FILMIKI "urodowe" na youtube. czy ktos tez jest ich fanka?? - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-29, 23:37   #1201
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska
Dot.: FILMIKI "urodowe" na youtube. czy ktos tez jest ich fanka??

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość

O nie, jestem butelką wody.
Oj ciesz sie ze nie jesteś pusta
Bo butelka pewnie pelna
Stary 2010-06-29, 23:38   #1202
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
No niestety, z tymi zarobkami to jest masakra, w stosunku do cen...

Widzialyscie ostatni film cukiereczka? Nic dodac, nic ujac, caly cukierek
Właśnie :P
Który cukierkowy, ja widziałam ten z włosami :P ona jest pocieszna

A ten właśnie spytam się was może o sposób - otóż podobają mi się cienie paradise z sensique i pojedyncze z my secret ale cholera mnie bierze gdy one tak porozrzucane leżą w moim biurku. Gdzie dostanę jakąś kasetkę żeby je wyjąć z pierwotnego pudełka i ładnie powklejać?
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 23:38   #1203
Joanna_Klich
Raczkowanie

Cytat:

Joanno czy mogłabyś zaprzestać?
Dlaczego? Dlatego, że wyrażam teraz ja swoją opinię czy uczepiłam się równie durnego tematu o nickach jak Wy o dzieciach?

Edytowane przez Joanna_Klich
Czas edycji: 2010-06-29 o 23:40
Joanna_Klich jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 23:39   #1204
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
Oj ciesz sie ze nie jesteś pusta
Bo butelka pewnie pelna
ale plastikowa !

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Cytat:
Dlaczego? Dlatego, że wyrażam teraz ja swoją opinię czy uczepiłam się równie durnego tematu i nickach jak Wy o dzieciach?
W sumie, nie popełnię tego błędu co ty... Pisz pisz, na zdrowie :P
Stary 2010-06-29, 23:41   #1205
emememsik
po prostu Em :)

Tak tak, pisz pisz, ładnie to kontrastuje z twoim phoffesjonalnym wizerunkiem, który starasz się kreować.

muszynianko, nie wiem gdzie można kupić kasetki, ale w Ikei są fajne plastikowe pudełka z przegródkami, w których pojedyncze cienie ładnie sobie leżą poukładane.
Stary 2010-06-29, 23:42   #1206
pumas
Zakorzenienie

Aska, fajnie, ze robisz cos, co dzieki internetowi udaje Ci sie w lepszym stopniu realizowac. Ale wiedz, ze zycie potrafi zaskoczyc i byc moze za 5 lat, gdy juz przestaniesz miec chec na upublicznianie siebie i swoich danych, bedzie troche za pozno... W internecie niestety wszystko jest wieczne
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 23:43   #1207
Joanna_Klich
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Tak tak, pisz pisz, ładnie to kontrastuje z twoim phoffesjonalnym wizerunkiem, który starasz się kreować.

muszynianko, nie wiem gdzie można kupić kasetki, ale w Ikei są fajne plastikowe pudełka z przegródkami, w których pojedyncze cienie ładnie sobie leżą poukładane.
Prawda, że o wiele lepiej niż z Waszym? No, a czemu Wy już nie krytykujecie? Temat się wyczerpał czy nikt nowy nie zawitał na YT?
Stary 2010-06-29, 23:46   #1208
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
Oo, to poszukam. Bo na allegro jedyne co znalazłam - kasetki artdeco 40 zł albo plastikowe przegródki na lekarstwa
Stary 2010-06-29, 23:47   #1209
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

Mi też by się przydały jakieś szufladki na cienie, któraś z zagranicznych dziewczyn miała takie super kolorowe
KawaMarcepanowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 23:48   #1210
pumas
Zakorzenienie

Ja kupuje kasetki na srubki i narzedzia i w nich trzymam kosmetyki, sprawdzaja sie swietnie. Jeszcze szukam takiej, w ktorej zmieszcze lakiery do paznokci, ale niestety ciezko mi ida poszukiwania. W ogole znalazlam wlasnie fajny sposob na pomieszczenie calej kolorowki - zakupilam jakis czas temu taki wlasnie przybornik dobrego majsterkowicza, chyba w castoramie, a moze w leroy merlin, ma kilka szufladek i w kazdej z nich trzymam jedna sekcje kosmetykow: np. wszystko do oczu, podklady, pudry, bronzery, itd. Dzieki temu mam porzadek i wszystko na miejscu

