|
|
#2221 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 9 :(
Cytat:
![]() Nie wiem dlaczego musicie wyjeżdżać, by pogadać. Nie można pogadać na miejscu i potem zadecydować? Ale cóż... Niektóre kobiety muszą się wpierw przejechać, by uwierzyć. |
|
|
|
|
#2222 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
tak by było sprawiedliwie![]() ale co poradzić. mój eks nikogo na razie nie ma, ale co to zmienia, teraz czy za chwile - bedzie mnie bolalo tak samo ![]() Aguś, no numer mu sie udal, zart stulecia hihi. z przygotowan slubnych to mialam juz tez sukienke, na szczescie udalo sie odwolac.
|
|
|
|
|
#2223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wiesz aj tutaj tez po miesiacu mowilam ze sie ogarnelam mam go w *** i wogole naszczescie przez 2msc wyslałam mu raz sms no i to felerne gg, pare razy, ale mam nadzieje ze juz go nie dodam do listy i w ten sposob calkiem sie wylecze
|
|
|
#2224 |
|
Rozeznanie
|
Cypryska my mielismy w te wakacje planować ślub itp. tzn on sam wpadł na ten pomysł że w wakacje zaczniemy już powazne przygotowania. No to właśnie zaczęlismy. ;/ On swoje nowe zycie a ja" żałobę";/
|
#2225 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
, a kiedy słoneczko znikało to milion myśli "gdzie poszedł, z kim, po co", "ojej, nie siedzi w domu i nie płacze za mną, ojej"![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2226 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie było go na gg- też źle bo oo nie ma go w domu , ciekawe gdzie jest i z kim. I tak i tak było źle . wiec usunełam gg i niech sobie juz robi co chce
|
|
#2227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ja podobnie tylko moj jeszze w opisach zamieszcza wszytskie swoje ekscesy, jak mu się wspaniale zyje z kim się właśnie umowił gdzie baluje, ze spełniają mu sie wszystkie plany i marzenia i wogole wspaniale
|
|
|
#2228 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i nie chce też mnie krzywdzić ... A jak mu powiedziałam, że postąpił chamsko pisząc to w smsie i że powinien mi to prosto w oczy powiedzieć, bo w końcu mi się po takim czasie coś należy to stwierdził, że nie będzie w stanie spojrzeć mi w oczy. ![]() Nie jesteśmy ze sobą już 3 tygodnie ... Jak nigdy nie robił żadnych opisów tak teraz ciągle jakieś robi .. np, że pije z kimś tam .. impreza tu .. żałosne .
|
|
|
#2229 | |
|
Przyczajenie
|
![]() ja miałam kilka podejść, zanim to ostatecznie zrobiłam ![]() mała rzecz, a jestem z siebie dumna tylko myślałam, że jeśli przestanę rozdrapywać rany (śledzenie profilu, gg, przypadkowe spotkania, wspominki) i po prostu przestanę go widywać to samo się zagoi. niestety nic nie działa, tzn działa, ale na odwrót, tęsknię coraz bardziej hmmmm---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2230 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja pamiętam jak jakieś 2 lata temu rzuciłam faceta. strasznie on jeszcze walczył o mnie, pisał, prosił ale ja byłam niezłomna w decyzji. i nie wiem sama dlaczego to robilam ale też dawałam sobie dziwne opisy na gg , że och ach co robie, jak mi dobrze, że jadę tu to tam. a wiem że wcale tak nie było . a dlaczego tak robiłam to juz nie pamietam
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
jak wy to kurde robicie z tym gg
![]() ja kasowalam juz 90345043954305340534 razy i tyle samo dodawałam taaaaaaaaaka cieakaaawa bylam co u niego ; o dzisiaj skasowałam nie wiem czy do wieczora chocaiz wy3mam jakies rady ? toć ja musze to skasowac bo tak bez przerwy wiem co on robi help ![]()
|
|
#2232 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ale zerwanie przez telefon, gg czy smsa świadczy naprawdę o tchórzostwie i niedojrzałości emocjonalnej. tak samo rozwiązanie problemu w ten sposób, zamiast rozmowy. poruszaliście temat jego zazdrości wcześniej? czy nie byłaś tego świadoma? |
|
|
|
|
#2233 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2234 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
). mnie to też jakoś budowało, chciałam się na siłę nie dołować.co do rady hmmm... ja się zbierałam kilkakrotnie, raz zmieniłam jego nazwę na jakąś typu "prehistoryczny mamut", miałam trochę śmiechu, bo miał wtedy jakiś opis że wybiera się do muzeum ![]() i tak małymi kroczkami wyleciał z listy 2 tygodnie temu dopiero
|
|
|
|
|
#2235 |
|
Konto usunięte
|
Hej.
Cypryska - podziwiam. ja bym chyba zwariowała jakby facet wykręcił mi taki numer... co za pacan A ja... cóż. Wczoraj był na tej imprezie i się nie odezwał. Ciekawa jestem kiedy będzie chciał pogadać ze mną o "nas"...
|
|
|
|
#2236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i coz tego jak wiecznie i tak go dodaje, chory nałóg z którym sobie nie moge poradzic. tak mnie ciekawi co u tego pajaca. bo zamieszcza tam dosłownie wszystko, wiec nie rozmawiam z nim a wszystko wiem..
|
|
|
#2237 |
|
Rozeznanie
|
ja swojego byłego miałam podpisanego " f" poprostu tak żeby nie rzucał mi się w oczy na tym gg. no ale po zerwaniu szybko go wykasowałam no i po miesiącu wstaje sobie rano , zbieram się na zajęcia a tu wiadomość od nieznajomego nr. " hej" a ja na to " kim jesteś?" heheh a to był ten pacan były. niezłe zdziwko musiał mieć . no ale to były te piękniejsze czasy kiedy jakoś byłam ogarnięta a teraz znowu to samo od nowa.
|
#2238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2239 |
|
Rozeznanie
|
Nie mogę. Obczajałam kozaczka i tam była fota Jennifer Lopez z mężem. I ona mu tak położyła głowę na ramieniu. Płakać mi się zachciało. Też tak chcę z Ad,tylko on mi się podoba
![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Muszę się iść przejść bo oszaleję |
|
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2241 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
jest ciężko jak z nałogiem, dlatego trzeba próbować aż do skutku, ale będzie taki moment, że zrobisz to raz a porządnie wierzę w CIEBIE AguŚ!!---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- [1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;19671857]Hej. Cypryska - podziwiam. ja bym chyba zwariowała jakby facet wykręcił mi taki numer... co za pacan A ja... cóż. Wczoraj był na tej imprezie i się nie odezwał. Ciekawa jestem kiedy będzie chciał pogadać ze mną o "nas"... [/QUOTE]Czarownicy Pies, no właśnie ja już 4 miesiące wariuję, tylko z różnym natężeniem, najgorszy był 1 miesiąc - to zrozumiałe, ale teraz zaczynam się już martwić o siebie ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- o tak, ja wstaję, bo taka ładna pogoda za oknem, że nie pozwolę sobie zmarnować kolejnego dnia na rozmyślania i smutki, a nawet jeśli mam to robić cały czas to przynajmniej się dotlenię i poruszam ![]() EDIT: no nie, jak już człowiek chce to nie można. u mnie jak na złość zaczęło właśnie padać
Edytowane przez cypryska Czas edycji: 2010-05-30 o 14:26 |
|
|
|
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dosłownie wszystko, i widze jaki jest szczesliwy. i zcasem się czymś pochwali, grr nie moge go dodac nie moge bo oszaleje.. ile mozna ;/![]() jeszcze te jego odzywki jak ost pisalismy ja ze mi przykro a on zycie i "no" takze rozwaliło mnie to total.
|
|
|
#2243 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Edytowane przez cypryska Czas edycji: 2010-05-30 o 14:35 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2244 |
|
Rozeznanie
|
Aguś uwierz że najlepsze co możesz zrobić to nie gapić się w te opisy. wiem, że kusi i to bywa silniejsze ale powoli wydłużaj sobie czas nie dodawania tego gg byłego . najpierw jeden dzień. pozniej dwa dni i zobaczysz ze z czasem ta pokusa będzie mniej silniejsza.
Ja sama lepiej się czuje jak nie mam tego gg, ale to nie znaczy ze nie mam chwil słabosci i nie lukne od czasu do czasu czy jest na necie itp. A co ja mam jeszcze powiedzieć jak ja znam jego wszytskie hasła na nk, na allegro na poczte masakra.u mnie zbliża się burza ale narazie wygrzewam się na balkonie do słoneczka
|
#2245 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja do niego ze mam milion pytań w głowie a on do mnie" nic na to nie poradze" napisalam ze mi przykro ze tak mnie traktuje(jak smiecia) a on' rozumiem" czaisz.... ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() o ja dobrze ze ja nie znam haseł ![]() dziękuję za wsparcie w problemie z gg ![]() dla kogos moze to byc banalny problem ale dla nas ; ooo jeja... :/ co oni z nami robią
|
|
|
#2246 |
|
Rozeznanie
|
aguś ale sama przyznaj że te opisy na gg to cię chyba irytują i wkurzają, no mnie by wkurzało jakby eks wypisywał co on robi, jaki jest happy, samo to by mnie tak wkurzało że wywaliłabym go od razu z listy . Jak mój eks miał przez tydzień opis że jedzie w alpy na NARTYYY i takie uśmiechy
![]() ![]() to nie wachałam się chwili i już nie widziałam tego- bo autentycznie dołowało mnie to. wywalić wywalić . jeszcze żeby z głowy się tak dało to było by bosko i bajkowo
|
#2247 |
|
TU i TAM
|
a czy normalne ze facet ze mna zrywa a za godzine chce abysmy byli znowu razem?
o co chodzi? paskudnie sie czuje, zlamal mi serce ;( |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2249 |
|
Wtajemniczenie
|
Ex napisał czy wróciłam do domu już itp, od razu zauważył że jestem smutna i zaczął wypytywać o co chodzi czy gniewam się na niego. Napisałam że poprostu mam zły dzień no i domyślił się że o niego chodzi.
Dziewczyny już tak nie mogę. Aguś masz rację że takie utrzymywanie kontaktu nie ma sensu. Muszę to przerwać dla własnego dobra. Mamy się spotkać jakoś w tygodniu bo muszę mu te płyty dać więc mu wszystko powiem..Pomóżcie mi do tego czasu być twardą
|
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.

tak by było sprawiedliwie

i nie chce też mnie krzywdzić ... A jak mu powiedziałam, że postąpił chamsko pisząc to w smsie i że powinien mi to prosto w oczy powiedzieć, bo w końcu mi się po takim czasie coś należy to stwierdził, że nie będzie w stanie spojrzeć mi w oczy. 
hmmmm

dla kogos moze to byc banalny problem ale dla nas ; ooo jeja... :/ co oni z nami robią