|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Siala- wypatrzyłam Cię że jesteś na forum! pisz szybciusio jak tam ślub!!
widziałam Twoje śliczne fotki na nk wyglądałaś jak księżniczka![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- aaa. Bajka i ta szkoła jest za darmo a to jest niedaleko medicusa
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
no Siala czekamy na opowiesci
|
|
|
|
#1893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tutaj on jest jako orzech
Edytowane przez anuszka1401 Czas edycji: 2010-03-16 o 14:16 |
|
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
No witam, witam... nadrobiłam Wasze 17! stron ;]
Zara powolutku wszystko napisze tylko zanim to zrobię to Wy naprodukujecie już dwie nowe strony xD A ten wózek co był teraz pokazywany na allegro bez podania modelu i producenta to jak na moje oko to Adbor Arte 3x3 ale głowy nie dam uciąć.
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
#1895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
anoxa mój też przez najbliższe dni będzie bardzo milutki bo przez swoje za długie spanie zakupów nie zdążył zrobić, w zasadzie nic nie zdążył miał iść jeszcze na pocztę.... ja mu tego spania nie bronie, ale mógłby już się troche przyzwyczajać spać nie dłużej niż 8h bo jak przyjdzie dziecko to nie pośpi sobie
![]() ania szczęśliwej drogi i pobytu bajka narobiłaś mi smaka na lody itakasia dobrze, ze wszystko ok caprica ładne brzusiu misiulka misiulka mam tak samo z tym kluciem ze jak jestem gdzie dłuzej na zewnatrz i szybciej chodze to kluje na dole z prawej albo na srodku a w domu nic pilotka fajne ciuszki siala |
|
|
|
#1897 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
Sama ceremonia przebiegła bez zakłóceń i bez pomyłek
zki wcisnąć na paluch bo mi spuchł chyba bo dzień wcześniej obrączka była nawet sporo luźna.Bardzo mi było miło bo sporo osób przyszło ode mnie z pracy ![]() A weselisko - super Tż nieco przesadził z alko.. pokłóciliśmy się w kiblu.. zaczynam się do tego przyzwyczajać choć nie powinnam.Przed ślubem (daaawniej) umawialiśmy się, że nie będzie pił wcale oprócz powitalnego szampana. Zgodził się. A na weselu już przedstawiał umowę z "kawalerskiego" czyli, że może wypić z umiarem. Tyle że jego umiar jest inny niż mój czy kogoś innego normalnego ;] Moi rodzice i jego rodzina zwracali mu uwagę ale cóż mieli gadać dorosłemu chłopu. No ale nic, to było pod sam koniec, więc generalnie nie spierdzielił mi wieczoru ![]() Goście się bawili, bardzo zachwalali i jedzenie i obsługę i muzyka i wszystko wogóle ![]() Mimo, że ślub cywilny to z pełną pompą ![]() Ja z tżtem bawiliśmy się do 2 rano, garstka gości i moi rodzice przenieśli się do domu i tam bal trwał do niedzieli wieczór Kasiorki się zebrało nawet całkiem sporo jak na 35 gości. Wczoraj kupiliśmy telewizorek i 2 komody z ikea Duuuużo szuflad na rzeczy maluszka ![]() No i cały wieczór skręcaliśmy meble i robiliśmy przemeblowanko. Hmm.. co jeszcze.. z prezentów ślubnych to chyba standardem dostaliśmy wogóle niepotrzebne nam rzeczy xD Komplet pościeli zwykłej 160xileś tam - gdzie mamy pościel ikeowską 200x200 i drugi 200x220.. te 20 cm obetnę i zaszyję i będzie dobra ;]Kieliszki do wina.. zbędne.. i walizkę ze sztućcami, że dwór królewski mogłabym w nie zaopatrzyć. A od świadka z żoną dostaliśmy...szał.. 4 ręczniki frotte xD pomijam fakt, że to brat tżta i nie komentuję. Wiem, podła jestem i niewdzięczna ale kurde chyba ludzie sobie sprawy nie zdają co i komu może być potrzebne.A do zaproszeń były takie karteczki dołączane wierszykiem pisane by nie kupować żadnych pierdół tylko kasiorę i tyle. Choćby 20zł to wolałabym niż te ręczniki xD Zdjęcia narazie mam dwa ;] wrzucę zaraz.. jak macie jakieś pytania to proszę bo nie wiem o czym jeszcze pisać :P AAAaaa!!! No i dziękuję Wam bardzo za życzenia ![]() ![]() i tę uroczą niecierpliwość
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
#1899 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja wczoraj na swojego tez się nafoszyłam to potem potulny jak baranek... wraca pózno z pracy a ja sama w domu, mam juz dość Siala widziałam fote na nk.... dawaj więcej! NAJLEPSZEGO |
||
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
belunia
my bralismy w chf i super oferte mial bgk, ale nie bralismy rodziny na swoim bo podobnie jak niezawsze mamy juz nieruchomosc, natomiast moi rodzice sprzedali swoj dom na czas budowy nowego i dostali ten kredyt. ja niestety mam niemile wspomnienia z doradcami finansowymi, sama biegalam po bankach i wybralam korzystna oferte
|
#1901 |
|
Wtajemniczenie
|
A dziekowac
![]() Siala gratulacje, to super ze sie wszystko udalo Koniecznie wklej jakas fotke
|
|
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
siala widze ze dostalas takie same prezenty jak my
my od swiadka macka (jego kuzyna) dostalismy wlasnie te kieliszki - moj mezu sie brechal ze kupili kielony bo sklep maja obok swojej klatki ale ciesze sie ze sie dobrze bawilas, to najwazniejsze jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia |
|
|
|
#1903 |
|
BAN stały
|
Teraz chyba ja następna do zamążpójścia... bo juz 3 tyg tylko...
![]() a sukienki jeszcze nie mam ![]() ale w sobotę muszę coś kupić koniecznie, chcę do kolan. I u mnie będzie z 50 osób na weselu. |
|
|
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
Fotemasy
![]() Ja podpisująca wyrok i razem ze znajomymi z pracy ![]() I z tżtem i w tle z moim tatą co się ledwo utrzymał żeby nie popłakać ![]() A odwróciłam się na chwilę podczas ślubu i płakał jak nie wiem xD razem z matką ;D Taki Stasiu uczuciowy chłopinka
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-03-16 o 14:34 |
|
|
|
#1905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
co do prezentow to tez pisalismy ze chcemy kaske i na szczescie tylko jedna para kupila prezent (wstretny wazon ktory nawet nie wiem gdzie jest teraz i babciny obrus na stol).reczniki ci sie zawsze przydadza ja tez podchodzilam do tego tak ze wole dostac 20 zl w kopercie niz posciel z kory ktorej nienawidze, albo filizanki fajansowe. chociaz u nas zdazyly sie chyba 4 puste koperty nie komentuje. nie zapraszalam gosci dla prezentow ale to dla mnie przesada lekka.ale sie rozpisalam i w sumie chyba bez ladu i skladu jeszcze raz gratulacje
|
||
|
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
siala jeszcze raz gratuluję, wyglądałaś ślicznie,no i w ogóle brzuszka nie widać
![]() papeteria nie przejmuj się, Marek prawie codziennie mnie w****** :/ taka już ich natura. misiulka faceci naprawdę są niedomyślni, wiem cos o tym. Jak im nie wyłożysz wielkimi drukowanymi literami czarno na białym to nie licz na to, że zrozumieją. No, chyba, że wyjątki ![]() Ja dopiero co zjadłam obiad, a już myślę o tych placuszkach z twarogu Żadnych zdjęć i przepisów kobity, bo nie zmieszczę się w drzwiach ![]() (zaraz idę do sklepu po twaróg hahahaha) Nie mogę, ania puste koperty!
Edytowane przez anuszka1401 Czas edycji: 2010-03-16 o 14:42 |
|
|
|
#1907 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja jestem chyba po Tobie ![]() Cytat:
Mi bylo glupio dawac 150zł ![]() Cytat:
, bylo go widac?
|
|||
|
|
|
#1908 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na zachodzie pozwalają, ale u nas niestety nie szkoda dowiedzialam sie tego dziś od 3 koleżanek... jedna rodzila w prywatnej klinice, dwie w szpitalu panstwowym (roznym) i wszystkie mialy cesarki...Cytat:
![]() chyba ze to podrobka innej firmy, wiec na ten temat juz Ci nie powiem.. Cytat:
![]() teraz z mezem kupilismy działke budowlaną i tez z ciekawosci bylismy u dwoch konkurencyjnych doradców Open Finance i Expander'a i dostalismy kompletnie sprzeczne informacje... i co najlepsze jeszcze inaczej bylo jak poszlismy do banku wyjaśniła nam to znajoma ktora pracowala w takiej firmie - otoz doradcy mają płacone duuuuze prowizje przez banki, za polecenie właśnie ich banku i polecają klientom te banki, które najwięcej im zapłacą jak klient zawrze umowę i wcale nie kierują sie dobrem kredytobiorcy! I tak na przykład Expander nie miał umowy z bankiem PKO S.A., Aliorbankiem ani z Multibankiem i nie przedstawił nam oferty tych banków (choc prosilismy) a za to polecali na maxa ING i Polbank - a kredyt wzielismy w Aliorze bo dla nas akurat mieli najlepsza ofertę.... ![]() Cytat:
![]() czekamy na fotki Wasze i zakupów ![]() EDIT: o widze juz Twoje fotki - no pięknie suknia na Tobie pięknie się prezentuje Królewno!!
Edytowane przez pilotka f16 Czas edycji: 2010-03-16 o 14:45 |
||||
|
|
|
#1909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
no niestety. a w jednej byl kawalek papieru na ksztalt banknotu wyciety. co ludzie mysleli ze my te koperty pod swiatlo sprawdzac bedziemy
nie mowie juz o tym ze zamiast kwiatow prosilismy o kpony lotto i nawet glupiego losu za 2 zl ludzie nie wlozyli. no porazka
|
|
|
|
#1911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
Siala...wszystkiego najlepszego raz jeszcze!!!
A teraz powoli zabierz się za pracę nad TŻ - ja bym mu dała popalić
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
moja kolezanka miala 3 cesarki i przy wszystkich byl jej maz. ja slyszalam ze jak jest znieczulenie miejscowe to mozna byc a jak calkiem uspiona to nie ale nie wiem ile w tym prawdy
|
|
|
|
#1915 |
|
BAN stały
|
pewnie tak... ja 10 kwietnia... a pogoda to jeszcze zmienna...
![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- oooo a ja byłam przekonana że nie może być w ogóle... |
|
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
pilotka
widze ze mamy podobne doswiadczenie z doradcami ![]() siala bardzo sie ciesze ze impreza udana i ty zadowolona ![]() ide po corcie do przedszkola
|
#1917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to wszystko nie wiedzielismy o co chodzi. a oni pod koniec wesela nas dorwali i dali nam 1000 zl szczeki nam opadly
|
|
|
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
Siala gratuluje, choć przyznam szczerze, że makijaż mi się nie podoba... ale ogólnie wyglądałaś bardzo ładnie. Szkoda tylko, że TŻ tak zachował się a nie inaczej, dla mnie to trochę niewytłumaczalne... jakoś nie wyobrażam sobie jak Pan Młody pije na weselu... ale to moje zdanie... w każdym bądź razie dobrze,ze kaski troche sie uzbierało, teraz na pewno się przyda... a prezenty, ja tam się cieszyłąm ze wszystkiego co dostaliśmy
Co tam kobiety? Ja pochłonięta przez książke a dzisiaj Łucja zostaje u prababci na noc, blok obok wczoraj się ugadała... teraz mała ogląda bajkę, a potem pójdziemy na spacerek ![]() Misiulka bierz TŻ na te zakupy, kupuj spodnie, bo naprawdę o wiele lepiej się żyje w takowych... serio serio
|
|
|
|
#1919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I oczywiscie czytałam, że trzeba dodatkowo zapłacić za towarzystwo, ale nie są to kolosalne kwoty. Zapytam mojego gina za miesiąc jak jest w Policach..
|
|
#1920 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.

widziałam Twoje śliczne fotki na nk
wyglądałaś jak księżniczka

)

nie komentuje. nie zapraszalam gosci dla prezentow ale to dla mnie przesada lekka.
dowiedzialam sie tego dziś od 3 koleżanek... jedna rodzila w prywatnej klinice, dwie w szpitalu panstwowym (roznym) i wszystkie mialy cesarki...