Cukierkowa zrobila filmik o makijazu jakims imprezowym chyba? Jako najnowszy mi sie wyswietla

Aśka wyluzuj!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! Myslisz, ze nie mamy co robic, tylko krytykowac?????????? Jak widzisz potrafimy tez normalnie rozmawiac. :P

Kawa, ja wiem, z jakiej strony internetowej dziewczyny maja te kasetki. Przynajmniej te, ktore ma nissiax.

Edytowane przez pumas
Czas edycji: 2010-06-29 o 23:50
Stary 2010-06-29, 23:51   #1211
h2o0
Zakorzenienie

Cytat:
Weź mi smutno aż, za granicą tusze rimmela i kosmetyki kosztują śmieszne grosze. Zamówiłam dzisiaj sexy curves za 10 zł + chyba 4 zł za przesyłkę? W sklepie chyba 28.

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

O nie, jestem butelką wody.
O nie, jestem wodą
Dulce Candy mówiła na temat photo ready, że jest ciężki na co dzień i używa go tylko do zdjęć
h2o0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 23:54   #1212
pumas
Zakorzenienie

Ja mam photo ready i na pewno nie jest tak ciezki jak colorstay, jest inny po prostu, ale mi nie podchodzi - chyba, ze przy brzydkiej pogodzie, wtedy nie widac tych okropnych drobinek!

apropo Dulce, tak sie zastanawialam, czy ona zna sie z innymi YT z US. Np. z Kandee, gdyz ona rowniez byla na tych targach w Californii chyba?, ale jakos nie widzialam na filmie, zeby sie spotkaly.

Edytowane przez pumas
Czas edycji: 2010-06-29 o 23:55
Stary 2010-06-29, 23:57   #1213
eyo
Zakorzenienie

omg
ale się tu kłotnia wywiązała...
człowieka trochę nie ma a tu takiej "jaja"

a przechwałki pewnej osoby.. podejrzewam, że więcej złego tej osobie zgotują niż dobrego
ale tak to jest jak ktoś robi sojusze i zaczyna atakować chociaż nikt nic do niego nie miał....

Cytat:
Napisane przez Joanna_Klich Pokaż wiadomość
Nie moja droga. Wcześniej miałam nick Jamajka101 ale ze względu na to co robię (po za yt ale poniekąd w internecie) nie pasowało mi trochę bawić się w takie coś jak ksywki tym bardziej że upubliczniam swój wizerunek. Jeżeli Wy nie musicie to wymyślajcie sobie nicki ale ludzie... do niektórych wyobraźni mi serio nie starcza czasami.

Zresztą jak widzicie jest wysyp Nissi, xx3 i innych. Nie chce czekać aż ktoś będzie "Jamajkował" na YT Nie wstydzę się swojego nazwiska i tego co robię więc dlaczego mam wymyślać nick? No ale Tobie się nie dziwie... tutaj imieniem i nazwiskiem nie pasuje się ujawniać kiedy ubliżamy innym.
każdy ma tu nick, pisze z własnego konta - jak zajdzie taka potrzeba to już nie twoja a moderatorów w tym głowa żeby osobę która przekroczy granicę ukarać - i wiesz, imienia i nazwiska do tego nie potrzeba
ja rozumiem - czepiać się tej anonimowości jak ktoś pisze gdzieś jakieś bluzgi podpisując się "gośćxyz" ale wiesz.. tutaj jest jednak jakaś społeczność, "znamy się", są prawa, są konsekwencje.. i naprawde nie wiem co masz w tym konkretnym wypadku takie parcie na te nazwiska
co ktoś będzie lepszy jak napisze "xyz" ma krzyw zęby i podpisze się anna kowalska ? to co.. będzie dla ciebie wartościowszym człowiekiem..
daj spokój - tu się dziewczyn czepiasz że są niedojrzałe (i przy okazji usilnie wciskasz się kolejny raz w to "niedojrzałe" grono na własne życzenie) a sama przytaczasz zachowania z piaskownicy

