|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: FILMIKI "urodowe" na youtube. czy ktos tez jest ich fanka??
Oj ciesz sie ze nie jesteś pusta
Bo butelka pewnie pelna
|
#1202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Który cukierkowy, ja widziałam ten z włosami :P ona jest pocieszna ![]() A ten właśnie spytam się was może o sposób - otóż podobają mi się cienie paradise z sensique i pojedyncze z my secret ale cholera mnie bierze gdy one tak porozrzucane leżą w moim biurku. Gdzie dostanę jakąś kasetkę żeby je wyjąć z pierwotnego pudełka i ładnie powklejać? |
|
|
|
|
#1203 |
|
Raczkowanie
|
Dlaczego? Dlatego, że wyrażam teraz ja swoją opinię czy uczepiłam się równie durnego tematu o nickach jak Wy o dzieciach?
Edytowane przez Joanna_Klich Czas edycji: 2010-06-29 o 23:40 |
|
|
|
#1204 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1205 |
|
po prostu Em :)
|
Tak tak, pisz pisz, ładnie to kontrastuje z twoim phoffesjonalnym wizerunkiem, który starasz się kreować.
![]() muszynianko, nie wiem gdzie można kupić kasetki, ale w Ikei są fajne plastikowe pudełka z przegródkami, w których pojedyncze cienie ładnie sobie leżą poukładane.
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
Aska, fajnie, ze robisz cos, co dzieki internetowi udaje Ci sie w lepszym stopniu realizowac. Ale wiedz, ze zycie potrafi zaskoczyc i byc moze za 5 lat, gdy juz przestaniesz miec chec na upublicznianie siebie i swoich danych, bedzie troche za pozno... W internecie niestety wszystko jest wieczne
|
|
|
|
#1207 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No, a czemu Wy już nie krytykujecie? Temat się wyczerpał czy nikt nowy nie zawitał na YT?
|
|
|
|
|
#1208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też by się przydały jakieś szufladki na cienie, któraś z zagranicznych dziewczyn miała takie super kolorowe
|
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupuje kasetki na srubki i narzedzia i w nich trzymam kosmetyki, sprawdzaja sie swietnie. Jeszcze szukam takiej, w ktorej zmieszcze lakiery do paznokci, ale niestety ciezko mi ida poszukiwania. W ogole znalazlam wlasnie fajny sposob na pomieszczenie calej kolorowki - zakupilam jakis czas temu taki wlasnie przybornik dobrego majsterkowicza, chyba w castoramie, a moze w leroy merlin, ma kilka szufladek i w kazdej z nich trzymam jedna sekcje kosmetykow: np. wszystko do oczu, podklady, pudry, bronzery, itd. Dzieki temu mam porzadek i wszystko na miejscu
Cukierkowa zrobila filmik o makijazu jakims imprezowym chyba? Jako najnowszy mi sie wyswietla ![]() Aśka wyluzuj!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! Myslisz, ze nie mamy co robic, tylko krytykowac?????????? Jak widzisz potrafimy tez normalnie rozmawiac. :P Kawa, ja wiem, z jakiej strony internetowej dziewczyny maja te kasetki. Przynajmniej te, ktore ma nissiax. Edytowane przez pumas Czas edycji: 2010-06-29 o 23:50 |
|
|
|
#1211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dulce Candy mówiła na temat photo ready, że jest ciężki na co dzień i używa go tylko do zdjęć
|
|
|
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam photo ready i na pewno nie jest tak ciezki jak colorstay, jest inny po prostu, ale mi nie podchodzi - chyba, ze przy brzydkiej pogodzie, wtedy nie widac tych okropnych drobinek!
apropo Dulce, tak sie zastanawialam, czy ona zna sie z innymi YT z US. Np. z Kandee, gdyz ona rowniez byla na tych targach w Californii chyba?, ale jakos nie widzialam na filmie, zeby sie spotkaly. Edytowane przez pumas Czas edycji: 2010-06-29 o 23:55 |
|
|
|
#1213 | |
|
Zakorzenienie
|
omg
ale się tu kłotnia wywiązała... człowieka trochę nie ma a tu takiej "jaja" a przechwałki pewnej osoby.. podejrzewam, że więcej złego tej osobie zgotują niż dobrego ale tak to jest jak ktoś robi sojusze i zaczyna atakować chociaż nikt nic do niego nie miał.... Cytat:
ja rozumiem - czepiać się tej anonimowości jak ktoś pisze gdzieś jakieś bluzgi podpisując się "gośćxyz" ale wiesz.. tutaj jest jednak jakaś społeczność, "znamy się", są prawa, są konsekwencje.. i naprawde nie wiem co masz w tym konkretnym wypadku takie parcie na te nazwiska co ktoś będzie lepszy jak napisze "xyz" ma krzyw zęby i podpisze się anna kowalska ? to co.. będzie dla ciebie wartościowszym człowiekiem.. daj spokój - tu się dziewczyn czepiasz że są niedojrzałe (i przy okazji usilnie wciskasz się kolejny raz w to "niedojrzałe" grono na własne życzenie) a sama przytaczasz zachowania z piaskownicy co z tego, że Ty podpisujesz się iminiem i nazwiskiem ? Dla mnie nic.. twoje dane naprawdę dla mnie nie znaczą ani grama wiecej niż butleka wody (niezłe to było ) i dla mnie - i każdej innej osoby tutaj- jesteś tak samo anonimowanie znam cię, nie wiem gdzie mieszkasz, nie wiem kim jesteś.. tak samo nie wiem nawet czy to prawdziwe dane -i nad niczym z powyższych się nie będe zastanawiać sorry ale twoje Joanna Klich jest dla mnie tak samo anonimowe jak moje eyo czy cokolwiek innego - przykro mi ale nie znaczy kompletnie nic i śmieszy mnie fakt, że się z tym tak obnosisz (jakby to kogokolwiek na boga obchodziło poza tobą) luzu trochę by się przydało... (i skoro uważasz, że to co tutaj wypisujesz, pod własnym nazwiskiem ma coś wspólnego z budowaniem - pozytywnego - wizerunku w sieci.. to się grubo mylisz siedzę troche zawodowo w tym temacie i generalnie.. takie rzeczy można nieźle przeciw człowiekowi wykorzystać, dlatego lepiej się 5 razy ugryźć w język lub palce zanim się takie rzeczy pod własnym nazwiskiem zacznie pisać)
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2010-06-30 o 00:00 |
|
|
|
|
#1214 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W sumie... 2 lata temu także mnie tak ostrzegali... nie dawaj zdjęć z sesji zdjęciowej do neta... nie upubliczniaj się, nie podawaj nr tel! Oj oj oj... te co mnie tak najbardziej ostrzegały to albo je ktoś okradł albo zrobił krzywdę a wyobraźcie sobie że nawet neta nie mają! Normalnie te wszystkie modelki, czy biznesmeni w coaching albo ogólnie w networkach, czy biznesach tradycyjnych ze stronami i danymi swojej osoby musieliby być już dawno pod ziemią albo obrabowani. Dziewczyny ja zdaje sobie sprawę, że jest wiele historii na temat internetu ale większość z nich to historie, które były dawno albo związane z pedofilami. Nie mówię już nawet o takich idiotkach które spotykają się gdzieś na odludziu z chłopakiem z internetu albo podają adresy na naszej klasie, bo to już są odchyły tej dziewczyny. Nie wiecie, że internet działa także w drugą stronę. Gdybyście się w to zgłębiły, nie jedna chciałaby to robić, a nie np pracować w sklepie (nie ubliżając oczywiście nikomu!). Także jak nic nie wiecie o mojej o sobie to proszę nie wypowiadajcie się na mój temat gdyż gwarantuję Wam, że nic sensownego nie wymyślicie. Widzę, że myślimy całkiem innym kategoriami (też oczywiście nikomu nie ubliżając). Pozdrawiam i miłego plotkowania )---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1215 |
|
po prostu Em :)
|
Wreszcie.
Bywaj!Czekam na więcej filmików z IMAT.
|
|
#1216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słyszałam że ten revlon ivory jest na prawdę jasny... to chyba sobie odpuszczę. Cytat:
nie narzekam, ponieważ mam manię kupowania paletek, to moje inglotowe leżą grzecznie, obok pudry leżą grzecznie a wszystkie pojedyncze sprawy typu cienie kredeczki w kosmetyczce. A pędzle mają swoje miejsce w wiklinowym koszyczku obok lusterka. Ale tyle tych małych pierdółek się zebrało że pogubią mi się
|
||
|
|
|
#1217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz takie zdanie (jak pogrubione) w związku z zagrożeniami w internecie apropo pisania pod własnym nawiskiem znajdź mi coach'a który pod swoim nazwiskiem.. wywołuje kłotnie na publicznym forum o takim zasiegu (bo inaczej tego co się w tym temacie dzieje nazwać nie potrafię) osobliwe jak na osobę związaną z tą tematyką apropo tego co zacytowałaś A czy ja powiedziałam, że samym imieniem i nazwiskiem ? Nie. Ale o tym tutaj rozmawiamy to do tego sie odnoszę. Tak ciężko ogarnać że aż trzeba się silić na złośliwość ? Inna sprawa - imie i nazwisko - nie wystarczy żeby wizerunek zbudować ale spokojnie wystarczy żeby zburzyć.
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2010-06-30 o 00:11 |
|
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
Troche nie rozumiem Twojego stereotypowego myslenia.
upublicznianie informacji w internecie nie sluzy tylko pedofilom, oszustom matrymionialnym itd, lecz zwyklym ludziom, chcacym np. zrobic Ci kogo piora. A dzieki temu, ze tak otwarcie o sobie mowisz w necie, maja ogromnie wazna bron, przewage nad Toba - wiedze. A wiesz, ze wygrywa sie walke znajac swojego przeciwnika. I to nie musi byc ktos, kto Ci zazdrosci sukcesow, ale rownie dobrze Twoj konkurent w branzy. No, ale moze dojdziesz do tego po latach i pozalujesz kilku slow... Nie zycze Ci tego, bo niby czemu, jednak ostrzegam. Na co dzien sie o tym nie mysli, ale warto sie nad tym zastanowic, zastanowic sie nad zalozeniem konta na kolejnym portalu i upublicznieniu informacji o sobie. |
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
No ja wiem, menedżerka oriflame toć pokłony bijcie. [ja jestem menago :S]
|
|
|
|
#1220 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1222 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, po tym wszystkim co tutaj nam... napisałaś
nawet twoje makijaże wydają się brzydsze.
|
|
|
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz pomysl: reklamujesz sie w internecie, wlasciwie reklamujesz swoja firme. Teoretycznie wszyscy powinni kojarzyc ją z Twoim nazwiskiem. Wpisuja wiec w google Twoje dane i co? wyskakuje im nagle forum wizaz... I co? I takie rozne klotnie, nieporozumienia, to, jaka jestes dozarta, to jak bronisz swego, bez tolerancji dla innych. I co taki klient sobie o Tobie mysli? Pomysl o tym. |
|
|
|
|
#1225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ktoś tu nie chce zauważyć, że my o konkurencji jej piszeszmy a nie o pedofilach ![]() prosta sprawa- ja pod swoim nazwiskiem, mailem z którego korzystam branżowo - nie bawię się w rozrywkę jaką jest dla mnie wizaż konta z pełnymi danymi to mam na innych portalach i do innych celów Joanno upublicznianie się - oczywiscie wykłocanie się pod własnym nazwiskiem (które dla ciebie ma być znakiem samo w sobie) - mija się z celem to co ty robisz to tak jakby np. Agnieszka Z. (założycielka wizażu) zaczęła chodzić po wątkach i się z ludźmi wykłocać - i nazywała to reklamą wizażu przykre.. ale w zawodowych sprawach trzeba być "poprawnym", nie ma tutaj miejsca na kłotnie i stawanie po różnych stronach w drażliwych tematach często - od tego jest życie prywatne, nie biznes
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2010-06-30 o 00:26 |
|
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie
|
|
|
|
#1227 |
|
Raczkowanie
|
Skoro Joanno Klich upubliczniasz swój wizerunek w internecie i się tego nie wstydzisz to dlaczego przephotoshopowałaś maksymalnie swoje zdjęcie w avatarze?
______________ rabat na http://etorebka.pl/ Wpisz kod 9e6597b7 i zapłać -5%
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
dobra stopuje :d bo się temat nie skończy
dla mnie eot. swoją drogą też pozdrawiam Joy - świetną dziewczynę która ma klasę ![]() Aniaa87 no ten ps na zdjeciu w avie to chyba można zrozumieć.. bo to jednak standard w tej branży
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2010-06-30 o 00:31 |
|
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie sympatyzowalam z joy, ale ją polubilam za ladna buzie i ciekawe kosmetyki - Choc dalej twierdze, ze troche nimi szpanuje, no ale dzieki temu moge sie paru fajnych rzeczy dowiedziec ;-) I co lepsze, jak potrzebuje kupic cos z Maca, to od razu zagladam do joy, czy tego przypadkiem nie ma
|
|
|
|
#1230 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo mi się tak podobało
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.

Kto jeszcze taki filmik ma? Ja widzialam tylko u Dulce, Kandee na pewno taki wkrotce opublikuje.