|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
zuzyłam antyperspirant lady speed stick w kulce
kupiłam lakier do włosów wella + jeden gratis a i jeszcze płyn do płukania jamy ustnej zuzyłam
Edytowane przez Anitka11 Czas edycji: 2010-06-22 o 17:24 |
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
luskap zgadzam się z hosenką.jesli welon to już bez kwiatka.nie masz gładkiego koka więc jak dasz kwiatka i welon to bedzie już troche za dużo. uczyłam sie na fryzjerstwie ze do ślubu należy wybrać jedną opcję,bo im mniej tym lepiej.masz śliczną sukienkę i myśle ze pasuje do tej fryzurki
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczna suknia i tym bardziej jestem za brakiem welonu
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-06-22 o 17:36 |
|
|
|
#1204 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Hosenko: tez jestem antywelonowa
![]() ja mam siostre, ale kosmetykow mi nie podbiera - kolorowki ma dosyc swojej, a pielegnacji tez mojej nie rusza. Gorzej z mama, ktora potrafi sobie przysposobic moj zel pod prysznic i zuzyc caly Za to siostra potrafi wypic mi 3/4 litrowej, nowej coli dopiero co przyniesionej ze sklepu (ogolnie nie o to chodzi ze jej zaluje, ale tez mi sie nie chce targac butelek 2l ze sklepu, wiec kupuje sobie 1l i mi stracza na jakis czas - a ona sobie wezmie i wychleje) ![]() lece pod prysznic bo zaraz z tata jade na motocykl ![]() a jutro o 14:30 spadam na badania do mgr do niedzieli
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie bede miała welonu.ja sie czuje w tym staroświecko i jakos niefajnie,ale na niektórych welon wygląda ładnie i ciekawie.zalezy od typu urody i sukni.
ja spadam do babci-dawno u niej nie bylam i wypada odwiedzić
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
luskap - zgadzam się z dziewczynami
. A fryzurka piękna ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Zaklepałam już sobie noclegi w lubelskiem . W planach zwiedzanie m.in. Kazimierza Dolnego i okolic, przez Lublin, Sandomierz, aż po Zamość |
|
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
Prosze o trzymanie kciukow za moj egzamin jutro rano
doczytam was jutro!
|
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny danwo nie bylam tak wkurzona. Musialam w pociagu zaplacic mandat 65 zl bo mialam bilet czasowy(40 minutowy) i bylam swiecie przekonana ze na pociagi w 2 strefie tez obowiazuje, a okazalo sie ze on jest na 2 strefe ale nie na pociagi. Pierwszy raz jechalam ze zlym biletem i musieli mnie zlapac. A do skzoly codziennie jezdzilam pociagmia. Taka jestm wkurzona. Dobrze ze mialam kase przy sobie bo na miejscu 65zl, a jakby mi do domu przyslali to 150! Ale teraz sie boje ze przysla cos do domu i sie starzy dowiedza. Ale mam nadzieje ze nie bo zaplacilam i dostalam potwierdzenie 'wydania biletu w pociagu". No mowie Wam taka wkurzona jestem bo jak na stronie patrzylam na te bilety to nic nie pisali ze to nie na pociagi. Tylko ze 1 i 2 strefa a pociagi z mojego miasta naleza do 2 strefy. Przez mysl mi nie przeszlo ze to moze nie obowiazywac.
|
#1209 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dziękuję wszystkim za gratulacje!!
Cytat:
![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;20166115]carrola: Gratuluję obrony i ładnej oceny dyplomowej! [/QUOTE] Magisterka z kulturoznawstwa. ![]() Cytat:
A z zakupami przesadziłaś. [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20170721]A czy to nasza wina?! Mamy sobie Wasze lakiery dopisać do naszych list? [/QUOTE]Super super super!! ![]() Cytat:
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;20179014]Wróciłam od fryzjerki - mam boską grzywę! ![]() Do tego kupiłam sandały-japonki i lakier do paznokci (Bell Fashion Colour 304 - wrzos). Zrobiłam też zdjęcia do dyplomu. Koszmarki, mam nadzieję, że nikt nich nigdy nie ujrzy. [/QUOTE] Może jakieś zdjęcie?? ![]() Cytat:
![]() Coś chyba miałam jeszcze napisać, ale kompletnie nie pamiętam co.
|
|
#1210 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
|
|
|
#1211 |
|
Konto usunięte
|
Ech, oto co przybyło mi w czerwcu.
Część to nagrody, zresztą coś z wygranych może jeszcze dojść do czerwcowego zbioru. |
|
|
|
#1212 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja i tak zawsze przed kąpielą opłukuje wanne, a szczególnie jak nie jestem u siebie. nie lubie jak mi jakies paprochy pływaja ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#1213 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że z TŻ-em wszystko się ułoży, życzę Ci tego Cytat:
Weszłam od razu na KWC i ocena 4,30 hm. One są w Rossmannie czy Naturze?![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20175107]Ja swoje rzeczy mam schowane w szafce w łazience, gdzie i tak wszyscy mają do nich dostęp. Czasem postawię coś na wannie, żeby się szybciej zużyło, jak w wypadku tej odżywki, ale to zwykle kończy się tak, że siostry biorą to za zgodę na używanie wszystkiego, co mam w tej szafce albo na półce pod lustrem. Wczoraj np. znalazłam na biurku siostry moją mgiełkę do twarzy z Planet Spa...[/QUOTE] Ja mam tylko brata, więc nie ma mi kto podbierać A mama ma swoje. Ja i mama mamy po całej półce w szafce w łazience, a brat i ojciec jakąś 1/4 Ja też proszę o dodanie ![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;20179014]Wróciłam od fryzjerki - mam boską grzywę! [/QUOTE]Pokazuj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I ja też proszę o kciuki 0 9, bo jak nie zdam jutro bankowości, to czeka mnie wrzesień Przyszedł dziś Avon, a w nim dla mnie serum na zniszczone końcówki i maseczka do włosów. |
|||||
|
|
|
#1214 |
|
Zadomowienie
|
No sejf by mi sie przydał
na ciuchy też szczególnie
|
#1215 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
nusia i ciuciola,trzymam kciuki.dacie sobie rade na pewno
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie nikt nie pocieszy?
|
#1218 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kciuki zaciśnięte, na pewno będzie dobrze ![]() ![]() Pomalowałam paznokcie na niebiesko, trochę mi dziwnie. Nie wiem czy nie wygląda to trochę trupio, muszę jutro zobaczyć jak się z tym czuję cały dzień.
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1220 |
|
|
współczuję
![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- właśnie zużyłam masło do ciała i piankę do golenia
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
Carrola: przyzwyczaisz się
![]() Kiedyś nie wyobrażałam sobie fioletu na paznokciach, a teraz Opatrzysz się i przyzwyczaisz ![]() Co do Ł. to jestem ciekawa jego kolejnych popisów, bo powiem, że wczoraj w sumie pierwszy raz spotkałam się z wylewnością u niego. Byłam z tatą w Realu i kupiłam szampon i odżywkę z awokado z nowego Garniera. Długo w zapasach nie poleży, bo kończy mi się szampon i odżywka z olejkami Shaumy.
|
#1222 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zrobiłam sobie truskawkową kąpiel i wybalsamowałam sie również na truskawkowo ![]() Postanowiłam przez najbliższe 14 dni nic nie kupic z kosmetyków. Absolutnie nic!
|
|
#1223 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też trzymam mocno!
![]() Cytat:
Ja to już mam nadzieję nic nie kupię w tym miesiącu! Ale doszłam do wniosku, że chciałabym wymienić prawie całą swoją kolorówkę. Chciałabym mieć: róż Chanel tea rose, podkład Guerlain/Diorskin, shimmer Dior, meteorytki, cienie piątki Diora w fioletach i różach i czwórki Chanel w beżo-brązach No i cieliste szminki Mac. Mogą zostać moje Beige Lumineux. Taki zbiór mogłabym mieć, pewnie byłabym zaspokojona...
|
|
#1224 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Teraz wertuję tonę przewodników, żeby nie przegapić co ciekawszych atrakcji turystycznych Na szczęście trochę czasu jeszcze na to mam ![]() Nusia - również ![]() Mnie kiedyś skontrolowali, gdy pierwszy i jedyny raz nieświadomie skasowałam w autobusie bilet z dnia poprzedniego, bo nie zauważyłam nadruku z kasownika
|
||
|
|
|
#1225 |
|
|
luskap sporo z tego co opisujesz miałam/mam
ale na przykład podkład Guerlain baardzo mnie rozczarował a Chanel Tea Rose i mnie się marzy ![]() tęsknię za TŻ
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Luskap dodasz mnie też do znajomych? Chciałąbym zobaczyć zdjęcia.
Magdoleno - - wiem co to znaczy, bo też kiedyś dostałam mandat za brak legitymacji, która została w innej torebce... ![]() Nie mam żadnych nowych zakupów, zużyć też nie, chociaż zbliżają się zuzycia tylko jak zwykle na samym dnie jest jeszcze duuuuzo do zużycia. Dopisałam do licznika czerwcowego Avonowe zamówienie z maja - 2 kremy z Avon do rąk i żel do dezynfekcji rąk z Ori. Zamawiałąm w maju ale dopiero teraz dostałam. Moje zapasy uszczupliły się o 2 rzeczy. Mam w ogóle takie pudełko, do którego odkłądam rzeczy z moich zapasów, które dostałam/kupiłam czy coś a które mi się dublują czy nie pasują i potem daję na prezent, na wymainkę itp. I właśnie tym sposobem oddałam 1 z 2 maseczek i kredke do oczu koleżance na urodziny. Bardzo była zadowolona a ja mam mniej do zużycia ;D
|
#1227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mam taką nadzieję! Ale wiem ze w lipcu na wyjazd bede musiala troche rzeczy kupic wiec wsteonie ustalilam sobie 14 dni odwyku kompletnego! Cytat:
Kurcze mam chociaz nadzieje ze mi juz zadnego potwierdzenia ani nic nie przysla bo rodzice sa strasznie uczuleni na takie sprawy i beda robic zaraz afere. ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- A w ogole to wiecie kto w naszym wątku stuka najwięcej postow?
|
|
#1228 |
|
Konto usunięte
|
Wg licznika Zetafon, Hosenka i ja, a co?
|
|
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20190134]Wg licznika Zetafon, Hosenka i ja, a co?[/QUOTE]
Oj no i popsulas zagadke :P Ja dopiero teraz sie skapnęlam jak to się sprawdza
|
#1230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.

. A fryzurka piękna 

Dziewczyny danwo nie bylam tak wkurzona. Musialam w pociagu zaplacic mandat 65 zl bo mialam bilet czasowy(40 minutowy) i bylam swiecie przekonana ze na pociagi w 2 strefie tez obowiazuje, a okazalo sie ze on jest na 2 strefe ale nie na pociagi. Pierwszy raz jechalam ze zlym biletem i musieli mnie zlapac. A do skzoly codziennie jezdzilam pociagmia. Taka jestm wkurzona. Dobrze ze mialam kase przy sobie bo na miejscu 65zl, a jakby mi do domu przyslali to 150! Ale teraz sie boje ze przysla cos do domu i sie starzy dowiedza. Ale mam nadzieje ze nie bo zaplacilam i dostalam potwierdzenie 'wydania biletu w pociagu". No mowie Wam taka wkurzona jestem bo jak na stronie patrzylam na te bilety to nic nie pisali ze to nie na pociagi. Tylko ze 1 i 2 strefa a pociagi z mojego miasta naleza do 2 strefy. Przez mysl mi nie przeszlo ze to moze nie obowiazywac.
) tak, że kilka sprawdzianów dobrze napisał i koniec końców wyszła mu trójka 

Mamy sobie Wasze lakiery dopisać do naszych list?
[/QUOTE]

Chwilami mam wrażenie, że tylko ja się staram i tylko mi zależy... Trzymajcie za nas kciuki, bo strasznie się martwię... TŻ to wyjątkowa osoba, nie chcę go stracić. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Weszłam od razu na KWC i ocena 4,30 hm. One są w Rossmannie czy Naturze?

Na szczęście trochę czasu jeszcze na to mam