Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-04, 15:08   #4831
papeteria
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II

marta dzięki za linki i czekamy na twój ranking wózków
alguien dzięki cudne buciki
basienka mam nadzieje
kasha wiem ze łatwo się mówi ale lepiej mieć dystans (może się zmieni a może nie).Bądź dzielna
anuszka fajne to łóżeczko

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 15:14   #4832
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Nie znoszę fasolowej i grochowej...
Ja fasolówkę uwielbiam, a grochówki nie lubię
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 15:19   #4833
Zuziunia
BAN stały

ide poleżeć i może oko zamknę, bo później nie będę miała kiedy...
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 15:42   #4834
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Mam pytanie. Czy zagęszczacie zupy mąką? Jak tak, to jak sie to robi?
ja nie zagęszczam, bo są wtedy tuczące a wolę zupki lekkie ale czasem dla mojego TZ jak nei ma 2giego dania zeby sie bardziej najadla to wtedy wlewam chochelką (tak sie pisze?) pół kubka zupki i daję łyżkę mąki, mieszam, mieszam i rozcieram, żeby nie było grudek i powoli wlewam do zupy a potem trzeba zagotowac zeby maka nie była surowa. ale wydaje mi sie ze fasolowej to juz nie trzeba bo jest ciężka

bassienkow ja tez poplecam trylogie Tatiany i Aleksandra!! najlepsza ksiazka jaka czytalam

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Ja fasolówkę uwielbiam, a grochówki nie lubię
ja też

Cytat:
ide poleżeć i może oko zamknę, bo później nie będę miała kiedy...
ja też :P wczesniej umyłam lodówkę i poleżałam pod kocem z 1,5h ale nie usnęłam ale lece znów
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 15:42   #4835
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Zrób zacier w słoiku albo szklance (ja nie mam koziołka, to biorę mały słoiczek, wrzucam łyżkę- dwie mąki, do połowy zalewam wodą, zakręcam i mieszam) i potem do gorącego wlewasz i szybko mieszasz, żeby glutów nie było .
Dziekuje. Będzie na zaś, bo faktycznie zupa wyszła gęsta i pyszna.
Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Kurcze wypożyczyłam sobie dzisiaj 4 książki, ambitnie wzięłam 2 historyczne, gdzie ja jestem osobą która historii nienawidzę,ale wiem też że są książki godne uwagi... jednak niestety to nie jest to, ja jestem ciemna z histy, a te ksiązki co wzięłam to uzupełnienie wiedzy na niektóre tematy dla tych co już coś wiedzą... podobno Wytropić Eichmanna - dobra książka..
Ta książka jest bardzo dobra. Ale ja się tym okresem historii bardzo interesuję, zresztą związane jest to z moją praca i po części wykształceniem. Ale warto przeczytać.
POlecam, jak nie czytałaś Dom nad rozlewiskiem, wszystkie 3 części.

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
Pochwale sie, co wczoraj upolowalam dla mojej malej ksiezniczki
Cale 3$
No cudowne te buciki!!
Stary 2010-03-04, 15:42   #4836
wiolek1
Zadomowienie

marta no ja miałam inną ale wydaje mi się że jeżeli ją bardziej podgrzeje to też uda mi się wykorzystać tak jak ty patykiem a poza tym na wizazu jest dużo watków odnośnie pasty cukrowej i przepisów jak robić bo to w sumie tylko woda cukier sok z cytryny no i niektóre mają dodatki w postaci olejków eterycznych jak ta twoja więc może kiedyś spróbuje napewno duża oszczędność

[
Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj na 18 USG połówkowe, od rana o niczym innym nie myślę,
nie mogę znaleźć listy co powinni maleństwu zmierzyć,
boję się, że o czymś zapomną, ja będę zakręcona totalne jak go/ją zobaczę i nie będę pamiętać o co pytać...
kartkę z listą tych rzeczy do sprawdzenia bym sobie zrobiła, tylko nie wiem co mają teraz mierzyć,
jak któraś ma, PLEASE wklejcie
powidzenia jutro ja też nie mam listy i nie myślałam nawet żeby robić bo w sumie oni sami powinni wiedziec co i jak ale może faktycznie lepiej im " patrzeć na ręce" żeby nie było że odbębnili tylko faktycznie wszytsko zrobili. więc jeśli ktoś będzie mieć to wstawiajcie

Cytat:
Kurcze wypożyczyłam sobie dzisiaj 4 książki, ambitnie wzięłam 2 historyczne, gdzie ja jestem osobą która historii nienawidzę,ale wiem też że są książki godne uwagi... jednak niestety to nie jest to, ja jestem ciemna z histy, a te ksiązki co wzięłam to uzupełnienie wiedzy na niektóre tematy dla tych co już coś wiedzą... podobno Wytropić Eichmanna - dobra książka...

Poza tym może polecicie coś dobrego, lekkiego, wciągającego ma ktoś coś od siebie? W najbliższym czasie zamierzam wypożyczyć sobie książki Szmitta

Jusdan to jak będziecie tutaj to daj znać, może uda Ci się wkońcu namówić TŻa... Siala Bala, Papeteria... to w takim razie wy Nam zostajecie. Może z Wami uda się spotkać też następnym razem bo chyba już nikogo ze Śląska i okolic nie ma?
mi się strasznie podobała książka "wschodzące słońce" michael crichton podobno nakręcili film na jej podstawie taki kryminał ale nie tylko czytałam ją pare razy z kryminałów to jeszcze "w martwym śnie" Greg Iles bardzo dobra. z podrózniczych "bezsenność w tokio" marcin bruczkowski poprostu genialna to chłopak prowadził bloga o codziennym życiu potem to wydali w formie książki jak dla mnie świetna. to takie co mi się przypomniały teraz bo ksiązek to chyba z tysiące przeczytałam ostatnio jakoś dziwne bo mam więcej czasu ale czytam mniej

a ja wsunełam właśnie pizze domową i ide robić tiramisu
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 15:51   #4837
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
marta no ja miałam inną ale wydaje mi się że jeżeli ją bardziej podgrzeje to też uda mi się wykorzystać tak jak ty patykiem a poza tym na wizazu jest dużo watków odnośnie pasty cukrowej i przepisów jak robić bo to w sumie tylko woda cukier sok z cytryny no i niektóre mają dodatki w postaci olejków eterycznych jak ta twoja więc może kiedyś spróbuje napewno duża oszczędność

[
Wiem, że można ją zrobić domowym sposobem, ale ja jestem strasznie lewa w tych sprawach i nie chciało mi sie z tym babrać A gotowa jest szybka i łatwa w użyciu. Poza tym jest wydajna bo stosuję ja na małych powierzchniach.
Stary 2010-03-04, 16:03   #4838
kasandra82
Wtajemniczenie

Cytat:
Cale 3$
fajne butki i niedrogie, dobrze ze mamy tutaj takie przystepne ceny

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość
A ja ostatnio wogóle nie mam apetytu, w domu jem tyle co nic, rano nie mam na nic ochoty, więc śniadanko to tylko jogurt, na obiadek zupka i w sumie koniec. Za to w pracy mogłabym podjadać bezprzerwy. Zdjątka zakupów postaram się wrzucić wieczorkiem. Ale wczoraj udało mi się wygrzebać spodnie dresowe od Ralpha Laurena, po za tym kilka śpiochów, body i kaftaniki. Tak to wczoraj rozłożyłam i śmiałam się do brata, że ten mój Maluszek ma więcej ciuchów ode mnie
Jogurt i zupa na caly dzien? to mi brzmi jak ostra dieta glodowkowa, prosze cie nie rob tak bo krzywdzisz dzidziusia. Postaraj sie jesc wiecej, wpychaj nawet na sile, a po kilku dniach zoladek sie rozepcha i nie bedziesz miala problemu z normalnym jedzeniem

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Moja mama i teściowa też czytały tą trylogię i bardzo zachwalały
Jak tak wszystkie zachwalacie, to tez przeczytam Wlasnie sciagnelam sobie cala sage z Chomika

Ciekawy artykul o tym jak czystosc zagraza zdrowiu i zyciu dziecka http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/artykuly/czytaj/532...drowiu-dziecka

Edytowane przez kasandra82
Czas edycji: 2010-03-04 o 16:15
kasandra82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 16:18   #4839
żabka19
Raczkowanie

ola_k11 super ta twoja sukienka!
hd2005 piekne mebelki
kashha gratuluje kopniaczkow
Mam dzisiaj kiepski humor ,cos kiepsko dziala na mnie to siedzenie samej w domu. Ide sie przejsc na spacer z psem ,moze mi przejdzie.
żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 16:22   #4840
aniaa22
Zakorzenienie

a ja ogladam rozmowy w toku. jest o duzych piersiach i normalnie dziekuje Bogu za moje rodzynki
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 16:26   #4841
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
a ja ogladam rozmowy w toku. jest o duzych piersiach i normalnie dziekuje Bogu za moje rodzynki
Też właśnie przełączyłam na tvn.Karmienie po przerzuceniu piersi przez ramię
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 16:31   #4842
kassate1203
Rozeznanie

Kassandro dziękuję za odpowiedź. Mam nadzieję że z tym ciśnieniem to nie będzie nic poważnego Boję się trochę i z niecierpliwością oczekuję wizyty u ginka za 2 tyg.

Wy oglądacie rozmowy w toku a ja słucham muzyczki relaksacyjnej

kassate1203 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 16:58   #4843
aniaa22
Zakorzenienie

cos do poczytania na temat przesadnego utrzymywania czystosci wokol dziecka

http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/artykuly/czytaj/532...drowiu-dziecka
Stary 2010-03-04, 17:18   #4844
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
ja nie oglądałam ale znam kilka osób z biggggg piersiami i szczerze im współczułam.

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Cytat:
Napisane przez żabka19 Pokaż wiadomość
Mam dzisiaj kiepski humor ,cos kiepsko dziala na mnie to siedzenie samej w domu. Ide sie przejsc na spacer z psem ,moze mi przejdzie.
kochana ja też po całych dniach sama siedzę i średnio to na mnie działa...

ale co zrobić....

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

mało się nie podpaliłam... tak tak nalewałam zupę, a czajnik jeszcze był na kuchence i jakimś cudem ogień spod czajnika dostał się na polar, myślę co tak śmierdzi... pewnie jakiś włos upadł...
ja patrzę a tu róg polara mi się hajcuje i suwak się zaczął topic
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 17:23   #4845
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:

mało się nie podpaliłam... tak tak nalewałam zupę, a czajnik jeszcze był na kuchence i jakimś cudem ogień spod czajnika dostał się na polar, myślę co tak śmierdzi... pewnie jakiś włos upadł...
ja patrzę a tu róg polara mi się hajcuje i suwak się zaczął topic
oj to uwazaj. ja tak kiedys zrobilam z rekawem od szlafroka teraz mam kuchnie indukcyjna wiec juz nie ma problemu
Stary 2010-03-04, 17:46   #4846
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
idealne ciało - świetny brzuszek
dziekuje

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
No nie gadaj, teraz za to masz śliczny zgrabny brzuszek
Czy ja wiem czy zgrabny, napewno dosc sporawy
Cytat:
pepek rzeczywiscie zaczyna powoli sie odznaczac i zapewniam, ze jakos tam dzidzia sie miesci, choc sama nie wiem jak
idealnecialo dziekuje ze komplementy, a nogi to rzeczywiscie mam jedne z najdluzszych mozliwych chyba haha

Jakie dlugie masz? Wiesz nigdy sie nad tym nie zastanawialam. Czesto sie zdarza ze miewam za krotkie spodnie.. Nigdy nie mierzylam jakie mam dlugie.. zapewne sie je mierzy od kroku do ziemi.. moze zmierzysz? Heh ciekawe ile masz dluzsze
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 17:46   #4847
niezawsze
Zakorzenienie

Padam a o plecach juz nie wspomne jak mnie bola!!! Zostal mi jeszcze salon i kuchnia i portfolio mieszkanka zrobione Wkleje wam pozniej jak mi wyszlo i doradzicie czy cos zmienic w ustawieniu aby lepiej bylo.

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 17:49   #4848
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Cześć mamuśki.
Byłam u mamy i się najadłam fasolki po bretońsku, pychota, a teraz mam ochotę na jajka z majonezem i chyba na kolację zrobię to tak apropo jedzenia
Trzymam kciuki za wszystkie mamuśki, które maja jutro usg ja idę 30 marca na połówkowe 2d, a później się na 4d umówię z nagraniem na płytkę.
Nie piszcie za dużo bo do poniedziałku mnie chyba nie będzie, bo przyjeżdża do nas moja koleżanka i nie będę miała czasu, a później ciężko was nadrobić.
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 18:17   #4849
idealnecialo
Zadomowienie

A moje wymiarki:

______Przed ciążą -11tydz6dz- 14tydz 6dz - 15tydz 6dz - 22tydz 1dz

Waga:_____71kg____63,5 kg_____65kg______63,5kg__ _____66,6kg
Pod b:_____78cm_____?________78 cm________?_________80cm
Biust:_____86cm?____?________88 cm_________?_________94cm
Talia:_____84cm_____?________84 cm_________?_________91cm
Brzuch:___95cm_____?________92cm _________?_________94cm
Biodra:___106cm_____?_______102c m_________?_________103cm
Uda:______?________?________5 9cm_________? _________ 60cm

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Cytat:
Napisane przez kasandra82 Pokaż wiadomość
aaa musze sie wam pochwalic! przed chwila poczulam pierwsze kopniaki dzidziolka kopnal mnie w tym samym miejscu cztery razy pod rzad wiec to musialo byc to, bardzo fajne uczucie 19 tc i 1 dzien
Wspaniale!

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
idealneciało fajny brzusio, ciuszki, mały

Wrzucam zdjęcia z szybkiego wczorajszego usg nawet mi pomiarów nie robił (ale jutro połówkowe).
Zdjęcia niewyraźne, ale co tam.
Na pierwszej fotce "sprzęt" małego widziany bokiem (długo się zastanawiałam co to jest aż Tż mi uświadomił
Na drugim buźka małego i rączka. Tż i mama stwierdzili, że ma mój nos taki zadarty
Moj? maly? no co ty? :P

Sliczny synus kochaniutki!

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość

idealnecialo dlaczego masz zakaz poruszania przy niej ciazowych tematow? to chore jakies jest??
ja tam bym sie wogole laska nie przejmowala - a juz na pewno nie zastanawiala sie czy moge 'krolewne' urazic normalna rozmową np o dziecku - skoro obie jestescie w ciazy..
Powiem ci tak: o porodzie moim nie moglam nigdy mowic- bo by sie nie zdecydowala na dziecko, teraz nie moge opowiadac bo jest przerazona, sparalizowana i jeszcze gorzej(juz zalatwila sobie cesarke), wiesz np o brzuchach nie mowie, bo z tego co mi sie zdaje ona nie cierpi porownan ogolnie. O dziecku tez nie mowie, bo bede sie chwalic. Wiesz a ogolnie lepiej nic nie mowic, bo cos powiem zle, uraze ja itp, wiec lepiej dac se spokoj. A ze mi nie zalezy wiec kijam to, nie to nie.. Za to z wami moge pogadac a byle czym, z jakimis kolezankami jak jakies spotkam, a ja to olewam. Tylko ze z nia nie mam zadnych tematow.. Jest zbyt wywyzszona, zbyt wyksztalcona, itp -tak sie czuje przy niej.

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
mam ten sam komplet spodenek, te same skarpetki, tylko bluzy takiej nie widziałam. Ile dałaś za bluzę?
Może pojadę do innego TESCO i tam będzie...
Bodajze 49zl. Dosc niezle kosztowala, ale na szczescie babcia kupowala .
Stary 2010-03-04, 19:51   #4850
hd2005
Zakorzenienie

no i zasnęłam
Spałam od 14tej Obudził mnie M gdy wrócił z pracy
Pięknie...

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:
Cale 3$
przepiękne!!!!!!!!!!! Jeszcze ten wkład w kropeczki
SUPER!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Zuziunia; uważaj na siebie

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 19:58   #4851
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie znoszę fasolowej i grochowej...
Ja tez
Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Ja jakiś czas temu,będąc już w ciąży, zrobiłam coś podobnego Zrobiłam rosołek z lanymi kluskami,a po prostu je uwielbiam i miałam straszną ochotę na niego.Czekałam na męża,ale jakoś dłużej został w pracy,więc nalałam sobie jeden talerzyk,potem drugi... i tak poszło.A potem mąż wraca i od progu z radością: O ale pachnie! Rosołek! A ja już zjadłam cały garnek... Głupio mi do tej pory...

Cytat:
dziewczynki zastanawiam się nad nazwiskiem jakie mam mieć po slubie...
1 raz jak wychodziłam za mąż to miałam męża choc srednio mi się podobało, po rozwodzie wróciłam do swojego i teraz mam dylemat, czy zostawić swoje, wziąć jego czy może 2 członowe??
TŻ mojego nie chce...
Ja biore nazwisko TŻa bo mi sie podoba
Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
dziewczyny, pochwalę się tym co zrobiłam
Zestaw mini mebli do pokoju dziecięcego.
To może byc cudowna dekoracja Mebelki są drewniane, pomalowane farbami akrylowymi i lakierowane.
Na zdjęciu nie widać formatu więc powiem tylko, że "kanapa" ma wymiary 11x 6 cm (wysokość 7 cm)
Mini - mini
Załącznik 2918757Załącznik 2918758
Cos pieknego

Dziewczynki czuje coraz czesciej babelki, falowanie, motylki itd, ale to jest przyjemne! Mam nadzieje tylko ze sobie czegos nie nawkrecalam i ze to nie zoladek

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 20:00   #4852
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny.
Dostaliśmy mandat. 300zł , nawet miało być 400!! Ale uprosiłam policjanta, żeby zmniejszył.
Częściowo słusznie, ale tak mnie zabolał, że się pobeczałam. I to bardzo.
A dziecko zaczęło tak skakać, że aż je na zewnątrz poczułam.
Chyba nie lubi smutnej Mamy.
A Mama załamana .

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 20:02   #4853
niezawsze
Zakorzenienie

Niezle schudlas Idealne

Ja juz po pozadkach Sesja zrobiona. Nie mam sily juz a musze na maile z zapytaniami odpisac i zdjecia powklejac i poumieszczac na stronach oferty. Mam nadzieje, ze w ogole sie spodoba moje mieszkanko

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 20:09   #4854
bassienkaw
Zakorzenienie

Dziękuje dziewczyny za podanie tytułów książek... które wam szczególnie zapadły w pamięć, albo te wasze ulubione... może ktoś coś ejszcze od siebie dorzuci... na pewno też chcę przebrnąć przez wszystkie książki Schmitta, przeczytałam naraize chyba tylko 2... ale strasznie mi się podobały.
Tak samo z ciekawością bym zerkła co tam nowego u Sparksa, bo np List w butelce, Jesienna miłość czy Na ratunek jak dla mnie super

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 20:19   #4855
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Niezle schudlas Idealne
Ale idzie w gore znów, niestety..

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:
Dziękuje dziewczyny za podanie tytułów książek... które wam szczególnie zapadły w pamięć, albo te wasze ulubione... może ktoś coś ejszcze od siebie dorzuci... na pewno też chcę przebrnąć przez wszystkie książki Schmitta, przeczytałam naraize chyba tylko 2... ale strasznie mi się podobały.
Tak samo z ciekawością bym zerkła co tam nowego u Sparksa, bo np List w butelce, Jesienna miłość czy Na ratunek jak dla mnie super
Ja polecam Sage ZMIERZCH.. chyba wystarczajaco wam sie zalilam jak bardzo mnie wciągło jak go czytalam i jak jestem uzalezniona o mysleniu o tej ksiazce i o bohaterze-wampirze.. nadal mi nie przeszlo
Ale ksiazki booskie!Polecam! Babka ma talent nie ma co!
Stary 2010-03-04, 20:30   #4856
vette
Zadomowienie

Znalazlam to o czym pisalysmy wczesniej, cala lista tego co powinno sie sprawdzic przy usg genetycznym i "polowkowym":
http://www.ambulatorium.ujastek.pl/u...czne-podu.html

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość

Dziewczynki czuje coraz czesciej babelki, falowanie, motylki itd, ale to jest przyjemne! Mam nadzieje tylko ze sobie czegos nie nawkrecalam i ze to nie zoladek
Ja tez czuje motylki coraz czesciej
Dzis sie tylko utwierdzilam w przekonaniu, ze to wlasnie moje malenstwo

Cytat:
Cześć Dziewczyny.
Dostaliśmy mandat. 300zł , nawet miało być 400!! Ale uprosiłam policjanta, żeby zmniejszył.
o ranyyy wspolczuje
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 20:39   #4857
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Cześć Dziewczyny.
Częściowo słusznie, ale tak mnie zabolał, że się pobeczałam. I to bardzo.
A dziecko zaczęło tak skakać, że aż je na zewnątrz poczułam.
Chyba nie lubi smutnej Mamy.
A Mama załamana .
Co takiego narobiliscie? dosc spory mandat.. ile pkt?
Stary 2010-03-04, 20:41   #4858
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Przejechaliśmy na ŻÓŁTYM świetle- policjant twierdził, że na czerwonym. Ale fakt, że przyspieszyliśmy, żeby nie pojechać na czerwonym . 6pkt.

. Witaj Kochanie

Stary 2010-03-04, 20:47   #4859
idealnecialo
Zadomowienie

Jak dla mnie przesadzil .. szczegolnie ze nie czerwone.. chyba mial zly dzien albo w lape chcial.. grryyy palant..
Stary 2010-03-04, 20:51   #4860
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Myślę, że dlatego, że Łukasz zaczął niepotrzebnie dyskutować.
Tak to pewnie by to zakwalifikowali pod inne przestępstwo .
Sama bym poszła zagadać, ale się tak poryczałam, jakby się nie wiem co stało. Nie wiem...hormony .
Ech...

. Witaj Kochanie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości