|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Cytat:
Dzień dobry wszystkim
|
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
Hello Kobitki
cisza tu wiec postanowiłam cos skrobnąć żeby Was rozruszać ![]() u mnie tez powodziowo bardzo blisko ale na szczęście do nas nie dotarła...ale jak słucham i ogladam tych ludzi...na dachach..to mi się płakać chce...a jakaś wrażliwa nie jestem ![]() no ale co zrobić, wogóle ta pogoda jak na 20 maja to jest cudowna ![]() ja przez te opady mam więcej wolnego ale też mniej na szaleństwa no ale jak przestanie padać to nie wiem jak wszystko nadrobię..limonko - fajny prezent ines - jakbys mnie zbaczyła w sukience...to byś się wyleczyła skutecznie z kompleksów, virginio - właśnie słyszałam o tej trąbie nie wiem co to się dzieje u nas...a jak humorek? pozwoliłaś wrocic Tzetowi do sypialni![]() mroffka - cieszę się, ze juz po maturze i ze dobrze poszlo fioluśku - czytalam na którymś wątku, że starasz się o małego fioluśka ?? wracaj i mów nam zaraz co tam ci chodzi po głowie i serduchu![]() ja wzięłam się za siebie ostro chodze na basen (bo rower troche odpada) i nie jem kolacji..wiem wiem, że to źle ale ja się tak czuję lepiej i tylko wtedy spadam z wagi...każdy organizm inny ![]() no i szukam kreacji weselnej tudzież chrzcielno -komunijnej i nie znalazłam praktycznie nicznikam bo przestalo padac i dzisiaj lece już do pracy, buziaki miłego dnia Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2010-05-20 o 12:31 |
|
|
|
#3573 | |
|
wizażowy robalek
|
Cytat:
U mnie tak w miarę. Ale wiecie jak to jest... mieszkam na wsi. Okoliczna rzeka wylała, niektóre pola są podtopione. Ziemia na polach już nie przyjmuje wody, bo jest jak nasączona gąbka. Połowa zasianych warzyw wygnije... będzie dużo strat
|
|
|
|
|
#3574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#3575 |
|
Zadomowienie
|
ale u mnie nadciaga mega chmura ze strony Warszawy ....
chyba będzie mega burza boje się takich zjawisk![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#3576 |
|
Zakorzenienie
|
Kostko
Ale mam dni płodne i ochotę na małego TŻta Rozmawiałam z TZtem na ten temat iii... Nie powiedział wprost ale w czerwcu o ile dobrze zrozumiałam zaczniemy coś myśleć o zaręczynachHello Do tego same pędzelki wyjdą mnie ze 100 zł ale może znajdę tańsze odpowiedniki Do tego jutro idę do Rossmana na zakupyCo do diety- bez komentarza
|
|
|
|
#3577 |
|
Zadomowienie
|
Kochane moje! Nawet nie chcę się tłumaczyć, bo już na mnie macie dosyć moich tłumaczń dlaczego znowu zniknęłam z wątku
Chciałabym Wam tylko powiedzieć, że ostatnio tak wiele się działo w związku z przygotowaniami do jutrzejszego wielkiego dnia, że w ogóle na wizażu się nie pokazywałam. Ale myślałam o was, robaczki, praktycznie codziennie Jutro TEN dzień! Już nie mogę się doczekać, kiedy spojrzę TŻ w oczy i powiem mu słowa przysięgi A niedługo na naszą pocztę dam pełno zdjęć z wesela. A 28ego jedziemy na podróż poślubną do Egiptu na 2 tygodnie! Wcześniej mówiłam Wam, że pojedziemy może na jesień, a może wcale, ale doszliśmy do wniosku, że albo teraz albo wcale, bo potem będziemy się po mału zabierać za budowę domu i kasy nie będzie na podróże.Ech, mam Wam tyle do opowiedzenia, a czasu niet ![]() Całuję Was wszystkie! |
|
|
|
#3578 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej lalki, prosze o kciuki, modlitwy czy cokolwiek bo wlasnie czekamy na fale, a mieszkam jakies 400m od wisly i u nas bobry mieszkaja i wal mamy nie szczelny
mala wywiezlismy wczoraj d mojej mamy i cala noc spedzilismy na wale i spalismy jakies 2 h, ogolne nie jest dobrze
|
|
|
|
#3579 |
|
Zadomowienie
|
mamrotko wlasnie ogladałam tv fala do wawy ma przyjsc kolo 21....mam nadzieje ze wszystko będzie ok
joycesky ale super! pewnie nie mozesz sie juz doczekac jutrzejszego dnia,...... czekamy na długa relacje ![]()
|
|
#3580 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, trzymajcie się dzielnie! Ja wierzę, że wszystko będzie dobrze i wały wytrzymają! Trzymam kciuki i modlę się by nic się nie stało---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
|
|
#3581 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dobrrrrry wieczór
Cytat:
Ściskam mocno, jestem z Tobą myślami i niecierpliwie czekam na jakieś wieści od Ciebie ![]() Cytat:
![]() Gruba? Absolutnie! Określiłabym to raczej jako "seksssssownie zaokrąglona" Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
To ja tak akonto gratuluję Ci z całego serduszka i życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Oby ten dzień był najpiękniejszym w Twoim życiu A ja moje drogie dorobiłam się zapalenia ucha i zdycham z bólu ![]() Tylko tego mi brakowało, na prawdę... Poza tym praca, praca, praca, pierwsze egzaminy na uczelni, jazdy... Chyba zamówię sobie koszulką z hasłem "busy bee" jak to ostatnio podpatrzyłam w podpisie naszej Virgo na NK ![]() I to by było chyba na tyle... Trzymajcie się cieplutko
|
|
#3582 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#3583 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Bry Mamrotko, kochana, ciągle myślę, co u Was.... Mam nadzieję, że wszystko ok Joyce, to dziś Twój wielki dzień ![]() Wiecie co, nie wiem czy śmiać się czy płakać, znów zmienili mi termin obrony na jeszcze wcześniejszy ![]() Niedługo się okaże, że będę bronić się pod koniec maja, jak jak dalej pójdzie.... No to już mam ostrego stresa bo to zaledwie 2 tyg ehhh, a jeszcze muszę zrobić ostatnie poprawki pracy i w poniedziałek idę ją oprawiać Na uczelni sajgon, wykładowcy mają nas gdzieś i nie wpisują ocen do systemu, a my musimy mieć wszystkie dokumenty do środy. Eh, nienawidzę robić czegokolwiek w biegu, na szybciora bo mam wrażenie, że nie wszystko ogarniam Muszę jeszcze kupić strój na obronę i na chrzciny, ubranko dla małej na chrzest, który na szczęście jest tydzień po mojej obronie Eh...A mój młody pojechał dzisiaj po swój samochód, znalazł silnik, prawdopodobne teraz jest odpowiedni, ale jeszcze nie został zamontowany więc może być różnie Mam nadzieję, że będzie ok bo tyle już kasy poszło na to wszystko![]() A ja zamiast się odchudzać to tyję ![]() Chyba ze stresu zajadam się słodyczami i wpierdzielam pizzę Muszę się opanować bo nie chcę być godzillą na obronie![]() A co u Was? Buziam
|
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!
Czytam Was, czytam, ale nie wyrabiam z odpisywaniem. W maju mam 3/4 etatu w pracy [godzinowo, bo nadal na zlecenie], przeglądam internet w poszukiwaniu pracy i wszystkie weekendy w szkole spędzam. Próbuję też załatwiać papiery z wyjazdem na ERASMUS we wrześniu, ale ciężko się z tymi irlandczykami dogadać ![]() Mrofko, gratuluję matury! Limonko, cudowny prezent )) Masz niesamowite pomysłyMamrotko, mam nadzieję, że u Was wszystko ok ![]() ![]() oby ta woda szybko wyparowała albo coś, bo to straszne ![]() Niuniuś, trzymam kciuki za pracę i obronę! Ines, wyglądasz ślicznie, a sukienka jest fioluś, mam nadzieję, że powiesz nam pierwszym, jak coś ustalicie ![]() Pozdrawiam Was wszystkie, moje Skarby! ![]() ![]() ![]() JOYCE!! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia !!! i czekamy na relacje
|
|
|
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kobitki
mamrociu - mam nadzieje, ze woda opadła i zagrożenie minęło...daj znac co tam u Was?? marei - kochana zamierzasz nas opuścić na dłużej ![]() kobitki czas tak szybko płynie i tyle zawsze do zrobienia, że wpadam Was tylko czytać pozatym mam już dość swojego odbicia w lustrze i od tygodnia probuje cos z tym zrobić za tydzień czekają mnie chrzciny i komunia i zastanawiam sie w co sie ubrać no i musze jeszcze kupic prezent na chrzciny...niunia co kupujesz??chyba tez masz byc chrzestną??![]() no i musze iść do spowiedzi a nie byłam X lat![]() miłej niedzieli Joyce - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2010-05-23 o 08:15 |
|
|
|
#3586 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#3587 |
|
wizażowy robalek
|
Cześć Wam dziewczyny
![]() Wczoraj byłam na koncercie Myslovitz - było fajnie W ogóle lubię muzykę rockową.Dostałam ochrzan totalny za dietę Dukana. Już Wam oszczędzę historii, jak to po kolei było. Powiem tylko, że rodzina mi nerwów napsuła nieźle, aż się popłakałam. Wiadomo, byłoby mi łatwiej, gdybym była niezależna finansowo - sama mogłabym sobie kupować produkty, które mogę jeść. A ja ledwo LO skończyłam i siedzę na garnuszku rodziców, nie zarabiam... Dlatego wydałam warunek: Ok, mogę przestać 'dukać', ale będę na innej diecie i ma nie być w domu do mnie żadnych kąśliwych komentarzy... Jestem na etapie układania sobie jakiegoś racjonalnego planu żywieniowego - takiego, na którym nie będę chodzić głodna ani się martwić, że coś źle jem ![]() Joyce, wszystkiego najlepszego Kochana! Niuniuska będę trzymać kciukasy za Twoją magisterkę Pozdrawiam Was wszystkie
|
|
|
|
#3588 |
|
Zakorzenienie
|
hello
wpadlam na chwilke tylko sie przywitac i poczytac a tu tak malo naskrobane u mnie z diata maskara.. teraz przynajmniej wcinam serek ![]() wczoraj okropnie poklocilam sie z TŻtem Już myślalam ze to bedzie koniec Ale wszystko sobie wyjasnilismy
|
|
|
|
#3589 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hello
Mamrotko- niecierpliwie czekam na wieści od Ciebie, kochanie. Wierzę, że wszystko dobrze się skończyło i już wkrótce zawitasz do nas z radosnymi wieściami, że tylko najedliście się strachu ![]() Ines, na prawdę... Mówił Ci ktoś, że jesteś straszną gadułą? Miej dla nas litość, na prawdę. Zagadasz nas na śmierć ![]() Tak też właśnie robię. Wczoraj spędziłam cały dzień z watką ze spirytusem/termoforem przy uchu. Plus oczywiście mam jakieś kropelki od laryngologa. Efekt już jest, bo przynajmniej ten morderczy ból już zelżał, ale wciąż mocno niedosłyszę co doprowadza mnie do szału Cóż... Innego wyjścia nie mam, prawda? ![]() Cytat:
Kciuki już zaczynam trzymać, chociaż tylko dla formalności... Przecież i tak wiem, że zdasz na piąteczkę Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jeszcze dwa miesiące temu rozmiar 40 zaczynał na mnie wisieć, a teraz z powrotem wróciłam do 42 Muszę się ogarnąć, bo coraz mniej czasu dzieli mnie od moich wymarzonych wakacji, kiedy to przecież mam kusić włoskich przystojniaków swoją nienaganną figurką w bikini ![]() Cytat:
Dziękuję Teraz już zaczynam myśleć co kupić na Dzień Matki, a później chłopakom na Dzień Dziecka i Młodemu na urodziny, które ma 5 czerwca... Mogłabym zająć się wymyślaniem prezentów zawodowo ![]() Hej Kobitko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też planuję od jutra zmasowany atak na moje fałdki i fałdeczki Właśnie, dziewczyny... Jakieś pomysły? W to lato podaję do chrztu mojego pierwszego szkraba, więc temat żywo mnie interesuje. Ja też... Chodzę do spowiedzi tylko wtedy, gdy muszę... Ostatni raz byłam prawie 3 lata temu, gdy świadkowałam na weselu i sister. Cytat:
![]() Może robią to z troski o Ciebie, a nie potrafią okazać niepokoju inaczej, niż tylko w formie głupich żartów? Może boją się, że wpadniesz w anoreksję/bulimię? Że "dukanie" niekorzystnie odbije się na Twoim zdrowiu? Że w ogóle nie musisz się odchudzać? Jak Wam minął weekend, dziewczyny? Mi do bólu nuuuuudno Przez to ucho nie wychyliłam nosa z domu i całe dwa dni kisiłam się we własnym pokoju. Jak na złość K też się rozchorował, wszyscy znajomi zaczynają kucie do sesji i musiałam się zadowolić własnym towarzystwem. Początkowo miałam nadzieję, że ponadrabiam różne zaległości pracowo-uczelniane, ale z uwagi na to, że przez to nieszczęsne ucho ledwo słyszałam własne myśli, skończyło się na tym, że cały ten czas "przebimbałam". Sporo spałam z termoforem przytkniętym do strategicznej części ciała, sporo też czytałam. Pochłonęłam m.in. najnowszą książkę Chmielewskiej i dopiero na sam koniec zorientowałam się, że jej tytuł to nie "Buraczki w pomidorach" jak pierwotnie myślałam, tylko "BYCZKI w pomidorach" A jutro znów do pracy... Sama radość... ![]() Buziam mocno i apeluję o większą aktywność na wątku
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Pora chyba coś więcej do Was naskrobać, robaczki Przede wszystkim chciałam złożyć życzenia naszej Młodej (bo to chyba już?). Joyce skarbie - wszystkiego cudownego na Nowej Drodze życia, pociechy z męża (niech no będzie mi tylko inaczej to... ), stadka dzieciaczków, miłości na co dzień i od święta, a dla siebie nawzajem dużo cierpliwości i wyrozumiałości... . Czekam z niecierpliwością na fotki i relację! . I, jakem Virgo, muszę spytać - jak się udała noc poślubna? ![]() Teraz kolej na Mamrotkę - bardzo się o Ciebie niepokoję, napisz koniecznie, że fala do Was nie dotarła (bo nawet nie biorę pod uwagę innej opcji). A póki co, jestem z Tobą myślami Dalsza kolejność przypadkowa... Kostko, mi się szykują już 3 wesela, i mam podobny jak Ty dylemat. Samozaparcia i mobilizacji gratuluję i ja też zaczynam myśleć, co by tu nowego wykombinować, żeby waga znowu ruszyła w dół . Tyle, że ja generalnie staram się do wszystkich tych wskazówek stosować (jak regularne posiłki, dużo warzyw, wody, aktywność fizyczna itd.), więc jestem w kropce. Oczywiście, nie pilnuję się już tak jak na samym początku ale nie bardzo mam pomysł, co mogłabym zmienić bo ograniczyć kaloryczność jeszcze bardziej byłoby mi trudno, a na brak aktywności też nie mogę narzekać...Fioluś stara się o fioluśka? Dlaczego ja nic o tym nie wiem?![]() Mrofko przyjmij spóźnione gratki, nieźle się spisałaś lalka ![]() Co do powodzi, o której wszystkie wspominacie, ja też jestem przerażona, choć na szczęście u nas jest bezpiecznie i od kilku dni bardzo ładnie, choć podobno w tym tyg. znowu ma być załamanie pogody, ochłodzenie, kolejne deszcze... Jestem myślami ze wszystkimi, którzy ucierpieli na skutek powodzi, choć z drugiej strony trochę mi się nie mieści w głowie, fakt, że po powodzi 'stulecia' w 97 niewiele zrobiono, by sytuację w zagrożonych rejonach poprawić, a już zupełny wnerw mnie bierze, kiedy słyszę w TV/radio, że przeważnie to sami ludzie, mieszkańcy, strażacy i policja próbowali się ratować, podczas gdy władze miast miały to w d. (taki np. prezydent Krakowa). Swoim psioczeniem jednak nic nie zmienię, pozostaje mi tylko mocno trzymać kciuki, bo jest naprawdę niewesoło... Inesko, rychło w czas, ale jednak dołączam się do zachwytów nad Twoją urokliwą osóbką Limonko, moja Ty pszczółko, przyznam Ci, że mój opis na nk wzbudza wiele emocji, z nieznanych mi powodów. Pszczółki się chyba wszystkim inaczej kojarzą... Domyślam się, że tego zapalenia ucha nabawiłaś się podczas lekcji, kiedy to z piskiem i zawrotną prędkością brnęłaś po ulicach..? Kuruj się, skarbie ![]() ![]() Niunia, może to i lepiej, będziesz szybciej miała obronę za sobą.. Bo że sobie świetnie na niej poradzisz - wiadoma sprawa! Marei, mróweczko, 3mam kciuki za wszystkie Twoje projekty. A może masz ochotę na miłą odskocznię od wszystkiego, taki np. weekendowy wypadzik do dr Virgo? Już ja bym o Ciebie zadbała .U mnie w sumie po staremu, wczoraj wreszcie doszło do skutku odkładane od dawien dawna szaleństwo zakupowe, choć i tak potrzebuję jeszcze kilku rzeczy, których na razie nie udało mi się znaleźć, ale to już może na miejscu, bo nie wiem czy się Wam chwaliłam, ale dotarła do nas cywilizacja i w środę otwierają Plazę ). Ostatnio też nieźle urządziłam się na rowerku - nie pytajcie, Virgo potrafi . A dziś zabrałam dzieciaki, brata i rodziców do Ogrodu Bajek, na blogu i facebooku - jak zwykle fotorelacja .Umówiłam się też do gina na przyszłą sobotę (nie dało się wcześniej) i już Was proszę o kciuki, by dało się coś zaradzić na wysoką prolaktynkę TŻeta... Poza tym, jak w opisie na nk .Eh, u mnie jak w żydowskim przekleństwie - 'obyś żył w ciekawych czasach'... Zmykam,
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2010-05-23 o 19:42 |
|
|
|
#3591 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Najwyższa!!!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Masz mnie. Odezwała się we mnie natura drugiego Kubicy i teraz ponoszę konsekwencje ![]() Jeśli jutro-pojutrze nie minie mi do końca poważnie pomyślę nad L4. Tylko oczywiście jak zwykle jestem nieprzyzwoicie odpowiedzialna i myślę tylko o tym ile projektów "ompsnie" mi się przez to w pracy ![]() Cytat:
A tak poważnie... Zastanawiałam się, żeby- gdybym naturalnie nie sprawiła zbyt wiele kłopotów- wybrać się w któryś letni weekendzik zobaczyć czy Suwalszczyzna w istocie jest tak urokliwa,a Virgo tak sympatyczna ![]() Co o tym myślisz? Cytat:
Pochwal się co kupiłaś! Cytat:
Cytat:
Cytat:
-------> trzymam mocno i niezmiennie. Cytat:
A co to za jeden? Ile ma lat? Od dawna zamęcza Cię zalotami? Cytat:
|
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
Limonko, cały post dla mnie
![]()
|
#3593 |
|
Zadomowienie
|
Limonko no cóż ...przepraszam za moje "rozgadanie"
ale gadułą to ja raczej niestety nie jestem a poza tym mam dobojający humor dziś i w ogóle jakiegoś doła....oczywiście przez W. ![]() a poza tym życze szybkiego powrotu do zdrówka Virgino dziekuję za miłe słowa a jak moi matrzysci hmmm w zasadzie to tak niektorych pytalam jak im poszło to niby ze ok.....ale z moich klas to niecałe 10 osób zdawało biologię na poziomie podstawowym tylko, a tej typowo biologicznej klasy nie miała,...... ja już odliczam dni do wakacji ...jeszcze tylko 5 tyg.. Limonko trzymam mooocno kciuki za obrone JoyceSky czekamy na gorącą relacje z wesela i ogólnie całej imprezy ![]() Fiolusiek hmmm co to za kłótnie z TŻ, że aż tak dramatycznie było...? ![]() Mforka oj Ci rodzice.....trzymaj się dzielnie na innej diecie...u mnie z tym niestety totalna porażka a tak poza tym to Ty masz już wakacje .. ?????Kostko a Ty gdzie tak ciągle biegasz .... ?![]() marei zaglądaj do nas częściej koniecznie !!!!! co do chrzcin i roli chrzestanej to na pewno trzeba kupic taką białą chusteczkę-szatkę, którą nakrywa się dziecko podczas gdy ksiądz oblewa je święconą wodą ....oczywiście można tez kupic ubranko do chrztu ale obecnie to raczej rodzice w to inwestują.... mam podły nastrój oczywiście przez W. Wiem, że pewnie już słuchac o tym nie możecie....wiem, że powinnam sobie dac z nim spokój i wogóle ale nie potrzafię bo mi zaczeło zależec wczoraj się nie spotklakiśmy i napisałam mu co o nim sądze....dziś mi napisał, że koniecznie musimy się spotkac i porozmawiac ale dzis nie da rady tylko w tyg....nie no spoko....ja mam wiernie czekac i siedziec a on ciekawe co robi ?wczoraj tak się wkurzyłam, że pojechałam z koleżanką na imporeze ale z tego wszystkiego to nawet się nie pobawiłyśmy, bo nie miałam ochoty i o 12 byłam już w domu... wiem, że to tylko facet i że jak nie on to inny ale dlaczego niektórzy bawią się uczciami innych ?!poza tym byłam już na 2 zajęciach z samoobrony...i całkiem ciekawie...nauczyłam się już kilka chwytów ale czy to tak na prawdę da się zastosowac w praktyce, w realnym życiu to nie wiem....?dla osby bardziej doświadczonej, pewniejszej siebie to na pewno tak ..ale ogolnie jest bardzo sympatycznie ....i smiesznie
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2010-05-23 o 21:30 |
|
|
|
#3594 |
|
Zakorzenienie
|
hello
przybywam Tak sie zastanawiam co z moją waga bo waze z 82 kg w spodnie juz od dawna sie nie mieszcze Mam do was prosbe... Wrócmy do naszej tabelki i wazenia cotygodniowego, bo wtedy przynajmniej jakis rygor byl dla mnie a teraz
|
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
Hello chudzineczki
limonko - umknęło mi jakoś jaka Ty bidulo chora... co do prezentów chrzcielnych (ja tez pierwszy raz w tej kwesti występuje ) kupiłam mate edukacyjną własnie na All, i chyba kupie takiego anioła glinianego, bo typowe chrzcielne prezenty mnie odstraszają i albo dokupie jeszcze pozytywkę albo jakieś ubranko wczoraj z malinn przeglądałyśmy rózne dziecięce cuda na all![]() virginio- ja mam podobnie, szczerze mówiąc jemy naprawdę zdrowo i nie objadamy się no i tyle udało mi sie osiągnąc, że nie tyjemy z tzetem no ale to trochę mało jednak nie jemy słodyczy, nie jemy nawet owoców które sa słodkie, tylko ryby, chude mieso i masę warzyw no i d....nie mam juz pomysłu.. a jaki masz pomysł virginio na wesela?? podsuń coś fajnego, no i pochwal sie co kupiłaś no i trzymam kciuki na wizyte u gina ines - pracy coraz wiecej i więcej a czasu coraz mniej i mniej ![]() dzisiaj odpoczywam (poniedzialki mam wolne w całości) i jadę na zakupy z mamą moze jeszcze znajdę coś sensownego.. miłęgo dnia |
|
|
|
#3596 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Wal nie puscil i niby mozemy sie cieszyc, chociaz woda zaczela przeciekac bo wal zrobil sie jak gabka Zalalo kilka domow W calej okolicy pojawia sie duuuuuzo gruntowki. Ludziom zalalo pola, sady. Dzis ktos powiedzial ze u nas moga jeszcze wysadzic ten wal ale juz nie wiemy czy to prawda czy nie, wladze na ten temat milcza ale miejmy nadzieje ze to tylko plotki. Chyba mam jakies problemy ze wzrokiem bo d wisly mam nie 400 m a 100 Niw wiem ile spalismy przez ostatnie kilka dni ale chyba po kilka h U nas od kilku dni w piwnicy jest woda gruntowa i pompujemy, strazacy mowia ze lepiej nie pompowac i woda zlapie jakis swoj poziom i bedzie sie utrzymywac ale mamy piec i szkoda zeby sie wykapal. Najbardziej boli mnie to ze widze corunie tylko kilka h dziennie bo na razie boje sie zabierac ja do domu, sytuacja jest jeszcze nie pewna, woda za wolno opada i wal jest przesiakniety, a bobry pracuja i nowych gniazd jest znow duzo,a jakie gejzery z walu bija przepraszam za chaotyczny post ale wpadlam na chwile powiedziec ze zyje i podziekowac za troske |
|
|
|
#3597 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Mamrotko, bardzo, bardzo, bardzo się cieszę, że na razie wszystko jest stosunkowo ok Ściskam Cię mooooooocnoooooo i gdybym tylko mogła w jakikolwiek sposób pomóc to wiesz... ![]() Cytat:
![]() Dziękować Cytat:
Szkoda Twojego czasu na tego dupka. Zacznij więcej wychodzić ze znajomymi, bądź otwarta na nowe znajomości, znajdź sobie jakieś nowe hobby, żeby zająć czas i myśli. Idź do fryzjera strzelić sobie boską fryzurkę, do kosmetyczki, na zakupy- to sprawdzone przez miliony kobiet sposoby na poprawę nastroju w każdej sytuacji (plus jeśli gdzieś na siebie wpadniecie, chłopak zazgrzyta zębami ze złości jaką seksssssi laskę stracił przez własną głupotę). Na prawdę żal Twojego czasu i łez na tego patafiana Cytat:
![]() Cieszę się,że zajęcia Ci się podobają i jestem przekonana, że z każdymi z nich będziesz coraz więcej umiała, będziesz miała coraz więcej pewności siebie... Aż w końcu w razie ewentualnego niebezpieczeństwa (tfu! tfu! tfu! żeby nie zapeszyć!) rozwalisz potencjalnego napastnika niczym Kung Fu Panda ![]() Cytat:
![]() Ja marzę o 38 ![]() Ale 40 jest już dla mnie w pełni akceptowalne ![]() Cytat:
Cytat:
Cześć dziewczynki Mówię Wam jak się wczoraj strachu najadłam... Wieczorem spotkałam się z K, który przez cały weekend narzekał, że marnie się czuje, a wczoraj dostał ataku duszności ![]() Myślałam, że zdechnę ze strachu. Na szczęście byliśmy u mnie w domu, więc brat z marszu zawiózł nas na ostry dyżur. Pół nocy spędziłam w szpitalu. Skończyło się-ku mojej wielkiej uldze- na kilku zastrzykach, kroplówce i dużej ilości strachu. Poza tym mają K przebadać na wszystkie strony na okoliczność astmy/alergii. Teraz jestem nieprzytomna, bo po powrocie do domu adrenalinka nie dała mi zasnąć i koniec końców drzemałam może ze 2 godzinki. Nawet dobrze, że nie idę dzisiaj do pracy, bo strach pomyśleć co bym tam mogła narozrabiać Ściskam Was moooooocnooooo i życzę miłego dnia
|
|
#3598 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Bry!!!
Cytat:
), lody albo naleśniki w knajpce, i choć z pewnością nie są to potrawy dietetyczne to nie są to też chyba jakieś mega bomby kaloryczne, poza tym nie zdarzają się przecież co dzień. Mój gł. problem teraz to brak czasu, i na komponowanie posiłków, i wgl na zakupy, w związku z czym jestem zmuszona jeść to, co jest.Napiszę mój wczorajszy jadłospis: Ś: wieśniak + płatki owsiane + kiwi + rodzynki, kawa z mlekiem 2Ś: 2 kromki ciemnego pieczywa z pieczonym wcześniej udźcem indyka, serkiem twarogowym i korniszonami, 2 kawa O: ryż z warzywami, pół paczki P: w świetlicy, gdzie mam kursy wpadł pieczony zawijaniec coś a'la bułka z nadzieniem z parówki i pieczarek - przykładowy grzeszek ![]() po kursach pestki słonecznika, od których jestem uzależniona K: zrobiona na prędce sałatka z warzywami ze słoika 'mieszanka wiosenna', z majonezem (wiem... W ciągu dnia 2 duże herbaty i na pewno butelka wody ng (1,5l) Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
.A tak na poważnie - jest to absolutnie fantastyczny pomysł, cieszę się, że moja promocja Suwalszczyzny robi swoje (co tam Suwalszczyzna, przyznaj się, że jesteś pod moim urokiem ). Daj mi tylko znać wcześniej, żebym tu palpitacji serca nie dostała i zapewniła atrakcje (gł. w osobie własnej ). Trza by jakieś stosowne przygotowania poczynić ![]() .A tak mi się właśnie nasunęło - wiecie, jaką książkę ostatnio wypożyczył w bibliotece mój TŻet? 'Moja żona wiedźma' Podobno to książka o mnie .2 pary legginsów, takich 3/4, na rowerek, tudzież inne wycieczki, trampki conversiaki, trochę w stylu emo (dorwałam je w sh, nówka), pięć bluzek, tudzież tunik i szaliczek.Natomiast na gwałt poszukuję: wspomnianej już kreacji na wesela jakiegoś długiego fajnego naszyjnika (co by mnie optycznie wyszczuplił i dyndał w wiadomym miejscu ![]() przewiewnych spodni na lato (nie mam pojęcia jaki fason wybrać )przydałby się jakiś polarek na wyjazd w góry i może jakieś solidne buty trekkingowe plus oczywiście wiele innych nieprzewidzianych, acz pilnych wydatków .Nie, ale buzi w 'kukę' mogłabyś dać ![]() .Jesteś nieoceniona, wiesz? Cytat:
). Generalnie jest to cudak i myślę, że to mój typ człowieka (swój ciągnie do swego, haha ), ale zdarzają się takie sytuacje, o których nie wiem, co myśleć. Wspominałam już o telefonach, różnych komentarzach. Np. na wiadomość o tym, że mam męża zareagował stwierdzeniem, że na pewno się z nim kłócę, generalnie muszę go zawsze niemal wypędzać od siebie, itd., itd.I generalnie jest zabawnie, ale ja, jak na profesjonalistkę przystało (wspomniana wyżej przez Ciebie odpowiedzialność i ambicja) zastanawiam się, co jeszcze jest w porządku a co już nie... ![]() Cytat:
. Cieszę się, że napisałaś i że sytuacja stosunkowo opanowana. Oczywiście nadal mocno trzymam kciuki, i jestem z Tobą, Wami myślami! Cytat:
.Limonka idzie na L4? ![]() . Kurczę, rzeczywiście nieciekawa sytuacja z panem K. Co wyście robili, że dostał duszności? Z Ciebie to istny diabeł wcielony, koleżanko, można by jakiś huragan nazwać Twoim imieniem . A tak na poważnie - mam nadzieję, że kryzys zażegnany i że szybko się okaże, że to nic poważnego.Zmykam, ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Z tego wszystkiego zapomniałam Was zapytać - czy możecie mi doradzić jakieś sprawdzone, rozsądne cenowo biura podróży? Marzy nam się jakiś wypad z TŻetem, a jak w końcu dojdzie kaska z kursów to mamy nawet szanse na realizację . I - gdzie warto jechać w tym roku? W którym kierunku uderzyć? Gdzie jest stosunkowo tanio?
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2010-05-25 o 10:50 |
|||||||
|
|
|
#3599 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3600 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W sumie dobrze, że sam wyraził chęć spotkania i przeprowadzenia poważnej rozmowy.... Może Twój sms na niego podziałał, facet miał czarno na białym pokazane, że coś źle robi. Przed spotkaniem przemyśl dokładnie, co chcesz mu powiedzieć, żeby nie było niedomówień. Chyba należą Ci się porządne wyjaśnienia z jego strony. Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze, że szybko zareagowaliście, teraz na pewno przebadają K. i będzie wiadomo, skąd te duszności. Bądź dobrej myśliCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Myślałam, że to zdarza się tylko w tasiemcach, a tu klops Nie dziwię się uczniowi, fajna z Ciebie babeczka No, ale ... granice trzeba jasno zaznaczyć bo wejdzie Ci na głowę, wyobraźnia młodego chłopaka zacznie działać i nie daj Boże, wyduma sobie dziwne historie, pojawią się plotki?!.... a wiadomo, do czego jest zdolny?![]() BRY Nie chce mi się pisać. Jestem gruba i brzydka = mam @, o! .Wczoraj oprawiłam pracę, chyba trzeba zacząć się coś uczyć do obrony, a tak mi się nie chce Odebrałam też fotki do dyplomu, jakaś niewyjściowa wyszłam bo facet kazał mi się jakoś dziwnie wyginać ( ![]() Tż ma już swój samochód, ale pewnie będzie go sprzedawał A mówiłam Wam, jak moja mama skomentowała te wydatki na samochód itp.? Stwierdziła, że teraz to się pierścionka szybko nie doczekam ![]() Idę, buzi
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.

Wszystko ok?

i nie znalazłam praktycznie nic

Ale mam dni płodne i ochotę na małego TŻta

Muszę się opanować bo nie chcę być godzillą na obronie
a nie byłam X lat