|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
Cytat:
Cytat:
Bardziej chodziło mi o sam stół z serami i winem. Dla moich gości w przeważającej ilości mięcho to podstawa:P ![]() Już widzę minę i narzekania przyjaciela TŻ Dlatego stawiam na tackę serów ![]() z pleśniowych to będziemy mieli tylko cammemberta i brie. Cammembert oczywiście pokrojony na trójkąciki ![]() normalny" z żurawina jest cudowny, po prostu niebo w gębie musisz tego spróbować![]() żółte to oczywiście w plasterkach. Zastanawiam się jeszcze nad jakimiś oscypkami, ale takimi malutkimi, może nawet podanymi na ciepło
|
|
#2492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mniej więcej muszę ustalić, jakie sery byśmy kupili Cammemberta normalnego, nie smażonego z żurawiną nie jadlam, ale napewno przed ślubem spróbuję i może się skuszę żeby dodać do tego żurawinę Ale wtedy napiszcie mi proszę, jak będziecie tą żurawinę podawać? Bo przecież nie w słoiku Oscypki też są super pomysłem!!! Niestety u mnie są bardzo drogie
|
|
#2493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie to nie wiem ile u mnie kosztują, będe musiała się za takimi rozejrzeć ![]() Dodacie to oczywiście do Waszego menu w restauracji? a nie że "na własna rękę"?
|
|
#2494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj mam zamiar sprzedać ten pomysł Piotrkowi i zobaczymy, co na niego powie Mam nadzieję, że nie będzie za bardzo kręcił nosem i szybko da sie przekonać ![]() Pogadamy z facetem od sali że chcemy takie cosik dodać, mam nadzieję, że się wszystkim zajmie, my tylko powiemy jakie sery i jak co ma wyglądać ![]() Jak się nie zgodzi ( w co wątpię ) to wtedy organizujemy to na własną rękę bo pomysł jest naprawdę świetny i już się na niego nakręciłam ![]() Dziewczyny, ja uciekam bo do kosmetyczki dzisiaj jadę, potem krawiec i kurs tańca Trzymajcie za nas kciuki, żeby jakoś nam poszło Relację zdam dzisiaj wieczorem lub jutro ![]() Buziaki
|
|
#2495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki, połamania nóg na kursie![]() i czekam na relacje
|
|
#2496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- W TESCO sa te maleńkie salaterki .
|
|
|
|
|
#2497 |
|
Zadomowienie
|
z ust mi to wyjęłaś ![]() ja też znikam... miłego weekendu wszystkim życzę!
Edytowane przez Tygrysek_aa Czas edycji: 2010-03-12 o 14:01 |
|
|
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
To ja też leze już papa do później
.
|
|
|
|
#2499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I też na różne inne rzeczy je daję oczywiście sa porozstawiane po stole a nie na tej tacy![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Do później
|
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
pewnie nikt sie tutaj nie zjawi dzisiaj ale ja szybciutko tylko napisze jak bylo wczoraj.U lekarza to zadnej nowosci mi nie powiedzial tylko tyle, ze jestem krzywa tzn jedna strona ciala jest nizej niz druga ale to juz od dawna wiem no i musze zapisac sie na jakies zabiegi rehabilitacyjne na szczescie bedzie to blisko domu o tyle dobrze czyli spoko bo juz sie balam, ze to moze byc cos powazniejszego. A co do prezentu to kupilismy dres z Adidasa, Lukasza siostra taki prezent wybrala wiec miejmy nadzieje, ze mu sie spodoba w końcu zona wie najlepiej co nie Takze jutro szykuje sie wyjscie do lokalu i imprezka
|
#2501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Po wczorajszych naukach jestem bardzo zaskoczona ![]() Okazało się, że nauki mamy powiązane razem z poradnią ![]() i jeszcze najlepsze jest to, że będziemy mieli tylko dwa spotkania ![]() ![]() To wczorajsze- jakieś 1,5 h + następne, ale to już tylko my sami ![]() Oczywiście na to następne najlepiej umówić się osobiście, za miesiąc- wiadomo z jakiego powodu;P W każdym razie możemy już spisać protokół- czyli trochę załatwiania przed nami (przede mną...)=> moja parafia- wszystkie dokumenty akt urodzenia itd.. Ale już się cieszę że tak gładko to poszło ![]() Oczywiście kobieta prowadząca dosyć nawiedzona, przynajmniej na tym spotkaniu. Pod koniec podeszliśmy do niej o ten Dzień Skupienia spytać- czy to musimy mieć itd. no i pogadała z nami tak "normalnie":P w ogóle to Waldka zna od szkoły podstawowej w takiej małej miejscowości wszyscy się znają:POczywiście były mądrości typu: seks przedmałżeński to grzech antykoncepcja to grzech Zachęcała nas do wstrzemięźliwości do dnia ślubu sama się przyznała do tego, że ma jedno dziecko nieplanowane. A najlepsze jest to, że ma podwiązane jajniki ![]() Mamy się spotkać za miesiąc i przedstawić wykresy W ogóle to dzisiaj nie jedziemy w te Tatry- nie ma co ryzykować wyjścia w taką pogodę jaka jest teraz- wiatr 90/h, mgła, opady śniegu..;/ ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
