|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)
Dzisiaj wcześniej lekcje skończyłam i łaziłam 3h20min po mieście
![]() Nalot na wszystkie księgarnie w mieście: -72zł ksiażka do angielskiego (ździerstwo tyle za książkę, ale podobno cudowna jest.) Tata obiecał, że odda -9.90 repetytorium do geografii - też tata odda ![]() -3.90 tablice matematyczne -jak wyzej ![]() Do tego lump 1.1zł pasek na wagę ![]() I do tego żarcie: 2x1.20 na bułki (strasznie drożdżówki podrożały, kiedyś spokojnie po 80gr kupowałam...)
|
|
#3272 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj:
- 2.30 - 2 bilety mpk - 1.60 - woda niegazowana 1.5 l. (nie wiedziałam że mogę wypić tyle wody na raz - a jednak )- 7.30 - bilecik do domu |
|
|
|
#3273 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
-35zł za fryzjera
Jestem meeega zadowolona Jutro będzie wpłata, bo mam korki.
|
|
|
|
#3274 |
|
Wtajemniczenie
|
Do dzisiejszych wydatków jeszcze doszło 50 zł. Czyli dziś w sumie jakieś 200 zł, ale kupiłam wszystko to co chciałam, lodówka ledwo co się zamyka (tzn moja półka
) Do końca marca zostało mi 600 zł, z czego te minimum 300 na pewno uda się odłożyć(mam nadzieję!) |
|
|
|
#3275 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3276 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3277 |
|
Zadomowienie
|
Do fryzjera też planuję pójść, żeby pozbyć się moich farbowanych włosów i w końcu mieć swój naturalny kolor
|
#3278 | |
|
after hours
|
Cytat:
![]() wydałam 4,50 zł na bilety, zarobiłam 50 ja też się muszę do fryzjera wybrać. MUSZĘ! w ogóle dumna z siebie jestem, w marcu zaoszczędziłam już 500 zł a tu jeszcze 10 dni ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- dołączam się ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- btw - dostałam dzisiaj spodnie z allegro - są REWELACYJNE!! ![]() taka chuda się w nich czuję
Edytowane przez Ayo22 Czas edycji: 2010-03-19 o 20:24 |
|
|
|
|
#3279 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chociaż włosy mam już troche zniszczone przez to, ale lubię eksperymentować z kolorami Chociaż na czarny czy nawet jakiś odcień brązu jeszcze sie nie odważyłam (jestem naturalną blondynką), a chciałabym
|
|
|
|
|
#3280 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Ja dzisiaj cały dzień w pracy, ale dostałam za to buty od mamy, prześliczne, jak z Venezi, a kosztowały tylko 70zł Kupiłam też gazetę za 9,95, ale mama mi na nią dała A teraz idę spać, bo jestem okropnie zmęczona Dobranoc
|
|
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam na zakupach po prezent dla Tż i kupiłąm parę drobiazgów do domu, mogłam sie bez nich obejść, ale chciałam zmienić troszkę wystrój mieszkania. Poszło mi jakieś 600e dzisiaj, w przyszłym tygodniu jeszcze parę rzeczy muszę kupić na imprezę i później już nic nie kupuję za dużo kasy mi poszło
|
|
|
|
#3282 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3283 |
|
Zadomowienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17983026]odnosnie kont oszczędnosciowych gdzie najtaniej?
czyli; -prowadzenie0zł -przelewy0zł -wyplaty w wszystkich bankomatow 0zł??? ja mysle nad bzwbk bo dają 100zł za otworzenie konta a tak przynajmniej reklamują,wie ktos co i jak?[/QUOTE] Tak dają 100zł jakoś w czerwcu jak założy się teraz. Opłata 7zł, a jesli jest przepływ przynajmniej 1000zł to 3 zł. Oddają 1% do każdej płatności kartą, czyli te 3 zł może się zwrócic )Co najlepsze przynajmniej dla mnie - można wypłacac w każdym bankomacie. Ja osobiście polecam miec dwa konta. Jedno zwykłe do użytku i jedno oszczędnościowe. Jeśli z oszczędnościowego wyciągniesz drugi raz w miesiącu to płacisz 9 zł, więc to motywuje to niewyciągania ![]() ![]() Ale na oprocentowaniu się nie znam, bo z tych moich kwot to wiele nie rośnie |
|
|
|
#3284 | ||
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś jak narazie nic, ale planuje wyjście do osiedlowego
![]() jutro idziemy na urodziny do siostry i szwagra - mielismy dać 100 zł - ale ja wymysliłam coś innego i wyszło duużo taniej duzy koniak = 0 zł - poprostu wziełam z barka taty a on nie pije- ciagle dostaje 'łapówki' oczywiscie tata mi pozwolił wybrać ![]() + ptasie mleczko śmietankowe Wedla - to juz kupiłam 9,98 w promocji ![]() ale może dokupie jakąś duperelke do tego, bo w koncu to podwójne urodziny, nie chce by było skromnie A ja dostałam dziś od siostry - czarna satynową obcisła ołówkową spódniczkę A jest za duzo zdecydowanie 40/42 rozmiar a miałą byc uniwersalna..
|
|
|
#3285 |
|
|
foltynka, widzę, że kombinujesz jak tu zaoszczędzić najwięcej.
Chyba wezmę z Ciebie przykład. U mnie dziś same wpływy: + 75zł za korepetycje.
|
|
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
To ta książka:
http://www.handbook.pl/index.php?p67...nd-cd-rom-pack potwierdzam, jest bardzo fajna, tylko cala po angielsku, ale mi to nie przeszkadza.
|
|
#3287 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wow 75 zł za korki SuuuUupre
|
|
|
#3288 |
|
Wtajemniczenie
|
A jak Wy wystawiacie swoje rzeczy na allegro to ludzie spokojnie to biorą? Zdjęcia ubranek robicie na sobie itp? Ja tam wystawiłam kiedyś 2 rzeczy, nawet szybko poszły i właśnie myślę nad wystawieniem jak przyjadę do domu na święta całej reszty. Ale nie wiem czy jest jakiś sens, bo boję się, że nikt mi tego nie kupi xD Chociaż tandetne to nie jest.
|
|
|
|
#3289 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja zwykle robie zdjecia fotek na ziemi, bo jak sprzedaje to te ktore sa mi za duze lub za małe i sie juz w nie nie mieszcze,lub sa mi mega za duże
![]() u mnie spoko, nigdy nie było reklamacji, a sprzedaje to zawsze w zestawach, najwieksze kwoty to 320 zł i 290 zł za tyle mi sie udało sprzedać
|
|
|
#3290 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie się teraz totalnie styl zmienił, więc chyba 80 procent szafy wysprzedam A jakie macie linki na all? Może ja od Was coś wychaczę
|
|
|
|
|
#3291 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wczoraj :
jeansy 39 zł, ale już od dawna na jakieś polowałam ![]() Dziś: 4,89 krople do nosa (wzięło mnie przeziębienie, a u mnie w mieście 3 zł kosztują 1,40 chleb krojony 2,99 napój 3 x 0,99 3 jogurty z owocami 2,99 ser w plastrach |
|
|
|
#3292 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mam nadzieje ze moderatorzy wybaczą
|
|
|
|
|
#3293 |
|
Zadomowienie
|
ja dziś byłam na zakupach z rodzicami i kupili mi hula hop
będę kręcić Ponadto kupiłam sobie na promocji farbę do włosów z Joanny za 4,99, ale mama mi oddała 20 zł za fryzjera czego się nie spodziewałam, wiec jestem tak jakby na plusie 15 zł
|
|
|
|
#3294 | ||
|
Zakorzenienie
|
byłam w sklepie, dokupiłam do tego ur. prezentu fajny zestaw
![]() w takim kolorowym pudełku 2 wysokie kubki takie smieszne, na jednym pisze po ang mąż na sprzedaż, a na drugim też cos tam o mężu kubki 12,90 ciastka 2,82 ale własnie zakonczyla sie moja aukcja na allegro - sprzedałam zestaw ciuchów za 80,50 zł tylko czekać na wpływ
|
|
|
#3295 |
|
after hours
|
foltynka, i inne dziewczyny, jeśli mogę coś doradzić, to wystawiajcie aukcje tak, żeby się kończyły około 20 - kiedy ludzie są w domu, zazwyczaj mają wolny czas i jest potencjalna możliwość, że siedzą przy komputerze
|
|
|
|
#3296 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
Też tak myślę i z tą myślę wystawiam aukcje po 17
|
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
mleko 0,89e
5 bułek 1,99e 2 kg cukru 1,38e przyprawa do piernika 0,49e ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- i jeszcze sałatka 1,60e |
|
|
|
#3298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ayo i bravvurka
wiecie co, ja wiem, o tym, ale twierdze,ze jak ktos chce to kupi ![]() mialam kiedys pake wystawiona z ciuchami i obserwowało ją 138 osób! a w końcówce zero akcji, nikt nie licytował, nikt nie podbijał
|
|
|
#3299 |
|
after hours
|
|
|
|
|
#3300 | |
|
|
Cytat:
![]() Na szczęście teraz poszło prawie wszystko, został mi tylko jeden pasek do sprzedania. No i ja wystawiam głównie kosmetyki, takie które mi nie do końca pasują, albo już mi się znudziły. Zamiast pojechać na myjnię i wydać jakieś 15-20zł to umyłam samochód sama. Zawsze to jakaś oszczędność.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.

Chociaż włosy mam już troche zniszczone przez to, ale lubię eksperymentować z kolorami

A jest za duzo zdecydowanie 40/42 rozmiar a miałą byc uniwersalna..