|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
![]() O 5, masakra Dobrze, że codziennie nie trzeba tak wstawać, to byłaby katastrofa ![]() U mnie też chłodno... Mam uchylone okno w pokoju, siedzę w krótkim rękawie i trochę mi piździ po ramionkach szczerze mówiąc... O proszę, a którą rocznicę mają ? No to miły dzień Ci się zapowiada Wiem wiem , jestem spokojna i bardzo cierpliwa, to aż do mnie niepodobne Nie dziwię Ci się Dużo tego masz?Ja dzisiaj podobnie jak wczoraj planuję popołudnie w domu i będę kończyć ten projekt i w ogóle zrobię sobie już wszystko, co mam do napisania, a później zostanie mi "tylko" sama nauka Słabo mi na samą myśl...
|
|
|
|
|
#1472 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
ja ogólnie długo nie śpię bo wstaję przed 8 ale codziennie wstawać o 5 to by było przegięcie pały![]() właśnie też mam uchylone okno i trochę mi piździ ![]() kurcze nie wiem co Ci poradzić z tym czatem, może spróbuj jednak te czarno-białe foty..ogólnie każdemu na początku słabo idzie bo nie jesteście jeszcze w rankingu tylko pewnie na końcowych stronach, z czasem poprez rozmowy i średnią wygadanych minut przesuwacie się na początek mam tego mnóstwo bo to matma i statystyka, ok 500 zadań ![]() a to tylko na weekend o ile babka pozwoli mi w ogóle zdawać, muszę do niej maila naskrobać
|
|
|
|
|
#1473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie obawiam się, że te czarno białe mogą się tak nie rzucać w oczy... Jak przeglądałam po kolei wszystkie laski, to sama ich nie zauważyłam Wstawiłam jako główne takie na czerwonej kanapie , to co mam od Ciebie , no i czekam Będę szukać i kombinować, mam na to cały dzień O matko, matematyka No to faktycznie strasznie tego dużo i teraz jeszcze bardziej się nie dziwę , że Ci się nie chce... Dobrze, że ja z tym przedmiotem nie będę mieć już nigdy w życiu do czynienia ![]() Chyba sobie pójdę zrobić herbatki z cytrynką i ukroję sobie ciasta
|
|
|
|
|
#1474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to jest już dorosły pies bo ma 6 lat nie wyobrażam sobie gdyby pies mnie budził tak rano![]() trzeba z tymi zdjęciami niestety pokombinować ![]() no dokładnie te nauki ścisłe są za mocne to chyba nie na moją starą głowę tego jest mnóśtwo a jeszcze mam z taką ***niętą babą matmę i statystykę że masakra a za 2 tyg mam z nią ekonometrię a muszę to zdać bo kiedy niby poprawię jak bronię się za 3 tyg![]() ciesz się że nie masz takich przedmiotów a co Ty w ogóle studiujesz?? i na którym roku jesteś?![]() dawaj ciasto
|
|
|
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moja nie dość, że budziła mnie o 5 , to jeszcze na dwór trzeba było z nią wychodzić średnio co pół godziny , chcąc ją nauczyć się załatwiać na zewnątrz... Także dostałam za swoje ![]() Wstawiłam kolejne, musiałam trochę się nakombinować w paincie bo na fotce był jakiś kretyński napis strony... Ale usunęłam go fachowo haha , zobaczymy czy zaakceptują, na razie coś im się nie spieszy ![]() No ale skoro taki kierunek studiujesz, to jednak musisz mieć predyspozycje umysłowe do rozumienia przedmiotów ścisłych , których ja niestety nie posiadam ![]() A co z tą babą od matmy nie tak ? Taka sucz ? ![]() Ja studiuję dziennikarstwo ze specjalizacją reklama i public relations Jestem na drugim roku (powinnam być na trzecim, ale powtarzam semestr jak wspominałam ) , więc te przedmioty ze specjalizacji na dobre zacznę dopiero na trzecim roku, bo na razie to mam przedmioty takie sricte dziennikarskie, których nie cierpię nawiasem mówiąc Może później będzie trochę ciekawiej... ![]() Wpadaj , zapraszam Ciasta mam jeszcze duuużo dużo, więc wystarczy Z herbatką też nie będzie problemu |
|
|
|
|
#1476 |
|
Zadomowienie
|
wróciłam właśnie z uczelni bo byłam wziąć wpis
dziś jak narazie luuzik mogę na kompie siedzieć bo siostry nie ma. przydałoby się porobić notatki na fizykę.. jakby było ciepło to bym pojechała na działkę opalać się i uczyć a tu dupa.. wieje pochmurno brrrr...o ja! wstawanie o 5 masakraa... ja juk musiałam wstawać na uczelnie o 6 to aż mi się płakać chciało.. dobrze że juz wolneee..;D wczoraj chodziłam za pracą złożyłam 2 Cv w butikach i jedno u takiego pośrednika.. mam nadzieję że się odezwą.. bo kasa się kończy i oo.. )coś mi się nie dietkuje dobrze
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ewelinka-witaj wsrod zywych ![]() dobrze ze napisałaś:Ehem: a czemu nie dietkuje sie dobrze?![]() Anastazjza-gratulacje a zes pocisła![]() ![]() Sunset-kombinuj ze zdjęciami,bo ja te co teraz mam to podziałały tzn nie dużo ale ktoś chociaż podgląda![]() u mnie na sniadanie mała drożdżówka ![]() jakoś się nie wyspałam jak zwykle sniły mi się pierdoły,ale juz nie pamiętam jakie teraz zasiadłam do czatów,trochę posiedzę a pozniej kartki pokleje i do Romka
|
|
#1478 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja i umysł ścisły ![]() no suka straszna z tej babki, pilnuje jak po***ana, nawet nie można używać kalulatora w komórce bo od razu 2 wstawia, przez nią najwięcej osób jest uje.anych ![]() a chcesz być dziennikarką? ja bym chciała pracować w telewizji, np prowadzić informacje![]() Cytat:
![]() to trzymam kciuki żebyś znalazła robotę ![]() a komu tutaj dobrze dietkowanie idzie? ![]() ja właśnie pochłonęłam rollo kebaba w tortilli nawet dobry był, a byłam taka głodna jak kupowałam te kebaby to mnie Turek wyrywał co je robił nawet niezły jak powiedziałam Tż że z nim gadałam to się wkur.ił---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- dziewczyny podajcie jakieś stronki z fotami muszę sobie pozmieniać a nigdzie nie mogę jakiś fajnych znaleźć
|
||
|
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
Anastazja wpisz sobie "erotyczne zdjęcia" i ja tam znalażłam duzio
![]() a Turek jak był fajny to tez bym u niego kupowała
|
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
Nadziejko no to super, że podziałały
Anastazja ja szukałam fotek tak samo jak Nadziejka, de facto to ona mi powiedziała , jak szukała , więc zrobiłam to samo ![]() O matko, to faktycznie niezła suka z tej baby :/ Jak kalkulatora nie można używać, to ja bym już całkiem tam poległa Nie chcę być dziennikarką A nawet jeśli bym chciała to i tak nic by mi z tego nie wyszło, bo wiadomo , jak teraz ludzie dostają się do tv , zazwyczaj na czyichś plecach Nie wiem, co w ogóle za głupota mnie ogarnęła, żeby wybrać taki nieżyciowy kierunek , nie wiem co ja po tym będę robić... Jako tako studia są fajne i ciekawe, ale z pracą po nich raczej marnie. Dobrze, że jest ta specjalizacja, może po tym będzie coś lepiej...
|
|
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
chyba przechwaliłam bo siedze i cisza
ale kit tam byle 30 zarobic do konca miesiąca![]() a patrzyłaś na staże? po stażu zawsze łatwiej coś znaleźć,u mnie wiem ze w gazetach poszukują non stop więc może i u Ciebie coś się znajdzie
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet jakbym chciała iść na staż, to nigdzie mnie nie wezmą, bo się uczę, a oni chcą kogoś dyspozycyjnego i koło się zamyka... tak wygląda życie na je.anej wiosce
|
|
|
|
|
#1483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sięmoże teraz za kartki wezmę![]() no ale nie uczysz sie w tygodniu tylko w weekendy więc może akurat Najbardziej podobaja mi sie ogloszenia"przyjme do pracy mloda osobe,do 30 lat z 10letnim doswiadczeniem":
|
|
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
Nadziejka- a jakie masz foty?
i dzięki za pomoc wpisałam erotyczne zdjęcia w google i trochę znalazło ale w większości są one za bardzo profesjonalne, więc wpisałam amatorki i tak szukamSunset- to może zmień spowrotem na te foty na których miałaś największy ruch.a co do stażu to dlaczego nie chcą Cię wziąć? przecież studiujesz zaocznie więc jesteś dyspozycyjna w tygodniu przecież..ja co prawda z mojego własnego doświadczenia staż bym odradzała bo to wyzysk, przynieś wynieś pozamiataj, niczego na stażu się nie nauczyłam a byłam na dwóch, więc niby są wpisane w CV dwie roboty na stanowisku biurowym, a jak idę na rozmowę to śmieją mi się w twarz że wpisuje te głupie staże w CV bo dobrze wiedzą że tam się nic nie robi i to zwyczajna ściema.. coś tam niby znalazłam ale na 777 nie przejdą te foty |
|
|
|
#1485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w ogóle to co planujecie z Romkiem na wieczór ? Późno wrócisz? ![]() Ja wiem i to jest właśnie najśmieszniejsze w tym wszystkim, że oni chcą osoby dyspozycyjne nawet w weekendy ! I mimo, że studia zaoczne wybierają osoby, które chcą podjąć pracę, to i tak nie ma lekko jak widać, bo ja studiuję trzeci rok i miałam w tym czasie dwie prace , w jednej byłam miesiąc, w drugiej dwa. Niestety takie są realia...Mnie takie ogłoszenia tak wku.wiają, że jak widziałabym matoła, który je zamieszcza ,to bym go utłukła... Ciekawe gdzie ku.wa mamy zdobyć to doświadczenie, jak nigdzie nie chcą nas zatrudniać ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
A co do stażu to jak mówiłam ,starałam się o staż, ale nie pasowało pracodawcom to , że jestem niedyspozycyjna w weekendy . Było kręcenie nosem generalnie o studia, bo wiadomo , że czasem trzeba podjechać na uczelnię na tygodniu i im to nie pasowało... Zgadzam się co do tego , że to wyzysk, bo niczego się człowiek nie uczy , a tylko się nim wysługują ... Ale nawet na taki wyzysk bym poszła, żeby mnie tylko ktoś chciał wziąć... |
||
|
|
|
#1486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście najlepiej być dyspozycyjnym 24h/dobę za marne grosze, jak ja słucham takiego czegoś to mi się nóż w kieszeni otwiera..w ogóle z tą robotą jest przekichane, człowiek chce pracować a nigdzie go nie chcą i wymaganie tego doświadczenia mnie po prostu rozbawia, a niby gdzie ja mam zdobyć to doświadczenie
|
|
|
|
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tak dalej pójdzie, to ja jestem ciekawa, jak sobie zapracuję na jakąś emeryturę... Już 22 lata mam i praktycznie to nigdzie nie byłam zatrudniona , masakra:/ Dziękuję za ocenę zdjęć
|
|
|
|
|
#1488 |
|
Zadomowienie
|
oj z dietką okropnie.. nie wiem ciągle chce mi się coś jeść.. muszę się opanować. na jutro zakupiłam już mniej jedzenia ;D i same serki ciemny chlebek. musze coś taniego jeszcze na obiad wykombinować;D;]
ee Sunseciku zostań dziennikarka będę się chwaliła że cię znam;D ibędziesz pozdrawiała nasz wątek ;d ha!;d
|
|
#1489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na drugim stażu całymi dniami albo niszczyłam dokumenty albo kserowałam![]() ja raczej nie będę miała emeryturę, bo gdzie ja niby dostanę umowę o pracę przecież umowa zlecenia nie liczy się do lat pracy ja mam przepracowany rok na umowę o pracę czyli do emerytury brakuje mi tylko 29 lat![]() dobra ja spadam do rodziców i na zakupy, do spisania później
|
|
|
|
|
#1490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli tak to nie ma problemu , mogę zacząć już dzisiaj i będę Was pozdrawiać po 10 razy dziennie Cytat:
A w ogóle to praktycznie wszędzie teraz oferują umowę zlecenie, albo na pół etatu, to tym bardziej nie zapracuję... I dlatego muszę mieć bogatego męża Zdjęcia pomogły , nareszcie coś ruszyło !
|
||
|
|
|
#1491 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o prosze no to czatuj;D i zbieraj na merola!
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
Sunet [pokazuj mi zdjęcia~!
bo u mnei cisza,co prawda dopiero weszłam ale cicho sza![]() siostra u mnie była,obrzarłysmy się czereśniami teraz chwile poczatuję i zbieram sie do R
|
|
#1493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yhm na merola , chyba takiego z gazety Cytat:
Ale teraz już mi się inaczej siedzi, bo przynajmniej coś zarobiłam , nie to co wczoraj...Zaraz Ci wyślę na maila , tego z końcówką 69 ![]() A do której będziesz siedzieć u R Późno wrócisz;>
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jest zle byle do 30 moje motto obecne![]() oj ok mój ulubiony mail ![]() yyy no nie wiem zobaczymy co bedziemy robioc no ale mysle ze nie [pozniej niz 21 na pewno dzisiaj jeszcze tutaj wpadne![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- za***iste masz foty!! eee chyba poszukam naowych
Edytowane przez Nowa_Nadzieja Czas edycji: 2010-06-22 o 17:02 |
|
|
|
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak myślałam, że się dłuższa eskapada szykuje No ale w sumie od 18 do 21 , gdybyś przez ten cały czas była W RUCHU , to jutro mogłabyś mieć zakwasy No nie są najgorsze , ale Twoje też są bardzo dobre moim zdaniem Widzę, że tak się motywujemy wzajemnie z tymi fotkami |
|
|
|
|
#1496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() idz Ty głupolu! dzisiaj juz nie mam takiej chciy jak wczoraj ale ale...![]() no ruch nawet jest od czasu do czasu sie załączają wiec nie sa złe widocznie ![]() no i to jak! ![]()
|
|
|
#1497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha no na razie nie masz , ale poczekaj , niech no Cię pan R weźmie w swoje łapska ![]() ![]() No widzisz , mówiłam , że nie są złe Baaardzo kuszące
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ubieram,ale ubieram duzo warst zeby było co sciagac ![]() wazhne ze nie moje!
|
|
|
#1499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakość obrazu z kamery za słaba To kurna wczoraj całe pół dnia siedziałam na swojej kamerze o 10 razy gorszej od tej , a teraz się do tej doczepili , w której naprawdę nieźle widać :/ Masakra... W celu obejrzenia meczu , jasne Ja też nie raz mecze oglądałam |
|
|
|
|
#1500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a patrzyłas na ustawienie w panelu sterowania? czasami mozna niezle podrasowac nawet słabą kamerkęoj no;p będę grzeczna,nic nie będe prowokowac,bo w głebi duszy to jak chybatego nei chce
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:25.

ja jestem strasznie śpiąca bo wstałam o 5 ale nie umiem spać w dzień
masakra
No to miły dzień Ci się zapowiada
Dużo tego masz?
Słabo mi na samą myśl...

Będę szukać i kombinować, mam na to cały dzień

a zes pocisła

muszę sobie pozmieniać a nigdzie nie mogę jakiś fajnych znaleźć
przecież studiujesz zaocznie więc jesteś dyspozycyjna w tygodniu przecież..