|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 |
Zadomowienie
|
Dot.: ` w oczekiwaniu na wakacje... rocznik '94 cz. IX `
ide do lazienki sie ogarnac
![]() bede potem, papaaaaa ;******* <33333333333333 <sex> ![]()
![]() |
#4382 |
Wtajemniczenie
|
ja ide na rowerrrr, paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa <<<<3333
#4383 |
Rozeznanie
Lokalizacja: Miasto grzechu, szybkiego seksu, chlania aż po świt.. ♥
|
no ja też ide..
straciłam chęci do życia przez tą spowiedź -.- ja pie%^le ku^wa mać ! elooszka ;*
#4384 | |||
Raczkowanie
|
Spodobał mi się ten skrót, a tam odrazu naga, nie widaz że jest taka rozłozysta sukienka? xD
Cytat:
Cytat:
Dżem jako zespół i jedzonko - doooobry! Wczoraj jadłam xd A przypaliłam bo inaczej była brzydka twarz xD No sukiena jeeest. Zwlokłam się dzisiaj dopiero o 13 z wyra xD I odrazu do was, nadrabiac ![]() Cytat:
O fajnie masz ze sie dzisiaj napijesz, ja dopiero w niedziele coś ten tego ;P Dzisiaj nudy bo koleżanka ma bierzmo i nie wyjdzie, a pogoda taka piekna. U was też? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4385 |
Zakorzenienie
|
kupiłam se sobie google
![]() tylko mam wrażenie, że są za duże ![]() przechodziłam obok domu kolegi, a był on na podwórku i tak patrzy na mnie dziwnie mówię mu cześć z uśmiechem etc, a ten nic tylko sie uśmiecha i pochwili: ''ale laska, no nie mogę'' ![]() Vo nie dołuj mnie;( ja nie wiem dlaczego mi ich nie widać i nie mogę edytować postów, ani normalnie dodawać. moje życie nie ma sensu ![]() Kinga eeee, piosenka mi nie pasuje do Ciebie ![]() ![]() a no i jeszcze coś wgl moja mama jest śmieszna woła do mojego brata, aby się schylił i sprawdził coś, a on na wc siedział no to brecha, nie? xD coś tam jeszcze dziś powiedziała zboczonego, ale zapomniałam ![]() i ten kiedyś, jakieś 2 miechy temu, widziałam przez okno taką dziwną gościówke stała i łapała stopa. była cała blada, czerwone kozaki, kurtka skórzana, jakaś czerwona torba, apaszka wyrąbana, czapka dziwna to się jej bałam normalnie i mówię do domowników, że kobieta lekkich obyczajów pewnie no a dziś wracam z mamą z miasta i przed nami szła podobna kobieta i tak sobie mówię, że podobna jest. tylko miała czarne botki, a reszta taka sama xD (czaicie? ciepło jak nie wiem, a ta opaszka na całe gardło, kurtka) no i ona sobie tak powoli szła to mówię do mamy, że ja się jej boję i przeszłam na drugą strona, a moja mother genialna szła za nią, przeszła potem na drugą stronę, bo ta też przechodziła i obok niej normalnie ;o ja tam do nich doszłam (w trakcie był ten kolega xd) a ona blada taka, jakby taką tapete miała wyrututu.. i niebieską kretką jakieś wygibasy obok oka, wgl wymalowana jak Cię mogę. no i ja przez cały czas brecha, że nie wiem. a ta idzie powoli, normalnie sobie do sklepu. potem patrze, a ona znów łapie stopa i ktoś ją zabrał, bo jej nie ma ![]() xD ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Syl <33 u mnie też nudy, a jest tak bosko na dworze *_* pisałam do koleżanki, aby przyjechała do Pna, bo mieszka we wsi obok. miała pogadać z mother, ale nie odpisuje więc nie wiem a ja obiadu nie mam, bo się nikomu robić nie chce.. to zrobię bułkę z serem i do piekarnika, a potem na to ketchup i pyszota albo może z szynką jezzcze, ale nie wiem ![]() i co tam u Ciebie??
#4386 |
Raczkowanie
|
google ja tez chce!! xD
Kolega to cię podsumował! xD ale racje ma. xD Z forum wszystko bedzie dobrze, nie smutaj się ![]() O_O co za typiarka xD Ta od busa xD Niemoge xD Kiedys moja siostra ubrana normalnie stała z kolezanka która tez była w miare normalnie , tylko spódniczke miała nie za długą, no ale nie za krótką też, no stały sobie rpzed sklepem i czekały na kolege. ta koleżanka oparła się o słupek i nagle podjerzdza czarne auto, opuszcza się syzba do połowy i słyszą "ile?" a one "O_O" na siebie patrzą i posłży do sklepu ;P Może koleżanka sie odezwie ![]() Mniam grzanki są super. A ja makaron musze wciagać. ;P ej ja nie mogę żyć bez keczupu, ostatnio do wszytskiego dodaje xD No a u mnie nudy. A tak włąsciwie to przygotowywujemy się z rodziną na pogrzeb. Aretuzy, mojej niewiernie służącej pralki. Wykonuje swoje ostatnie obroty. A ja mam we wtorek wycieczke! ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#4387 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi z powodu pralki
moja też ostatnio miała bardzo złe dni, była w śpiączce przez tydzień dzięki Bogu, uratowali ją ![]() Gdzie wycieczka? ![]() O lol, ale bym się wkurzyła na tego faceta -.-'' są tacy debile, są. ja nie wiem co dzieje się z tymi mężczyznami ![]() Ketchup jest mniam ![]() ![]() dziękuję ![]() i wgl, zapomniałam, Ty coś o twarzy swojej mówiłaś Ty mordke masz ładną, jak na Sylwie przystało ![]()
#4388 |
Zadomowienie
|
Ponadrabiałam Was ale nie mam za bardzo co
poodpisywać poza tym że się śmiałam sama do siebie jak Was czytałam ![]() No i Bound, dziwna ta babka też bym się jej bała,moze nawiedzona jakaś? o.O Sysunia - Ten gościu to mega ;o Jak by mnie tak ktoś zaczepił to bym chyba podeszła i z plaskacza od razu. Ostatnio czytałam właśnie o ketchupie i pomidorach że pomaga się opalać ![]() Aj się miałam uczyć ale się skupić nie mogę no ![]() Z koncentracją u mnie słabo -.-
![]() |
#4389 |
Raczkowanie
|
Moja prala jest już nie do odratowania. Cieszę się ze twojej sie udało przez to przejsć
![]() Wycieczka do Murzasichle czy coś takiego. ;P Na 3 dni tylko , ale mam nadzieje ze bedzie fajnie. mimo ze dwie osoby na których mi zalezy nie jadą. No i was tam nie bedzie! No niektórzy faceci to faktycznie szkoda słów xD Kaczup i czekolada to moje dwa bóstwa. W nic innego nie wierze. xD A makaron sobie zwyczajny jadłam z jakaś cebulką. Nie dziękuj taka prawda. ![]() Fakt Sylwie są ładne (zwłaszcza Ty i ta dziewczyna co się podoba mojemu D.) ale przy każdej regule znajduje sie wyjatek, czyli w tym przypadku ja! xD Yeah! Ale musze przyznac ze na balu zwracano na mnie trochę uwagę jak przyszłam w odmienionej wersji, tj. Obisła krótka małą czarna i 10 cm szpilki xd ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Just ![]() Keczup jest mega. Bez wątpienia Xd A tego kolesia chciały z plaskacza, ale troche sie bały podejsć do szyby. To się poucz, bo zdasz na super ocenkę i bedziesz miałą z głowy a tu zaraz wakacje!!! (mówi ta co z wosu musi poprawiac a olała xD) |
![]() ![]() |
![]() |
#4390 |
Zadomowienie
|
Kiedyś jadłam jedynie chlep z serem i keczupem
więc to był mój cały świat ![]() I czekolada<3.Oh i ah ![]() No ja tez bym się pewnie bała bo praktyce to zawsze trudniej ![]() No właśnie zaraz wakacje,za oknem słońce a ja w domu musze siedzieć i się uczyć. Poprawisz i będzie git
![]() |
#4391 |
Zadomowienie
|
Just, Bound ;*****
Sylwiaaaa! Ja byłam dwa tygodnie w Murzasichle !!!! W takim ładnym pensjonaaacieeee i byla za nim krooowaaaa i na rowerach jezdzilismy na słowaaaacjeee i wlge to taaaaam jest cuuudownnnieeee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4392 |
Zadomowienie
|
Iza a coś
![]() ![]() ![]() ![]() Morf! ![]() Syś fajna ta przeróbka ![]() Ty piękna jesteś przecież! ![]() O jaa Wob na pewno będzie pięknie! A kiedy jedziesz? Już się nie mogę doczekać aż wrócisz taka mega szczęśliwa i walniesz nam tutaj takiego mega posta jak było ![]() A po co do Ł.? ![]() ![]() ![]() Kocham Was wszystkie ;** Owieczka ;* Inf ma dobry pomysł. Pojedź z nim. Blanka rani do tej pory ![]() Inf ![]() ![]() Bound to, że nie chcesz nikogo innego w sercu jest porąbane, ale rozumiem. ![]() Czytam, że kupiłaś sobie google i mam rozkminę po co Ty je kupowałaś?! Ja przecież mam za darmo. I się zastanawiam, może jakaś lepsza wersja jest i można ją kupić? ![]() ![]() Kinga popłakałam się przy tej piosence. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vo "nażryj się czosnku" ![]() Kara ![]()
Koniec. Wyleczyłam się. W końcu udało mi się Ciebie pozbyć. Moja podświadomość jest wolna, a ja zaczynam żyć życiem, nie Nim. Moje serce doszło do siebie, ale to nie znaczy, że jest gotowe ponownie pokochać. O nie, już więcej nie zaryzykuję. Za dużo kosztują brutalne wspomnienia, bezsenność.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4393 |
Zakorzenienie
|
Just zapewne xD
zrobiłam jej zdj, ale jak wzięłam na kompa to one otworzyć się nie chcą ;/ a z aparatu już też usunęłam a czego Ty się teraz uczysz, hę? ciągle zapominam, że Ty w Anglii mieszlasz ![]() mam taką starą koleżankę z dzieciństwa w Anglii kurcze, kontakt się urwał, szkoda.. Sylwia wtf?! co to jest ? ![]() Oj tam, ja ładna też nie jestem, są ładniejsze, ale przede wszystkim: są gorsze ![]() a masz jakieś zdjęcia z balu? Czekolada ![]() ![]()
#4394 |
Zadomowienie
|
Idę pozmywać. z/w
Koniec. Wyleczyłam się. W końcu udało mi się Ciebie pozbyć. Moja podświadomość jest wolna, a ja zaczynam żyć życiem, nie Nim. Moje serce doszło do siebie, ale to nie znaczy, że jest gotowe ponownie pokochać. O nie, już więcej nie zaryzykuję. Za dużo kosztują brutalne wspomnienia, bezsenność.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Zakorzenienie
|
Kashte
![]() Vo <333333333333 jestem głodna -.-''
#4396 |
Zadomowienie
|
Kasshteee, uwiebiam Cię taaaką !
![]() no co zeby sie nam Wobb, juz Ł nie całowała ![]() Sylwia, to jest przy samej granicy i czasem zasiegu nie ma i jak ktos do Cb zadzwoni to wtedy placisz roaming ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Bound, moja mama zrobiła murzynka i zjadłam kawaaałek takiego goracego i mnie brszuch zaczął bolec -,-
![]() |
#4397 |
Zadomowienie
|
Vo - Kiedy byłas?
Też bym sobie tam chętnie pojechała ![]() Bound - Kiedy ty jej te zdjęcia robiłaś? Jak za nią szłaś? ![]() Czy z ukrycia jakoś ? ![]() ![]() A ja się uczę o rozwoju dziecka niby łatwy temat ale tyle tego jest że łoooł. Może trzeba odnowić kontakt? ![]() Też loffciasz czekolade? ![]() Kashte- Jak tam dzień leci? ![]()
![]() |
#4398 |
Zadomowienie
|
Just, ja toffciam ChEcKoLaDe^^ aJć AjĆ .!
i byłam tam w wakacje 2 lataa temuu ![]() i chodzilismy do lasu i tam była taka rzeczkaaa i wgle było meeega tam ![]()
![]() |
#4399 |
Zadomowienie
|
![]() Ale bym teraz cZeKolAdKęĘ zjadła. ![]() Jak tam musiało być pięknie w lato <3 Weź bo mi teraz ochoty robisz ![]() A w te gdzieś się wybierasz?
Zapuszczam wlosy Ograniczam slodycze Ucze sie hiszpanskiego Cwicze brzuszki Edytowane przez Just_Smile Czas edycji: 2010-06-04 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4400 |
Zadomowienie
|
nigdzie...-,-
![]() |
#4401 |
Zakorzenienie
|
Just chciałabym, ale nawet adresu jej nie mam, gg nic, bo przez jej kuzynkę się troche kontaktowałam. zawiła sprawda
tAkK lOoVc!aMmm cCzEkOoLAdEę <3333 Daję Ci moc ****** czujesz w sobie energię do nauki? ![]() a z okna mojego ;D Vo jesteś stworzona do bycia ''Emo-Martynką'' xD daj ma tego murzynka ![]() zjadłabym też makowca ![]() ![]() *muziam po brzusiu, aby nie bolał* iii ręka mi poszła zbyt nisko ![]()
#4402 |
Zadomowienie
|
Boooundddd, nie tak ostro
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() <33333 zaraz bd robic makowaca ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- SYLLLLLWIAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! http://www.photoblog.pl/poire/61891283/na-minusie.html to zdjecie jest z Murzasichle, ten kamien był w strumyku po drodze do rzeczki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4403 | |||||
Raczkowanie
|
Ale ja ejstem głupia. xD xD Gorący murzynek tylko z jednym mi sie skojarzył xD Mam fioła an punkcie D. Dobrze ze go narazie nie ma, mam czas zeby moja euforia przeszła znaim go znów spotkam xD
Cytat:
Mój tok rozumowania, dlatego lubie krowy. xD Cytat:
Bedzie git i u ciebie i u mnie ![]() Cytat:
Też zapominam że Just z Anglii i tak mi dziwnie czasem xD A zdjec z balu własnie nie ma jeszcze. Ale boje się je zobaczyć w sumie. Jest kilka juz na facebooku u znajomych ale mnie na nich nie ma. A ja głupia kretynka miałam aparat i zadnego zdjecia nei zrobiłam xD Cytat:
Kashte, dzieki ![]() Cytat:
XD kocham was! ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- O jaki fajny kamień!!!! Musże go zobaczyc na własne oczy xD Ja chce murzynka!!! |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4404 |
Zadomowienie
|
Vo - No ja w sumie poza Polską to też raczej nigdzie,
chyba ze nad jakieś jeziorko czy coś ![]() Bound - To moze z kuzynką się skontaktujesz? I potem wiesz będziesz szukała jej numerów, adresu itp po czy znów się połączycie, niczym w programie 'Zerwane Więzi' ![]() AjĆ JaKiE mY sŁłoDkIe z TąĄ CzEkOlAdąĄ Jak takie małe pokemony xD. Aaaa chce snickersa ![]()
![]() |
#4405 |
Zadomowienie
|
ale to taka wicoha i jest duzo krów, owców i troche smierdzi ale i tak jest zajeeee...
![]() ![]() ![]() ![]() no krowa daje mleko i ma wymiona ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Just, a ja kompletnie nigdzie. -,-
![]() |
#4406 |
Zadomowienie
|
Łuuuhu !
Keczup i Czekolada! Czemu dziwnie? xD Vo - Może nie będzie źle? ![]() Chciałabym sie z Wami wszystkimi spotkać. Ale biorąc pod uwagę to że każda mieszka gdzieś indziej, byłoby ciężko...
![]() |
#4407 |
Zadomowienie
|
uwielbiam góry i dlatego Murzasichle baardo mi sie podobały
![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- ja tez chciałabym sie spotkac z Wami... i mam nadzieje ze nie bedzie tragicznie w te wakacje...
![]() |
#4408 |
Zadomowienie
|
Nie będzie tragicznie,zobaczysz
![]() Ja spadam bo trza się za tą naukę zabrać. Pa ;*
![]() |
#4409 |
Zadomowienie
|
duzo mamy podgladaczy
![]() jestescie `94? nie? to do widzenia ! ![]() tak? to zapraszamy ! ![]()
![]() |
#4410 |
Raczkowanie
|
A w wakacje to ja tez sie nigdzie nie ruszam. do anglii bym poleciała ale paszportu nie mam. Ani dowodu. Nic.
wiec bede zamulać w domu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:55.