|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American&Polish Girls część XVII
Cytat:
|
|
|
|
|
#4802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapuszczam i dbam o włosy AG real beauty is not about perfect hair, Chanel and lipgloss,it's about being a role model,standing out and being beautiful on the inside. http://ubierziumaluj.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#4804 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
ale mam lenia dramat ... nawet nie zdajecie sobie sprawy ehhe
musze zrobic tye rzeczy jeszcze .. ehhh ;P
|
|
|
|
#4806 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
|
|
|
|
#4807 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
![]() party-girl7 -sto lat sto latt !! jaka u nie ladna pogoda dzis zaraz bede sie zbierac szykowac na jakis spacerek sprobuje coss wykombinowac z wlosow bez suszenia i prostowania, zobaczymy co z tego bedzie nie wiecie czy dzis sklepy sa otwarte??
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
zamknietee ;p
Zapuszczam i dbam o włosy AG real beauty is not about perfect hair, Chanel and lipgloss,it's about being a role model,standing out and being beautiful on the inside. http://ubierziumaluj.blogspot.com/ |
|
|
|
#4809 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myslalam nad tymi ale kolor chyba nie dla mnie ;D http://moda.allegro.pl/item999891402..._zamsz_37.html http://moda.allegro.pl/item989809021..._zamsz_37.html http://moda.allegro.pl/item995965577...ck_eko_37.html i jeszcze nas reszta sie zastanaiwlam ale od tego sprzedawcy. Ale patrze teraz na allegro szukam dalej ... ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4811 |
|
Wtajemniczenie
|
yhym to pozostaje tylko spacerek
ale ok![]() kupilam sobie niedawno balerinki i juz cwieki mi od nich odpadac zaczynaja (
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
a moze kupie mniej butow a jeszcze torebke nabede.. http://moda.allegro.pl/item990791366...ere_torba.html
albo dwie http://moda.allegro.pl/item100029308...tmosphere.html ;p |
|
|
|
#4813 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
a dlaczego kolor nie dla Ciebie? nie lubisz czarnego? Wszystkie, ktore pokazalas sa bardzo ladne ![]() i ta torebke pikowana tez mam w dwoch kolorach -czarnym i granatowym
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2010-04-18 o 13:48 |
|
|
|
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Party wszystkiegoo najjjjjj najjjj najjjjj social, ładne zdjęcie Nie spałam prawie do rana bo zasnac nie moglam a teraz sie czuje jak wypluta psu z gardla, niewyspana i zmeczona jak po imprezie, musze sie isc ogarnac bo o 16 z TŻ na spacerek gdzies jedziemy, tak mi sie nie chce, ale zabiore tą moją mała myche niech sie wybiega
|
#4815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4816 |
|
Zakorzenienie
|
Party Sto lat
zdrówka i szczescia bo to najwazniejsze
|
|
|
|
#4817 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja z torebek to teraz sie czaje na jakas kuferkowa najlepiej kawa z mlekiem mi sie marzy a z malych to pikowana ala chanelke bym chcialahttp://www.allegro.pl/item998982401_...t_malapik.htmltylk onie wiem czy czarna bo zazwyczaj takie mam:P
|
|
#4818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajna ta torebka;P |
|
|
|
|
#4819 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
|
|
|
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4821 |
|
Wtajemniczenie
|
kurrczee tyle rzeczy by sie teraz przydalo ... zawsze najgorzej na wiosne i ciuchy i kosmetyki trzeba po zimie zregenerowac wloski i skora tez po zimie taka sucha...
|
#4822 | |
|
Zakorzenienie
|
pasowalo by sie za cos zabrac... Ale taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak strasznie mi sie nie chce... hehehehe len straszny ie pamietam kiedy takiego mialam a zreszta niediela jest.. zamulka w tv nic nie ma oprocz pogrzebu poszlabym gdzies albo zrobila cos ciekawego
bylam wczoraj w kinie z TZ na starcie tytanow i bozeeee co za beznadziejny film zero akcji jakiejs fajnej pierwszy raz ni sie zdazylo ze prawie usnelam... heheh ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- dobra moje kochane lece sie kompac zrobic wkoncu brwi do ktorych sie od 3 dni zabieram i zrobic referat na specjalizacje i moze sie troche poucze bo do 8 oceny maja byc wystawione probne a pozniej zobaczymy ...![]() ogladam na animal tego steva czy jak to sie tam pisze od krokodyli i wogule....podziwiam go za odwage do tych zwierzat i wogule tzn podziwialam bo juz nie zyje.. |
|
|
|
|
#4823 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
|
|
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
chodzisz caly czas na szpilkach> bo ja mysle czy sie nie przezucic i caly czas na nich nie smigac... tylko niewiem,wszyscy mowia ze noga sie przyzyczaja ale ja niejestem pewna ehh :P
|
|
|
|
#4825 |
|
Wtajemniczenie
|
ja to jestem buto-niszczyciel
nie wiem czy w takich bym przelatala cale lato ale ladne butki ladne
|
#4826 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
nogi chyba by mnie bolaly non stop chociaz to kwestia przyzwyczajenia mam kolezanke, ktora chodzi w szpilkach caly czas, tylko na rower zaklada adidasy ja jak jade na plaze to w japonkach lub jakichs plaskich sandalach chodzi przede wszystkim o wygode, ale w tych butach czesto chodze
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2010-04-18 o 14:28 |
|
|
|
|
#4827 |
|
BAN stały
|
Świętny wątek
![]() Mogę dołączyć ? Mogę mogę ?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4828 |
|
BAN stały
|
ja jakos 2 lata temu jak jeszcze biegalam czesto na imprezy ,do klubow itp, caalay czas nosilam szpilki jak zima na kozaki na obcasach jak lato to wiadomo, mialam takie nogi !
od tego czasu jak jestem z moim Tztem czestotliwosc sie zmienila imprez klubow itp) i poza tym jakos do plaskich butow sie przyzwyczailam, adidaski czy emu , i moje nozki juz nie sa tak wyrobione ale planuje w lato znowu sobie nozki wyrobic depilacja brwi zakonczona, oleje na wlosach, tipsow nie zrobie bo żelu prawie ni ma, to chociaz pomaluje pazurki na stopkach i u rąk
|
|
|
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

]
(

a teraz sie czuje jak wypluta psu z gardla, niewyspana i zmeczona jak po imprezie, musze sie isc ogarnac bo o 16 z TŻ na spacerek gdzies jedziemy, tak mi sie nie chce, ale zabiore tą moją mała myche niech sie wybiega