|
|
#91 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Baseny termalne na Słowacji-Besenova,Oravice,L. Mikulas i inne,wątek zbiorczy
Witam
![]() Ruszamy właśnie z Krakowa, na tę stronę również patrzyłem niestety jest problem z czasem, my możemy ruszyć dopiero w niedzielę natomiast te wycieczki organizowane są w soboty... |
|
|
|
|
#92 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Baseny termalne na Słowacji-Besenova,Oravice,L. Mikulas i inne,wątek zbiorczy
Podczas pobytu w zakopanym wybraliśmy się przejazdem do ośrodka Therme na Słowacji. Baseny termalne zrobiły na mnie duże wrażenie.
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Witam! dziewczyny czy znacie jakieś gorące źródła blisko beskigu śląskiego (bazą wypadową bedzie dla mnie Istebna)
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#94 |
|
Przyczajenie
|
Hej!
Czy może ktoś mi doradzi jak dojechać w okolice Besenovej lub Ruzomberoku rano w piątek 6.03. Z Krakowa lub Zakopanego. Wygrałam wycieczkę na ten weekend, ale za żadne skarby nie mogę znaleźć żadnego połączenia piątkowego na Słowacje, a nie chce zeby przepadła mi nawet godzinka leżenie w basenach. Może któraś z Was z południa będzie się orientować
|
|
|
|
|
#95 |
|
Przyczajenie
|
Cześć
![]() pytanie do osób, które już były na basenach termalnych: Czy to prawda, że niszczą się stroje kąpielowe? Moja koleżanka była i stwierdziła, że od siarki jej strój pożółkł chcę się wybrać w te wakacje do Oravic, ale nie wiem, czy kupić nowy wystrzałowy strój, czy zabrać stary, który jest w kolorze żółtym:PGorąco pozdrawiam! |
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2010-06-13 o 14:38 |
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie tam. zniszczyć najbardziej można na wszelkich zjeżdżalniach. Jestem spod Krosna, a na baseny jeżdżę w wakacyjne niedziele ![]() Tatralandia rządzi
|
|
|
|
|
|
#98 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie! Uwielbiam ten aquapark!
Na wyjazd weekendowy w sam raz.. (:
|
|
#100 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie się tak marzy pojechać w ten weekend nad wody termalne, że chyba nie przepuszczę
|
|
#101 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kolor. Jedna jest tylko mała sadzawka z pomarańczowo-zieloną wodą, ale jeśli pobędziesz w niej 10min. to nic się nie stanie ze strojem. Ja byłam tam 3 razy i nic ze strojem się nie stało. Co innego jak kiedyś byłam na Basenowej - tam była woda pomarańczowa i rzeczywiście bardzo niszczyła stroje. W Oravicach ten problem nie istnieje. |
|
|
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny!!
Pewnie już po drodze były podawane namiary na kwatery w miejscowościach położonych przy basenach termalnych. Ale mam prośbę - jeśli, któraś z Was ma wartą polecenia kwaterę gdzie będę mogła się porozumieć po polsku to bardzo proszę o link bądź jakiś adres/telefon. Z góry dziekuję. Jeśli jakieś inne informacje w tym temacie mogę uzyskać również proszę o nie. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
hej
przejrzałam wątek i bardzo mi sie spodobały te wszystkie baseny termalne, że chętnie bym się do jakiegoś wybrała ![]() jednakże info z wątku są chyba troszkę przestarzałe, więc interesuje mnie sytuacja na dzień dzisiejszy, gdzie warto się wybrać, żeby się zrelaksować w przyzwoitych warunkach?? |
|
|
|
|
#104 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"przestarzałe" to chodziło mi o to, że może coś odremontowali albo zmienili
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.

chcę się wybrać w te wakacje do Oravic, ale nie wiem, czy kupić nowy wystrzałowy strój, czy zabrać stary, który jest w kolorze żółtym:P