My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3 - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-22, 10:58   #1471
Sunsett
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
no to ładnie pospałaś ja jestem strasznie śpiąca bo wstałam o 5 ale nie umiem spać w dzień
u mnie chłodno ale słońce nieśmiało przebija się przez chmury
oby jutro nie padało bo jedziemy motorem do rodziców Tż na rocznicę ślubu
a co do czatów spokojnie co jakiś czas spróbuj sobie zwiększyć stawkę może akurat ktoś wejdzie ale jakby już w ogóle nie było ruchu to wtedy miej najniższą stawkę

ku.wa jak mi się nie chce uczyćmasakra
Ano , piesek mi chyba nareszcie dorósł i nie budzi mnie już rano, tylko wstaje wtedy , kiedy ja
O 5, masakra Dobrze, że codziennie nie trzeba tak wstawać, to byłaby katastrofa

U mnie też chłodno... Mam uchylone okno w pokoju, siedzę w krótkim rękawie i trochę mi piździ po ramionkach szczerze mówiąc...
O proszę, a którą rocznicę mają ? No to miły dzień Ci się zapowiada

Wiem wiem , jestem spokojna i bardzo cierpliwa, to aż do mnie niepodobne Na razie nikt nie wchodzi i mam cały czas tą najniższą stawkę. Jak zacznie się coś dziać, to wtedy spróbuję sobie zwiększyć.

Nie dziwię Ci się Dużo tego masz?
Ja dzisiaj podobnie jak wczoraj planuję popołudnie w domu i będę kończyć ten projekt i w ogóle zrobię sobie już wszystko, co mam do napisania, a później zostanie mi "tylko" sama nauka Słabo mi na samą myśl...
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 11:09   #1472
Anastazja86
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
Ano , piesek mi chyba nareszcie dorósł i nie budzi mnie już rano, tylko wstaje wtedy , kiedy ja
O 5, masakra Dobrze, że codziennie nie trzeba tak wstawać, to byłaby katastrofa

U mnie też chłodno... Mam uchylone okno w pokoju, siedzę w krótkim rękawie i trochę mi piździ po ramionkach szczerze mówiąc...
O proszę, a którą rocznicę mają ? No to miły dzień Ci się zapowiada

Wiem wiem , jestem spokojna i bardzo cierpliwa, to aż do mnie niepodobne Na razie nikt nie wchodzi i mam cały czas tą najniższą stawkę. Jak zacznie się coś dziać, to wtedy spróbuję sobie zwiększyć.

Nie dziwię Ci się Dużo tego masz?
Ja dzisiaj podobnie jak wczoraj planuję popołudnie w domu i będę kończyć ten projekt i w ogóle zrobię sobie już wszystko, co mam do napisania, a później zostanie mi "tylko" sama nauka Słabo mi na samą myśl...
całe szczęście że nie trzeba tak codziennie wstawać ja ogólnie długo nie śpię bo wstaję przed 8 ale codziennie wstawać o 5 to by było przegięcie pały
właśnie też mam uchylone okno i trochę mi piździ
kurcze nie wiem co Ci poradzić z tym czatem, może spróbuj jednak te czarno-białe foty..ogólnie każdemu na początku słabo idzie bo nie jesteście jeszcze w rankingu tylko pewnie na końcowych stronach, z czasem poprez rozmowy i średnią wygadanych minut przesuwacie się na początek
mam tego mnóstwo bo to matma i statystyka, ok 500 zadań
a to tylko na weekend o ile babka pozwoli mi w ogóle zdawać, muszę do niej maila naskrobać
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 11:21   #1473
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
całe szczęście że nie trzeba tak codziennie wstawać ja ogólnie długo nie śpię bo wstaję przed 8 ale codziennie wstawać o 5 to by było przegięcie pały
właśnie też mam uchylone okno i trochę mi piździ
kurcze nie wiem co Ci poradzić z tym czatem, może spróbuj jednak te czarno-białe foty..ogólnie każdemu na początku słabo idzie bo nie jesteście jeszcze w rankingu tylko pewnie na końcowych stronach, z czasem poprez rozmowy i średnią wygadanych minut przesuwacie się na początek
mam tego mnóstwo bo to matma i statystyka, ok 500 zadań
a to tylko na weekend o ile babka pozwoli mi w ogóle zdawać, muszę do niej maila naskrobać
Ja prawie rok wstawałam o takich kosmicznych godzinach , a przez 2-3 miesiące od kiedy kupiłam psa ,budziła mnie o 5, czasem przed 5 , więc teraz korzystam

