|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
Cytat:
Kto to wymyśla
|
|
#3362 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy mojej figurze zawsze się wygląda grubiej ![]() no i trochę zrzucic na lato trzeba ![]() Cytat:
![]() a moja mama mi dzisiaj te buty z golfem w sklepie pokazuje i, że jej się podobają ![]() przez was zabroniłam jej kupowac Cytat:
![]() ( i od razu 2 tubki zuzyc co nie?) Twoich raczej nie zgubię, bo te "haczyki" takie dłuższe są, ale teraz robią takie te kolczyki, ze wiatr zawieje i kolczyków nie ma [wybacz, ale nie wiem jak się te "haczyki" nazywają i w dodatku taki wstyd ale nie jestem pewna czy haczyk się przez "h" pisze i ja myslałam o rozszerzeniu z Polskiego padam na twarz ![]() a wypadałoby jeszcze ściąge zrobic
Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-04-19 o 23:16 |
|||
|
|
|
#3363 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
bez omentarza po prostu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurde, dałam Pyci dzisiaj myszkę od kompa do zabawy, bo tak ładnie na czerwono mi świeci i bardzo ją intrygowała, i teraz jakoś dziwnie mi ta mysz działa
|
|
|
#3364 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam !
Asiu - wczoraj przesyłka dotarła ! Dziękuję ! Pędzlaki tak na oko - fajne. Co one takie w sierść bogate ?! Ale z relacji Mirelki mogę wnioskować, że to nie wada, tylko - zaleta. Jak spróbuję - zdam relację. A no właśnie ! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
kasza jaglana gotowana - 120 g. = węglowodany - 12 dla porównania makaron 'rurki' - 120 g. = węglowodany - 48 ryż brązowy - 120 g. = węglowodany - 33 spaghetti z mąki razowej - 120 g. = węglowodany - 42. A jaka "przemiana materii" po kaszy . Ho, ho, ho !!! A tak po prawdzie - ja nie znam się na żadnych dietach. A najlepszym dowodem na to jest, że w moim przypadku nigdy nie działały. To jedynie Kwaśniewski na "kapuścianej" diecie schudł.Proporcjonalne ilości w posiłkach w ciągu dnia : 50 - 60 % węglowodany {skrobia}, 15 - 20 % białka, 20 - 30 % tłuszcze. Ilość białka w pożywieniu powinna wynosić 0.8 - 1,0 g / kg masy ciała. Maziałam się i fajne są. Trochę {!!!} trudne w użyciu. Trzeba się naumieć i do wprawy dojść. Maziałam się tylko w domu. Czekam na cieplejsze dni, bom ja zmarzluch straszliwy i do dzisiaj opatulona po czubek głowy chodzę po ulicach. Żenujące ! Cytat:
Wczoraj otrzymałam list z Kanady (leciał trzy dni}. W ichnej TV też było dużo relacji o katastrofie. Piszący list tak to wydarzenie podsumował : "...jeszcze ci Rosjanie od Polski się nie odczepili ?! Latarnie nimi poobwieszać... " Muszę teraz jakieś wyjaśnienia sklecić . U zwierzaków nowych kleszczy nie zauważyłam. Znaczyć by to mogło, że jednak kropelki podziałały. Próbowałam wczoraj kawałek ogródka skopać. Machnęłam parę razy łopatą i ... padłam. Aż się przeraziłam stanem mojej kondycji fizycznej. Istna zgroza ! Jak sobie misie dają radę po zimowym śnie ?! Miłego dnia życzę |
||||
|
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
ja się zastanawiam kto to wymyśla. Nigdy bym na to nie wpadła ;o
znowu brakło mi 1pkt do lepszej oceny zabiję się kiedyś.
|
#3366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą kobiecie nigdy się nie dogodzi, zawsze coś będzie przeszkadzać w swoim wyglądzie![]() Cytat:
![]() Wiemy, ze węglowodany też trzeba jeść, ale chodzi o to, zeby na talerzu nie było przewagi kaszy czy ryżu a białko i warzywa w jakiejś nieznacznej ilosci, bo węglowodany w większosci jemy na śniadanie i II śniadanie
|
|
#3367 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a no widzisz zyjemy w XXIw, coraz młodsi przy komputerach majstrują ![]() Cytat:
a jakie Ty brałaś? ![]() a no niestety ![]() a no dlatego chodzi o to, zeby jesc mało a często ![]() jak mówi Karolina makarony smaczniejsze Cytat:
![]() Asiu dostałam Lucy na 1 rzut oka to tak źle nie trafiłam ![]() pewnie wiele im będzie brakowac do ideału i będą dobrane na miarę odcieni drogeryjnych, ale... jutro się nimi wymaziam mam nadzieję, ze tragedii nie będzie ![]() ale jak Lucy o kleintów dba, na tych wszystkich karteczkach itp widnieje "Hi Joanna" nawet kartkę z składem kazdego z ich produktów dają tyle, ze mi te składy mówią tyle co wcaledostałam taką wielgachną pake z animalii z trocinami i tak mi się jej nie chce rozpakowywac, bo mogę myślec ze to nowy komputer, telewizor czy cokolwiek, a tam trociny chyba się nie doczekam tego zamówienia z BU, maja napisane, ze tak późno wysyłają, no ale kurcze mam czekac tyle co na paczkę z USA ![]() mam tyle nauki, ze az mi się życ nie chce |
|||
|
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Którego odcinka szukasz one tree hill? bo nie wiem czy czasem tutaj nie ma wszystkich http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠/serial,pogoda-na-milosc.html
|
#3369 |
|
Zakorzenienie
|
19 ale tutaj tez jest bez napisów
![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Asia suma sumarum przesypałam do tych strun co juz miałam i tyle ile miałam na więcej odsypek nie starczyło strun![]() juz wiem, że w moim miescie strun nie dostanę tego oliwkowego EDM nie wyślę, bo tą próbeczke co miałam to wysypałam ![]() frakcje włożyłam do pudełeczka po wazelinie (wydaje się malutko, ale powinno starczyc na +/- miesiąc codziennego stosowania na całą buźkę nie kładź za duzo, bo zwazy podkład niektórzy kładą tylko w strefie T jak dotrze to do lodówki z nią bo w lodówce się ją przechowujepaczka powinna poleciec do Ciebie jutro
|
|
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3371 | ||||||
|
|
Cytat:
![]() Wstyd przyznać, ja jeszcze pędzli nie testowałam jakoś mi szkoda im tą nowość niszczyć Cytat:
Wczoraj na dworze jakieś 12 stopni, a ja w zimowej kurteczce Fakt, że pod spodem tylko krótki rękaw, ale kurtka ostro grzejąca ![]() Cytat:
![]() Z jakim namaszczeniem piloty albo komórka są oglądanie i 'bawione' Myszka nadal wariuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wspomnę już o tym, że mi kiedyś przesyłka z Korei przyszła po 6 dniach. Faktycznie mogliby poprawić jakoś obsługi ![]() Cytat:
|
|
|
#3372 | |
|
Zakorzenienie
|
no to nie mówię
![]() ale powiem, ze jutro dostanę trzecią 1 z matematyki i tym samym sposobem zostanę Cytat:
![]() czy podkłady fajne to nie wiem okaze się na buźce ![]() a jeszcze dolcicz te próbki co Ci wyślę i fakt, ze nie malujesz się zawsze to na 3 lata będzie ![]() a mogłas mówic, bo bym Ci podesłała trochę pudru perłowego (bo o nim mówisz?) ja mam trochę i nie uzywam ![]() mogliby poprawic, bo nie wiem czy kolejnym razem coś zamówię jak mam tak długo czekac ![]() wolę poszukac w innych sklepach
|
|
|
|
|
#3373 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
A no - jakieś takie grubaśne są. Ale ja nie bardzo zorientowana jestem, bo do tej pory miałam jedynie takie mniej "mineralne". W tych "włosia" to nie poskąpili. Zobaczymy w praktyce. Jakie brałam ?! Nazw już nie pamiętam { }, ale dwa okrągłe i jeden płaski.Cytat:
Ja mam natomiast "okres" kaszy : mogę jeść cztery razy dziennie. Najczęściej mieszam pęczak z grubą jęczmienną. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
U mnie w nocy popadało ! Nie wiem jak dużo, bo jeszcze ciemno. Zobaczyłam jedynie mokrą kostkę na podjeździe . To dobrze, jak podeszczy , bo już się wyjątkowo sucho robi. Cholercia, chciałam kocurkowi polepszyć i kupiłam lepszą {podobnież} suchą karmę i dupa blada - nawet w tę stronę nie chce spojrzeć. Kupiłam też jakieś rewelacyjne {podobnież} chrupki na odkłaczenie. I co ?! Tak samo - Miłego dnia życzę i za wyniki w szkole, bo jak to mówił jeden z wieszczy naszych : "Ucz się, ucz, bo nauka to potęgi klucz."
|
|||||
|
|
|
#3374 | |||
|
|
Cytat:
Ale za to potem już z górki ![]() Cytat:
Nie mogę wyjść z Yao na spacer i marudne jest ![]() Cytat:
Ma teraz wymieszaną swoją karmę z ta profesjonalną... Myślałam, że da się oszukać ...I stoi to już chyba z trzeci tydzień niezjedzone, a kiedyś michę suchej potrafiła w 2 dni wciągnąć..
|
|
|
#3375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i daj znać jak się spisują ps: najlepsza baza pod cienie to ponoc lumene, jak w 2012 nie będzie konca swiata i wykonczę moją to zamówię ok 35 zł na all a bardzo wydajna![]() niezbyt lubię kasze, a szkoda, bo bardzo zdrowa ![]() czy ja wiem, czy mają tak drogo... maja fajne trociny pinio (nie pylą) i za 60l płacę jakos 10 zł, a przy 3 mega paczkach to mi się opłaca... znasz jakis inny sklep gdzie zaopatrzę taniej świnki? ![]() 3 tygodnie? chyba będę musiała kupic peeling w sklepie ![]() jesli nie poprawia jakosci usług to to jest moje pierwsze i ostatnie zamówienie ![]() u mnie tez w nocy padało... a jak wracałam teraz to tak lało, ze mimo iz wysępiłam parasol od koleżanki to cała zmokłam i przemarzłam ![]() w ogóle mam dzisiaj okropny chumor, jestem przemęczona, a moja klasa tak mnie wnerwia, ze słów brak a teraz część radosna ![]() testowałam lucy i nie uwierzycie ![]() chyba 1 raz w trafiłam z odcieniem cream bisque (tylko nie jestem pewna czy brałam w kryjącej formule, bo nie napisali )pytałam kolezanek czy sie oznacza i ponoc nie choć im wierzyc... ale mi wydaje się ok, nie wiem czy testowac dalej, ale ten jest ok ![]() miałam teraz zamówic próbki pixie i puderek, ale chyba sobie odpuszczę na rzecz lucy ![]() tylko kurczę z chęcią poprosiłabym Asie, bo bym miała taniej, ale ostatnio nie wysłali do mnie ![]() i głupio za jeden podkład znowu płacic za wysyłkę Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-04-21 o 16:44 |
|
|
|
|
#3376 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
Mnie też moja klasa wnerwia, ale to już od 2 lat![]() Fajnie, ze trafiłaś z odcieniem, ja może przetestuje dzisiaj w koncu mój podkład tylko, ze chyba musze najpierw tone kremu nałożyć
|
|
#3377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aa muszę przetestowac tą próbkę twojego podkładu, za duzo próbek do testowania mam ![]() jak przetestuję to Ci powiem, który odcien jest jasniejszy
|
|
|
|
|
#3378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wam, stęskniłam się
Karta się skończyła, nie będę kupować już kolejnej, więc teraz pozostają mi już niestety tylko wizyty w nowym mieszkaniu ![]() Cytat:
![]() Pędzlaki mi się bardzo podobają, podkładzik Asi też (szczególnie ten kolor) i zastanawiam się nad zakupem Chociaż zajrzę może jutro do Natury bo coś mi się kojarzy, że z Bell jakieś jasne widziałam |
|
|
|
|
#3379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mama na to, ze wiecej nie pójdziemy razem na zkaupy, bo jej wszystko obrzydzam ![]() a nie chcesz mineralnego podkładziku sobie zamówic? |
|
|
|
|
#3380 | |||
|
|
Cytat:
A co się stało? Cytat:
Ja Ci mogę zamówić, może tym razem wyślą tam gdzie trzeba, napiszę im trzy maile :P Cytat:
|
|
|
#3381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie umiałabym dobrać koloru na podstawie tych zdjęć w necie a poza tym moja skóra póki co jest wystarczająco sucha i nie potrzebuję bardziej U mnie się zachmurzyło, wieje wiatr i chyba zaraz zacznie lać
|
|
|
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
Eloszka
![]() jutro mam tylko 2 godz! Ale się cieszę Szkoda, że zminili nam znowy plan na jeszcze gorszy niż przedtem :/
|
#3383 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a teraz tak kabluje, ze się dzisiaj strasznie pozarłysmy że ja jestem nieuczciwa, bo ściągam, a ona się uczy i ma jedynki ![]() potem an wychowawczej powiedziałam cos zeby nie zmieniac nauczyciela, bo jak przyjdzie nowy wiedząc, ze poprzedniego zmienilismy i nadal bedziemy się tak starsznie zachowywac to bedziemy miec przerąbane i wielkie wąty do mnie:p serio ![]() a widzisz może gdzies na stronie duze podkłady w formule original, bo ja widzę tylko w próbkach ![]() a chciałabym zamawiac na dniach ![]() paczka do Ciebie poleciała ![]() Cytat:
![]() dobre nawilzenie i jak fajnie dla skóry, kiedys się odpłaci ![]() wiecie co dostałam email, ze paczka z Bu dzisiaj do mnie poleciała |
||
|
|
|
#3384 | |
|
|
Cytat:
Jak się zdecydujesz na podkład to wiesz ![]() Kurde, Yao dzisiaj jakieś zgniłe
|
|
|
#3385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wiem ![]() Uwielbiam te Twoje teksty |
||
|
|
|
#3386 | ||
|
|
Cytat:
![]() U mnie też najczęściej zmieniali na gorsze Cytat:
Dzięki za paczuchę A z BU kiedy zamawiałaś? Żebym wiedziała, kiedy się mojej spodziewać No dzisiaj straszne... jak się rozwyje, to aż kot ucieka i idzie spać w inne miejsce
Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2010-04-21 o 18:55 |
||
|
|
|
#3387 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
Aga a no kuszę, ale warto
![]() podeslałabym Ci jakies próbki, tylko zostały mi juz same ciemniejsze żółtki... no i bez dobrego pędzla się nie obejdzie ![]() mówię o flat topie LHK, no ale to sie raz zamówi i gra ![]() podkład starcza na długo ![]() Asia jaka ja ciemna ![]() to jak znajdziesz czas to możesz zamówic ![]() Creamy Bisque Foundation Original Formula Lucy Mineral Foundation ps: jak mi zamawiałas wczesniejsze próbki to zamówienie było za 3$ i wysyłka za free, a teraz zeby wysyłka była za free musi byc zamówienie an conajmniej 6$ |
|
|
|
#3389 |
|
Zakorzenienie
|
Finlora-a TŻ w LO pracuje może? Bo nam ze względu na matury zmienili :/ a wcześniej dlatego, że odesżła jedna z nauczycielek. W piątek za pierwszym razem mieliśmy 5lekcji z czego ostatnia taka lajtowa, ze można było nie chodzić, teraz mamy 6 a będziemy mieć 7
|
#3390 | |
|
|
No... nawet na spacerze był ryk, czego nigdy nie było
![]() Już miałam wracać, bo nie będę przecież z wyjem łazić, ale się uspokoiła w ostateczności... prawie pod domem ![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.

Kto to wymyśla

Ja to nawet jak brzuch wciąge i jakiś pasek założe to i tak głupio się czuje

Zresztą kobiecie nigdy się nie dogodzi, zawsze coś będzie przeszkadzać w swoim wyglądzie

jakoś mi szkoda im tą nowość niszczyć

za wyniki w szkole, bo jak to mówił jeden z wieszczy naszych : "Ucz się, ucz, bo nauka to potęgi klucz."