|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Cytat:
Cytat:
zmiany są dobre a nawet bardzo dobre a jak on jeszcze nie dorósł do związku to tylko się ciesz, że po prawie 4 latach nie po 10 sie z nim rozstajesz zaczynasz nowe życie... wszystko przed Tobą... "Najlepsze wciąż musi przyjść Na lepsze wciąż czekasz ty" nie ma się co łamać.. poza tym... masz nas... my Ci zginąć nie damy a i martwić się też nie ma opcji, bo mimo że Cię lubię to jednak nadal mam ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
każdy kolejny facet jest lepszy od poprzedniego i nie ma się co łamać
|
|
|
#4202 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam jesteście kochane
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Teraz jakoś się trzymam bo mam wiele obowiązków i nie mam za wiele czasu na rozpaczanie ale boję się, że w którymś momencie puszczą mi nerwy, zwolni trochę tempo a ja się totalnie załamię... teraz czuję się niefajnie, dużo rzeczy na mnie spadło: to paskudne pcos, hormony mi szaleją - dostałam wysypu różnych syfów na twarzy, facet mnie nie chce - czuję się brzydka
|
|
#4203 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A l w a y s
l o o k o n t h e b r i g h t s i d e o f l i f e i nie mówię tak, dlatego że to mnie nie dotyczy, ale po prostu też kiedyś się wszystkim martwiłam... i z własnego doświadczenia widzę, że lepiej jest w każdej sytuacji szukać plusów i wyrywać do przodu...
|
|
|
#4204 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przed Tobą nie da się ukryć aż strach... ![]() Cytat:
Cytat:
Ale jak dziewczyny piszą nie ma tego złego. Znajdziesz godnego siebie mężczyznę, który da Ci to czego pragniesz Rozumiem, że czujesz się teraz źle, każda z nas ma takie dni ale na pewno nie jesteś brzydka |
||||
|
|
|
#4205 | |
|
Zakorzenienie
|
Naprawdę bardzo Wam dziękuję
Udało Ci się wywołać uśmiech na mojej twarzy - uwielbiam "żywot Briana" i faktem jest, że to stwierdzenie powinno być moją mantrą ![]() Ja wiem, że nie powinnam się martwić, że nie ma tego złego. Tylko tak mi się jakoś życie układa, że momentami nie mam siły, całe życie mam pod górkę - naprawdę na każdym kroku muszę walczyć o odrobinę szczęscia i kiedy ktoś czy coś mi to odbiera strasznie trudno mi się z tym pogodzić. Ale obiecałam sobie, że mimo wszystko się nie poddam i zrobię wszystko, żeby mi było dobrze ![]() Muszę sobie trochę "pomarudzić" ale tylko dlatego, że trochę łatwiej mi się w ten sposób z pewnymi rzeczami pogodzić. Dobra na tym kończę użalanie się nad sobą ![]() Cytat:
Nie wiem jak Wam dziewczynki dziękować... bardzo mi pomagacie
|
|
#4206 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie!
Jestem, jestem tylko dopiero teraz miałam czas zajrzeć tu do was. Nawet na farmie na facebooku mi wszystko uschło :/ Wczoraj z rana trochę sprzątania, potem pojechałam do centrum handlowego a potem robiłam za szofera na imprezie. Nie pasowało mi to trochę ale w sumie impreza kiepska była to niewiele straciłam. Dziś wstałam w południe, zasiałam na farmie nowe nasionka, poobijałam się trochę i zajrzałam wreszcie tutaj ![]() Na dworze słoneczko fajne przez cały dzień więc też się troszkę wygrzałam bo coś mi kolano doskwiera, chciałabym dzisiaj trening zrobić ale raz, nie wiem czy się zbiorę a dwa, trochę się obawiam właśnie o to kolano. jojla - przykra sprawa z tym rozstaniem, ale pamiętaj co nas nie zabije to nas wzmocni i każdy związek i rozstanie czegoś uczy i człowiek wychodzi z tego mądrzejszy. Jesteś młoda, życie jakoś się ułoży. Ja jestem sama chyba już z 3 lata, pomimo, że jestem atrakcyjną osobą w oczach mężczyzn i nie tylko hehe. I tego nie rozumiem. I najlepsze jest, to że nawet moi kumple tego nie rozumieją. Dziwny ten świat ![]() Witam nowe '86 |
|
|
|
#4207 | |
|
Zadomowienie
|
Jojla najlepsze dopiero przed Tobą
nigdy nie wiesz kto stoi za rogiem jak ja tego mojego poznałam to byłam zła na cały świat, bo poprzedni mnie wqrzał i w najmniej oczekiwanym momencie bach... A tak poza tym:
![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
ehhh spadam i nie smućcie się nie ma co
|
|
|
#4208 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale nie rozpaczam z tego powodu. Poza tym ja mam bardzo realistyczny pogląd na związki i to całe "miłosne zaćmienie umysłu", że się tak wyrażę. Nigdy nie należałam do romantyczek. Lecz czasami przychodzą myśli i to uczucie, że w wieku 24 lat , chciałabym coś z kimś dzielić i powoli układać sobie życie. Ale, czas pokaże
|
|
|
|
|
#4209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj dziwny. Ale nie ma co się spinać i pakować się w związek, który nam nie odpowiada tylko ze względu na wiek albo "bo wypada". |
|
|
|
|
#4210 | |
|
Zadomowienie
|
no ale Ty się śmiejesz... mi tak koleś powiedział, że chciał, ale stwierdził że jestem zbyt inteligentna dla niego...
bo przy nich błyszczy ![]() Cytat:
dla mnie to tandeta i nie lubię jak ktoś się sili na romantyzm przy mnie... a ja coraz częściej myślę żeby się wyzwolić... bo to obecne zaczyna mi śmierdzieć poważnym związkiem... tzn dążeniem do stabilizacji
|
|
|
#4211 | |||
|
Zakorzenienie
|
bardzo interesujący temat, serio
wiadomo ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
choć przyznam z ręką na sercu, że nie zawsze tak było
|
|||
|
|
|
#4212 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Chciałam dużo dzisiaj zrobić ale nie potrafię się skupić... ehh i jeszcze on mnie wkurza pytając co z komunią jego kuzynki na którą zostałam zaproszona.. a co ma byc...chyba logiczne, że nie pojadę - po co głupie pytania
|
|
#4213 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
powoli... spokojnie... idź na spacer niczym się teraz nie przejmuj
|
|
|
#4214 |
|
Zakorzenienie
|
hehe na spacer to może już nie biorąc pod uwagę towarzystwo na moim osiedlu ale wzięłam za to długą kąpiel
|
#4215 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I potwierdza się fakt, że boją się pewnych siebie, inteligentnych kobiet, bo taka "sobie nie pozwoli" a to już za trudne dla nich. Czy wszyscy? . . tego nie wiem ![]() Z resztą, ja po nich cudów się nie spodziewam ![]() Cytat:
![]() Dla mnie to jest takie trochę komiczne jak facet próbuje być na siłę romantyczny z myślą, że jak dziewczyna to na pewno lubi romantyzm i lata z półzwiędłymi kwiatkami albo (o zgrozo!) wypisuje np. w opisie gg coś typu: "Odmieniłaś me życie Olu", "Teraz moje życie nabrało sensu Kasiu", "Kocham Cie Basiu" ![]() Ale to tylko moje skromne zdanie ![]() Lecę spać, dobranoc wszystkim
|
|||
|
|
|
#4216 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie !
Ale sie tu dzieje.... nie ogarniam ![]() Witam nowe '86 na watku. Jojla, nie bede juz nic na ten temat pisac, bo dziewczyny napisaly wiele. Moge tylko przytulic mocno wirtualnie i powiedziec, ze bedzie dobre, musi byc Hehe, inteligentne kobiety cos w tym jest ze faceci sie ich boja. Moze chodzi o to zeby nie zagrazac ich meskiej ambicji. Wola przystawac z mniej rozgarnietymi kobietami, i czuc sie wazni i uwielbiani.U mnie powoli do przodu wszystko sie kreci. Jedna tura moich rzeczy juz spakowana, przewieziona i czeka na mnie u TZ. Za 2 tygodnie kolejne pakowanie, i czas sie pozegnac z miejscem w ktorym jestem od 10 lat... dziwnie mi tak troche ![]() Pozatym, mam dylemat, bo kupilam sukienke ( ), bialo czarna, i nie wiem jakie dodatki do niej dobrac. A czuje duza potrzebe wybrania sie na zakupy... moze Wy cos poradzicie dziewczynki?
|
|
|
|
#4217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że u Ciebie wszystko idzie w dobrym kierunku Cytat:
|
|
#4218 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A sukienka na jakąś specjalną okazję czy tak po prostu kupiłaś, bo się podobała? Miłego poniedziałku
|
|
#4220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgadzam się, że Sweet, że z biżuterii to z pewnością srebrna. Miłego dnia
Edytowane przez jojla Czas edycji: 2010-04-26 o 07:35 |
|
|
|
|
#4221 | ||
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry !
Cytat:
A wiesz, Sweet, wpadla mi w oko kiedys w sklepie, przymierzylam, nawet fajnie lezy, i tak sobie ja kupilam. A teraz szykuje sie impreza komunijna, to sukienka bedzie jak znalazl. Cytat:
tylko ze dekolt jest z falbanka, wiec tam to juz zadnego wisiorka chyba nie zmieszcze. Zostane przy bransoletce i kolczykach. Ta z zalacznika jest super - tylko gdzie ja taka teraz dostane - bo zwykle jest tak ze jak sie czegos szuka, to trudno trafic.Ale dziekuje za opinie dziewczyny Jeszcze rowne 10 dni w obecnej pracy..... z czego moze ze 2 uda mi sie jeszcze wziasc wolnego, takze mniej wiecej zostal mi tydzien pracowania |
||
|
|
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Wracam (na chwilę) do życia Wczoraj był pierwszy dzionek sesji - 4 egzaminy. Najbardziej bałam się geografii turystycznej, a tymczasem egzamin był najłatwiejszy. Za to na następnym zjeździe będzie prawdziwy hardkor....
|
|
#4223 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Fajnie, że Ci się układa z Tż-tem. Sukienka ładna Cytat:
![]() U mnie od rana do 17 brak prądu i całkowity paraliż. Nic nie mogłam zrobić, nawet herbaty się napić. I dzień zmarnowany
|
|||
|
|
|
#4224 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie antunko, nie jesteś nienormalna To po prostu wynika z tego czy lubisz i umiesz okazywać uczucia publicznie i czy lubisz kiedy ktoś okazuje Ci tak swoje uczucia. Ja osobiście nie lubię, czy nie potrafię się obnosić z uczuciami wśród ludzi i również nie lubię gdy ktoś się tak zachowuje w stosunku do mnie. |
|
|
|
|
#4225 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
najlepsze są wymuszone zaręczyny "mama mówi, że już czas... wymyśl coś romantycznego" i biedny facet radzi się tego kogo ma pod ręką i wychodzi co wychodzi Cytat:
Antunka nie umie się wylansować i tyle a tak na serio... też bym się czuła zażenowana czymś takim i to chyba byłby koniec jestem padnięta po całym dniu... zjadłam ze znajomymi obiad na trawie i teraz się na burzę zbiera... co za wyczucie chwili idę coś sprawdzić :P
|
|
|
#4226 |
|
Zakorzenienie
|
Ano mamy już oficjalną sesję. W dodatku wszystko hurtem
|
|
#4227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jak jest falbanka to rzeczywiście wisiorek odpada. Mi się też ta bransoletka bardzo spodobała ale rzeczywiście może być problem ze znalezieniem czegoś podobnego ale może jednak ![]() Trzymam kciuki za wzięcie wolnego ![]() Cytat:
![]() Ja dopiero niedawno wróciłam. Dzień dzisiaj był śliczny, ciepło i dużo słońca, ale ja jakaś jestem nieswoja. Nawet małe zakupy kosmetyczne nie poprawiły mi nastroju. ![]() Buziaki
|
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4229 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bo ja pamiętam jak byłam z ex i jemu się za dużo wydawało. Myślał, że będzie robił co chce a ja będę grzecznie czekać w domu na niego. Ale, że ja taka grzeczna niunia nie jestem to ten związek to była niezła maniania Przynajmniej mam co wspominać ![]() Cytat:
Ehh, rozumiem, że młoda mama cieszy się swoją pociechą, ale niech nie narzuca jej innym. Ale no cóż, jakoś nigdy nie rozczulałam się nad bobasami i za dziećmi też nie przepadam. Kiedy ja szczerą prawdę mówię ![]() antunka - nie smutasiaj się nic
|
||
|
|
|
#4230 | ||||
|
Zakorzenienie
|
witam witam i o zdrowie pytam
tak mi się przypomniało powitanie mojego sąsiada ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
)-- a nie -- kocham Cię Cytat:
moja jedna koleżanka do mnie - Aska wrzucaj foty na nk to bedziemy oglądać... Ja - jak chcesz zobaczyć Olkę z każdej str to przyjedź do nas ![]() <><><> wiecie dziś pojechałam na pocztę żeby wysłać kupon na darmową książkę o żywieniu małego dziecka, wróciłam do domu, zdążyłam wypic herbatę a tu dzwonek do drzwi - listonosz przyniósł paczke. Otwieram a tam poradnik żywienia małego dziecka <><><> poza tym byłam dziś na targu, kupiłam z mamą bratki i już sobie rosną w ogródku ![]() <><><> no i byłam u ginki na opatrunku wszystko się ładnie goi ale na basen mogę dopiero za 3 tyg
Edytowane przez simpatica Czas edycji: 2010-04-26 o 22:28 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.

zmiany są dobre a nawet bardzo dobre

Dobrze, że masz teraz dużo zajęć i możesz zająć myśli czymś innym. Trochę to pomaga, sprawdziłam na sobie swego czasu 

tak dawno? Lick gdzieżes sie zapodziała 
Ale jak dziewczyny piszą nie ma tego złego. Znajdziesz godnego siebie mężczyznę, który da Ci to czego pragniesz 
i nie smućcie się nie ma co