Właśnie obawiam się, że te czarno białe mogą się tak nie rzucać w oczy... Jak przeglądałam po kolei wszystkie laski, to sama ich nie zauważyłam Wstawiłam jako główne takie na czerwonej kanapie , to co mam od Ciebie , no i czekam Będę szukać i kombinować, mam na to cały dzień

O matko, matematyka No to faktycznie strasznie tego dużo i teraz jeszcze bardziej się nie dziwę , że Ci się nie chce... Dobrze, że ja z tym przedmiotem nie będę mieć już nigdy w życiu do czynienia

Chyba sobie pójdę zrobić herbatki z cytrynką i ukroję sobie ciasta
Stary 2010-06-22, 11:40   #1474
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja prawie rok wstawałam o takich kosmicznych godzinach , a przez 2-3 miesiące od kiedy kupiłam psa ,budziła mnie o 5, czasem przed 5 , więc teraz korzystam

Właśnie obawiam się, że te czarno białe mogą się tak nie rzucać w oczy... Jak przeglądałam po kolei wszystkie laski, to sama ich nie zauważyłam Wstawiłam jako główne takie na czerwonej kanapie , to co mam od Ciebie , no i czekam Będę szukać i kombinować, mam na to cały dzień

O matko, matematyka No to faktycznie strasznie tego dużo i teraz jeszcze bardziej się nie dziwę , że Ci się nie chce... Dobrze, że ja z tym przedmiotem nie będę mieć już nigdy w życiu do czynienia

Chyba sobie pójdę zrobić herbatki z cytrynką i ukroję sobie ciasta
nasza psinka śpi tyle ile my śpimy ale to jest już dorosły pies bo ma 6 lat nie wyobrażam sobie gdyby pies mnie budził tak rano
trzeba z tymi zdjęciami niestety pokombinować
no dokładnie te nauki ścisłe są za mocne to chyba nie na moją starą głowę tego jest mnóśtwo a jeszcze mam z taką ***niętą babą matmę i statystykę że masakra a za 2 tyg mam z nią ekonometrię a muszę to zdać bo kiedy niby poprawię jak bronię się za 3 tyg
ciesz się że nie masz takich przedmiotów a co Ty w ogóle studiujesz?? i na którym roku jesteś?
dawaj ciasto herbatką też nie pogardzę
Stary 2010-06-22, 12:00   #1475
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
nasza psinka śpi tyle ile my śpimy ale to jest już dorosły pies bo ma 6 lat nie wyobrażam sobie gdyby pies mnie budził tak rano
trzeba z tymi zdjęciami niestety pokombinować
no dokładnie te nauki ścisłe są za mocne to chyba nie na moją starą głowę tego jest mnóśtwo a jeszcze mam z taką ***niętą babą matmę i statystykę że masakra a za 2 tyg mam z nią ekonometrię a muszę to zdać bo kiedy niby poprawię jak bronię się za 3 tyg
ciesz się że nie masz takich przedmiotów a co Ty w ogóle studiujesz?? i na którym roku jesteś?
dawaj ciasto herbatką też nie pogardzę
Ano jak dorosły to zrozumiałe A moja nie dość, że budziła mnie o 5 , to jeszcze na dwór trzeba było z nią wychodzić średnio co pół godziny , chcąc ją nauczyć się załatwiać na zewnątrz... Także dostałam za swoje

Wstawiłam kolejne, musiałam trochę się nakombinować w paincie bo na fotce był jakiś kretyński napis strony... Ale usunęłam go fachowo haha , zobaczymy czy zaakceptują, na razie coś im się nie spieszy

No ale skoro taki kierunek studiujesz, to jednak musisz mieć predyspozycje umysłowe do rozumienia przedmiotów ścisłych , których ja niestety nie posiadam
A co z tą babą od matmy nie tak ? Taka sucz ?

Ja studiuję dziennikarstwo ze specjalizacją reklama i public relations Jestem na drugim roku (powinnam być na trzecim, ale powtarzam semestr jak wspominałam ) , więc te przedmioty ze specjalizacji na dobre zacznę dopiero na trzecim roku, bo na razie to mam przedmioty takie sricte dziennikarskie, których nie cierpię nawiasem mówiąc
Może później będzie trochę ciekawiej...

Wpadaj , zapraszam Ciasta mam jeszcze duuużo dużo, więc wystarczy Z herbatką też nie będzie problemu
Stary 2010-06-22, 12:42   #1476
caaalajaa
Zadomowienie

wróciłam właśnie z uczelni bo byłam wziąć wpis dziś jak narazie luuzik mogę na kompie siedzieć bo siostry nie ma. przydałoby się porobić notatki na fizykę.. jakby było ciepło to bym pojechała na działkę opalać się i uczyć a tu dupa.. wieje pochmurno brrrr...

o ja! wstawanie o 5 masakraa... ja juk musiałam wstawać na uczelnie o 6 to aż mi się płakać chciało.. dobrze że juz wolneee..;D
wczoraj chodziłam za pracą złożyłam 2 Cv w butikach i jedno u takiego pośrednika.. mam nadzieję że się odezwą.. bo kasa się kończy i oo..)

coś mi się nie dietkuje dobrze

http://guseve.blogspot.com/

odchudzam się...

11.08.09 - mój Giee <3

caaalajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 13:23   #1477
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Ewelinka-witaj wsrod zywych dobrze ze napisałaś:Ehem: a czemu nie dietkuje sie dobrze?

Anastazjza-gratulacjea zes pocisła

Sunset-kombinuj ze zdjęciami,bo ja te co teraz mam to podziałały tzn nie dużo ale ktoś chociaż podglądabedzie dobrze,pamietaj na razie oby 30!

u mnie na sniadanie mała drożdżówka

jakoś się nie wyspałamjak zwykle sniły mi się pierdoły,ale juz nie pamiętam jakieteraz zasiadłam do czatów,trochę posiedzę a pozniej kartki pokleje i do Romka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-22, 13:40   #1478
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Ano jak dorosły to zrozumiałe A moja nie dość, że budziła mnie o 5 , to jeszcze na dwór trzeba było z nią wychodzić średnio co pół godziny , chcąc ją nauczyć się załatwiać na zewnątrz... Także dostałam za swoje

Wstawiłam kolejne, musiałam trochę się nakombinować w paincie bo na fotce był jakiś kretyński napis strony... Ale usunęłam go fachowo haha , zobaczymy czy zaakceptują, na razie coś im się nie spieszy

No ale skoro taki kierunek studiujesz, to jednak musisz mieć predyspozycje umysłowe do rozumienia przedmiotów ścisłych , których ja niestety nie posiadam
A co z tą babą od matmy nie tak ? Taka sucz ?

Ja studiuję dziennikarstwo ze specjalizacją reklama i public relations Jestem na drugim roku (powinnam być na trzecim, ale powtarzam semestr jak wspominałam ) , więc te przedmioty ze specjalizacji na dobre zacznę dopiero na trzecim roku, bo na razie to mam przedmioty takie sricte dziennikarskie, których nie cierpię nawiasem mówiąc
Może później będzie trochę ciekawiej...

Wpadaj , zapraszam Ciasta mam jeszcze duuużo dużo, więc wystarczy Z herbatką też nie będzie problemu
właśnie tak to jest ze szczeniakami że jak się uczą to największe problemy sprawiają
ja i umysł ścisły może kiedyś w liceum
no suka straszna z tej babki, pilnuje jak po***ana, nawet nie można używać kalulatora w komórce bo od razu 2 wstawia, przez nią najwięcej osób jest uje.anych
a chcesz być dziennikarką? ja bym chciała pracować w telewizji, np prowadzić informacje
Cytat:
Napisane przez caaalajaa Pokaż wiadomość
wróciłam właśnie z uczelni bo byłam wziąć wpis dziś jak narazie luuzik mogę na kompie siedzieć bo siostry nie ma. przydałoby się porobić notatki na fizykę.. jakby było ciepło to bym pojechała na działkę opalać się i uczyć a tu dupa.. wieje pochmurno brrrr...

o ja! wstawanie o 5 masakraa... ja juk musiałam wstawać na uczelnie o 6 to aż mi się płakać chciało.. dobrze że juz wolneee..;D
wczoraj chodziłam za pracą złożyłam 2 Cv w butikach i jedno u takiego pośrednika.. mam nadzieję że się odezwą.. bo kasa się kończy i oo..)

coś mi się nie dietkuje dobrze
no pogoda do dupy niestety
to trzymam kciuki żebyś znalazła robotę
a komu tutaj dobrze dietkowanie idzie?

ja właśnie pochłonęłam rollo kebaba w tortilli nawet dobry był, a byłam taka głodna jak kupowałam te kebaby to mnie Turek wyrywał co je robił nawet niezły jak powiedziałam Tż że z nim gadałam to się wkur.ił

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

dziewczyny podajcie jakieś stronki z fotami muszę sobie pozmieniać a nigdzie nie mogę jakiś fajnych znaleźć
Stary 2010-06-22, 14:12   #1479
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Anastazja wpisz sobie "erotyczne zdjęcia" i ja tam znalażłam duzio ale w siec nie w grafikę

a Turek jak był fajny to tez bym u niego kupowała
Stary 2010-06-22, 14:20   #1480
Sunsett
Zakorzenienie

Nadziejko no to super, że podziałały Ja zmieniłam foty kolejny raz i dopiero teraz włączyłam czaty , bo byłam na zakupach. Siedzę jakieś 5 minut i na razie cisza ...

Anastazja ja szukałam fotek tak samo jak Nadziejka, de facto to ona mi powiedziała , jak szukała , więc zrobiłam to samo
O matko, to faktycznie niezła suka z tej baby :/ Jak kalkulatora nie można używać, to ja bym już całkiem tam poległa

Nie chcę być dziennikarką A nawet jeśli bym chciała to i tak nic by mi z tego nie wyszło, bo wiadomo , jak teraz ludzie dostają się do tv , zazwyczaj na czyichś plecach Nie wiem, co w ogóle za głupota mnie ogarnęła, żeby wybrać taki nieżyciowy kierunek , nie wiem co ja po tym będę robić... Jako tako studia są fajne i ciekawe, ale z pracą po nich raczej marnie. Dobrze, że jest ta specjalizacja, może po tym będzie coś lepiej...
Stary 2010-06-22, 15:01   #1481
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

chyba przechwaliłam bo siedze i cisza ale kit tam byle 30 zarobic do konca miesiąca chociaz by na podglądaniu!

a patrzyłaś na staże? po stażu zawsze łatwiej coś znaleźć,u mnie wiem ze w gazetach poszukują non stop więc może i u Ciebie coś się znajdzie
Stary 2010-06-22, 15:07   #1482
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
chyba przechwaliłam bo siedze i cisza ale kit tam byle 30 zarobic do konca miesiąca chociaz by na podglądaniu!

a patrzyłaś na staże? po stażu zawsze łatwiej coś znaleźć,u mnie wiem ze w gazetach poszukują non stop więc może i u Ciebie coś się znajdzie
Ja już nie wiem co jest grane, przez godzinę ku.wa raz ktoś się załączył na sekundę i tyle :/ Tak źle to chyba jeszcze nie było , nie wiem już sama jakie te zdjęcia wstawić, żeby coś ruszyło nareszcie :/ Porażka...

Nawet jakbym chciała iść na staż, to nigdzie mnie nie wezmą, bo się uczę, a oni chcą kogoś dyspozycyjnego i koło się zamyka... tak wygląda życie na je.anej wiosce
Stary 2010-06-22, 15:13   #1483
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już nie wiem co jest grane, przez godzinę ku.wa raz ktoś się załączył na sekundę i tyle :/ Tak źle to chyba jeszcze nie było , nie wiem już sama jakie te zdjęcia wstawić, żeby coś ruszyło nareszcie :/ Porażka...

Nawet jakbym chciała iść na staż, to nigdzie mnie nie wezmą, bo się uczę, a oni chcą kogoś dyspozycyjnego i koło się zamyka... tak wygląda życie na je.anej wiosce
teraz siedzą w pracy pierdoły wiec sie nie załączająja sięmoże teraz za kartki wezmę

no ale nie uczysz sie w tygodniu tylko w weekendy więc może akuratNajbardziej podobaja mi sie ogloszenia"przyjme do pracy mloda osobe,do 30 lat z 10letnim doswiadczeniem": porazka;/
Stary 2010-06-22, 15:17   #1484
Anastazja86
Zakorzenienie

Nadziejka- a jakie masz foty? i dzięki za pomoc wpisałam erotyczne zdjęcia w google i trochę znalazło ale w większości są one za bardzo profesjonalne, więc wpisałam amatorki i tak szukam
Sunset- to może zmień spowrotem na te foty na których miałaś największy ruch.a co do stażu to dlaczego nie chcą Cię wziąć?przecież studiujesz zaocznie więc jesteś dyspozycyjna w tygodniu przecież..
ja co prawda z mojego własnego doświadczenia staż bym odradzała bo to wyzysk, przynieś wynieś pozamiataj, niczego na stażu się nie nauczyłam a byłam na dwóch, więc niby są wpisane w CV dwie roboty na stanowisku biurowym, a jak idę na rozmowę to śmieją mi się w twarz że wpisuje te głupie staże w CV bo dobrze wiedzą że tam się nic nie robi i to zwyczajna ściema..

coś tam niby znalazłam ale na 777 nie przejdą te foty na px bez problemu...wstawiłam na razie na px ale zanim zostaną zatwierdzone to zejdzie do wieczora..
Stary 2010-06-22, 15:28   #1485
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
teraz siedzą w pracy pierdoły wiec sie nie załączająja sięmoże teraz za kartki wezmę

no ale nie uczysz sie w tygodniu tylko w weekendy więc może akuratNajbardziej podobaja mi sie ogloszenia"przyjme do pracy mloda osobe,do 30 lat z 10letnim doswiadczeniem": porazka;/
No jeśli nie ma ruchu to jasne, lepiej zrobić coś pożytecznego w tym czasie
A w ogóle to co planujecie z Romkiem na wieczór ? Późno wrócisz?

Ja wiem i to jest właśnie najśmieszniejsze w tym wszystkim, że oni chcą osoby dyspozycyjne nawet w weekendy ! I mimo, że studia zaoczne wybierają osoby, które chcą podjąć pracę, to i tak nie ma lekko jak widać, bo ja studiuję trzeci rok i miałam w tym czasie dwie prace , w jednej byłam miesiąc, w drugiej dwa. Niestety takie są realia...

Mnie takie ogłoszenia tak wku.wiają, że jak widziałabym matoła, który je zamieszcza ,to bym go utłukła... Ciekawe gdzie ku.wa mamy zdobyć to doświadczenie, jak nigdzie nie chcą nas zatrudniać

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Cytat:
Nadziejka- a jakie masz foty? i dzięki za pomoc wpisałam erotyczne zdjęcia w google i trochę znalazło ale w większości są one za bardzo profesjonalne, więc wpisałam amatorki i tak szukam
Sunset- to może zmień spowrotem na te foty na których miałaś największy ruch.a co do stażu to dlaczego nie chcą Cię wziąć?przecież studiujesz zaocznie więc jesteś dyspozycyjna w tygodniu przecież..
ja co prawda z mojego własnego doświadczenia staż bym odradzała bo to wyzysk, przynieś wynieś pozamiataj, niczego na stażu się nie nauczyłam a byłam na dwóch, więc niby są wpisane w CV dwie roboty na stanowisku biurowym, a jak idę na rozmowę to śmieją mi się w twarz że wpisuje te głupie staże w CV bo dobrze wiedzą że tam się nic nie robi i to zwyczajna ściema..

coś tam niby znalazłam ale na 777 nie przejdą te foty na px bez problemu...wstawiłam na razie na px ale zanim zostaną zatwierdzone to zejdzie do wieczora..
Wstawiłam jeszcze inne, wydaje mi się, że są one o niebo lepsze niż te , które miałam. Zaraz Ci podeślę na maila to ocenisz

A co do stażu to jak mówiłam ,starałam się o staż, ale nie pasowało pracodawcom to , że jestem niedyspozycyjna w weekendy . Było kręcenie nosem generalnie o studia, bo wiadomo , że czasem trzeba podjechać na uczelnię na tygodniu i im to nie pasowało... Zgadzam się co do tego , że to wyzysk, bo niczego się człowiek nie uczy , a tylko się nim wysługują ... Ale nawet na taki wyzysk bym poszła, żeby mnie tylko ktoś chciał wziąć...
Stary 2010-06-22, 15:35   #1486
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
No jeśli nie ma ruchu to jasne, lepiej zrobić coś pożytecznego w tym czasie
A w ogóle to co planujecie z Romkiem na wieczór ? Późno wrócisz?

Ja wiem i to jest właśnie najśmieszniejsze w tym wszystkim, że oni chcą osoby dyspozycyjne nawet w weekendy ! I mimo, że studia zaoczne wybierają osoby, które chcą podjąć pracę, to i tak nie ma lekko jak widać, bo ja studiuję trzeci rok i miałam w tym czasie dwie prace , w jednej byłam miesiąc, w drugiej dwa. Niestety takie są realia...

Mnie takie ogłoszenia tak wku.wiają, że jak widziałabym matoła, który je zamieszcza ,to bym go utłukła... Ciekawe gdzie ku.wa mamy zdobyć to doświadczenie, jak nigdzie nie chcą nas zatrudniać

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Wstawiłam jeszcze inne, wydaje mi się, że są one o niebo lepsze niż te , które miałam. Zaraz Ci podeślę na maila to ocenisz

A co do stażu to jak mówiłam ,starałam się o staż, ale nie pasowało pracodawcom to , że jestem niedyspozycyjna w weekendy . Było kręcenie nosem generalnie o studia, bo wiadomo , że czasem trzeba podjechać na uczelnię na tygodniu i im to nie pasowało... Zgadzam się co do tego , że to wyzysk, bo niczego się człowiek nie uczy , a tylko się nim wysługują ... Ale nawet na taki wyzysk bym poszła, żeby mnie tylko ktoś chciał wziąć...
no to chyba już ich popier.oliło konkretnie z tą dyspozycyjnością oczywiście najlepiej być dyspozycyjnym 24h/dobę za marne grosze, jak ja słucham takiego czegoś to mi się nóż w kieszeni otwiera..w ogóle z tą robotą jest przekichane, człowiek chce pracować a nigdzie go nie chcą i wymaganie tego doświadczenia mnie po prostu rozbawia, a niby gdzie ja mam zdobyć to doświadczenie
Stary 2010-06-22, 15:39   #1487
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
no to chyba już ich popier.oliło konkretnie z tą dyspozycyjnością oczywiście najlepiej być dyspozycyjnym 24h/dobę za marne grosze, jak ja słucham takiego czegoś to mi się nóż w kieszeni otwiera..w ogóle z tą robotą jest przekichane, człowiek chce pracować a nigdzie go nie chcą i wymaganie tego doświadczenia mnie po prostu rozbawia, a niby gdzie ja mam zdobyć to doświadczenie
No popie*doliło , popie*doliło... Z reguły na stażach pracownicy powinni mieć odrobinę większy luz, bo jest to dopiero przygotowanie do takiej prawdziwej pracy , a realia są takie, że pracodawcy poszukują po prostu taniej siły roboczej , bo przecież to nie oni płacą stażyście...
Jak tak dalej pójdzie, to ja jestem ciekawa, jak sobie zapracuję na jakąś emeryturę... Już 22 lata mam i praktycznie to nigdzie nie byłam zatrudniona , masakra:/

Dziękuję za ocenę zdjęć Zaraz będę coś mieszać w takim razie
Stary 2010-06-22, 15:40   #1488
caaalajaa
Zadomowienie

oj z dietką okropnie.. nie wiem ciągle chce mi się coś jeść.. muszę się opanować. na jutro zakupiłam już mniej jedzenia ;D i same serki ciemny chlebek. musze coś taniego jeszcze na obiad wykombinować;D;]

ee Sunseciku zostań dziennikarka będę się chwaliła że cię znam;D ibędziesz pozdrawiała nasz wątek ;d ha!;d

odchudzam się...

11.08.09 - mój Giee <3

Stary 2010-06-22, 15:55   #1489
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
No popie*doliło , popie*doliło... Z reguły na stażach pracownicy powinni mieć odrobinę większy luz, bo jest to dopiero przygotowanie do takiej prawdziwej pracy , a realia są takie, że pracodawcy poszukują po prostu taniej siły roboczej , bo przecież to nie oni płacą stażyście...
Jak tak dalej pójdzie, to ja jestem ciekawa, jak sobie zapracuję na jakąś emeryturę... Już 22 lata mam i praktycznie to nigdzie nie byłam zatrudniona , masakra:/

Dziękuję za ocenę zdjęć Zaraz będę coś mieszać w takim razie
ja na jednym stażu miałam luz, mogłam sobie wychodzić ale nie na długo, no i non stop siedziałam w archiwum a na drugim stażu całymi dniami albo niszczyłam dokumenty albo kserowałam
ja raczej nie będę miała emeryturę, bo gdzie ja niby dostanę umowę o pracę przecież umowa zlecenia nie liczy się do lat pracy ja mam przepracowany rok na umowę o pracę czyli do emerytury brakuje mi tylko 29 lat żenada

dobra ja spadam do rodziców i na zakupy, do spisania później

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-22, 16:28   #1490
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
oj z dietką okropnie.. nie wiem ciągle chce mi się coś jeść.. muszę się opanować. na jutro zakupiłam już mniej jedzenia ;D i same serki ciemny chlebek. musze coś taniego jeszcze na obiad wykombinować;D;]

ee Sunseciku zostań dziennikarka będę się chwaliła że cię znam;D ibędziesz pozdrawiała nasz wątek ;d ha!;d
Haha a załatwisz mi pracę ? Jeśli tak to nie ma problemu , mogę zacząć już dzisiaj i będę Was pozdrawiać po 10 razy dziennie

Cytat:
ja na jednym stażu miałam luz, mogłam sobie wychodzić ale nie na długo, no i non stop siedziałam w archiwum a na drugim stażu całymi dniami albo niszczyłam dokumenty albo kserowałam
ja raczej nie będę miała emeryturę, bo gdzie ja niby dostanę umowę o pracę przecież umowa zlecenia nie liczy się do lat pracy ja mam przepracowany rok na umowę o pracę czyli do emerytury brakuje mi tylko 29 lat żenada

dobra ja spadam do rodziców i na zakupy, do spisania później
No ja też właśnie tak sobie rozmyślam , że jeśli tak dalej pójdzie , to nie upracuję sobie na tą emeryturę ,bo mi życia braknie... A w ogóle to praktycznie wszędzie teraz oferują umowę zlecenie, albo na pół etatu, to tym bardziej nie zapracuję... I dlatego muszę mieć bogatego męża

Zdjęcia pomogły , nareszcie coś ruszyło !
Stary 2010-06-22, 16:30   #1491
caaalajaa
Zadomowienie

Cytat:
Haha a załatwisz mi pracę ? Jeśli tak to nie ma problemu , mogę zacząć już dzisiaj i będę Was pozdrawiać po 10 razy dziennie

No ja też właśnie tak sobie rozmyślam , że jeśli tak dalej pójdzie , to nie upracuję sobie na tą emeryturę ,bo mi życia braknie... A w ogóle to praktycznie wszędzie teraz oferują umowę zlecenie, albo na pół etatu, to tym bardziej nie zapracuję... I dlatego muszę mieć bogatego męża

Zdjęcia pomogły , nareszcie coś ruszyło !
no ba! już dzwonie do telewizjii i uruchamiam swoje znajomości :LOL:
o prosze no to czatuj;D i zbieraj na merola!

odchudzam się...

11.08.09 - mój Giee <3

Stary 2010-06-22, 16:42   #1492
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Sunet [pokazuj mi zdjęcia~! bo u mnei cisza,co prawda dopiero weszłam ale cicho sza

siostra u mnie była,obrzarłysmy się czereśniami

teraz chwile poczatuję i zbieram sie do R
Stary 2010-06-22, 16:53   #1493
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
no ba! już dzwonie do telewizjii i uruchamiam swoje znajomości :LOL:
o prosze no to czatuj;D i zbieraj na merola!
No to jak uruchomisz to daj znać
Yhm na merola , chyba takiego z gazety

Cytat:
Sunet [pokazuj mi zdjęcia~! bo u mnei cisza,co prawda dopiero weszłam ale cicho sza

siostra u mnie była,obrzarłysmy się czereśniami

teraz chwile poczatuję i zbieram sie do R
U mnie na razie też ucichło Ale teraz już mi się inaczej siedzi, bo przynajmniej coś zarobiłam , nie to co wczoraj...
Zaraz Ci wyślę na maila , tego z końcówką 69
A do której będziesz siedzieć u R Późno wrócisz;>

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-22, 17:01   #1494
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
No to jak uruchomisz to daj znać
Yhm na merola , chyba takiego z gazety

U mnie na razie też ucichło Ale teraz już mi się inaczej siedzi, bo przynajmniej coś zarobiłam , nie to co wczoraj...
Zaraz Ci wyślę na maila , tego z końcówką 69
A do której będziesz siedzieć u R Późno wrócisz;>
no ja tez dzisiaj juz wiecej niz wczoraj zarobiłam nie jest zle byle do 30 moje motto obecne

oj ok mój ulubiony mail

yyy no nie wiem zobaczymy co bedziemy robioc no ale mysle ze nie [pozniej niz 21 na pewno dzisiaj jeszcze tutaj wpadne

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

za***iste masz foty!! moje perzy Twoich wysiadaja eee chyba poszukam naowych

Edytowane przez Nowa_Nadzieja
Czas edycji: 2010-06-22 o 17:02
Nowa_Nadzieja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 17:04   #1495
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
no ja tez dzisiaj juz wiecej niz wczoraj zarobiłam nie jest zle byle do 30 moje motto obecne

oj ok mój ulubiony mail

yyy no nie wiem zobaczymy co bedziemy robioc no ale mysle ze nie [pozniej niz 21 na pewno dzisiaj jeszcze tutaj wpadne

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

za***iste masz foty!!;love: moje perzy Twoich wysiadaja eee chyba poszukam naowych
Haha moje tak samo , później już będę na luzaczka sobie siedzieć, bo teraz to mam stresa, że nie urobię do końca miesiąca

I tak myślałam, że się dłuższa eskapada szykuje No ale w sumie od 18 do 21 , gdybyś przez ten cały czas była W RUCHU , to jutro mogłabyś mieć zakwasy

No nie są najgorsze , ale Twoje też są bardzo dobre moim zdaniem
Widzę, że tak się motywujemy wzajemnie z tymi fotkami
Stary 2010-06-22, 17:06   #1496
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Haha moje tak samo , później już będę na luzaczka sobie siedzieć, bo teraz to mam stresa, że nie urobię do końca miesiąca

I tak myślałam, że się dłuższa eskapada szykuje No ale w sumie od 18 do 21 , gdybyś przez ten cały czas była W RUCHU , to jutro mogłabyś mieć zakwasy

No nie są najgorsze , ale Twoje też są bardzo dobre moim zdaniem
Widzę, że tak się motywujemy wzajemnie z tymi fotkami
dokładnie! ile to nerwów kosztuje!

idz Ty głupolu! dzisiaj juz nie mam takiej chciy jak wczoraj ale ale...

no ruch nawet jest od czasu do czasu sie załączają wiec nie sa złe widocznie

no i to jak!
Stary 2010-06-22, 17:15   #1497
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie! ile to nerwów kosztuje!

idz Ty głupolu! dzisiaj juz nie mam takiej chciy jak wczoraj ale ale...

no ruch nawet jest od czasu do czasu sie załączają wiec nie sa złe widocznie

no i to jak!
No właśnie , osiwieję przez te czaty

Haha no na razie nie masz , ale poczekaj , niech no Cię pan R weźmie w swoje łapska Ubierasz nową bieliznę ?

No widzisz , mówiłam , że nie są złe Baaardzo kuszące

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-22, 17:23   #1498
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie , osiwieję przez te czaty

Haha no na razie nie masz , ale poczekaj , niech no Cię pan R weźmie w swoje łapska Ubierasz nową bieliznę ?

No widzisz , mówiłam , że nie są złe Baaardzo kuszące
ja mam jedno marzenie,nie najesc sie wrzodów żołądka

no ubieram,ale ubieram duzo warst zeby było co sciagac nie no ja tam ide w celu obejrzenia meczu

wazhne ze nie moje!
Stary 2010-06-22, 17:31   #1499
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam jedno marzenie,nie najesc sie wrzodów żołądka

no ubieram,ale ubieram duzo warst zeby było co sciagac nie no ja tam ide w celu obejrzenia meczu

wazhne ze nie moje!
Ja się chyba nabawię, zablokowali mnie Jakość obrazu z kamery za słaba To kurna wczoraj całe pół dnia siedziałam na swojej kamerze o 10 razy gorszej od tej , a teraz się do tej doczepili , w której naprawdę nieźle widać :/ Masakra...

W celu obejrzenia meczu , jasne Ja też nie raz mecze oglądałam
Stary 2010-06-22, 17:37   #1500
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się chyba nabawię, zablokowali mnie Jakość obrazu z kamery za słaba To kurna wczoraj całe pół dnia siedziałam na swojej kamerze o 10 razy gorszej od tej , a teraz się do tej doczepili , w której naprawdę nieźle widać :/ Masakra...

W celu obejrzenia meczu , jasne Ja też nie raz mecze oglądałam
o kurde a patrzyłas na ustawienie w panelu sterowania? czasami mozna niezle podrasowac nawet słabą kamerkę i może przy oknie się ustaw zeby lepsze swiatło było,cos trzeba zerobic bo przeciez przez glupia kamerke nie mozesz zostac w polu;/

oj no;p będę grzeczna,nic nie będe prowokowac,bo w głebi duszy to jak chybatego nei chce

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości