciążą -11tydz6dz- 14tydz 6dz - 15tydz 6dz - 22tydz 1dz Waga:_____71kg____63,5 kg_____65kg______63,5kg__ _____66,6kg Pod b:_____78cm_____?________78 cm________?_________80cm Biust:_____86cm?____?________88 cm_________?_________94cm Talia:_____84cm_____?________84 cm_________?_________91cm Brzuch:___95cm_____?________92cm _________?_________94cm Biodra:___106cm_____?_______102c m_________?_________103cm Uda:______?________?________5 9cm_________? _________ 60cm ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
Sliczny synus kochaniutki!---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
. Tylko ze z nia nie mam zadnych tematow.. Jest zbyt wywyzszona, zbyt wyksztalcona, itp -tak sie czuje przy niej.---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
.
|
||||
|
|
|
#4850 | |
|
Zakorzenienie
|
no i zasnęłam
Spałam od 14tej Obudził mnie M gdy wrócił z pracy Pięknie... ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
![]() SUPER!!!!!!!!!!!!!!! ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Zuziunia; uważaj na siebie ![]() |
|
|
|
|
#4851 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczynki czuje coraz czesciej babelki, falowanie, motylki itd, ale to jest przyjemne! Mam nadzieje tylko ze sobie czegos nie nawkrecalam i ze to nie zoladek |
|||
|
|
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny.
Dostaliśmy mandat. 300zł ![]() ![]() , nawet miało być 400!! Ale uprosiłam policjanta, żeby zmniejszył.Częściowo słusznie, ale tak mnie zabolał, że się pobeczałam. I to bardzo. A dziecko zaczęło tak skakać, że aż je na zewnątrz poczułam. Chyba nie lubi smutnej Mamy. A Mama załamana .
|
#4853 |
|
Zakorzenienie
|
Niezle schudlas Idealne
![]() Ja juz po pozadkach Sesja zrobiona. Nie mam sily juz a musze na maile z zapytaniami odpisac i zdjecia powklejac i poumieszczac na stronach oferty. Mam nadzieje, ze w ogole sie spodoba moje mieszkanko
|
|
|
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczyny za podanie tytułów książek... które wam szczególnie zapadły w pamięć, albo te wasze ulubione... może ktoś coś ejszcze od siebie dorzuci... na pewno też chcę przebrnąć przez wszystkie książki Schmitta, przeczytałam naraize chyba tylko 2... ale strasznie mi się podobały.
Tak samo z ciekawością bym zerkła co tam nowego u Sparksa, bo np List w butelce, Jesienna miłość czy Na ratunek jak dla mnie super
|
|
|
|
#4855 | |
|
Zadomowienie
|
Ale idzie w gore znów, niestety..
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
![]() Ale ksiazki booskie!Polecam! Babka ma talent nie ma co! |
|
|
|
|
#4856 | ||
|
Zadomowienie
|
Znalazlam to o czym pisalysmy wczesniej, cala lista tego co powinno sie sprawdzic przy usg genetycznym i "polowkowym":
http://www.ambulatorium.ujastek.pl/u...czne-podu.html Cytat:
Dzis sie tylko utwierdzilam w przekonaniu, ze to wlasnie moje malenstwo Cytat:
|
||
|
|
|
#4857 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
Przejechaliśmy na ŻÓŁTYM świetle- policjant twierdził, że na czerwonym. Ale fakt, że przyspieszyliśmy, żeby nie pojechać na czerwonym
. 6pkt.
|
#4859 |
|
Zadomowienie
|
Jak dla mnie przesadzil ..
szczegolnie ze nie czerwone.. chyba mial zly dzien albo w lape chcial.. grryyy palant..
|
|
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że dlatego, że Łukasz zaczął niepotrzebnie dyskutować.
Tak to pewnie by to zakwalifikowali pod inne przestępstwo .Sama bym poszła zagadać, ale się tak poryczałam, jakby się nie wiem co stało. Nie wiem...hormony .Ech...
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:05.

to mi brzmi jak ostra dieta glodowkowa, prosze cie nie rob tak bo krzywdzisz dzidziusia. Postaraj sie jesc wiecej, wpychaj nawet na sile, a po kilku dniach zoladek sie rozepcha i nie bedziesz miala problemu z normalnym jedzeniem 

(ale jutro połówkowe).

.