|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Keratynowy CUD :D czyli prostowanie keratynowe
Cytat:
nie mogę oderwać się od Twoich zdjęć
|
|
#1112 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już wysłali mi z Brazylii paczkę, mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu będzie! Włosy mam długie, to jak wyjdzie to będzie szał! ![]() A, Kasiu, w sumie mogę zapakować się do koperty z Mademoiselle
|
|
#1114 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Pakuj sie do paczki i wpadaj Ogolnie na twoich włosach długich efekt pewnie bedzie porażający
Edytowane przez katarzyna21 Czas edycji: 2010-05-15 o 10:23 |
|
|
|
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj, ale ze mnie dziad...Hagerstown, MD, Stany Zjednoczone - USA jak w mordę strzelił sprzedający encantobrasil mnie zmylił, ale to brazil do encatno ![]() lecę się pakować, nie mogę przyjechać bez niczego
|
|
#1116 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale za to nawet na deszczu mam idealnie proste włosy nigdy tak nie mialam
|
|
|
|
|
#1117 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj w koncu znalazłam czas na wypróbowanie tych specyfików.
Męczyłam sie ze 4-5h Smród niesamowity w niektórych momentach było mi tak s łabo i osobie co mi to robiła... mimo iż było to robione na balkonie... nie da sie zniesc tego smrodu, jest taki ostry, az się bałam czy mi to włosów nie wypali ale o dziwo jakos przezyłam... tylko ze tylko płyn poszedł mi w sumie cały, odzywki i szamponu zostało... chciałam sie zapytac, czy mozna to jakos jeszcze wykorzystac?? oprócz do samego zabiegu Hmmm. troche sie rozczarowałam z tego względu, że zawsze myslałam ze mam duzo włosów, teraz wiodac ze to nie jest prawda... Ale jestem zadowolona z p[ołysku, z tej sypkosci, że się nie plączą i są takie jednoczesnie sztywne i śliskie w dotyku
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1118 |
|
Wtajemniczenie
|
aanneett, super efekt! Ja też już jestem po. Najpierw ja robiłam koleżance - ma długie włosy, z balejagem, do dziś były mocno puszące się
. Potem koleżanka zrobiła mi. Siedziałyśmy 10 godzin w łazience, ale warto było. Cały czas głaskam się po włoskach i nie mogę uwierzyć, że tak odżyły. Miałam puszące się loki i zniszczone, kruszące się końcówki. Teraz mam proste, błyszczące włoski, a końcówki mimo temperatury 230 stopni wyglądają dużo lepiej. Mam nadzieję, że po pierwszym myciu nie przestanę się cieszyć i zachwycać. Póki co, jestem w pozytywnym szoku |
|
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, trzymajcie za mnie kciuki, właśnie zabieram się SAMA do robienia sobie włosków
już nałożyłam keratynę gąbeczką - nakładało się OK , faktycznie szczypie w oczy jak cholerka , gardło tak nie, bo pewnie dlatego, że nie gadałąm ![]() nakładałam ooło 2 cm od skóry.... zobaczymy.... acha i ominęłam grzywkę, bo nie mogę mieć takiej prostej i przylizanej.... mam włoski do łopatek, średniej grubości i z 117 ml zostało mi chyba z 20 ml.... teraz siedzę 15 min....
21 lat z WIZAŻEM ![]() Edytowane przez Gonia Czas edycji: 2010-05-15 o 10:22 |
|
|
|
#1120 |
|
Raczkowanie
|
Trzymamy i z przyjemnością będziemy podziwiać efekty
|
|
|
|
#1121 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj dotarło do mnie Encanto. Jestem w szoku, że tak szybko (z Allegro)!
Dzisiaj chyba się zabiorę za moje włosy. Pomoże mi prawdopodobnie mama.
|
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
zobaczysz Gonia jak bedzie przy suszeniu szczypalo
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie idę suszyć ....
![]() i tak jestem zapłakana.... tak sobie myśle, że jak dziewczyny idą w makijażu robić ten zabieg do fryzjera to musze nieźle wyglądać ![]() Już wysuszyłam ... nie było tak źle, bo suszyłam przy oknie w łazience.... ale mam pytanie czy te sztywne strąki rozczecać przed proskowaniem ? no.... wyprostowałam.... i powiem Wam, że to przy prostowaniu najbardziej piekły mie oczy i wręcz zatykało ![]() miałam problem, bo nie wiedziałam które pasma już prostowałam a które nie.... więc niektóre niestety chyba więcej razy przeciągnełam prostownicą .... mam nadzieiej, że to za bardzo nie zaszkodzi i nie spali mi włosków ![]() teraz siedzę 30 min. acha.... na gardło bardzo pomogło mi picie wody.... inaczej by mi chyba je wypaliło
21 lat z WIZAŻEM ![]() Edytowane przez Gonia Czas edycji: 2010-05-15 o 11:03 |
|
|
|
#1124 |
|
Raczkowanie
|
No trochę trzeba i prostuj na grzebieniu
powodzenia
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
|
już po
włoski proste , sypkie ..... zobaczymy... dam zdjęcie po myciu, bo teraz nie ma sensu... ale powiem Wam, że cały ten ,,zabieg" jest wyczerpujący
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
może któraś z Was miałaby ochotę zamówić na pół Encanto? Z ebaya albo nawet z allegro. 250 zl to sporo, a najpierw wolałabym spróbować.
Tylko nie wiem jak to przelewac... |
|
|
|
#1127 |
|
Zakorzenienie
|
zostało mi troszkę szamponu - tak się upewniam - oczywiście mogę nim myć włoski ?
![]() co do odżywki - to się zastanawiam, czy można ją nakładać na końcówki ?
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
Gonia, jesteś silna, udało Ci się
długie masz włosy?
|
#1129 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
edit: Ze Słownika Składników "Guar hydroxypropyltrimonium chloride-to antystatyk tworzący na włosach ochronną powłokę, dodatkowo ma również właściwości odżywcze, wygładza, wzmacnia włosy i ułatwia rozczesywanie" Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2010-05-15 o 14:16 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1130 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Szampon jak najbardziej można używać... choć mi nie przypadł zbytnio do gustu... strasznie mnie skóra po nim swędziałą... Ale jak ci sie udało samej to podziwiam...ja bym chyba umarła...
|
|
|
|
|
#1131 |
|
Zadomowienie
|
Wiem że rozmawiacie o innym produkcie, ale znalazłam taką odżywkę, co myślicie?
http://uradka.pl/product_info.php/products_id/5584 Trochę boję się całego zabiegu i efektu przylizanych włosów (u kogoś kto ma dużo włosów takie wygładzenie jest super, ale ja mam cienkie i po zabiegu pewnie wyglądałyby nieciekawie, ale chciałabym je trochę zregenerować), ta odżywka wydaje mi się ciekawą i wygodniejszą alternatywą. |
|
|
|
#1132 | |
|
Zakorzenienie
|
włosy mam za ramiona, do łopatek jakoś dałam radę, ale lekko nie było.... ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
był taki moment, że zaczełam się dusić i miałam ochotę przerwać to cholerstwo....
|
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
Gonia, kiedy zdjęcia
?
|
#1134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nałożyłam zarówno keratynę jak i odzywkę około 2 cm od skóry i narazie przylizu jakiegoś tragicznego nie widzę ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- po umyciu.... ![]() teraz nie ma sensu.... włoski wyglądają tak jak po zwyczajnym prostowaniu
|
|
#1135 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Masz w sumie długie włosy i jestem ciekawa efektu...wrzuc jakąś foteczkę teraz... chociaż 1 Troche ci posłodzimy
|
|
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
taka moja rada dla dziewczyn ktore maja zamiar zrobic zabieg
z mojego doswiadczeniaradze po tych 3 h umyc wlosy a nie spac z takimi, bo mi jak sie odksztalcily podczas spania tak teraz mi wysychaja, tak samo odksztalcone.
|
#1137 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to fatalnie. Ja odrazu się położyłam spać, bo byłam tak zmęczona i nic mi się nie odkształciło (tylko wzięłam odgarnęłam włosy do góry własnie z uwagi na te odkszałcenia). Za niedługo będę myć włosy. Czy po tym szamponie włosy się Wam szybciej przetłuszczają niż po zwykłym Hipp czy innym ? |
|
|
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny próbuję przebrnąć przez wątek i mam zamiar w przyszłym tygodniu doczytać cały, ale potrzebuję informacji (nie krzyczcie na mnie, że tyle razy już o tym pisałyście):
Ile średnio zeszło wam preparatu z opakowania na jeden zabieg? Czy opakowanie 236ml starczy spokojnie na dwa zabiegi? Włosy mam trochę poza łopatki. Chciałabym się z kimś podzielić na pół i chcę mieć pewność, że mogę. Zestaw Elcanto już do mnie jedzie... |
|
|
|
#1139 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kilka postów wczesniej Zogurt pokazywała fotki ile jej zeszło w 1 zabiegu |
|
|
|
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A swoją drogą zainteresowałam się od razu kreatyną, coby dodawać do BabyDreama i co powiecie o tym serum? Można też opcjonalnie takie coś po zabiegu używać? Zwłaszcza latem, z myślą o kąpielach w morzu - ochronnie ![]() http://mazidla.com/index.php?option=...d=287&Itemid=2 Edytowane przez mourie Czas edycji: 2010-05-15 o 15:34 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.

Zapuszczam wloski
?
to fatalnie. Ja odrazu się położyłam spać, bo byłam tak zmęczona i nic mi się nie odkształciło (tylko wzięłam odgarnęłam włosy do góry własnie z uwagi na te odkszałcenia). Za niedługo będę myć włosy.