Czyli w zasadzie niczego nowego się nie dowiedziałaś... Ale dobrze że Cię uspokoił ![]() a rehabilitację zaczynasz jeszcze przed ślubem? Skoro żona taki prezent wybrała, to musi się spodobać, najwyżej zwalicie na nią:P Fajnie z tą imprezą macie
|
|
#2502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Czyli w zasadzie niczego nowego się nie dowiedziałaś... Ale dobrze że Cię uspokoił ![]() a rehabilitację zaczynasz jeszcze przed ślubem? Skoro żona taki prezent wybrała, to musi się spodobać, najwyżej zwalicie na nią:P Fajnie z tą imprezą macie [/QUOTE] no skocze w poniedzialek sie dowiedziec bo mam od niego skierowanie wiec nie moge zbyt dlugo zwlekac, a poza tym skoro jetsem teraz w trakcie szukania pracy to lepiej dla mnie bo bede miec czasz zeby latac na te zabiegi poki czegos nie znajde no masz racje jak cos to zwalimy na nia
|
|
#2503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale z drugiej strony to dobrze- w tym roku nie pojeździłam za bardzo na moich nowych tourach, więc mam nadzieję że jeszcze to choć trochę nadrobię
|
|
#2504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żebym nie musiała przypadkiem jakiegoś futerka szukać ![]() a w czym Ty wystąpisz "na suknię"- bolerko, szal? Ja się zastanawiam nad szalem, ale powiem szczerze że tym stwierdzeniem ze śniegiem to mnie trochę wystraszyłaś
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w tym roku sie nie zapowiada, nie no tak tylko palnelam ale obym nie wykrakala no powiem ci ze ja bede bez niczego bo nic mi nie pasuje do mojej sukieneczki w orginale jest do niej szal ale jak go zalozylam to sie zalamalam postarzyl mnie chyba o 5 lat nawet pani ze sklepu mi odradzila, a jakos bolerek do muslinowych sukni nie widze wiec jak bedzie chlodno to trudno troszke zmarzne
|
|
#2507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty masz jakoś zabudowaną górę sukienki? czy odkryte ramiona? albo nie pamiętam jaką masz sukienkę, albo jej nie widziałam.. Mogłabyś wkleić jakaś fotkę?
|
|
#2508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapowiada się bardzo ładnie ja właśnie też będę miała odkryte ramiona, z tyłu też mam dosyć głęboko wycięte i do kościoła przydałoby się coś założyć..
|
|
#2510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mozesz to tez ten tyl pokaz bo jestem ciekawa jak to wyglada taki glebokie wyciecie ja mam normalne gorsetowe wiazanie wiec tylko kawalek pleckow mam odkryte, jak zobacze suknie to pomysle co bedzie pasowac
|
|
#2511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma problemu ![]() Na zdjęciu jeszcze z ramiączkami, które chceę zlikwidować- nie podobają mi się za bardzo:P No i jeszcze nie wiem czy tren będę zostawiać, czy go skrócić czy co.. bo podpięty widzisz jak wygląda- jak kuper;/
|
|
#2512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem tak bo widze, ze ty nie masz gorsetowego wiazania tylko guziczki tak? bo jesli tak to czy sukieneczka bedzie sie trzymac bez ramiaczek? ja uwazam,ze do takiego dekoltu pasuja ramiaczka tylko zeby byly gladkie bo widze ze cos tam na nich jest naszyte, gdybys miala taka prosta gore jak ja to bym tez zrezygnowala z ramiaczek a przy twoim kroju to ja bym sobie zostawila bo to ladnie wyglada jak dla mnie a co do trenu to ciezko mi sie wypowiadac bo ja nie bede miec, ja chce suknie na rowni z ziemia zeby nic mi sie nie ciagnelo za mna, ale to juz raczej indywidualna sprawa kazdej dziewczyny no ja osobiscie wole bez trenu co do wyciecia z tylu to jest spoko myslalam ze glebiej ja bym zostawila ramiaczka i wtedy bym nic nie nakladala bo caly urok by stracila ale to tylko moje zdanie a widze, ze masz kolczyk w nosku, ja tez i to nawet z tej samej strony
Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 Edytowane przez Esti10 Czas edycji: 2010-03-13 o 11:50 |
|
|
|
|
#2513 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo ładna sukienka , bez udziwnien podoba mi sie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jest to muślin, ale nie wiem też jak się ten materiał nazywa:P Ona jest na zamek i na guziczki. Z tym że ma na wysokości biustu wszyte takie taśmy z grubej gumy które się spina z tyłu, w zasadzie jest też wbudowany stanik, ale ja i tak będę miała swój jeszcze;P co do ramiączek- sukienka w oryginale ich nie ma. Chcę jeszcze namówić te panie żeby mi ew. zrobiły ramiączka na odpinanie i najlepiej jakieś węższe żeby były i bez tych aplikacji naszytych.. Bo sama sukienka się b. dobrze trzyma ![]() a te ramiączka to i tak mi spadają. Chyba też się zdecyduję na zlikwidowanie tego trenu- potem cały brudny będzie, a nie za ładnie coś takiego wygląda:P A jeżeli chodzi o kolczyk to ta czarna kropa była jako niby "leczniczy" w tym samym dniu zmieniałam go na "normalny" Ale powiem Ci że jakiś miesiąc temu on mi wypadł- musiałam gdzieś zachaczyć.. tzn.dokładnie ta kuleczka mi się odkręciła. I potem jak już całkiem wypadł to za chiny ludowe nie mogłam go wsadzić z powrotem.. ![]() Mam jeszcze w pępku, ale to już trzy lata będą jak go robiłam ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Dziękuję Ci bardzo
|
|
#2515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do trenu to sie zgadzam a co do kolczyka to ja juz mam od 8 lat a tzn ze ci dziurka zarosla czy co, ze teraz go nie masz?
|
|
#2516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem umówiona na połowę kwietnia na poprawki Zarosła mi dziurka nim wróciliśmy do domu, a trwało to 2-3 dni, aż się sama zdziwiłam że tak szybko ![]() a teraz po prostu nie mam kiedy podjechać do Rybnika sobie przebić nosek;P
|
|
#2517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do kolczyka to rozumiem, ze Ci wypadl zaraz po przebiciu tak? z tego co pamietam to wlasnie przez tydzien czy dwa trzeba nosic bez wyciagania bo wlasnie moze zarosnac, tylko przemywac w srodku miejsce przebicia ale to juz bylo tak dawno ze nie pamietam wiem jedno ciesze sie ze robilam to w dobrym salonie kosmetycznym bo jak sie kiedys nasluchalam ze jak sie zle przebije to moga byc jakies komplikacje to sie przestraszylam ale na szczescie mnie sie to nie przytrafilo
|
|
#2518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie nie ![]() przebijałam nos jakoś w połowie listopada. przez 2 tygodnie nosiłam ten "leczniczy", później mi go babka wymieniła na "normalny". Oczywiście nie wyciągałam go, codziennie przemywałam to miejsce, smarowałam na zewnątrz i od środka. Gdzieś początkiem lutego zgubiłam kuleczkę, a zaraz potem wypadła mi cała reszta niedługo potem dziurka mi zarosła ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- ja się będę już powoli żegnać- za chwilę kończę ten nudny dzień w pracy..:P do potem
|
|
#2519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myslalam ze zaraz po to wtedy by to bylo mozliwe a mam pytanko bo chyba nie gadalysmy na tematy tortow tzn chyba ty nam sie nie chwalilas czy wiesz juz jaki chcesz miec, jak masz jakas fotke to pokazesz ja pokaze swoj chyba ze juz widzialas ale co tam chce taki tylko kokardki w kolorze bordowym i bez tych zlotych perelek cala gladka bedzie kokarda ok to milej soboty i do nastepnego papa
Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 Edytowane przez Esti10 Czas edycji: 2010-03-13 o 12:55 |
|
|
|
|
#2520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym razie na pewno chcę czekoladowy, początkowo miał być tort Sachera, ale chyba będzie "normalny" czekoladowy, w gorzkiej polewie, a masa na basie śmietany ![]() W pon. wkleję tą fotkę- cukiernia nie ma niestety swojej stronki. A powiem Ci, że o takim ze wstążką to też myślałam, ale jednak zdecydowałam sie na ten czekoladowy, bez wstążki ![]() a jaki smak chcesz? w ogóle czytałam że któraś z dziewczyn wypowiadała się ile przypada tortu na osobę i pisała że 10 dag, co mi się w sumie mało wydaje.. ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- no ale teraz to już się żegam ![]() papa
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

nie lubie brie ale dam też aaaa i jeszcze namówie kucharkę na koreczki z serem i winogronem

.

jak mozesz to tez ten tyl pokaz bo jestem ciekawa jak to wyglada taki glebokie wyciecie
myslalam ze zaraz po to wtedy by to bylo mozliwe