co z tego, że Ty podpisujesz się iminiem i nazwiskiem ? Dla mnie nic.. twoje dane naprawdę dla mnie nie znaczą ani grama wiecej niż butleka wody (niezłe to było ) i dla mnie - i każdej innej osoby tutaj- jesteś tak samo anonimowa
nie znam cię, nie wiem gdzie mieszkasz, nie wiem kim jesteś.. tak samo nie wiem nawet czy to prawdziwe dane -i nad niczym z powyższych się nie będe zastanawiać
sorry ale twoje Joanna Klich jest dla mnie tak samo anonimowe jak moje eyo czy cokolwiek innego - przykro mi ale nie znaczy kompletnie nic i śmieszy mnie fakt, że się z tym tak obnosisz (jakby to kogokolwiek na boga obchodziło poza tobą)

luzu trochę by się przydało...

(i skoro uważasz, że to co tutaj wypisujesz, pod własnym nazwiskiem ma coś wspólnego z budowaniem - pozytywnego - wizerunku w sieci.. to się grubo mylisz
siedzę troche zawodowo w tym temacie i generalnie.. takie rzeczy można nieźle przeciw człowiekowi wykorzystać, dlatego lepiej się 5 razy ugryźć w język lub palce zanim się takie rzeczy pod własnym nazwiskiem zacznie pisać)

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥

Edytowane przez eyo
Czas edycji: 2010-06-30 o 00:00
eyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 00:04   #1214
Joanna_Klich
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Aska, fajnie, ze robisz cos, co dzieki internetowi udaje Ci sie w lepszym stopniu realizowac. Ale wiedz, ze zycie potrafi zaskoczyc i byc moze za 5 lat, gdy juz przestaniesz miec chec na upublicznianie siebie i swoich danych, bedzie troche za pozno... W internecie niestety wszystko jest wieczne
Słuchaj, dziwne żeby mieć swoją działalność w branży marketingowej i się nie upubliczniać. Teraz jak się wszystko ułoży być może otworzę swoją firmę więc tak czy siak będę się upubliczniać, bo firma także będzie związana z coachingiem i marketingiem. Nie znasz mnie więc daruj sobie reklamy typu "mam na imię Wojtek i też mam 11 lat". Fajnie że mi życzysz czegoś takiego za 5 lat, to trochę przykre.
W sumie... 2 lata temu także mnie tak ostrzegali... nie dawaj zdjęć z sesji zdjęciowej do neta... nie upubliczniaj się, nie podawaj nr tel! Oj oj oj... te co mnie tak najbardziej ostrzegały to albo je ktoś okradł albo zrobił krzywdę a wyobraźcie sobie że nawet neta nie mają! Normalnie te wszystkie modelki, czy biznesmeni w coaching albo ogólnie w networkach, czy biznesach tradycyjnych ze stronami i danymi swojej osoby musieliby być już dawno pod ziemią albo obrabowani.

Dziewczyny ja zdaje sobie sprawę, że jest wiele historii na temat internetu ale większość z nich to historie, które były dawno albo związane z pedofilami. Nie mówię już nawet o takich idiotkach które spotykają się gdzieś na odludziu z chłopakiem z internetu albo podają adresy na naszej klasie, bo to już są odchyły tej dziewczyny.

Nie wiecie, że internet działa także w drugą stronę. Gdybyście się w to zgłębiły, nie jedna chciałaby to robić, a nie np pracować w sklepie (nie ubliżając oczywiście nikomu!).

Także jak nic nie wiecie o mojej o sobie to proszę nie wypowiadajcie się na mój temat gdyż gwarantuję Wam, że nic sensownego nie wymyślicie. Widzę, że myślimy całkiem innym kategoriami (też oczywiście nikomu nie ubliżając).

Pozdrawiam i miłego plotkowania)

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

Cytat:
Napisane przez eyo Pokaż wiadomość
(i skoro uważasz, że to co tutaj wypisujesz, pod własnym nazwiskiem ma coś wspólnego z budowaniem - pozytywnego - wizerunku w sieci.. to się grubo mylisz
siedzę troche zawodowo w tym temacie i generalnie.. takie rzeczy można nieźle przeciw człowiekowi wykorzystać, dlatego lepiej się 5 razy ugryźć w język lub palce zanim się takie rzeczy pod własnym nazwiskiem zacznie pisać)
A czy ja Ci powiedziłam, że samym imieniem i nazwiskiem buduje się w internecie wizerunek? O Jezu... nie, koniec rozmowy
Stary 2010-06-30, 00:06   #1215
emememsik
po prostu Em :)

Wreszcie. Bywaj!

Czekam na więcej filmików z IMAT.
Stary 2010-06-30, 00:08   #1216
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
Dulce Candy mówiła na temat photo ready, że jest ciężki na co dzień i używa go tylko do zdjęć
to się załamałam :P ja już nie wiem jakiego podkładu używać słyszałam że ten revlon ivory jest na prawdę jasny... to chyba sobie odpuszczę.

Cytat:
Ja kupuje kasetki na srubki i narzedzia i w nich trzymam kosmetyki, sprawdzaja sie swietnie. Jeszcze szukam takiej, w ktorej zmieszcze lakiery do paznokci, ale niestety ciezko mi ida poszukiwania. W ogole znalazlam wlasnie fajny sposob na pomieszczenie calej kolorowki - zakupilam jakis czas temu taki wlasnie przybornik dobrego majsterkowicza, chyba w castoramie, a moze w leroy merlin, ma kilka szufladek i w kazdej z nich trzymam jedna sekcje kosmetykow: np. wszystko do oczu, podklady, pudry, bronzery, itd. Dzieki temu mam porzadek i wszystko na miejscu
Ja kosmetyki trzymam w szufladzie pod biurkiem na której jest komputer i trzymam lusterko nie narzekam, ponieważ mam manię kupowania paletek, to moje inglotowe leżą grzecznie, obok pudry leżą grzecznie a wszystkie pojedyncze sprawy typu cienie kredeczki w kosmetyczce. A pędzle mają swoje miejsce w wiklinowym koszyczku obok lusterka. Ale tyle tych małych pierdółek się zebrało że pogubią mi się
Stary 2010-06-30, 00:08   #1217
eyo
Zakorzenienie

Cytat:
Słuchaj, dziwne żeby mieć swoją działalność w branży marketingowej i się nie upubliczniać. Teraz jak się wszystko ułoży być może otworzę swoją firmę więc tak czy siak będę się upubliczniać, bo firma także będzie związana z coachingiem i marketingiem. Nie znasz mnie więc daruj sobie reklamy typu "mam na imię Wojtek i też mam 11 lat". Fajnie że mi życzysz czegoś takiego za 5 lat, to trochę przykre.
W sumie... 2 lata temu także mnie tak ostrzegali... nie dawaj zdjęć z sesji zdjęciowej do neta... nie upubliczniaj się, nie podawaj nr tel! Oj oj oj... te co mnie tak najbardziej ostrzegały to albo je ktoś okradł albo zrobił krzywdę a wyobraźcie sobie że nawet neta nie mają! Normalnie te wszystkie modelki, czy biznesmeni w coaching albo ogólnie w networkach, czy biznesach tradycyjnych ze stronami i danymi swojej osoby musieliby być już dawno pod ziemią albo obrabowani.

Dziewczyny ja zdaje sobie sprawę, że jest wiele historii na temat internetu ale większość z nich to historie, które były dawno albo związane z pedofilami. Nie mówię już nawet o takich idiotkach które spotykają się gdzieś na odludziu z chłopakiem z internetu albo podają adresy na naszej klasie, bo to już są odchyły tej dziewczyny.

Nie wiecie, że internet działa także w drugą stronę. Gdybyście się w to zgłębiły, nie jedna chciałaby to robić, a nie np pracować w sklepie (nie ubliżając oczywiście nikomu!).

Także jak nic nie wiecie o mojej o sobie to proszę nie wypowiadajcie się na mój temat gdyż gwarantuję Wam, że nic sensownego nie wymyślicie. Widzę, że myślimy całkiem innym kategoriami (też oczywiście nikomu nie ubliżając).

Pozdrawiam i miłego plotkowania)
aż dziw bierze.. że podnosząc temat coachingu...
masz takie zdanie (jak pogrubione) w związku z zagrożeniami w internecie apropo pisania pod własnym nawiskiem

znajdź mi coach'a który pod swoim nazwiskiem.. wywołuje kłotnie na publicznym forum o takim zasiegu (bo inaczej tego co się w tym temacie dzieje nazwać nie potrafię)
osobliwe jak na osobę związaną z tą tematyką

apropo tego co zacytowałaś
A czy ja powiedziałam, że samym imieniem i nazwiskiem ? Nie. Ale o tym tutaj rozmawiamy to do tego sie odnoszę. Tak ciężko ogarnać że aż trzeba się silić na złośliwość ?
Inna sprawa - imie i nazwisko - nie wystarczy żeby wizerunek zbudować ale spokojnie wystarczy żeby zburzyć.

15.02.2017 ♥

Edytowane przez eyo
Czas edycji: 2010-06-30 o 00:11
Stary 2010-06-30, 00:09   #1218
pumas
Zakorzenienie

Troche nie rozumiem Twojego stereotypowego myslenia.
upublicznianie informacji w internecie nie sluzy tylko pedofilom, oszustom matrymionialnym itd, lecz zwyklym ludziom, chcacym np. zrobic Ci kogo piora. A dzieki temu, ze tak otwarcie o sobie mowisz w necie, maja ogromnie wazna bron, przewage nad Toba - wiedze. A wiesz, ze wygrywa sie walke znajac swojego przeciwnika. I to nie musi byc ktos, kto Ci zazdrosci sukcesow, ale rownie dobrze Twoj konkurent w branzy. No, ale moze dojdziesz do tego po latach i pozalujesz kilku slow...
Nie zycze Ci tego, bo niby czemu, jednak ostrzegam. Na co dzien sie o tym nie mysli, ale warto sie nad tym zastanowic, zastanowic sie nad zalozeniem konta na kolejnym portalu i upublicznieniu informacji o sobie.
Stary 2010-06-30, 00:09   #1219
muszynianka
Zakorzenienie

No ja wiem, menedżerka oriflame toć pokłony bijcie. [ja jestem menago :S]
Stary 2010-06-30, 00:11   #1220
Joanna_Klich
Raczkowanie

Cytat:
upublicznianie informacji w internecie nie sluzy tylko pedofilom, oszustom matrymionialnym itd, lecz zwyklym ludziom, chcacym np. zrobic Ci kogo piora. A dzieki temu, ze tak otwarcie o sobie mowisz w necie, maja ogromnie wazna bron, przewage nad Toba - wiedze. A wiesz, ze wygrywa sie walke znajac swojego przeciwnika. I to nie musi byc ktos, kto Ci zazdrosci sukcesow, ale rownie dobrze Twoj konkurent w branzy. No, ale moze dojdziesz do tego po latach i pozalujesz kilku slow...
Nie zycze Ci tego, bo niby czemu, jednak ostrzegam. Na co dzien sie o tym nie mysli, ale warto sie nad tym zastanowic, zastanowic sie nad zalozeniem konta na kolejnym portalu i upublicznieniu informacji o sobie.
No dobrze, ja rozumiem ale wyobrażasz sobie np firmę bez reklamy? Nie jestem coachem ale pracuję w marketingu i to, że się upubliczniam działa tylko na moją korzyść.
Stary 2010-06-30, 00:12   #1221
pumas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Wreszcie. Bywaj!

Czekam na więcej filmików z IMAT.
O wlasnie, IMAT to sie nazywa Kto jeszcze taki filmik ma? Ja widzialam tylko u Dulce, Kandee na pewno taki wkrotce opublikuje.
Stary 2010-06-30, 00:14   #1222
Joanna_Klich
Raczkowanie

Cytat:
No ja wiem, menedżerka oriflame toć pokłony bijcie. [ja jestem menago :S]
Tak się wypowiadasz na ten temat jakbyś go znała od deski do deski
Stary 2010-06-30, 00:15   #1223
muszynianka
Zakorzenienie

Kurcze, po tym wszystkim co tutaj nam... napisałaś nawet twoje makijaże wydają się brzydsze.
Stary 2010-06-30, 00:16   #1224
pumas
Zakorzenienie

Cytat:
No dobrze, ja rozumiem ale wyobrażasz sobie np firmę bez reklamy? Nie jestem coachem ale pracuję w marketingu i to, że się upubliczniam działa tylko na moją korzyść.
Reklame tak, ale pozytywna, a nie negatywna lub czarny PR. Popatrz chocby na Twoje kolezanki po fachu Blair i jej siostra. Dorobily sie dziewczyny tylu nieprzyjemnosci wlasnie z powodu wizerunku w internecie. Niewiele ma takie grono wrogow, co one. A wrogow niestety przybywa, gdy ktos sie pluje, krytykuje, wdaje w jakies klotnie itd. Ludzie sa zawistni, lubia dobijac i kopac lezacego

Teraz pomysl: reklamujesz sie w internecie, wlasciwie reklamujesz swoja firme. Teoretycznie wszyscy powinni kojarzyc ją z Twoim nazwiskiem. Wpisuja wiec w google Twoje dane i co? wyskakuje im nagle forum wizaz... I co? I takie rozne klotnie, nieporozumienia, to, jaka jestes dozarta, to jak bronisz swego, bez tolerancji dla innych. I co taki klient sobie o Tobie mysli? Pomysl o tym.
Stary 2010-06-30, 00:17   #1225
eyo
Zakorzenienie

Cytat:
mam podobne wrażenie
ktoś tu nie chce zauważyć, że my o konkurencji jej piszeszmy a nie o pedofilach
prosta sprawa- ja pod swoim nazwiskiem, mailem z którego korzystam branżowo - nie bawię się w rozrywkę jaką jest dla mnie wizaż
konta z pełnymi danymi to mam na innych portalach i do innych celów

Joanno
upublicznianie się - oczywiscie
wykłocanie się pod własnym nazwiskiem (które dla ciebie ma być znakiem samo w sobie) - mija się z celem

to co ty robisz to tak jakby np. Agnieszka Z. (założycielka wizażu) zaczęła chodzić po wątkach i się z ludźmi wykłocać - i nazywała to reklamą wizażu
przykre.. ale w zawodowych sprawach trzeba być "poprawnym", nie ma tutaj miejsca na kłotnie i stawanie po różnych stronach w drażliwych tematach często - od tego jest życie prywatne, nie biznes

15.02.2017 ♥

Edytowane przez eyo
Czas edycji: 2010-06-30 o 00:26
Stary 2010-06-30, 00:24   #1226
pumas
Zakorzenienie

Dokładnie
Stary 2010-06-30, 00:30   #1227
Aniaa87
Raczkowanie

Skoro Joanno Klich upubliczniasz swój wizerunek w internecie i się tego nie wstydzisz to dlaczego przephotoshopowałaś maksymalnie swoje zdjęcie w avatarze?

Wpisz kod 9e6597b7 i zapłać -5%
Aniaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-30, 00:30   #1228
eyo
Zakorzenienie

dobra stopuje :d bo się temat nie skończy

dla mnie eot.

swoją drogą też pozdrawiam Joy - świetną dziewczynę która ma klasę

Aniaa87
no ten ps na zdjeciu w avie to chyba można zrozumieć.. bo to jednak standard w tej branży

15.02.2017 ♥

Edytowane przez eyo
Czas edycji: 2010-06-30 o 00:31
Stary 2010-06-30, 00:37   #1229
pumas
Zakorzenienie

Ja nie sympatyzowalam z joy, ale ją polubilam za ladna buzie i ciekawe kosmetyki - Choc dalej twierdze, ze troche nimi szpanuje, no ale dzieki temu moge sie paru fajnych rzeczy dowiedziec ;-) I co lepsze, jak potrzebuje kupic cos z Maca, to od razu zagladam do joy, czy tego przypadkiem nie ma
Stary 2010-06-30, 00:38   #1230
Joanna_Klich
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aniaa87 Pokaż wiadomość
Skoro Joanno Klich upubliczniasz swój wizerunek w internecie i się tego nie wstydzisz to dlaczego przephotoshopowałaś maksymalnie swoje zdjęcie w avatarze?

Wpisz kod 9e6597b7 i zapłać -5%
Dlaczego? Bo mi się tak podobało
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości