|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
ja o odkupieniu zdrady a ta o chłopach.... ehhh...
![]() dzien dobry ![]() podbijemy świat ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() : mdleje:![]() zaje****szcza mgiełka, uwielbiam takie fifraczki bluzka i sukienunia też powalają kochana na zakupy to tylko z Toba![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Klaudia czeeeeeeeść |
|
|
|
|
#2942 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Boskie sa te odcinki na blogu
Cytat:
![]() Apokalipsa Przemyśluj... Ino dokładnie i na korzyśc ![]() Bossskie Ale tego snu akurat się wstydzę dobry ![]() Cytat:
![]() No Warszawa już obsiarzona na maxa Ruszamy w dalsze turnee teraz ![]() ![]() Cytat:
Bluzka- kolor A sukienka też bardzo ładna ![]() Kłiii tak. Od czasu do czasu się pochwalimy jakimiś zdobyczami i tyle ![]() http://demotywatory.pl/1271571/Pieni...escia-nie-daja ![]() http://demotywatory.pl/1243890/Bylem...loszechEgipcie Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-22 o 15:21 |
|||
|
|
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
|
ale sie wkurzyłam,
przed chwilą miałam telefon od mojego kolegi czy nie chciałbym im pomóc przy wielkim tygodniu(dobrze ze nie zadzwonił w niedziele palmową ) i teraz musze posiedzieć, pomyślec jak to ma wyglądać, pogrzebać w pieśniach, czytaniach itd.zeby to wszytsko doprowadzić do ładu i składu,(niby takie coś robimy co roku ale ja ze swojej strony zajmuje sie tym zwykle ok 3 tygodni wcześniej,a nie jak teraz praktycznie przed wielkim tygodniem),a teraz lippa-mam sajgon na uczelni+wolontariat.i teraz jeszcze toPowiedziałam wstępnie Ok ale nie biore na siebie odpowiedzialności jak cos nie wypali, uff, troche mi ulżyło, no cóż trzeba bedzie już w podróży do domu(ten czwartek) o tym myśleć i przedstawić im "wstępny"projekt mas akraide zajarac fajka, wróce do was ok 23- musze sie na jutro na ćwiczenia przygtować ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
![]() to za mało powiedziane nasze sny są cudowne ![]() a ta tylko z jednym wszytsko kojarzy chyba ze juz we wrocku o was wiedzą
Edytowane przez Martita 88 Czas edycji: 2010-03-22 o 15:28 |
|
|
|
|
#2944 |
|
Konto usunięte
|
Kobitki ja spadam
odezwę się wieczorkiem ![]() paaaaaaa |
|
|
|
#2945 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18058551]ja o odkupieniu zdrady a ta o chłopach.... ehhh...
![]() Klaudia czeeeeeeeść Nie o chłopach ino o Pawianie Klaudi????? Klaudiiii!!!!!!!!! gdzie byłas jak Cię nie było. Nie wiem czy wiesz kochana ale już Ci zaklepałyśmy wyjazd do Wro na LŚ i miejsce na podłodze u Arki ![]() ![]() Cytat:
![]() What???? ![]() Brzydki nałóg! Bardzo brzydki! ![]() Odzwyczajamy się! ![]() Ale już! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Oj tam oj tam :p No co poradzisz... Miłość ![]() ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18058989]Kobitki ja spadam odezwę się wieczorkiem ![]() paaaaaaa[/QUOTE] Paaaa |
||
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18058551]
![]() ![]() : mdleje:![]() zaje****szcza mgiełka, uwielbiam takie fifraczki bluzka i sukienunia też powalają kochana na zakupy to tylko z Toba [/QUOTE]![]() Kurde, na gadu jest dobra ikonka na takie okazje, nazywa się wstydniś; a tu po prostu nie ma czym zademonstrować ![]() http://demotywatory.pl/1230521/Noe To do mnie przemawia
