|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Proszę o radę ;)
Hej
Mam dla was 2 pytanka albo raczej prośby o radę 1. Na 1 i 2 zdjęciu jest moja wymarzona fryzurka. Chciałam prosić o radę czy będzie mi pasować w takich włoskach . Ewentualnie czy lepiej by mi było w włosach jak na zdjęciu 3. Trzy ostatnie zdjęcia to ja . Od zawsze miałam krótkie włosy, po prostu nie mogłam wytrzymać w jednej fryzurze i zawsze ścinałam Kiedyś miałam pocieniowane włosy na wszystkie chyba z możliwych sposobów, dlatego teraz chcę o, taką zwykłą fryzurkę. Powód? Dla moich włosów wszystkie te cieniowania to tragedia. 2. Niestety sama nie umiem poradzić sobie z określeniem kształtu twarzy Dlatego przy okazji prosiłabym o określenie Mi to najbardziej chyba do owalu pasuje... Ale nie jestem pewna.Dziękuję bardzo za wszystkie odpowiedzi Ps. Moje zdjęcia są bez makijażu, mam dopiero 15 lat i nie chcę się zbytnio malować |
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Proszę o radę ;)
fryzura będzie pasować, w dłuższych wlosach bedziesz wyglądać po prostu bardziej kobieco.
jeśli chcesz zainteresowania swoim tematem dodaj zdjęcia zrobione "na wprost" twarzą do światła, a nie pod światło bo nic nie widać. i trochę odsuń się od aparatu. |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
moim zdaniem jestes bardzo podobna do tej pani na pierwszych dwóch zdjęciach
i masz sliczna buzke, długie włoski na pewno beda pasowac. nie jestem tylko przekonana do przedziałka na srodku bo nie wielu osobom w nim do twarzy pozdrawiam i powodzenia w zapuszczaniu
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
pasują Ci krótkie włosy...ale zawsze można zapuścić i zobaczyć jak Tobie będą odpowiadały długie
ładna z Ciebie dziewczyna i na pewno długie włosy również będą Ci pasować
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję za rady
.Mam teraz motywację do dalszego zapuszczania. Co do zdjęć to pierwsze robiłam wcześniej i po prostu światło w pokoju siostry było lepsze, a na 2 ostatnich nie mogłam "zorganizować" lepszego oświetlenia.
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Długie włosy będą Ci pasować tylko byłabym ostrożna z tym przedziałkiem na środku. Jakoś mi sie on nie widzi.
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
Będziesz ślicznie wyglądać w długich włoskach.
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
wow, jaka sliczna dziewczyna !
Myślę, ze długie włosy bedą pasować. Z tego co widzę Twoje naturalne są proste-tym bardziej dłuzsze bedą fajnie wyglądały. |
|
|
|
#10 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Moje włosy nie są naturalnie proste, włosy po lewej stronie głowy wywijają się do wewnątrz, a po prawej na zewnątrz dlatego te końce prostuję Jeszcze bym prosiła pomóc ten kształt twarzy określić... Bo tu wszyscy piszą tylko o tych włoskach, a na tym drugim też mi zależy
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-04-18 o 20:27 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Widzi mi sie zdjęcie 1 i 2 natomiast 3 zdecydowanie odradzam
|
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.

Mam dla was 2 pytanka albo raczej prośby o radę
. Ewentualnie czy lepiej by mi było w włosach jak na zdjęciu 3. Trzy ostatnie zdjęcia to ja
Dlatego przy okazji prosiłabym o określenie 

dlatego te końce prostuję