Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-22, 15:44   #2821
Ollliwka
Zakorzenienie

Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D

a ja wóciłam z lasu ze spacerku , ale takiego 30 minutowego razem z psem. Zaraz idę pomidorową zjeść
Stary 2010-03-22, 16:35   #2822
weronia83
Rozeznanie

Uff w końcu dopadła komputer wczoraj byliśmy cały dzień w gościach od jednych do drugich a dzisiaj od rana w parcy potem obiadek a teraz wkońcu mam chwile wolnego i ide poczytać

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

[
Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Nie mam jak zrobić wyraźnego zdjęcia i prawdę mówiąc - nie chcę go robić. Nie gniewajcie się, proszę.
Testów chyba mi zostało 6

Niech te kolejne pokazują nadal drugą kreseczke tylko ciemniejszą
Stary 2010-03-22, 17:21   #2823
kretencja
Zakorzenienie

Dzięki, weroniu, bardzo bym chciała A jednocześnie straszliwie się pietram...
Jak przetrwam ciążę z nerwicą? Czy trochę się poprawi mój stan, czy będzie gorzej? Czy stres nie zaszkodzi dziecku? Czy będę mogła pracować? A może od razu dostanę zwolnienie? Czy znajdę nową pracę po macierzyńskim?...
Zawsze gdzieś w sercu miałam te obawy, teraz stają się troszkę realniejsze... I mam stracha jak nie wiem
A jutro mam rozmowę o pracę w gimnazjum integracyjnym, bardzo blisko naszego domku. Gdyby mnie chcieli, pewnie miałabym zacząć od września... A jeśli się udało, to we wrześniu będę zaczynać trzeci trymestr... I praca przepadnie...
Pokręcone życie...

Prawie wszystko udało mi się dziś zrobić, jeszcze tylko muszę umyć podłogi i powiesić pranie. No i pazurki pomalować, stary lakier już zmyłam...

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 17:47   #2824
weronia83
Rozeznanie

Cytat:
Jak przetrwam ciążę z nerwicą? Czy trochę się poprawi mój stan, czy będzie gorzej? Czy stres nie zaszkodzi dziecku? Czy będę mogła pracować? A może od razu dostanę zwolnienie? Czy znajdę nową pracę po macierzyńskim?...
Zawsze gdzieś w sercu miałam te obawy, teraz stają się troszkę realniejsze... I mam stracha jak nie wiem
A jutro mam rozmowę o pracę w gimnazjum integracyjnym, bardzo blisko naszego domku. Gdyby mnie chcieli, pewnie miałabym zacząć od września... A jeśli się udało, to we wrześniu będę zaczynać trzeci trymestr... I praca przepadnie...
Pokręcone życie...

Prawie wszystko udało mi się dziś zrobić, jeszcze tylko muszę umyć podłogi i powiesić pranie. No i pazurki pomalować, stary lakier już zmyłam...

Ja nostatnio dostałam taki pomarańczowy lakier do pzanokci jak pamlowała to od razu przypomniała mi się stara barbi dlatego niedawno z rączek zmyłam i nałozyłam no stópkowe paznokcie tam nawet nieźle wygląda
Stary 2010-03-22, 17:51   #2825
kretencja
Zakorzenienie

Ja będę jakoś delikatnie malować, jakiś beż, może z drobinkami. Do pracy nigdy nie maluję na ciemne lub krzykliwe kolory.

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-03-22, 17:55   #2826
weronia83
Rozeznanie

Cytat:
Ja będę jakoś delikatnie malować, jakiś beż, może z drobinkami. Do pracy nigdy nie maluję na ciemne lub krzykliwe kolory.

Ja se pomalował na weekend wypadowy do pracy to też nie lubie takich ciemnych bo każdy nawet maciupki odprysk zaraz widać Mam jesden perłowy a jeden taki jasny beż
Stary 2010-03-22, 18:16   #2827
danika
Zakorzenienie

Cytat:
Pokręcone życie...

Kochana, ja ani w ciąży nie jestem, ani nerwicy nie mam, a też się już na zapas stresuje co będzie jak mi umowy nie przedłużą ale to rzadko komu tak się uda, że trafi z dzieckiem w dobry moment w pracy Jak już będzie maluszek to wszystko się ułoży

Też muszę coś zrobić z pazurkami....
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 18:21   #2828
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez weronia83 Pokaż wiadomość
Ja se pomalował na weekend wypadowy do pracy to też nie lubie takich ciemnych bo każdy nawet maciupki odprysk zaraz widać Mam jesden perłowy a jeden taki jasny beż
ja też na co dzień lubię, beże, róże delikatne, w Polsce miałam większy wybór i więcej firm, a tutaj to kolory tęczy są najbardziej popularne ale daje rade i czasami też daje się ponieść jakiemuś zwariowanemu kolorkowi dzisiaj mam pozostałości po koncercie taki buraczkowy, fajny, bardzo lubie czerwony jak zaczynałam malowanie paznokci kilka lat temu to potrzebowałam cały arsenał, patyczków i takie tam, malowałam po skórkach itp. trwało to godzinami a teraz 10 minut i po sprawie, chyba sprawa nabierania doświadczenia ale frenczu za chiny nie potrafie

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 18:24   #2829
weronia83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
ja też na co dzień lubię, beże, róże delikatne, w Polsce miałam większy wybór i więcej firm, a tutaj to kolory tęczy są najbardziej popularne ale daje rade i czasami też daje się ponieść jakiemuś zwariowanemu kolorkowi dzisiaj mam pozostałości po koncercie taki buraczkowy, fajny, bardzo lubie czerwony jak zaczynałam malowanie paznokci kilka lat temu to potrzebowałam cały arsenał, patyczków i takie tam, malowałam po skórkach itp. trwało to godzinami a teraz 10 minut i po sprawie, chyba sprawa nabierania doświadczenia ale frenczu za chiny nie potrafie

frenczu też nie umiem i przestałm próbować po co sie denerować
Stary 2010-03-22, 18:28   #2830
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez weronia83 Pokaż wiadomość
frenczu też nie umiem i przestałm próbować po co sie denerować
hehe ja zamawiałam te paski z av..nu ale efekt był jeszcze gorszy podobają mi się żelowe pazurki, ale to niszczy strasznie paznokcie. Aczkolwiek ślubnym potrafiłam się przyglądać cały czas

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2010-03-22, 18:35   #2831
Tity
Zakorzenienie

Frenczu też nie umiem...co do kolorków, to przeważnie mam bezbarwny lakier, ale lubię też intensywny róż i ostatnio ciemną śliwkę, chociaż zawsze byłam sceptycznie nastawiona do ciemnych kolorów (na czarno nigdy bym nie pomalowała), ale ta śliwka jakoś się ładnie komponuje i nawet nie wygląda ordynarnie.

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 18:42   #2832
Pomidora
Zakorzenienie

Kretencjo, ja też robiłam test przed terminem spodziewanej @, też wyszła słaba krecha - pamiętasz? Nawet jej nie wklejałam, tylko wam pisałam o podejrzeniach. Nawet mój mężuś o nich nie wiedział. Dopiero w dniu spodziewanej @ się dowiedział, bo wtedy test wyszedł już dość dobrze A teraz jestem w 17tc! Kochana, druga krecha nie bierze się znikąd! Ale ja czekam z tobą, trzymam kciuki na dwoje rąk - moje i Tymka A czemu nie robisz jutro testu? W końcu jutro masz 23dc, a ty masz krótkie cykle? Mogłabyś już wkleić nam jutro ten teścik, bo że będzie ładnie dwukreskowy, to ja jestem pewna

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 19:34   #2833
kretencja
Zakorzenienie

Pomidorko A długo przed @ robiłaś test? Bo mi wyszła już bardzo blada kreska w 17dc! Dziś wyraźniejsza. Coś tam się zalęgło chyba, tylko strasznie się boję, że z miesiączką sobie pójdzie...
Jutro mam ostatni dzień lutki i boję się, że jak odstawię, to ewentualna ciąża nie przetrwa takiego spadku progesteronu. Ale lekarz mówił, żeby normalnie brać do 23dc, poczekać parę dni i jak @ nie przyjdzie to wtedy testować, bo jak od odstawienia lutki ciąża uległaby poronieniu, to znaczy, że i tak była za słaba... Ale w większości miejsc w necie piszą, żeby w razie dwóch kresek lutki nie odstawiać gwałtownie... Jestem bardzo skołowana, może ta sytuacja jest jakaś wyjątkowa?... Chyba jutro wieczorem zadzwonię do gina i się upewnię, co mam robić.
Najgorzej, że ciągle mężowi nie mogę powiedzieć, ciężko mi z tymi wszystkimi wątpliwościami...
A to, że miałam bardzo krótkie cykle, to akurat "zasługa" podwyższonej prolaktyny i braku owulacji prawdopodobnie była... Bromek miał je wydłużyć...

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010

Edytowane przez kretencja
Czas edycji: 2010-03-22 o 19:36
Stary 2010-03-22, 20:39   #2834
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Dziewczynki moje kochane, a ja się żegnam na 4 dni, muszę się położyć do szpitala. Endykronolog tak zarządził, będziemy robić diagnosykę. Trzymajcie kciuki i pomyślcie o mnie czasem ciepło

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 20:57   #2835
Starlett
Wtajemniczenie

Sciotrzymam kciuki!!!

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 21:06   #2836
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Dziewczynki moje kochane, a ja się żegnam na 4 dni, muszę się położyć do szpitala. Endykronolog tak zarządził, będziemy robić diagnosykę. Trzymajcie kciuki i pomyślcie o mnie czasem ciepło
Ojoj. Bidula. A poza tym, że diagnostyka to źle się czujesz jakoś? Mam nadzieję, że będzie ok i wyjaśnią się jakieś rzeczy. Trzymaj się. Współczuję, ja płakałam jak miałam do szpitala iść, ale ja taka aspołeczna to nie umiałam się z kobitami porozumieć...Mam nadzieję, że szybko Ci minie pobyt Wracaj szybko

L
J
Stary 2010-03-22, 21:50   #2837
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam

Ja nigdy nie leżałam w szpitalu i jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić... Chyba bym się zanudziła

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 21:52   #2838
mlmFM
Rozeznanie

GG do mlmFM Send a message via Skype™ to mlmFM

Cytat:
Pomidorko A długo przed @ robiłaś test? Bo mi wyszła już bardzo blada kreska w 17dc! Dziś wyraźniejsza. Coś tam się zalęgło chyba, tylko strasznie się boję, że z miesiączką sobie pójdzie...
Jutro mam ostatni dzień lutki i boję się, że jak odstawię, to ewentualna ciąża nie przetrwa takiego spadku progesteronu. Ale lekarz mówił, żeby normalnie brać do 23dc, poczekać parę dni i jak @ nie przyjdzie to wtedy testować, bo jak od odstawienia lutki ciąża uległaby poronieniu, to znaczy, że i tak była za słaba... Ale w większości miejsc w necie piszą, żeby w razie dwóch kresek lutki nie odstawiać gwałtownie... Jestem bardzo skołowana, może ta sytuacja jest jakaś wyjątkowa?... Chyba jutro wieczorem zadzwonię do gina i się upewnię, co mam robić.
Najgorzej, że ciągle mężowi nie mogę powiedzieć, ciężko mi z tymi wszystkimi wątpliwościami...
A to, że miałam bardzo krótkie cykle, to akurat "zasługa" podwyższonej prolaktyny i braku owulacji prawdopodobnie była... Bromek miał je wydłużyć...
hmm ja bym bala się lutki odstawić... najlepiej zadzwoń do lekarza lub skonsultuj z innym wynik testu... jakos jak plachta na byka dzialaja na mnie hasla 'slaby zarodek' - i to ma byc niby powod zeby zostawic go samego sobie

Cytat:
zeby było wszystko ok
mlmFM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 22:18   #2839
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

czesc dziewczyny

Kretencja bardzo mocno trzymam żeby się okazało że będzie dzidzi, a napisz co z tą glistą ? chyba przeoczyłam jak coś pisałaś

Scio to milego leniuchowania w szpitalu , oby wszystko było dobrze

u mnie nic się nie dzieje...... wieje nudą i tyle..... właśnie kończę 3 tom sagi zmierzch i musze się szybko zaopatrzeć w ostatni bo jakoś tak mnie wciągnęło że sama siebie nie poznaje

Lindsley a mi się właśnie wydaję wręcz przeciwnie że nie jesteś aspołeczna tylko bardzo sympatyczna

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 22:23   #2840
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
Lindsley a mi się właśnie wydaję wręcz przeciwnie że nie jesteś aspołeczna tylko bardzo sympatyczna
To Tity pisała że jest aspołeczna Ale ja też się taka czasem czuję. Nie umiem nawiązać kontaktu z ludźmi których nie znam, jak ktoś się do mnie nie odezwie pierwszy to ja wcale A miło mi że wydaje Ci się że jestem sympatyczna