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2010-03-22 o 15:32 |
|
|
|
#2947 | |
|
Zadomowienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18058551]
Klaudia czeeeeeeeść Cytat:
Tu i tam Mam dużo roboty w szkole, w dodatku wcale się nie uczę Tylko całymi dniami się próbuję zmusić, przeważnie bezskutecznie Ale przy kompie raczej nie siedzę, to i do Was nie zaglądam. Zresztą tak spamujecie, że i tak bym nie wiedziała o czym mowa!Jakie zaklepałyście?! Mi? Ja nie jadę
|
|
#2948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie pale aż tyle jak myślisz- nie jestem nałogową palaczką ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- dobra, teraz na rawde ide, bo sie nie przygotuje na te ćwiczenia ![]() baj,i nie walić spamu
|
|
|
#2949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście, że jedziesz, i oczywiście, że nie znamy
|
|
#2950 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
za to jest kryminał ![]() Cytat:
![]() ta zawsze najdzie jakieś plusy ![]() Cytat:
![]() no nie wiem się zobaczy ![]() nie ma czego może mąż nie doczyta Cytat:
|
||||
|
|
|
#2951 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nauka nie zając xD W końcu się zmobilizujesh :p O nie nie. Za późno. Oczywiście, że jedziesz A cen oczywiście nie znamy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie chcę Cie martwić ale żadna z nas nie pali więc we Wro będziesz musiała sama na dymka latać Paaa nie. nie będziemy spamować xD Egzekli Ej mam trochę zdjęć... Chcecie?? NIE NIE MA ZDJĘĆ KURKA! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
A poza tym Fabian... Hello! ![]() ![]() To ja Ci pomogę w namysłach ![]() Pewnie z chłopakami od rana siedzą i nadrabaiją nasz spam wczorajszy dotyczący wyjazdów I notatki robią która przyjeżdża i jakie będziemy miały transparenty
|
|||
|
|
|
#2952 |
|
Zadomowienie
|
Nieeee Znaczy ja bym bardzo chciała, ale jadę w kwietniu do Londynu, a na to idzie naprawdę dużo kasy.... Dzisiaj paszport odebrałam ![]() No, więc niestety nic z tego. Poza tym, tato mnie nie puści z Wami do Wrocka na dwa czy trzy dni ![]() Coś czytałam, jak Peggy pisała, że nie chce sama pociągiem wracać. Ja Ci powiem z własnego doświadczenia Co prawda ja pociągami jeździć uwielbiam, ale to był bardzo fajny fragment dnia I jakich fajnych ludzi można poznać ^^ Zdecydowanie nie żałuję, że nie jechałam np. busem. Wracałam późnym wieczorem, ale wszystko było ok
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudi... to znaczy, że mąż będzie tylko dla mnie???
![]() Nie no żartuję... Szkoda Nastawiałyśmy się na wypad cała watahą... ![]() Ale może np. Katowice... Hmm?? ![]() Ile ludu nam zawitało... Zapraszamy
|
|
|
|
#2954 |
|
Zadomowienie
|
Ja przyszłam i się towarzystwo zleciało
No ja też żałuję, ale cóż zrobić ![]() To ja zmykam
|
#2955 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
CHCEEEEEMMMMYYYYYYYY ![]() No masz to go pilnuj ![]() ![]() a Fabian wcale nie jest taki zły ![]() ![]() nie bij już mają wszystko zaplanowane Cytat:
pamiętam ze byłaś zadowolona, ale to nawet nie tak bardzo o pociąg chodzi nie wiem zobaczymy ![]() witamy dzień dobry
|
||
|
|
|
#2956 | |
|
Zakorzenienie
|
Chodząca reklamo wątku naszego
![]() Ooo. Się nasiedziałaś ![]() ![]() Cytat:
![]() Chyba że z wielkich nieobecnych jakas jara ![]() ![]() Juz już Dużo tego nie ma ale zawsze :pŁoooj pilnuję Takich okazów sie samopas nie puszcza bo zaraz któras rąsie zarzuci ![]() Tiaa... No mi dupy nie urywa ![]() Lepiej od nas wszystko ugadali i zaplanowali |
|
|
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra. To sru z fotami:
1) mąż nie wytrzymał i jak tylko dorwał długopis w swoje piękne ręce to od razu musiał publiczne mienie w postaci plandeki PLUSowej zniszczyć 2) Nie trzeba komentarza ![]() 3) Mężczyzna + dziecko = Aczkolwiek Mikko niespecjalnie mnie rusza ![]() 4) "Ammmmmm...." 5) Woicki i jego spojrzenie a'la błekitna stal ![]() 6) AAAAWWWW 7) Spokojnie dziewczęta. Spokojnie. nie przepychajcie się. Ja już mam żonę :p 8) Kurcze czy ja na pewno wyłączyłem to żelazko (PS: 100 lat!!! )9) Spojrzenie: "Umrzyj! teraz!" ![]() ![]() 10) Mały Benek i duży Benek (Ostatnio nawet chyba rozmawiałyśmy o tym zdjęciu )
|
|
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
i ostatnia porcyjka (mówiłam, że niezbyt dużo ale nie chce mi się szukać jakoś zdjęć
)1) To pewnie nasza Ania się za maskotkę przebrała ![]() 2) Twarzowa fota Szampona 3) Żeby Anię podrażnić xD 4) Misiu ma dobrą pozę xD 5) Podoba mi się to zdjęcie... Nie wiem dlaczemu ![]() 6) Z felernego wypadu do Czewy ![]() 7) A tutaj ja się przebrałam za pszczołę ![]() No to teraz już wiecie po co jeździmy z Anią na mecze i dlaczemu tak lubimy tą pszczołę |
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Nie było mnie dzień a tu 6 stron spamu. Oszalały, płacą Wam za ten spam czy jaka cholera Nie pisac mnie tu do póki nie nadrobię a w moim dzisiejszym stanie może to trochę potrwać Amen
Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-03-22 o 16:36 |
|
|
|
#2960 | ||||||
|
Zadomowienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18055114]
[/QUOTE]zdrowie ![]() Cytat:
na Twoją babcie nie ma mocnych ![]() ![]() i nie smiej sie ze mnie! ![]() Cytat:
![]() jestem w szoku KarÓl wstyd, hańba i wogóle belzebub już na Ciebie macha rasiąCytat:
Cytat:
ja bedę dzwięczna ![]() prawdziwy maraton imprezowy Cytat:
![]() ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18058048]na kolanach do Częstochowy[/QUOTE] włacha! ![]() a propo ostatnio na którymś meczu Częstochowy treneiro Mazur powiedział ze cytuję 'Janeczek powinien sie posypac popiołem i przejść kilka kółek wokół Jasnej Góry' brzmi znajomo?Cytat:
![]() zgadzam się chcemy o ile będzie tam Mentos Peggy przeca tutaj bicie jest na porzadku dziennym
|
|
|
#2961 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale jest ![]() no właśnie, ty sobie nie wyobrażasz ile hot13 czeka za drzwiami a tam nie jest tak źle no i jest AZSu i podobno jest sympatyczny ![]() ![]() Cytat:
medytacje ![]() słiiit jest to zdjęcie ![]() Cytat:
dużo a poza tym kocham Spodek ino trzaby nocleg skombinować, ale to się może coś wynajdzie, sama nie wiem ![]() ![]() no tak wiem |
|||
|
|
|
#2962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No wiesz. Wczoraj obgadałyśmy z dziwojami wypad do Wro na LŚ więc trochę wiadomości sie na wątku posypało. Ale IZI nie zapomniałyśmy o Tobie Już masz miejscówę zaklepaną :pO Sylwia! Miałam do Ciebie pisać ale zapomniałam ![]() Rozwiązywałam krzyżówkę dziś i miałam haseło: Prawy dopływ Bugu... Co to będzie?? Cytat:
Albo że należy Ci się w tych miesiącach jakiś prezent z okazji rocznicy komunii... nie wiem tam której rocznicy już ale to nieważne ![]() Oj nie ma nie ma Aaaa ja też chcem do Spodkaaaaa ZObaczymy ![]() ![]() Ale w myślach i snach zbłądziłam a to nieładnie bardzo Żonie nie przystoi ![]() Coś jak z Bąkiem kiedys było Że bije Częstochowian nie patrząc na bliskość Jasnej Góry W sumie jak Kurek się znowu wybiera do Czewy na jakiś mecz to ja mogę tam zawędrować... Niby to za odkupienie win... Na kolanach (SICK! Zdjęcia już wrzuciłam. mentosa - brak ![]() Może jutro coś wyszukam z Lemurem
|
||
|
|
|
#2963 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() fajne jest ![]() SzokoBons miało połączyć siem ale pokażę wam piosenkę, śpiewam ją cały dzień dziś ![]() kompletnie nie mój klimat ale podoba mi się ![]() http://www.youtube.com/watch?v=-jbWFqbHW6I Edytowane przez 201605040950 Czas edycji: 2010-03-22 o 17:11 |
|
|
|
|
#2964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego łańcuch trochę skróciłam ![]() O maj gad! jakby po nas na dworzec wyjszli to ja bym tam padła od razu trupem ![]() Kochana, moja, najwspanialsza psuja ![]() Trochę takie wystrachane to dziecię ale to może przez tą zatrważającą ilość dwumetrowych ludzi wokół ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Timbaland |
||
|
|
|
#2965 | |
|
Konto usunięte
|
wszyscy chcom
![]() Cytat:
![]() i łańcuch skrócony zazdrośnico to by była akcja ratunkowa i sztuczne oddychanie też bym się bała one są geeenialne ![]() ano refren tak wpada w ucho, że masakra
|
|
|
|
|
#2966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dbam o swoje ![]() ![]() Że tak powiem... Mdleję ![]() ![]() Nooo... A dawno już nie jadłam ![]() ![]() Jak wszystkie kawałki Timbalanda. Osobiście kocham "elevator" klik Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-22 o 17:25 |
|
|
|
|
#2967 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ale świetnie wygląda z moją bladą cerą ![]() Cytat:
Bardzo fajny teledysk jest do tej piosenki ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|||
|
|
|
#2968 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
przybiegną cię ratować ![]() ja dzisiaj ![]() fajna jest ![]() Cytat:
![]() oj wie ma 'czuja' ![]() ejj paczcie zdjęcie z soboty, zaś mu się coś w kostkę stało chyba ![]() sierotka biedna |
||
|
|
|
#2969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() True ![]() Cytat:
![]() O masz. Ja dziś na jogurcie truskawkowym jadę jak na razie i na jednej kawie Pierre ![]() Ale nic poważnego mam nadzieję... ![]() To wiesz. jak Arki. Masuj, masuj to wydobrzeje ![]()
|
||
|
|
|
#2970 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
gwarancji nie daję ![]() bo u mnie w szkole się ludzi przekupuje SzokoBonsami za wszystko się płaci w SzokoBonsach A będę |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.

, ale kolor cudaczny 

nie wiem przemyślę to 
) i teraz musze posiedzieć, pomyślec jak to ma wyglądać, pogrzebać w pieśniach, czytaniach itd.zeby to wszytsko doprowadzić do ładu i składu,(niby takie coś robimy co roku ale ja ze swojej strony zajmuje sie tym zwykle ok 3 tygodni wcześniej,a nie jak teraz praktycznie przed wielkim tygodniem),a teraz lippa-mam sajgon na uczelni+wolontariat.i teraz jeszcze to

Nastawiałyśmy się na wypad cała watahą... 

jestem w szoku KarÓl wstyd, hańba i wogóle belzebub już na Ciebie macha rasią