|
|
#301 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Oczekiwajki na pierwszego dzidziusia :)
[QUOTE=zenia2211;17966449]Nie martw sie
dobrze ze mozemy sie wspierac.W koncu sie uda.No moj maz tez zadowolony ze staran o dzidzie hehe A dlugo jestescie po slubie??My w maju bedzie roczek. ja jestem juz 2 lata po ślubie Dzięki miło jest z kimś popisać o tym bo mąz mnie nie rozumie że tak się przejmuję tym
|
|
|
|
#302 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry Dziewczynki! A co nas tak mało dzisiaj? Mamy przepiękną pogodę, aż chce się życ! Nareszcie wiosna! Może tak na święta już zostanie?
|
|
|
|
#303 | ||
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=ewunia25a;17987276]
Cytat:
a przypomnij mi od kiedy sie staracie??Bedzie dobrze.zobaczysz.po koleji bedziemy sie tutaj chwalic z dwoch kresek![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
Edytowane przez zenia2211 Czas edycji: 2010-03-19 o 11:18 |
||
|
|
|
#304 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=zenia2211;17990752]
Cytat:
. Za to kupiłam serek biały i stwierdziłam, że zrobię dziś ruskie pierogi
|
|
|
|
|
#305 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Ewelinka13;17990945]
Cytat:
hehe pobrykala,poskakala i pewnie usnela.A teraz jak...spi czy bryka??Ale to jest pewnie super uczucie.Mniam przeslij troche tych pierozkow.A ja nie mam pomyslu na obiad |
|
|
|
|
#306 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=zenia2211;17991053]
Cytat:
. Aż wstyd się przyznać, że nie robiłam nigdy sama pierogów! Ale nie wynikało to bron Boże z mojego próżniactwa tylko z tego, że jak pracowałam od paru lat to najpierw obiad dawała babcia a po wyjściu za mąż też nie miałam czasu ani ochoty gotować popołudniami bo wracałam do domu padnięta czasem na całej linii. Zresztą mąż to też rozumiał. Ale teraz gdzy siedze w domku odkrywam swoje kulinarne możliwości. Raz z lepszym, raz z gorszym skutkiem, ale da się zjeść. Człowiek musi się uczyć na błędach i już
Edytowane przez Ewelinka13 Czas edycji: 2010-03-19 o 11:47 |
|
|
|
|
#307 |
|
Rozeznanie
|
Widzisz jak wyczuła ze sie o niej mowi
Macie juz imie wybrane dla coreczki??Mam nadzieje ze mi juz niedlugo tez sie uda zdzialac takie malenstwo.Powiem ci ze ja tez rzadko gotuje...raczej w sobote i niedziele.Wracam o 20 i juz mi sie nie chce.Chyba ze mam pierwsza zmiane to wtedy.Ale maz tez nie ma pretensji.Jak bedzie dzidzia to co innego Chociaz wczoraj o 21 zaczelam robic andruty z masa kakaowa zachcianka mi przyszla
|
|
|
|
#308 |
|
Rozeznanie
|
To juz powoli przyzwyczajaj się do takich własnie zachcianek
)). Na pewno uda Wam sie zajść w ciąże. Czasem jest trudniej, ale po pewnym czasie przychodzi ten moment, że dzidzia się pojawi i nie ma innej możliwości. Najpierw myśleliśmy, że będzie chłopczyk więc imię dla niego mieliśmy jakoś od razu wybrane - Ignaś. O dziewczynce nie myśleliśmy, więc problemu nie było. Choc mąż po ciuchu marzył o malusieńkich różowych sukienkach )). Kiedy okazało się jednka, że z Ignasia zrobiła się kobietka zaczęliśmy się zastanawiać jak ją nazwać. Najpierw była Zosia. Mnie się podobała jeszcze Antosia i Emilka. A teraz zostało na Amelce. I gadamy już do niej od paru tygodni Amelka i chyba jest zadowolona bo reaguje na to imię. Zresztą mamy juz w rodzinie rozpowiedziały, że będzie Amelka i tak już zostało. A jak się okazało tych Amelek narobiło się teraz bardzo duuuużo! Mąż się śmieje, że w przedszkolu pani zawoła Amelka, a wtedy obejrzy się z 6 dziewczynek. Ale co tam!
|
|
|
|
#309 |
|
Rozeznanie
|
No narazie to takie okresowe zachcianki.Mam nadzieje ze nam sie uda bez zadnych komplikacji.Przy pierwszym dziecku nigdy nic nie wiadomo.Mam czasami takie czarne mysli mimo ze to dopiero miesiac staran.Bralam tabletki przez 3 lata,odstawilam w pazdzierniku.Wiec wszystko sie dopiero normuje.Dziwi mnie tylko ten @.Dostalam w srode a dzisiaj juz prawie nic nie leci.A w ciazy nie jestesm bo robilam we wtorek(dzien spodziewanej @) test i negatywny.Amelka- sliczne imie
wazne ze malej sie podoba hehe
|
|
|
|
#310 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#311 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#312 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
weszłam na Twój album..... Cudoooooooo! Przepiękne zdjęcia!!!!!! Prześliczne! A Ty i Twój mąż para jak z żurnala! Ślicznieeeeeee! Piękna suknia! Aż mi ta mała w brzuchu podskakuje tak mi się podobają Twoje zdjęcia! Edytowane przez Ewelinka13 Czas edycji: 2010-03-19 o 12:56 |
|
|
|
|
#313 |
|
Rozeznanie
|
No to moze rzeczywiscie powtorze.Sama juz nie wiem
Tak mysle ze taki mam @ po tych tabletkach.Nie chce sobie robic nadzieji.Ale i temperaturke mam niska.
|
|
|
|
#314 |
|
Rozeznanie
|
Wiem kochana. Ja też nie pisze tego, żeby Ci dać złudną nadzieję. Może rzeczywiście wszytsko się reguluje po tabletkach i w następnym miesiącu jajeczko będzie gotowe na dzidziusia.
|
|
|
|
#315 |
|
Rozeznanie
|
Narazie sie wstrzymam.Zobaczymy
Biore witaminki i folik wiec jakby co to...Dziekuje za mile slowa na temat zdjec Wstawila bys tez jakies swoje |
|
|
|
#316 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#317 |
|
Rozeznanie
|
Ok
Basima kochana co tak milczysz?? jak tam mija dzionek?
|
|
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, wkońcu wiosna
Ja od rana byłam w Ikei porobić zakupy do kuchni, zjadłam 2 lodyJuszencja, miałaś dać znać co tam u tego lekarza, bo martwię się. |
|
|
|
#319 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#320 |
|
Rozeznanie
|
hura! Udało mi się załadować! zaraz spróbuję jeszcze parę dodać, ale są w duzym formacie i muszę je zmniejszać.
|
|
|
|
#321 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#322 |
|
Rozeznanie
|
A nie wolisz sobie zrobic albumu w profilu.Szybciej sie laduje.Ale kochana ty tez mnie powalilas slicznie wygladaliscie i jaka mialas piekna sukienke.w ogole superAle ty sliczna jestes
Edytowane przez zenia2211 Czas edycji: 2010-03-19 o 13:41 |
|
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia super, wiecie niestety Juszencja poroniła ech szkoda mi dziewczyny, odrazu człowiek zaczyna myśleć też o sobie.
|
|
|
|
#324 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję za komplementy kochana! ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- oBoże! zatkało mnie! a wczoraj jeszcze pisała do nas.... żebyś wiedziała, że od razu człowiek do samej siebie ma czarne myśli... |
|
|
|
|
#325 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj rano wstałam i miałam jakiś ból pod żebrami, i mam w sumie do tej pory tzn nie cały czas ale chwilami, nie wiem czemu.Co do mojego rozmiaru piersi jak wczoraj widziałam rozmawiałyście to ja z miłą chęcią oddam jeden nr, a do końca ciązy to może i 2 bo ciągle rosną, bola mnie od tych kg.Ponoć jak kobieta ma bardzo duże piersi to nie ma pokarmu ciekawe ile w tym prawdy.
|
|
|
|
#327 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#328 | |
|
Zakorzenienie
|
Ewelinka13 tylko Ty już swoją skarbusie masz dużą, a u mnie to jeszcze maleństwo więc nie wiem czemu u mnie ten ból, trochę się zmartwiłam , ale w poniedziałek wkońcu idę na usg, więc wszystko będzie wiadomo.
Podziel się tymi pierogami, bo ja nie wiem co dzisiaj zjeść na obiadek. ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#329 |
|
Rozeznanie
|
Basimko moja skarbusia to na dole siedzi jak nic, a do żeber jej jeszcze daleko. Mnie ten ból to gdzieś tak od tygodnia męczy. we wtorek bede u gina to zapytam. Wydaje mi się kochana, że dzidzia w moim przypadku jest jeszcze za mała, żeby tam mnie kopać czy coś uciskać. W każdym bądź razie nie wiem skąd mi się to pieroństwo wzięło.
|
|
|
|
#330 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, nie martwcie się!!! Stres nie jest dobry dla waszych maluszków. Dostałam leki na uspokojenie, jakoś się trzymam. I żeby nie było, nie poddam się tak łatwo. Do trzech razy sztuka!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.

dobrze ze mozemy sie wspierac.W koncu sie uda.No moj maz tez zadowolony ze staran o dzidzie

a przypomnij mi od kiedy sie staracie??Bedzie dobrze.zobaczysz.po koleji bedziemy sie tutaj chwalic z dwoch kresek
. Za to kupiłam serek biały i stwierdziłam, że zrobię dziś ruskie pierogi
hehe
pobrykala,poskakala i pewnie usnela.A teraz jak...spi czy bryka??Ale to jest pewnie super uczucie.Mniam przeslij troche tych pierozkow.A ja nie mam pomyslu na obiad
. Aż wstyd się przyznać, że nie robiłam nigdy sama pierogów! Ale nie wynikało to bron Boże z mojego próżniactwa tylko z tego, że jak pracowałam od paru lat to najpierw obiad dawała babcia a po wyjściu za mąż też nie miałam czasu ani ochoty gotować popołudniami bo wracałam do domu padnięta czasem na całej linii. Zresztą mąż to też rozumiał. Ale teraz gdzy siedze w domku odkrywam swoje kulinarne możliwości. Raz z lepszym, raz z gorszym skutkiem, ale da się zjeść. Człowiek musi się uczyć na błędach i już