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 22:34   #2841
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

oj coś chyba muszę iść spać bo mi się literki rozmazują , Tity jaka aspołeczna ? , co Ty wypisujesz .......za pisania głupot

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 22:38   #2842
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cześć dziewczyny, nic nie piszę ale was podczytuję... Zobaczyłam posty kretencji i strasznie się ucieszyłam

Kretencja, ja bym na Twoim miejscu nie odstawiała luteiny Sama robiłam test w dniu kiedy kończyła mi się luteina, wyłącznie po to by dokupić kolejne opakowanie w razie II kresek. II kreski były, lutkę brałam dalej i ginka nie pozwalała odstawić. Teraz chodzę do innej lekarki i dopiero w zeszłym tygodniu pozwoliła mi powoli odstawić luteinę, a to już 17tc. Powiedziała że nawet w II trymestrze po gwałtownym odstawieniu progesteronu może być krawienie, a to niebezpieczne.

Wydaje mi się, że nie można tak mówić, że jak ciąża się nie utrzyma bez progesteronu to była słaba.. Krawienie po odstawieniu lutki w ciąży jest bardzo częste i lepiej go uniknąć, zwłaszcza we wczesnej ciąży. Wiele kobiet ma problemy z utrzymaniem ciąży z powodu niskiego progesteronu i wydaje mi się, że w takim przypadku lepiej brać progesteron niż liczyć na to że ciąża sama przetrwa... Zwłaszcza że może być zupełnie zdrowa.
Stary 2010-03-22, 22:39   #2843
Starlett
Wtajemniczenie

Dobranoc!!!

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 05:52   #2844
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Witam z rana.
Dziękuje za wszystkie ciepłe słowa i kciuki.
I przepraszam, ze tak egocentrycznie
Czuję się bardzo dobrze, będą mi robić hormony. Pan gin-endokrynolog bardzo miły.
Tity ja też się tego boję, ze będę tam całkiem sama. Ale wzięłam sobie dwie książki i mp3-kę
Będę za Wami tęsknić.

Aha i jak przyjadę to mam nadzieję, ze Kretencja już na pewn będzie w ciązy. Trzymam kciuki kochana

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 08:12   #2845
kretencja
Zakorzenienie

Dzięki, Scio, ja trzymam za Ciebie
Dziewczyny, z tymi słabymi zarodkami to nie jest takie głupie. W zasadzie jest udowodnione, że ze sztucznie podtrzymanych ciąż rodzi się więcej dzieci z różnymi wadami... Nie wiem, co robić. Na pewno zadzwonię do gina wieczorem i zapytam, co robić, tyle że jak każe mi odstawić, to co wtedy? To dobry lekarz, postanowiłam mu zaufać, nie chcę na własną rękę robić czegoś, czego mi zabroni... No nic, zobaczymy co powie.
Dodatkowo martwi mnie cukier. Ogólnie mam niski i jestem podatna na takie gwałtowne spadki. Krzywa glikemiczna wyszła mi masakryczna: 65-60-71. Lekarka dała mi skierowanie do diabetologa, żeby ustalić przyczynę, ale udało mi się umówić dopiero na 17 czerwca Jak się okaże, że jestem w ciąży, to będę chyba na gwałt jakiegoś prywatnie szukać, bo 17 czerwca to już będzie koniec pierwszego trymestru
Sloneczko, z glistą jeszcze nic nie wiadomo, mąż właśnie niedługo jedzie zawieźć moją próbkę A ja za pół godzinki wychodzę do pracy, więc lecę się pomału szykować.

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-03-23, 08:14   #2846
virginia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie wiem... Powiem Wam w sekrecie, że dzisiaj też robiłam Widać drugą kreskę.

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Kretencjo, ja też robiłam test przed terminem spodziewanej @, też wyszła słaba krecha - pamiętasz? Nawet jej nie wklejałam, tylko wam pisałam o podejrzeniach. Nawet mój mężuś o nich nie wiedział. Dopiero w dniu spodziewanej @ się dowiedział, bo wtedy test wyszedł już dość dobrze A teraz jestem w 17tc! Kochana, druga krecha nie bierze się znikąd! Ale ja czekam z tobą, trzymam kciuki na dwoje rąk - moje i Tymka A czemu nie robisz jutro testu? W końcu jutro masz 23dc, a ty masz krótkie cykle? Mogłabyś już wkleić nam jutro ten teścik, bo że będzie ładnie dwukreskowy, to ja jestem pewna
Też prawda... Ale ja pamiętam, jak mi kiedyś wyszła i 2 krecha i bet HCG a ciąża poleciała... Na szczęście (w nieszczęściu) bardzo szybko zanim jeszcze zdążyłam się nią tak naprawdę ucieszyć i w nią uwierzyć...

Cytat:
A właściwie dlaczego nie możesz? Bo tak sobie myślę, że skoro masz tyle wątpliwości, to chyba lepiej, żebyś się nimi z mężem podzieliło? W końcu to Wasza wspólna 'sprawa' i skoro masz za sobą już kilka testów, i wszystkie pozytywne, to chyba można powiedzieć?
Ja bym na pewno nie wytrzymała...

Cytat:
3maj się ciepło!

Cześć laseczki!
Wczoraj miałam tak zalatany dzień, że nie miałam nawet czasu na wizaż, poza pewnymi szybkimi ustaleniami odnośnie wymian. Jak wyszłam z domu o 10 tak wróciłam przed 21. Byłam na basenie, korkach, kursach a potem na rekolekcjach. Ja raczej średnio kościelna jestem (choć wierząca ale w wiele rzeczy wątpiąca) ale w niedzielę trafiłam w końcu do kościoła i na spowiedź i miałam małe zaskoczenie, i spowiedzią (ksiądz mi powiedział takie coś, że.... - bardzo na plusie) i księżami, którzy prowadzą rekolekcje, że zdecydowałam się pójść na nie. Jak dam radę (mam chyba korki do 19.30 a ostatnie rekolekcje są na 19.30) to pójdę i dziś. I może jutro (znów w zależności od tego, czy skończę wcześniej kursy).
Wczoraj poszłam spać ok. 1, dziś od 6.30 jestem na nogach, eh, chyba trochę za szybko żyję. Będę musiała podkręcić się kawą. Dziś przyjeżdża do nas teściowa, jutro (mam nadzieję ostatnia) rozprawa dot. sprawy karnej teścia (...). A dziś znów jakoś od 12 korkuję. Zmykam,
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 08:20   #2847
Ollliwka
Zakorzenienie

scio bardzo dobrze,że idziesz na badania będziesz wiedziała co i jak a nie się domyślała. Zaklimatyzujesz się szybciej niż myślisz ( przynajmniej ja tak miałam )

tity z racji tego ,że ja tez aspołeczna jak szłam do szpitala ostatnio to myślałam ,że umre chyba tak się stresowałam i w ogóle a było naprawdę miło , poznałam dziewczyny młode i żal mi było wychodzić trochę

Dziewczyny czy Wy przed ślubem też tak poważnie do tematu podeszłyście odnośnie pielęgnacji cery... maseczki,peelingi,zero słodyczy,dużo wody,zabiegi kosmetyczne kobitka , która ma mnie wstępnie malować na gg mi napisała ,że warto się przygotować
Stary 2010-03-23, 08:24   #2848
Pomidora
Zakorzenienie

Kretencjo, test mi wyszedł w 24dc (nie z porannego moczu, bo wcześniej w ogóle nie sprawdzałam, tak sobie siknęłam, bo to Wigilia była ). Tylko ja miałam cykle 28-29 dniowe, więc wszystko by się zgadzało Nie dziwię się, że nie chcesz powiedzieć mężowi, mój też w nieświadomości żył do 28dc A ja się męczyłam. Zadzwoń do gina, niech określi jeszcze raz, co z tą lutką. I bzdura z tą słabą ciążą! Ja jestem ze słabej ciąży na 7miesięcznym podtrzymaniu, kazali mnie usunąć mojej mamie i co? Leżała, krwawiła 7mc jak zarzynane prosię, a ja jestem i dodatkowo sama noszę malucha pod sercem! Trzeba walczyć o ciążę, nie każda da radę się sama utrzymać!

Scio, mam nadzieję, że pobyt w szpitalu szybko ci minie I że wszystkie wyniki będą super!

Virginia, kobieto, zwolnij, bo ci jajniki nawalą w tym tempie! Kochana, dbaj o siebie

Ollliwka, ja przed ślubem żadnych specjalnych zabiegów na twarz nie robiłam, ale ja miałam rzeczywiście wtedy cerę jak pupa niemowlęcia (nie to co teraz).

Miłego dnia, u nas pogoda tylko do spacerowania

28.09.2014

Edytowane przez Pomidora
Czas edycji: 2010-03-23 o 08:32
Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 09:21   #2849
ewurka
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny
Kretencjo trzymam WIELKIE za Ciebie, nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić jaka musisz być zkołowana, tyle pytań, tyle nadziei i wątpliwości. Dziewczyny mają racje, skonsultuj tą lutke z ginem, może faktycznie nie odstawiaj jej drastycznie i szybko będzie dobrze, zobaczysz!
Scio pozytywnego pobytu w szpitalu, mało stresu i nerwów. Książki masz, mp3 jest powinno być ok
Virginia zwolnij laseczka, ja wiem, że jest wiosna i każdy ma więcej energii do wszystkiego, ale nie przesadz! I dbaj o siebie
Oliwka ja przed ślubem nie jadłam słodkiego, schudłam chyba ze stresu bardzo. Malowała mnie koleżanka, używała podkładu jakiegoś scenicznego, więc żadnych niespodzianek nie było mi widać. Zresztą to mit, że każdy tak się gapi na panne młodą dla mnie patrząc z perspektywy czasu, dobrze zrobiłam, nie stresując się makijażem czy fryzurą i utrzymało się to całą noc i nawet na drugi dzień.
Dziewczyny a mam pytanie, czy krótkie cykle powodują brak owulki? Ja mam cykle tak 24-26 dniowe czy to za krótkie na owulke? obserwowałam się w ostatnim cyklu i nie widziałam jej siostra wysłała mi testy owu i sprawdze może...

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2010-03-23, 09:34   #2850
Tity
Zakorzenienie

Dzień dobry kobietki
Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
Tity jaka aspołeczna ? , co Ty wypisujesz .......za pisania głupot
NO normalnie. W necie pisać to zupełnie co innego niż rozmawiać na żywo. Zawsze byłam nieśmiała, a do tego stronię od ludzi. Nawet nie lubię chodzić na herbatę do koleżanki przez ścianę, może to kwestia tego, że nie czuję się z nią swobodnie, ale w ogóle najlepiej czuję się w towarzystwie rodziny. I nie lubię jak mnie ktoś za często chce gdzieś wyciągnąć.

Cytat:
Witam z rana.
Dziękuje za wszystkie ciepłe słowa i kciuki.
I przepraszam, ze tak egocentrycznie
Czuję się bardzo dobrze, będą mi robić hormony. Pan gin-endokrynolog bardzo miły.
Tity ja też się tego boję, ze będę tam całkiem sama. Ale wzięłam sobie dwie książki i mp3-kę
Będę za Wami tęsknić.

Aha i jak przyjadę to mam nadzieję, ze Kretencja już na pewn będzie w ciązy. Trzymam kciuki kochana
My też za Tobą będziemy tęsknić Mp3 dobra na wszystko, też mnie poratowała w szpitalu Wracaj do nas z dobrymi wynikami
kretencja w sumie ja się na cukrzycy nie znam, ale w ciąży chyba zwykle rośnie cukier, a nie wiem czy maleje, w każdym razie nie słyszałam. Czytałaś coś na ten temat?
A moja szwagierka, miała cukrzycę ciążową, ale jak popatrzyłam, że ona i mąż ciągle wciągają czekoladki i inne łakocie, to się nie zdziwiłam, że cukrzycę miała, musiała mieć już wcześniej...
virginia ależ Ty zabiegana jesteś. Kawy za dużo nie pij, bo nie zdrowo
Ollliwko ja to w ogóle się nie przyłożyłam do mojej cery chyba, w sumie nie pamiętam. Może trochę sama się maseczkowałam, ale nic poza tym.
ewurko nie mam pojęcia ...
Piszecie o mówieniu mężowi o wątpliwościach, ja bym powiedziała mu o nich chociażby z tego względu, że on tak samo jest rodzicem jak żona i od pierwszej chwili ma prawo przeżywać to razem z żoną, nie widzę powodu bym miała to trzymać w tajemnicy, nawet jeśli miałoby się nie udać. Ale każdy robi jak woli
U nas piękna pogoda. Wzięli się w końcu za budowę dachu na działce Dzisiaj muszę pooglądać łazienki, bo już trzeba podejścia pod wodę i kanalizację robić. Potem na zakupy z mężem i zleci jakoś
Miłego dnia

L
J
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości