Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-17, 15:16   #331
baja_86
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
Dziewczyny chciałam się przywitać i poprosić o dopisanie mnie na liście mamusiek pod kliwią 12 maja pojawiły się u nas dwie kreseczki
Buziaczki, miłego dnia
moje gratulacje oj lista mamuś rośnie w siłę

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja rezerwuje sobie jutrzejsze wizażankowe kciuki, TZ idzie na badanie armi
Denerwuje się...

Martuś pozdrów Wojtka, niech mu się ta limo szybko zagoi.
ja potrzymam juz dziś
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 15:44   #332
mona_ja
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Mniam pyszności dziś u Ciebie

nio, a do tego panierowane filety z kurczaka
A u mnie już ciepło się zrobiło, tzn rozpaliłam w centralnym bo tża nie mogłam rano doprosić i teraz mam fajnie cieplutko

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 15:50   #333
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

scio :kicuki:

ale sie u nas rozpadało. dobrze, ze zdązyłam dojść do domu.

Zaraz idę robic przegląd garderoby...... chyba coś trzeba pooddawac, za dużo tego mam

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 16:05   #334
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny chciałam się przywitać i poprosić o dopisanie mnie na liście mamusiek pod kliwią 12 maja pojawiły się u nas dwie kreseczki
Buziaczki, miłego dnia
gratuluje
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Czesc
kurcze wchodze na stary watek i biore sie za nadrabianie szczesliwa ze sie zbytnio nie rozpisalyscie a tu sie okazuje ze juz nowy watek i jak zwykle mam spore zaleglosci ehhh
trzymam kciuki za ciebie i meza
Cytat:
Martucha jak sie mezulo czuje? kurde ja to sie boje wychodzic gdziekolwiek sama po zmierzchu bo normalnie teraz to menelstwo wszedzie i strach sie bac... ja nosze przy sobie gaz i jak ide na przystanek lub chociaz do samochodu to z gazem w rece... o tz tez sie boje jak gdzies sam wychodzi ehh
juz dobrze tyko "wstydzie" sie gdzies wychodzic i zakleja oko

Cytat:
zagoi

Cytat:
c
Cieszę się w takim razie skoro we trójkę za mc donaldowymi jesteśmy to chyba przy nich zostaniemy, chyba że ktoś do nas dołączy i inne miejsce zaproponuje
a Wojtasowi sinika raz dwa zniknie, na mądrej głowie szybko się zagoi
hahaha na madrej haha dobre
i lodyyyyy z maka jak dla mnie ok

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
ja sie wlasnie dowiedziałam ze tam gdzie sie bedziemy budować wylała rzeka kłodnica i jest ewakuacja mieszkańców
na szczeście (nieszczeście) ewakuacja jest po drugiej stronie pszczyńskiej w przyszowicach,
maż pojechał do nas zobaczyc czy nic nei zalało
myslalam wlasnie o was jak tam jak slyszalam ze zalalo przyszowice.. ale ciesze sie ze ok
Stary 2010-05-17, 16:08   #335
stokrotka24
Zakorzenienie

cześć dziewczyny
Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
może faktycznie coś słodkiego damy.
Laski robie te ziemniaczki z piekarnika, mam je wyłożyć na folii aluminiowej czy na papierze do pieczenia?
ja bezpośrednio na wysmarowanej olejem blaszce piekę, bez rzadnego papieru lub folii

Cytat:
a no w sumie ok... poza tym ze wstawal o 4 zeby zajechac do wawy na 11, bo tamci nie mogli pozniej sie spotkac, a potem ponad godzine na nich czekal bo byli zajeci (mieli jakas konferencje).. Mowi, ze sama rozmowa ok, no ale wiadomo ze po tym nie mozna wnioskowac czy cos z tego bedzie... wyniki ma miec do 2 tygodni... poki co poszedl sie podpisac na bezrobociu

nooo chyba na prawde ten zimowy plaszcz wydobede bo kurde na sam zakiecik to za zimno ehh

Martucha jak sie mezulo czuje? kurde ja to sie boje wychodzic gdziekolwiek sama po zmierzchu bo normalnie teraz to menelstwo wszedzie i strach sie bac... ja nosze przy sobie gaz i jak ide na przystanek lub chociaz do samochodu to z gazem w rece... o tz tez sie boje jak gdzies sam wychodzi ehh

A co do prezentu na dzien matki to my wymyslilismy ze zrobimy jej prezent-niespodzianke i zawitamy w bielsku mamcia sie niczego nie bedzie domyslala... ja mam akurat wolne wtedy wiec kupimy kwiatki, pizze gdzies po drodze (bo mama nie bedzie miala obiadu i bedzie przezywac ) i przyjedziemy... dzisiaj jeszcze jedziemy po mojej rozmowie do silesii i zajrzymy chyba do duka... bo mamy jeszcze bony na 150 zl chyba i moze jej tam cos wybierzemy... bo mielismy 300 ze starego zakladu tzta ale kupilismy sobie juz 2 zestawy sztuccow i wazon, no i poki co nie spozytkowalismy reszty bo tam wszystko jest takie drogie ze mi zal nawet tych bonow ale moze jakis fajny wazon mamie kupimy bo ona lubi wazony a tam sa ladne
fajny prezent z wizyta u mamy, na pewno będzie bardzo zadowolona, bardziej niż prezentem. Ja tez nie wiem co kupić mamie i teściowej, tz nie będzie więc muszę coś sama wymyśleć
Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
niezły pomysł, dzięki tylko nie wiem czy ja cos ładnego w tej małej mieścinie znajde.

Samba ja wczoraj widziałam wiele osób w zimowych płaszczach i kurtkach, co zrobić jak tak zimno, więc nie krępuj sie tylko ubieraj się ciepło, przecież na rozmowe będziesz wchodziła bez płaszcza tzn zostawisz go gdzieś za drzwiami, czy sie myle?
ja też wczoraj chodziłam w zimowym płaszczu, co tam wolę miec ciepło, niech inni sie patrzą na mnie jak chcą

Cytat:
Dziewczyny, jak któraś chce zmian na liście, to sugeruje, zeby pisać do Żabci na pw, właśnie Anika napisała, ze nie mogła się mnie doprosić, a ja sobie wcale nie przypominam, zeby kiedyś ktokolwiek chciał wskoczyć na listę staraczek, a w gąszczu tylu postów dziennie, nie trudno jest przegapić.

Ewurka jeszcze raz gratuluje

Dziewczyny ja rezerwuje sobie jutrzejsze wizażankowe kciuki, TZ idzie na badanie armi
Denerwuje się...

trzymam w takim razie kciuki

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
hej

mam 38,5 st. goraczki i zastoj w piersi, okropnie sie czuje, tylko spie
o jejku idź do lekaża może coś ci da, bo chyba takie zastoje w piersiach są groźne

Cytat:
Buziaczki, miłego dnia
super wiadomość, gratulacje:ju pi:

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Cześć żonki i nie-żonki. Z nową częścią postanowiłam wrócić na forum - mam nadzieję, że mnie przyjmie, bo widzę że wywiązała się akurat dyskusja nad nieudzielającymi się dawno PM. Ja Was podczytywałam ale jakoś nie miałam o czym pisać
ja nieraz Cie widziałam, ze podczytujesz. pisz częściej, nawet jak czasmi sie trudno wbić w rozmowę, to zawsze jakiś temat sie znajdzie
Cytat:
Czesc
kurcze wchodze na stary watek i biore sie za nadrabianie szczesliwa ze sie zbytnio nie rozpisalyscie a tu sie okazuje ze juz nowy watek i jak zwykle mam spore zaleglosci ehhh

kurde co za ciulata pogoda, leje i leje i zimno jest jak nie wiem... najchetniej to bym z domu w ogole nie wychodzila... przez to wszystko to czuje sie jakas taka chora

dzis o 15 mam rozmowe w sprawie przenosin do tego drugiego hotelu... poprosze o wizazowe kciuki ale wydaje mi sie ze to tylko taka formalnosc bedzie bo odkrylam ostatnio na nocce ze moja dyr juz szuka kogos na moje miejsce takze sie nie stresuje i nie przygotowywuje na tematy pt. jakim zwierzeciem bym chciala byc bo chyba nie beda mnie o to pytac...

tylko mam jeszcze 1 problem bo w zwiazku z pogoda nie mam sie w co ubrac na ta rozmowe jak pojde w samym zakiecie i spodenkach to zamarzne a nie mam zadnej kurtki ktora by do tego pasowala ;/ ehhh lipa... no bo chyba nie wypada isc w zimowym plaszczu chociaz w sumie jest 6 stopni

gratuluje
to trzymam kciuku za rozmowę, skoro twoja szefowa już kogoś szuka to faktycznie może to formalność. A jak tam rozmowa twojego tz? może gdzieś pisałaś ale ja nie znalazłam nic w gąszczu tych postów
Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
witam tak z rana

i proszę o duuużo wizażowych kciuków
trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
też świętowałam
tylko, że w moim sercu ZAGŁĘBIE LUBIN

ja mam taką
http://allegro.pl/item1027224520_kar...la_dzieci.html dostaliśmy w prezencie
i mała ją uwielbia

http://allegro.pl/item1027367844_usp...her_price.html

to jest fajny bajer
może na dzień dziecka kupię małej

oj ja też rzadko jestem

dodaję siebie i Julę z dziś
fajnie wyglądacie kobietki, Julcia śliczna jest

a ja od dzisiaj przez 2 tygodnie słomiana wdowa. Tz nie będzie tyle czasu, trochę mi smutno, ale cóż zrobić. ten cały tydzień pracuję do 18 więc szybko zleci, tym bardziej, ze kolerzanki wszystkie poodwiedzam
zanim dopisałam wiadomość tz dzwonił, ze jedzie dopiero jutro

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 16:08   #336
agnes208
Zakorzenienie

mona ja widze ze masz problem z dodatkiem do koperty mozesz np kupić pluszowego bociana albo jakas ozdobna gałązke w kwiaciarni i pare smoczków dzidziusiowych i te smoczki powiazac ładnie na kokartkach do tej gałązki orginalnie i małym kosztem
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 16:12   #337
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

stokrotko to TZ zrobił ci niespodziankę fajnie, ze jutro już będzie. A na długo??

a ja czekam na mojego męża. nie wiem o której dziś kończy pracę a chciałam mu obiadek przygotować (ale od godziny nie odbiera telefonu nie wiem co sie dzieje).

Stary 2010-05-17, 16:43   #338
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
też świętowałam
tylko, że w moim sercu ZAGŁĘBIE LUBIN

ja mam taką
http://allegro.pl/item1027224520_kar...la_dzieci.html dostaliśmy w prezencie
i mała ją uwielbia

http://allegro.pl/item1027367844_usp...her_price.html

to jest fajny bajer
może na dzień dziecka kupię małej

oj ja też rzadko jestem

dodaję siebie i Julę z dziś
Fajna Julcia śliczna dziewczynka rośnie ale te opaski z kokarda dla takich maluchów mnie rozbrajają śliczne są
Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
witam tak z rana

i proszę o duuużo wizażowych kciuków
Trzymamy

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Cześć żonki i nie-żonki. Z nową częścią postanowiłam wrócić na forum - mam nadzieję, że mnie przyjmie, bo widzę że wywiązała się akurat dyskusja nad nieudzielającymi się dawno PM. Ja Was podczytywałam ale jakoś nie miałam o czym pisać
Witaj ślubowałyśmy tego samego dnia

Cytat:
hej

Kuruj sie szybko może okład z kapusty pomoże
Cytat:
Mona my raz kupiliśmy ramkę na zdjęcie - taką metalową, daliśmy za ną 20, czy 25 zł. Tyle samo co kwiatki.

My na weselu od jednej pary dostaliśmy taki bukiecik tylko zamiast kwiatów były herbaty i kawy smakowe.Fajny pomysł.

Ale największą inwencją okazała się moja szwagierka. Kupiła taką gałąź ozdobną i na tym poprzywieszała na sznureczkach różne kuchenne drewnianie akcesoria
My dostalismy taki bukiecik z herbatami smakowymi
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 16:48   #339
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Tz dzwonił, ze zostawił tel w samochodzie tego sie własnie spodziewałam. ale będzie za 15 minut.

Anika czyli staranka rozpoczęliscie??

Stary 2010-05-17, 16:49   #340
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Hello

india
suknia ladnie na zdjeciach sie prezentuje, wiecjesli chcesz ten koscielny to ja zatrzymaj, ale max rok, bo potem ciezko Ci bedzie sprzedac jesli koscielnego nie bedzie. A sprzedawac za 300zl przeciez nie chcesz. Z drugiej strony dwa sluby to i dwie kiecki byc powinny

Kliwia nawet nie wiem czy 300 by ktos dał, bo niestety podczas przenoszenia przez próg mąż nadepnał na jedna falbankę i ją naderwał podnoszac mnie do góry
Juz zdecydowałam, ze zostawiam na 100%, druga suknia jak dla mnie to niepotrzebny wydatek

Cytat:
EH DZWONIŁ mąż nas nei zalało jest mokro ale jest spokój

nasza działka jest jakby na górce na szczescie
całe szczescie...

Anika fajny naszyjnik, a możesz pokazać jak się prezentuje na szyi, bo miałam w planach kupic taki sam

Scio

A ja dzisiaj w ramach pracy byłam na konferencji dot. praw dziecka
Stary 2010-05-17, 17:06   #341
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Celi ja myślę, że nie warto czytać jakichkolwiek doświadczeń innych, bo każda kobieta jest inna i ma inny organizm. Ja miałam dzisiaj straszny sen śniło mi się jakieś paskudztwo które mi wylazło wiadomo skąd ale to pewnie dlatego, że się martwie o kruszynke....
no dokładnie
oj sny z ciążą i porodem to będziesz miała często. Dziwne, straszne...

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
u mnie zimno i lejeee
wczoraj komunia, az mnie tylek od siedzenia boli hehe
a dzisiaj bylam na badaniach krwi, zrobilam morfologie, ob, tarczyce i grupe krwi
zobacze czy faktycznie cos mi jest, ze tak mi wlosy wypadaja
oj kochana mi po porodzie garściami wypadają :/
masakra
wszędzie moje włosy leżą

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
to łóżeczko ma domi i mówi ze jest solidnie wykonane , cena bardzo przystepna i spełnia funkcje .

http://allegro.pl/item1027674676_klu...flada_mat.html

a ja jeszcze znalazłam takie

http://allegro.pl/item1026693007_loz...dek_klups.html

-----
2 cudne

Cytat:

prośba do ciebie Żabciu wpisz mnie na liste staraczek, na miejsce 2
bo sie nei doprosiłam Scio kilkakrotnie..

w sumie to górował 1x x-box, 1x aparat 1x zegarek,1x komuter, 1x rower 1 x miniwieża

prezenty sie nei powtórzyły
potwierdzam żabcia spisuje się na medal już mi dopisała kwiatka hihi

oj ja się boję co to będzie za 8 lat jak Jula będzie szła do komunii

Cytat:
hej

kochana kuruj się, bo z tym nie ma żartów
moje 2 kumpele w szpitalu właśnie leżą z zapaleniem
w takiej pogodzie nie trudno załapać

Cytat:

Strippi pięknie, a Julka ma rozbrajający uśmiech

dziewczyny nie wiem jak Wy ale ja z przerażeniem patrzę w niebo, na klatce deszcz nam się leje strumieniami, na strychu też jest mokro...nie wiem jak to dalej będzie jak nie przestanie padać, a i sukcesywnie zamykają drogi, bo studzienki nie dają rady odprowadzać nadmiaru wody
masakra totalna
dziękuję
no masakra z tą pogodą

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Ania ja też jestem przerażona, tym bardziej że jak tak dalej będzie, to nie wiem jak to będzie u rodziców wyglądać, już teraz mają mase wody w piwnicy, do tego babci dom też jest zagrożony, a jedni wujkowie w zasadzie już są w wodzie. KOSZMAR!
jej tragedia :/

Cytat:
EH DZWONIŁ mąż nas nei zalało jest mokro ale jest spokój

nasza działka jest jakby na górce na szczescie
super !

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość

fajnie wyglądacie kobietki, Julcia śliczna jest
dzięki

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Fajna Julcia śliczna dziewczynka rośnie ale te opaski z kokarda dla takich maluchów mnie rozbrajają śliczne są
no mamy takie 3 różową, fioletową w białe kropeczki i kolorową pasującą do sukienusi wszystkie z H&M i są tanie 7zł kosztują.
Stary 2010-05-17, 17:10   #342
myszka_maj
Zakorzenienie

Dziękuje wam wszystkim za kciuki - pomogły bo.... było fajnie oby tak dalej

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 17:13   #343
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czesc dziewczynki

India- ten serwis kupilismy taniej o 100 zl niz tu na stronce na której podałam. a kupilam go bo to zaległy prezent od wspolpracownikow Tzn zaraz po slubie dostalam pieniadze na serwis kawowy ale jakos sie nie moglam zebrac zeby kupic. wiec ja w sumie go nie kupilam tylko dostalam w prezencie slubnym
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 17:16   #344
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
stokrotko to TZ zrobił ci niespodziankę fajnie, ze jutro już będzie. A na długo??

a ja czekam na mojego męża. nie wiem o której dziś kończy pracę a chciałam mu obiadek przygotować (ale od godziny nie odbiera telefonu nie wiem co sie dzieje).
będzie jeszcze tylko dzisiaj a jutro rano jedzie na 2 tygodnie. ale będzie w miarę blisko domu, więc może na weekend uda mu sie przyjechać.
Miałam właśnie ci pisać, ze pewnie twój tz gdzieś dał telefon i pewnie dlatego nie odbiera ale zanim zdążyłam naskrobać to już sam napisałaś.

Pisałam wam, że robiłam w tamtym tygodniu wyniki na hormony. Miałam miec w piątek wynik ale go nie było i kazali mi zadzwonić dzisisaj i się okazało, ze Panie w laboratorium zbiły moją próbkę i musze drugi raz robić dobrze, że nie będę za to płacić drugi raz

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 17:16   #345
gold-fish
Zakorzenienie

Stripi ślicznie razem wyglądacie

Ewurka gratuluję

Scio trzymam kciki żeby wszystko było o.k

Emilko, moim zdaniem to tylko na dobre Wam wyjdzie. Twój tata niestety brzydko sie zachwał i nie fair, że Was nie uprzedził. To tak jakby Was zwolnił z dnia na dzień! Jaki pracodawca tak się zachowuje Wybacz, ale przykro. Dacie radę powodzenia w szukaniu pracy

Jesteście przesadzone przejrzałam pierwszych 15 stron i wymiękłam
Dzisiaj byliśmy złożyć kolejny wniosek. Tym razem do Millenium podobno w max. 3 tygodnie ma być umowa... pożyjemy, zobaczymy
kciuki wskazane z góry dziękuję

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 17:17   #346
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 17:29   #347
india83
Zakorzenienie

Dziewczyny, ktora z Was jest z Poznania.
Wybrałam sobie studia podyplomowe
Stary 2010-05-17, 17:33   #348
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-05-17, 17:39   #349
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
podyplomówke z psychologii społecznej włansie w Poznaniu
Stary 2010-05-17, 17:49   #350
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-05-17, 18:34   #351
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Juz zdecydowałam, ze zostawiam na 100%, druga suknia jak dla mnie to niepotrzebny wydatek

A ja dzisiaj w ramach pracy byłam na konferencji dot. praw dziecka
tez tak mysle ze 2 sukienka jest niepotrzebna ta jest piekna
aaa co do konferencji to super... a gdzie pracujesz ze na takie rarytasy chodzisz?

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Dzisiaj byliśmy złożyć kolejny wniosek. Tym razem do Millenium podobno w max. 3 tygodnie ma być umowa... pożyjemy, zobaczymy
trzymammmmmm

Cytat:
ojoj uwielbiam Poznan...
Stary 2010-05-17, 18:34   #352
baja_86
Zakorzenienie

Strippi juz dawno Cię miałam zapytać, ale zawsze z głowy mi wyleciało, powiedź mi czy jak to jest z tą płytą z muzyką prenatalną, bo zdaje się, że miałaś sobie ja kupić. działa? bo to strasznie ciekawe jest
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 19:11   #353
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

hejka Melduję sie, że jestem.
Udało sie wrocic - cali i zdrowi jestesmy chociaz nie obyło sie bez przygody. W pierwszym dniu po naszym przyjezdzie, nomen omen 13. maj, wracajac z malej wycieczki zabladzilismy a zarazem zatrzymalismy sie, gdyz poczulismy w aucie swad palonej gumy. Felga była tak goraca, ze nie dało sie jej dotknąć, smierdziało okrutnie. Na dodatek w czwartek w niemczech swieto i wszystko zamkniete. Okazało sie, ze zablokowały sie zaciski od hamulców i jechalismy jakby na hamulcu w prawym przednim kole. Nie było mowy aby tak 1200km wracac do polski.
Na nastepny dzien odprowadzilismy autko do mechanika ale prognoza byla taka, iż auto moze byc dopiero na srode gotowe a Mariusz jutro ma o 9 ostatnia rozmowe w sprawie pracy. Na dodatek pani HR manager, ktora dzwonila do niego gdy bylismy w niemczech, zaprosic do assesment centrum powiedziała, ze jest 7 kandydatów na testy, ale zaden na to stanowisko co maz wiec szansa chyba spora Bylismy wsciekli, dzwonilismy nawet do ASO Audi i tam równiez wiadomosc, ze częsci na wtorek... Do tego cena - 600 euro ! za wymiane klocków, tarczy hamulcowych oraz jednego zacisku. Horror! Cudem boskim ,trafilismy do samoobsługowego warsztatu w sobote, gdzie pracowało 2 Polaków i wyobrazcie sobie, ze czesci przyjechały taksówką w ciagu 30 minut! Po nastepnej godzinie auto było ready! I zapłacilismy 365eu... Generalnie jest to duzo, jak na taka w sumie pierdołe ale bylismy szczesliwi ze i tak połowe z tego co najpierw miało byc oraz ze udalo sie od reki. Natomiast co do koncertu.. fantastycznie... W stosunku do tego co pokazała Alicia to bilety byly za tanie Show nie do zapomnienia a dodatkowo jak support przed Alicia wystepowała Melanie Fiona. Bałam sie ze zgniotą mnie na tej hali, gdzie weszło 30 tys ale pełna kultura.Obawy bezpodstawne. Mozna było kupić lampki wina, szampana, drinki, piwko itd. Kazdy miał swoj wygodne siedzenie tak więc było bossko.
Zakupow praktycznie zero, bo niestety mielismy na głowie naprawe autka....
To tyle w telegraficznym skrócie
a teraz troszke postaram sie Was nadrobić, jednakże wszystkiego na pewno nie dam rady....

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 19:29   #354
Maja102
Zakorzenienie

ale zimno i mokro, niech to gęś kopnie
Stary 2010-05-17, 19:56   #355
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Stripi ślicznie razem wyglądacie

Ewurka gratuluję

Scio trzymam kciki żeby wszystko było o.k

Emilko, moim zdaniem to tylko na dobre Wam wyjdzie. Twój tata niestety brzydko sie zachwał i nie fair, że Was nie uprzedził. To tak jakby Was zwolnił z dnia na dzień! Jaki pracodawca tak się zachowuje Wybacz, ale przykro. Dacie radę powodzenia w szukaniu pracy

Jesteście przesadzone przejrzałam pierwszych 15 stron i wymiękłam

Oby przestało padać, bo coraz więcej tej wody jak mówią w Tv :/

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Ania mam pytanko czy byś coś takiego zrobiła :

http://www.allegro.pl/item1037341284...e.html#gallery

Bo moja teściowa idzie na wesele i szuka czerwono czarnych dodatków.

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 20:05   #356
martucha84
Zakorzenienie

ddaaiissyy super ze koncert sie udal ale przygoda niezla... kurde dobrze ze trafiliscie do tego mechanika.. co polak to polak
trzymam kciuki za meza

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
Ania mam pytanko czy byś coś takiego zrobiła :

http://www.allegro.pl/item1037341284...e.html#gallery

Bo moja teściowa idzie na wesele i szuka czerwono czarnych dodatków.
piekneee
Stary 2010-05-17, 20:05   #357
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Torun kocham morze, ale teraz jest za zimno na takie wyprawy

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
tez tak mysle ze 2 sukienka jest niepotrzebna ta jest piekna
aaa co do konferencji to super... a gdzie pracujesz ze na takie rarytasy chodzisz?

...
jestem koordynatorem ds. profilaktyki a w jakiej instytucji napisze priv nie chce aby wszyscy wiedzieli

A konferencja byłam mile zaskoczona, szczególnie wystapieniem Zawadzkiej (superniani ) Zawsze podchodziłam do niej z dystansem, w sumie na podstawie tego co widziałma w TV, jako prelegent spisała się swietnie naprawde byłam pod wrażeniem no i rzecznik praw dziecka tez bardzo ciekawa osobowość

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
hejka Melduję sie, że jestem.
Udało sie wrocic - cali i zdrowi jestesmy chociaz nie obyło sie bez przygody. W pierwszym dniu po naszym przyjezdzie, nomen omen 13. maj, wracajac z malej wycieczki zabladzilismy a zarazem zatrzymalismy sie, gdyz poczulismy w aucie swad palonej gumy. Felga była tak goraca, ze nie dało sie jej dotknąć, smierdziało okrutnie. Na dodatek w czwartek w niemczech swieto i wszystko zamkniete. Okazało sie, ze zablokowały sie zaciski od hamulców i jechalismy jakby na hamulcu w prawym przednim kole. Nie było mowy aby tak 1200km wracac do polski.
Na nastepny dzien odprowadzilismy autko do mechanika ale prognoza byla taka, iż auto moze byc dopiero na srode gotowe a Mariusz jutro ma o 9 ostatnia rozmowe w sprawie pracy. Na dodatek pani HR manager, ktora dzwonila do niego gdy bylismy w niemczech, zaprosic do assesment centrum powiedziała, ze jest 7 kandydatów na testy, ale zaden na to stanowisko co maz wiec szansa chyba spora Bylismy wsciekli, dzwonilismy nawet do ASO Audi i tam równiez wiadomosc, ze częsci na wtorek... Do tego cena - 600 euro ! za wymiane klocków, tarczy hamulcowych oraz jednego zacisku. Horror! Cudem boskim ,trafilismy do samoobsługowego warsztatu w sobote, gdzie pracowało 2 Polaków i wyobrazcie sobie, ze czesci przyjechały taksówką w ciagu 30 minut! Po nastepnej godzinie auto było ready! I zapłacilismy 365eu... Generalnie jest to duzo, jak na taka w sumie pierdołe ale bylismy szczesliwi ze i tak połowe z tego co najpierw miało byc oraz ze udalo sie od reki. Natomiast co do koncertu.. fantastycznie... W stosunku do tego co pokazała Alicia to bilety byly za tanie Show nie do zapomnienia a dodatkowo jak support przed Alicia wystepowała Melanie Fiona. Bałam sie ze zgniotą mnie na tej hali, gdzie weszło 30 tys ale pełna kultura.Obawy bezpodstawne. Mozna było kupić lampki wina, szampana, drinki, piwko itd. Kazdy miał swoj wygodne siedzenie tak więc było bossko.
Zakupow praktycznie zero, bo niestety mielismy na głowie naprawe autka....
To tyle w telegraficznym skrócie
a teraz troszke postaram sie Was nadrobić, jednakże wszystkiego na pewno nie dam rady....
najwazniejsze, ze koncert był udany. a reszte przygód bedziecie mile wspominac, dobrze, ze wszystko dobrze się skończyło
Stary 2010-05-17, 20:10   #358
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ddaaiissyy super ze koncert sie udal ale przygoda niezla... kurde dobrze ze trafiliscie do tego mechanika.. co polak to polak
trzymam kciuki za meza

piekneee
piękne piekne

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 20:15   #359
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem z Poznania Na UAMie?? ja tez zaczynam podyplomke jesienia

ewurka gratulacje

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 20:25   #360
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ciagle pada....

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość

Pisałam wam, że robiłam w tamtym tygodniu wyniki na hormony. Miałam miec w piątek wynik ale go nie było i kazali mi zadzwonić dzisisaj i się okazało, ze Panie w laboratorium zbiły moją próbkę i musze drugi raz robić dobrze, że nie będę za to płacić drugi raz
oj... no to nieźle. wkurzyłabym się jakby mnie jeszcze raz kuli igłą
Cytat:
Treść usunięta
tak tak. wielki wazon do postawienia na ziemi i kompozycję kwiatowo - kijkową

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości