Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 1o - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-29, 22:45   #3721
grupies
Rozeznanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 1o

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Brzmi rozsądnie to co piszesz, też się zastanawiałam czy to się nie rozmyje jak będę tak rzadko proteinami samymi się faszerować. Poszukam w wątku postów Marty, może coś wynajdę dla mnie
PoszukPoszukaj, jakiś czas temu pisala o tych posilkach, chyba w poprzednim wątku, ale nie pamiętam dokladnie
Stary 2010-05-29, 22:56   #3722
suspense
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
umiescilam w przepisowni przepis na chlebek, dobrze zastepuej normalny chleb upieklam raz.. to teraz Tz zapowiedzial, ze on codziennie chce go jesc i ze jedna porcja sie najada moze wam tez posmakuje
a ja dzisiaj zjadłam też jakiś chlebek z przepisowni ale przyznam szczerze,że był okropny. nie wiem czy przesadziłam z proszkiem do pieczenia, czy po prostu ma taki smak, no ale fuuuuuu...

Cytat:
Napisane przez Monia_35 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Chudzinki!!!
Jam własnie skonsumowała placki ziemniaczane ale wiecie co zamiast maki dodałam skrobie i polałam jogurcikiem ze słodzikiem( nawyki zywieniowe sa cudne) nie chciałam ryzykowac smazenia bez tłuszczu wiec potraktowałam to jako uczte.
Dziewczyny pisza o ucztach na III a ja sama niewiem co zjesc...batony chipsy pizze frytki ...to mnie juz nie wzrusza po 5 m-cach dietkowania a ze III faza jeszcze 2 m-ce to mysle ze juz nie zmienie na IV stylu odzywiania.
Wczoraj na kolacje zjadłam 2 kromki chlebka na to kotleciki mielone z indyka na to serek zółty na to jajko sadzone na to plaster pomidora i jeszcze 3 jajka sadzone tak ot. Popiłam to wszystko pokrzywa i rano -300. Cóż fajna jest ta dieta.

Miałam tego nie robic ale wstawie zdjecia dla tych które marudza ze im nie spada

Pierwsze zdjecie czerwiec 2009 drugie 2 dni temu
Niesamowita zmiana. Wyglądasz ślicznie

Cytat:
Napisane przez Basketgirl Pokaż wiadomość
A jak tam z gumami do żucia? Ja jestem maniaczką i jak wychodze z domu, to musze mieć gume do żucia w buźce Dozwolone? bez cukru, owocówki?
I koleżanka chce zacząć Dukana, a pali papierosy, jak to będzie wpływało na diete?
Dukan nawet je poleca, bezcukrowe, szczególnie w pierwszej fazie diety, gdzie może bardzo intensywnie dokuczać suchość w ustach i nieprzyjemny oddech

Cytat:
Napisane przez Megi428 Pokaż wiadomość
w starej książce Doktorka jest błąd - zamiast skrobii napisane jest mąka której nie jemy na diecie, tylko skrobię do 1 łyzki dziennie jeśli nie ma zastojów, od fazy II oczywiście
otręby nie są konieczne w serniku i jemy głównie owsiane - 1-2 łyzki dziennie, a pszenne 1 łyżkę dziennie i to w jednej porcji - nie dzielimy sobie.
zjedz sernika ale ja bym nie przesadzała z jego ilością - aromat i proszek do pieczenia.
Na str. 7mej w przepisowni jest mój sernik proteinowy, który dziewczyny chwaliły, bez żadnych otrębów i skrobii.
a gdzie można kupić skrobię i czym się różni od mąki?
pytam z ciekawości, bo np. mąka ziemniaczana i skrobia ziemniaczana to przecież to samo to na pewno nie jest to ?
ja dzisiaj oblatałam całe tesco i znalazłam tylko mąke kuk. w biedronce też nie ma.

Mam dzisiaj okropny dzień. Przeprowadzałam się ( do innego miasta), także na jedzenie to ja dzisiaj nawet nie miałam czasu. Zjadłam na śniadanie jajecznice z dwóch jajek, potem dziubnęłam trochę serka wiejskiego i później długo, długo nic. dopiero o 21 próbowałam sobie zrobić dunkanowy chlebek i zjeść go z szynką, ale wyszedł paskudny więc zjadłam tylko połowe, do tego jakieś 4 plasterki szynki. miałam jeszcze składniki ( i od dwóch dni ochotę ) na nutelkę light więc również zrobiłam, zjadłam połowę i zapiłam szklaną pepsi zero. i teraz tak, niby nic nie zjadłam- wiem o tym, a czuję się napchana i jakoś tak mi źle, że tak późno jadłam i to jeszcze jakoś tak ... śmieciowo. ta nutellka, ta pepsi. eh...
suspense jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 22:57   #3723
Monia_35
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez grupies Pokaż wiadomość
PoszukPoszukaj, jakiś czas temu pisala o tych posilkach, chyba w poprzednim wątku, ale nie pamiętam dokladnie
oj to było dawno temu...jak sie rzuciłysmy na Insanity...chyba lepiej na priv

26.04.2010 faza III (90 dni do 25-go lipca)
mniej mnie o -8.0kg
obecnie IV faza od 26.07.2010
Monia_35 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 23:01   #3724
grupies
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez suspense Pokaż wiadomość
a gdzie można kupić skrobię i czym się różni od mąki?
pytam z ciekawości, bo np. mąka ziemniaczana i skrobia ziemniaczana to przecież to samo to na pewno nie jest to ?
ja dzisiaj oblatałam całe tesco i znalazłam tylko mąke kuk. w biedronce też nie ma.
Skrobia kukurydziana, znana również jako maizena. Znajduje zastosowanie jako zagęszczacz potraw. Pozyskiwana jest z białych pręcików kukurydzy, w odróżnieniu od mąki kukurydzianej (zmielona kukurydza).

A kupić ją można w sklepach ze zdrową żywnością. kosztuje ok 5-6 zł.

Edytowane przez grupies
Czas edycji: 2010-05-29 o 23:04
grupies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 23:09   #3725
hot_brilliant
Raczkowanie

dzieki Wam za pomoc;d;** wprawdzie niby nie zgrzeszyłam ale i tak wielkie wyrzuty sumienia;d postaram się jutro jakoś spalić

158.

cel I.54-53-52-51-50
cel II.50-49-48-47
cel.III - stabilizacja

ps co do loginu to wiem,ze jest straszny ale ma '100 lat'
hot_brilliant jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 23:32   #3726
joanasz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
ciasteczka sa pyszne wiec przepis nr2 sprawdzony jest 1 minus, ja swoje ciasteczka zmasakrowalam od spodu jak je wyciagalam z foremek, polecam te silikonowe, beda na pewno lepsze, musz sie w takie zaopatrzyc

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

WOW a jednak jest nas troche super, taka wymiana info na pewno wyjdzie nam na dobre

ja np szukam mleka w proszku odtluszczonego, na razie bez rezultatow, zakupilam mleko w proszku kokosowem, jednak jest nieodtluszczone wiec kicha
Zobacz w Tesco -ja kupilam tam Light choices -Instant Dried skimmed Milk w 100 g ma 0.6 tluszczu, Ktoras Dukanka mi powiedziala ze tez takie kupuje a wlasnie ma duzo wegli 52.9 g - jak to sie ma do waszego mleka w Polsce?
A ciasteczka wyprobuje , mam takie silikonowe foremki
To twoje blizniaki na fotce - sliczne
joanasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 00:07   #3727
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Napisane przez joanasz Pokaż wiadomość
Zobacz w Tesco -ja kupilam tam Light choices -Instant Dried skimmed Milk w 100 g ma 0.6 tluszczu, Ktoras Dukanka mi powiedziala ze tez takie kupuje a wlasnie ma duzo wegli 52.9 g - jak to sie ma do waszego mleka w Polsce?
A ciasteczka wyprobuje , mam takie silikonowe foremki
To twoje blizniaki na fotce - sliczne
dzieki za cynka, zakupie juz w tym tygodniu

co do fotki, to tak moje zaraz po urodzeniu, uwielbiam te fotke, troche niewyrazna bo z telefonu, ale co tam...

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

ach ide spac, bo w brzuchu zaczyna mi burczec, a nie chce nic jesc na noc, bo potem snia mi sie koszmarne mary brrrr

dobranoc dziewczynki i chlopcy

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-30, 00:20   #3728
joanasz
Rozeznanie

ja tez juz spadam, bo przy okazji ogladania tego mleka w proszku juz lyzke wtrachnelam a i męz do kapieli wygania
Pa do rana
joanasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 00:27   #3729
Mo_Nika
szamanka

Ja też uciekam, bo już nóg prawie nie czuję po dzisiejszym maratonie sklepowym, papa
Stary 2010-05-30, 01:52   #3730
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez Dorota5 Pokaż wiadomość
Ja też serdecznie pozdrawiam Berliniankę. Ona i Elianka mają prawdziwe talenty do gotowania. I wielką wyobraźnię
Zapomniałam Kochana, że Ty też ją zapewne pamiętasz.. Wybacz.

Wróciłam z całkiem bezgrzesznego grilla. Jestem z siebie bardzo dumna.
Tylko komary cięły jak szalone i zimno się zrobiło później. Dobranoc wszystkim.
Stary 2010-05-30, 06:42   #3731
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Dzień dobry

Standardowe pozdrowienia znad jaj i mocnej kawy
Melduję dzisiaj, że dziś 5 dzień PW i wciąż bez wzrostu, tzn. waga stoi w miejscu
Ach, już widzę ten piękny spadek jutro
Stary 2010-05-30, 07:04   #3732
180380
Raczkowanie

Witam w ten niedzielny poranekJa juz po sniadanku zrobilam piec placuszkusz dukana do tego salata 3 jajka, pomordor i ogorek kiszony, herbata.Jakos bardziej mi smakuja te placki niz z serka wiejskiego;/A u mnie dzis 3 dzien PW i waga spadla dzis o 0,5 kg ktore pzrybralam p[o 1 dniu warzyw
180380 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 07:34   #3733
Ayu
Zadomowienie

GG do Ayu

Dzieńńń dobry dzień dobry

U mnie zastojowo, ale @ niedługo będzie, jakaś taka lekko opuchnięta jestem (może po porcelanowych rewolucjach z wczoraj). No i ostatni dzień warzyw.

I muszę się pochwalić, gdyż wczoraj wieczorem zapaliłam ostatniego papierosa w życiu
Stary 2010-05-30, 07:36   #3734
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez Ayu Pokaż wiadomość

U mnie zastojowo, ale @ niedługo będzie, jakaś taka lekko opuchnięta jestem (może po porcelanowych rewolucjach z wczoraj). No i ostatni dzień warzyw.

I muszę się pochwalić, gdyż wczoraj wieczorem zapaliłam ostatniego papierosa w życiu
Rzucasz palenie ?
To kciukam za sukces

Ja wczoraj chyba odkryłam nowy sposób na wizytę w toalecie.
Zielona herbata, a zaraz po niej dość mocna i gorzkawa kawa
Podziałało w 10 minut
Stary 2010-05-30, 08:12   #3735
Ayu
Zadomowienie

GG do Ayu

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Rzucasz palenie ?
To kciukam za sukces
Rzuciłam Przeczytałam super książkę na ten temat i już Rzucenie palenia jest łatwe i przyjemne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-30, 08:32   #3736
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:

BRAWO rzucanie palenia to nie lada wyzwanie, mi udalo mi sie rzucic bez zadnych wspomagaczy, no nie liczac slonecznika a moj M to juz inna bajka (musial brac tabletki champix) ale wkoncu sie udalo i on nie pali rok a ja 4 lata TRZYMAM WIEC KCIUKI

a ja dzis zaczynam pierwszy dzien PW i zanotowalam jeszcze -0,30 kg
ja juz po sniadanku i teraz delektuje sie kawka

---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ----------

Cytat:
Rzuciłam Przeczytałam super książkę na ten temat i już Rzucenie palenia jest łatwe i przyjemne
to zalezy jak dlugo sie palilo i ile sie palilo, nie kazdy przypadek taki sam

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind

Edytowane przez twinsplus1
Czas edycji: 2010-05-30 o 08:31
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 08:39   #3737
89paulinaa
Raczkowanie

Witam z samego rana...Dziewczyny należa mi sie meeeega baty!! wczoraj byułam na grilu i zjadąłm chyba wszystko co tam bylo.... nie moglam sie powstrzymac...
Kurczak, sałatka z marchewki i kapusty to nie tak zle ale najgorsze były ciasta... nie moglam sie powstrzymac ;/;/;/;/;/;/ ja nie wiem jak wrocilam zjadlam sałatke z tuńczyka ale i tak po tym ciescie sumienie mnie okropnie gryzie.... to jakis koszmar...!!

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
Jaki tytul?? chetnie sprezetuje taka mojemu tacie

CEL? 55
89paulinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 08:50   #3738
Ayu
Zadomowienie

GG do Ayu

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
BRAWO rzucanie palenia to nie lada wyzwanie, mi udalo mi sie rzucic bez zadnych wspomagaczy, no nie liczac slonecznika a moj M to juz inna bajka (musial brac tabletki champix) ale wkoncu sie udalo i on nie pali rok a ja 4 lata TRZYMAM WIEC KCIUKI

to zalezy jak dlugo sie palilo i ile sie palilo, nie kazdy przypadek taki sam
Dziękuję A książka napisana jest przez mężczyznę, który był palaczem od 33 lat, dziennie wypalał 100 papierosów I rzucił z dnia na dzień, z uśmiechem na ustach
Cytat:
Napisane przez 89paulinaa Pokaż wiadomość
Witam z samego rana...Dziewczyny należa mi sie meeeega baty!! wczoraj byułam na grilu i zjadąłm chyba wszystko co tam bylo.... nie moglam sie powstrzymac...
Kurczak, sałatka z marchewki i kapusty to nie tak zle ale najgorsze były ciasta... nie moglam sie powstrzymac ;/;/;/;/;/;/ ja nie wiem jak wrocilam zjadlam sałatke z tuńczyka ale i tak po tym ciescie sumienie mnie okropnie gryzie.... to jakis koszmar...!!

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Jaki tytul?? chetnie sprezetuje taka mojemu tacie
Książka to "Łatwy sposób na rzucenie palenia" autorem jest Allen Carr. Można ściągnąć z chomikuj. pl.

za zgrzeszenie! Następnym razem jak Cię najdzie ochota na zakazane to sobie przypomnij, jak czułaś się po tym grillu. Warto było? Pewnie, że nie. Głowa do góry, trudno, stało się. Jesteśmy tylko ludźmi. Musisz wziąć się w garść, zobaczysz, będzie dobrze

Teraz tylko musisz zaostrzyć dietę, dużo mięsa i ryb, ograniczyć nabiał do maksimum 500g. Jeśli jesteś na PW to nie unikaj warzyw.
Stary 2010-05-30, 08:55   #3739
fatal21
Wtajemniczenie

Witam u mnie niestety wzrost 0,9kg od piątku ale jestem na Pw do jutra więc pewnie dlatego, bo nic co zakazane nie trafiło do mego zołądka!
fatal21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-30, 08:57   #3740
89paulinaa
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję A książka napisana jest przez mężczyznę, który był palaczem od 33 lat, dziennie wypalał 100 papierosów I rzucił z dnia na dzień, z uśmiechem na ustach
Książka to "Łatwy sposób na rzucenie palenia" autorem jest Allen Carr. Można ściągnąć z chomikuj. pl.

