|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode
Kocham długaśne kolczyki
ale na razie nie znalazłam jeszcze odpowiedniego kompletu biżu...jakbyście miały jakieś propozycje to wklejajcie
|
#1742 |
|
Wtajemniczenie
|
No to wklejam biżu
![]() Kolczyki:
Edytowane przez Kulkaaga Czas edycji: 2010-03-06 o 16:18 |
|
|
|
#1743 |
|
Wtajemniczenie
|
I jeszcze jedna porcja:
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się takie delikatne wzory bardzo podobają.
Trochę ma zwisać bo to szyje wydłuża szczególnie jak zwisa naszyjnik Powiedz Kulkaaga gdzie można taką biżuterię nabyć? I czy są jeszcze naszyjniki do tego?
|
#1746 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Strasznie mi się podobają takie wiszące kolczyki ![]() I też jak gusiak myślę o kolczykach i bransoletce
|
|
|
#1747 |
|
Wtajemniczenie
|
I jeszcze trochę kompletów (dla zainteresowanych - strona bialamagia)
Dzielcie się dziewczyny zdjęciami i linkami do biżu
|
|
#1748 |
|
Raczkowanie
|
Ja będę miała problem z biżuterią bo lubie taką delikatną nie rzucającą się w oczy. A mam taki problemik, że jak sie denerwuje to wychodzi mi taka plama na szui i z jednej strony musiałabym miec taką biżuterię aby to zasłoniła a z drugiej nie chcę żeby było tego za dużo
|
|
|
|
#1749 |
|
Raczkowanie
|
Będę mieć welon, ale skromny, bez ozdobień i błyskotek.
Biżuteria ładna, jednak wydaje mi się zbyt plastykowa. Ja szukam srebrnej z cyrkoniami i jest problem...
|
#1750 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dermatolog rozpoznała to jaki rumień naczyniowo-ruchowy. Czasem nawet podczas jedzenia mi się te plamy i plamki pojawiają, zaraz wszyscy się pytają co mi jest, to mówię , że się podrapałam, bo już mi się nie chce tłumaczyć, że te "wykwity" sa niezależne ode mnie Mam zamiar dobrze przypudrować szyje i nałożyć jakaś zielonkawa bazę, która tuszuje zaczerwienienia, i mam nadzieje, że będzie ok
|
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie czasem czerwienieje w różnych sytuacjach nos, masakra. Mam wtedy koloru bordo i okropnie się tego wstydzę. W sumie nie byłam z tym nigdzie i nie wiem jak temu zaradzić.Mam nadzieję że w dniu ślubu mnie coś takiego ominie
|
#1752 |
|
Raczkowanie
|
Ja właśnie też lubię takie długie kolczyki. Myśle, że kupię kolczyki + bransoletkę, bo naszyjnik to będzie kwiat pasujący do sukienki.
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślę że zamiast kryształków swarovskiego postawię jednak na srebro+cyrkonie
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze
Edytowane przez Telka10 Czas edycji: 2010-03-03 o 17:12 |
|
|
|
#1755 |
|
Raczkowanie
|
No niektóre bardzo piękne, a masz może ich ceny??
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
Monitkaa wszystkie przykłady biżu znalazłam na all i były w całkiem przyzwoitej cenie. Komplety średnio 40-100 zł
|
#1757 |
|
Raczkowanie
|
Wow! Te komplety są ekstra! Ale też bym się bała kupować przez internet. Mam nadzieje, że znajdę coś ładnego w sklepach.
A póki co, wczoraj podpisaliśmy umowę z fotografem
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
Super
GratulujęDziewczyny czy robicie gościńce? Jeśli tak to same czy zamawiacie gotowe?
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś to były ciasta, owce i inne "resztki" z wesela rozdawane gościom
|
#1761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie spotkalam sie wczesniej z nazwa goscince ![]() u mnie tez goscie na odchodne beda dostawali takie paczki z ciastem + butelke wodki na pare w cukierni zamawiamy caly pakiet (tort + ciasta na stol + paczki dla gosci) i placimy za to 18 zl od osoby
|
|
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
U nas nie rozdaje się ciasta po weselu ale przed. przed weselem Para Młoda rozwozi znajomym i sąsiadom kołocz
|
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie po weselu się rozdaje lub jeśli ktoś robi to po poprawinach. Ale też to żadnej nazwy nie ma raczej. Ja właśnie też muszę się zacząć rozglądać za ciastami.
A co do biżuterii, to mnie się bardziej podoba ta z kryształkami,swarki bardzo pięknie błyszczą
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam cala suknie wysadzana krysztalkami Svarowskiego i malutkimi perelkami, dlatego myslalam zeby wlasnie kolczyki byly polaczeniem krysztalkow i perelek. z bizu chcialabym tylko kolczyki, dlatego mysle, ze powinny byc takie bardziej przykuwajace uwage. na razie zastanawiam sie nad takimi... co sadzicie? ktore by bardziej pasowaly do mojej sukni?
(wykonane bylyby w bieli, bo i suknia biala )fryz dla przypomnienia bedzie taki jak na ostatnim zdjeciu, a make up smokey
|
|
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko piękne. Myślę, że jak chcesz same kolczyki to mogą być właśnie takie spore. Przejrzyj jeszcze białą magię, tam jest pełno wzorów,a jak nie to zobacz w moich subskrypcjach tam jest wątek Ostrowieckie PM i tak kumpela niedawno wrzucała sporo propozycji biżuterii różnej
|
#1766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
plus jeszcze jakies inne strony i odwiedzilam wszystkich jubilerow typu Apart, Kruk, Yes, Śliwińscy, Łodzińscy, Kobe itp. tylko wlasnie u tych jubilerow straszna nedza z takimi kolczykami ![]() no i poki co stanelo na tych dwoch modelach i wlasnie nie wiem... najchetniej bym je przymierzyla... zdecydowanie Biala Magia powinna sobie zrobic stacjonarny sklepik albo chociaz wystawiac swoja bizuterie w jakis salonach slubnych
|
|
|
|
|
#1767 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Podobnie zreszta w black diamond. Jak nie znajdę nic co mnie zachwyci tak w 100% to wyślę im fotki sukni i zobaczę co mi zaproponują
|
|
|
#1768 |
|
Przyczajenie
|
hej. A ja tak z innej beczki
... kupowałyście może już bieliznę ślubną? Dokładnie chodzi o to czy polecacie jakiś sklep gdzie profesjonalnie dobierają stanik pod suknie ślubna ....sama była zdziwiona ale efekt podobno niesamowity...śmiała się że chyba jej to z pleców zebrali ....
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
szukam zdjec dziewcyzny Długich bukietów z gożdzików ! macie jakeis foty ?
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
#1770 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.

ale na razie nie znalazłam jeszcze odpowiedniego kompletu biżu...jakbyście miały jakieś propozycje to wklejajcie

Trochę ma zwisać bo to szyje wydłuża szczególnie jak zwisa naszyjnik

Dermatolog rozpoznała to jaki rumień naczyniowo-ruchowy. Czasem nawet podczas jedzenia mi się te plamy i plamki pojawiają, zaraz wszyscy się pytają co mi jest, to mówię , że się podrapałam, bo już mi się nie chce tłumaczyć, że te "wykwity" sa niezależne ode mnie