za zgrzeszenie! Następnym razem jak Cię najdzie ochota na zakazane to sobie przypomnij, jak czułaś się po tym grillu. Warto było? Pewnie, że nie. Głowa do góry, trudno, stało się. Jesteśmy tylko ludźmi. Musisz wziąć się w garść, zobaczysz, będzie dobrze

Teraz tylko musisz zaostrzyć dietę, dużo mięsa i ryb, ograniczyć nabiał do maksimum 500g. Jeśli jesteś na PW to nie unikaj warzyw.

No zaostrze.... ale pociesza mnie fakt ze wczoraj troche sie ruszalam (wspinaczka na skałkach, jazda na kładach, strzelanie z luku) dzisiaj mam mega zakwasy na rekach...

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Uciekam, dzisiaj jade do kina na ksiecia persji... jak bedzie dobry to wam polece

CEL? 55

Edytowane przez 89paulinaa
Czas edycji: 2010-05-30 o 09:02
89paulinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 09:04   #3741
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez suspense Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj zjadłam też jakiś chlebek z przepisowni ale przyznam szczerze,że był okropny. nie wiem czy przesadziłam z proszkiem do pieczenia, czy po prostu ma taki smak, no ale fuuuuuu...

ale moj czy jakis inny? bo ja kiedys tez robilam jakies z przepisowni ( na samym poczatku diety, wiec teraz nie pamietam jakie), buleczki kukurydziane tez robilam i nie dalo sie tego jesc niestety
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 09:18   #3742
bleha24
Raczkowanie

Witam Wreszcie Was nadrobiłam U mnie żadnych rewelacji, bo mam @ więc liczę,że niedługo zejdzie woda Gratki za spadki i żeby nie było za słodkoza grzechy . Miłego dzionka
Stary 2010-05-30, 09:35   #3743
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Witam z nad kawy i wczorajszego sernika :P
Uroczyście melduję, że pomimo wczorajszych chwil grozy gdy na wadze zobaczyłam 500g więcej niż rano (to pewnie ta wędzona ryba na kolację), dziś rano ujrzałam 59,3 kg yes yes yes To mój ostatni dzień uderzeniówki wg testu francuskiego, bo angielski wyliczył mi jednak 4 dni. Spadek wagi kusi mnie aby uderzeniówkę przedłużyć o jeden dzień, żeby jeszcze trochę kg spadło...co Wy na to?
Stary 2010-05-30, 09:44   #3744
Mo_Nika
szamanka

Witam przy kawce
śniadanko już zjadłam pierwszy raz prawdziwe od wtorku chyba... Ale niestety przed 7. to jakoś ciężko mi wchodzi, a nie mogę na siłę wmuszać w siebie, bo tak to bym do 9. siedział przy nim, a o 8. to ja już na zajęciach muszę być, ale jeszcze tylko tydzień
U mnie oczywiście bez zmian, ale czuję, że porcelanka mnie zablokowała... @ już się skończyła, więc może jakoś pójdzie
Stary 2010-05-30, 09:44   #3745
Ayu
Zadomowienie

GG do Ayu

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Witam z nad kawy i wczorajszego sernika :P
Uroczyście melduję, że pomimo wczorajszych chwil grozy gdy na wadze zobaczyłam 500g więcej niż rano (to pewnie ta wędzona ryba na kolację), dziś rano ujrzałam 59,3 kg yes yes yes To mój ostatni dzień uderzeniówki wg testu francuskiego, bo angielski wyliczył mi jednak 4 dni. Spadek wagi kusi mnie aby uderzeniówkę przedłużyć o jeden dzień, żeby jeszcze trochę kg spadło...co Wy na to?
Lepsza krótsza uderzeniówka niż za długa. To i tak tylko woda Ci spada, a wydłużając 1 fazę prosisz się o spowolnienie metabolizmu.
Tłuszcz gubimy na 2 fazie.
Więc nie przedłużaj.
Stary 2010-05-30, 09:51   #3746
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Cytat:
Lepsza krótsza uderzeniówka niż za długa. To i tak tylko woda Ci spada, a wydłużając 1 fazę prosisz się o spowolnienie metabolizmu.
Tłuszcz gubimy na 2 fazie.
Więc nie przedłużaj.
No to instruktor miał rację mówiąc "no wodą jesteś trochę podlana, ale tłuszczu aż tak dużo nie ma" :P No i argument , że spowolnię metabolizm brzmi przekonująco Skontaktowałam się z Martą 33 w sprawie posiłków okołotreningowych i już wiem co i jak. Teraz stoję przed wyborem strategii czy 5/5, 3/3 czy też 2/7 - skłaniam się bardziej ku 3/3.
Stary 2010-05-30, 09:51   #3747
ganimedea
Zakorzenienie

Witam cieplutko wszystkie Chudzinki i Chudzinków

Nie miałam dostępu do komputera przez prawie 2 tygodnie, więc nawet nie próbuję nadrabiać wydarzeń i postów .

Są tutaj wciąż Dukanki, które wystartowały 12.04. (m.in. Jeanny)?
Sama nadal dzielnie i bezgrzesznie dukam . W ubiegłym tygodniu miałam tygodniowy zastój, ostatnio drgnęło w dół (jeśli za drgnięcie można uznać półkilowy spadek z dnia na dzień na 1/1 ) i obecnie notuję 61,4kg na wadze, co daje -5,7kg od początku diety .

Gratuluję spadków i pozdrawiam

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 10:01   #3748
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

Witam Was chudzinki Wy moje

Ja niedawno wstałam po ciężkiej nocy, a ciężkiej dlatego że ok. 2 w nocy obudził mnie ból brzucha jak dobiegłam do wc to
Przed chwilą wyrzuciłam wszystko czym mogłam się wczoraj zatruc a na jedzenie nie mogę patrzeć
A na wadze +0,2 kg mam nadzieje,że to woda z wczorajszych warzywek

"Myślenie nie boli, ryzyko nie gryzie"
Dzi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 10:14   #3749
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney

Dzień dobry z rana
Aaale miałam dziś koszmar Sniło mnie, że ktoś mnie poczęstował czekoladą, a potem, ze zjadłam paczke mieszanki wedlowskiej i paczkę wafelków... Obudziłam się przerażona

sweeney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 10:21   #3750
(:tysia:)
Zadomowienie

GG do (:tysia:)

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość

Wróciłam z całkiem bezgrzesznego grilla. Jestem z siebie bardzo dumna.
Tylko komary cięły jak szalone i zimno się zrobiło później. Dobranoc wszystkim.
Brawo za bezgrzeszność
Mnie tez komary pogryzły!! okrutnie, wszędzie, mam bomble na bomblach, pogryzły mnie na palcach i bolą mnie jak piszę... jakieś mutanty, czy co?

Cytat:
Trzymam kciuki i wierzę, że to był ostatni

Cytat:
Napisane przez Dzi25 Pokaż wiadomość
Witam Was chudzinki Wy moje

Ja niedawno wstałam po ciężkiej nocy, a ciężkiej dlatego że ok. 2 w nocy obudził mnie ból brzucha jak dobiegłam do wc to
Przed chwilą wyrzuciłam wszystko czym mogłam się wczoraj zatruc a na jedzenie nie mogę patrzeć
A na wadze +0,2 kg mam nadzieje,że to woda z wczorajszych warzywek
Biedna! trzymaj się kochana i spróbuj sobie przypomnieć, co tak na Ciebie zadziałało!
(:tysia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości