Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-01, 08:39   #2431
GabrysiaBrycha
Raczkowanie

GG do GabrysiaBrycha
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V

[1=0c567865bc5bc81ad7100e5 7ad69b5206a79ca99_61998c2 f33ab1;20379558]Ja też dziś B. odwiedziłam i u mnie już pani wykładała towar z jutrzejszej przeceny, więc trzeba będzie się rano wybrac

Wiem, że wiele z Was pyta o orzeszki niesolone, więc udało mi się dziś sprawdzic i zrobic dla Was zdjęcie - orzeszki są razem z solonymi w JEDNYM kartonie, jest 10 paczek solonych i 5 niesolonych. Solone są niebieskie, niesolone zielone. Niesolonych u mnie mnóstwo w kartonach, mogę poprzesyłac jak któras baaardzo chce [/QUOTE]

Witajcie, o tak potwierdzam, u mnie też w taki sposób są wyłożone i nie trzeba przekopywać kartonów bo leżą sobie i czekają aż kto zabierze do domu

Prawda jest jak dupa ...Każdy ma swoją..

GabrysiaBrycha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 09:14   #2432
Siwaaa21
Raczkowanie

Witajcie Polowałam od równiej 7 rano na depilator i udało mi się w trzeciej B. dostać ostatni kosztował równe 50 zł i Pani powiedziała że raczej już nigdzie nie znajde kolejnego ( bo chciałam drugi dla koleżanki) bo jak coś fajnego to one sobie biora i nie wystawiają na sklep. Ten był jedyny i cena przy nim była 69, ale dzięki naszemu forum ją zaskoczyłam i powiedziałam że ponoć miały być na wyprzedaży. Spojrzała i powiedziała że faktycznie jest i to jest jedyny.
Kupiłam jeszcze za 10 zł zieloną piżamke-przyda się na urlop
i wyciskacz do czosnku przyda się bo w starym się lekko rączka złamała i jest niewygodny

ogólnie zakupy poranne udane
Siwaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 09:26   #2433
magda1513
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Siwaaa21 Pokaż wiadomość
Witajcie Polowałam od równiej 7 rano na depilator i udało mi się w trzeciej B. dostać ostatni kosztował równe 50 zł i Pani powiedziała że raczej już nigdzie nie znajde kolejnego ( bo chciałam drugi dla koleżanki) bo jak coś fajnego to one sobie biora i nie wystawiają na sklep. Ten był jedyny i cena przy nim była 69, ale dzięki naszemu forum ją zaskoczyłam i powiedziałam że ponoć miały być na wyprzedaży. Spojrzała i powiedziała że faktycznie jest i to jest jedyny.
Kupiłam jeszcze za 10 zł zieloną piżamke-przyda się na urlop
i wyciskacz do czosnku przyda się bo w starym się lekko rączka złamała i jest niewygodny

ogólnie zakupy poranne udane

Ale Ci dobrze Też byłam chętna na ten depilator ale niestety u mnie nie było!!!

magda1513 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 09:27   #2434
justaa
Rozeznanie

to i ja się wybiorę do mojej b. zobaczyć jaka ta wyprzedaz

u mnie są takie same kartony z orzeszkami ale zawsze przechodze obojętnie bo nie lubię orzeszków
Stary 2010-07-01, 09:56   #2435
0c567865bc5bc81ad7100e57ad69b5206a79ca99_61998c2f33ab1
Konto usunięte

ja też śmigam do B. zobaczyc co i jak, może coś ciekawego podłapię
jak wrócę, zdam relację
0c567865bc5bc81ad7100e57ad69b5206a79ca99_61998c2f33ab1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 10:19   #2436
naatt
Raczkowanie

muszę przyznać, że kolejny produkt z biedronki miło mnie zaskoczył.
kupiłam wczoraj te płatki Hopki - kulki czekoladowe. myślalam, ze to będzie kolejna nieudana podróba nesquik, ale cena była niska, paczka duża to kupiłam i własnie je jem i muszę powiedzieć, że nie czuję różnicy pomiędzy oryginałem a hopkami na pewno trafiają na stałą listę zakupów.
naatt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 10:58   #2437
znikajac
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez naatt Pokaż wiadomość
muszę przyznać, że kolejny produkt z biedronki miło mnie zaskoczył.
kupiłam wczoraj te płatki Hopki - kulki czekoladowe. myślalam, ze to będzie kolejna nieudana podróba nesquik, ale cena była niska, paczka duża to kupiłam i własnie je jem i muszę powiedzieć, że nie czuję różnicy pomiędzy oryginałem a hopkami na pewno trafiają na stałą listę zakupów.
Ja niecały rok temu jadłam je w formie batonika, i jednak trochę różniły się od Nesquików, miały taki bardziej chemiczny posmak. Nie wiem jak z płatkami,bo nie jadłam może faktycznie się nie różnią

znikajac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 11:33   #2438
mandragona
Marudziara

Niestety nie udało mi się dziś zakupić depilatora z wyprzedaży nigdzie nie było a obleciałam 5 biedronek

Kupiłam za to płatki musli w tych pojedynczych opakowaniach i płatki z czekoladą Magusie ?( chyba tak sie nazywają) pyszne są

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 11:43   #2439
justaa
Rozeznanie

Właśnie wróciłam z biedronki i widać, że wyprzedaż bo ludzi dużo. Depilatora nie widziałam, są różne różności w tych koszach, nic tylko grzebać
Stary 2010-07-01, 12:22   #2440
szakal165
Zakorzenienie

u mnie nie widziałam żadnych depilatorów. Były rzeczy po 5 zł i po 10, wypisane było co można kupić. Na spisie widziałam spodnie dresowe damskie, chciałam je kupić ale w koszu nie było żadnych, były tylko bluzki dresowe. Ciekawe, czy już wykupiono (!) te spodnie, czy też ich nie wyłożyli. Były resztki bluzek damskich, jakies męskie koszule, zegarki po 10 zł, dziecięce pidżamy i damskie ale nie było tej, co mi się podobała. Była inna, na krótki rękaw i krótkie spodenki ale 10 zł i nie skusilam się, jakby byla po 5 to co innego bo nie była specjalna wydawała mi się dość krótka ta koszulka.
Ja odkryłam jogurt BIO- ekologiczny w małym kubeczku. I
u mnie były monte 8 szt. za 5 zł, nie wiem jak dlugo ma być w tej promocji, jak myślicie, do końca tygodnia?
Widziałam też zupę dużą 750g taką mrożoną ale nie wiem czy jakościowo oplacalna?
Ogólnie na wypredaży u mnie więcej było wypisane niż wyłożone :| na liście widziałam ciekawe rzeczy, ale nie było ich w koszach... Szkoda. Nie widziałam też zestawu Rexona for Teens, czy u was są te zestawy z zawieszką?
szakal165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 12:29   #2441
aurinka
Raczkowanie

Ja polecam zel pod prysznic, ostatnio kupiłam sobie 4 na zapas. Dwa morskie i 2 lemonkowe bodajże po ok. 3 zł za sztukę.
A te depilatory jakiej firmy są? Opłaca się je kupować?

aurinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 12:36   #2442
wiola75
Przyczajenie

jak wygląda mydło a'la ziaja?
wiola75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 12:46   #2443
igratok
Raczkowanie

Zahaczyłam dziś o biedrę ale depilatorów nie było bo jakiś facet o 7 rano za ponad 2 tys.zł wykupił telefony, depilatory i coś tam jeszcze pewnie sprzeda na allegro a tak chciałam ten depilator ale kupiłam chciaż słuchawki bezprzewodowe Clarus, na które wcześniej miałam już ochotę ale były za 99zł, a tak za 50zł wzięłam
W ogóle całkiem fajne obniżki były bo telefony też w opłacalnej cenie np. LG cookie był za 200zł

Co do orzeszków niesolonych, to u mnie nie ma takowych, solone są w pudełku niebieskim, a pudełek niebiesko-zielonych brak

Trochę miałam za mało czasu aby zerknąc na promocje w koszach, widziałam, że pojawił się regał-krata za 149zł (o ile się nie myle )
igratok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 12:47   #2444
Siwaaa21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aurinka Pokaż wiadomość
A te depilatory jakiej firmy są? Opłaca się je kupować?
Philipsa , to dokładnie ten model http://www.nokaut.pl/depilatory/depi...p-6508-01.html
Stary 2010-07-01, 13:16   #2445
Ag4
AGA :)

Cytat:
Napisane przez szakal165 Pokaż wiadomość
Nie widziałam też zestawu Rexona for Teens, czy u was są te zestawy z zawieszką?
U mnie są

Cytat:
Napisane przez wiola75 Pokaż wiadomość
jak wygląda mydło a'la ziaja?
podpinam się do pytania

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 13:29   #2446
Kinga 72
Rozeznanie

U mnie zestawy Rexony są, ale tylko 1 rodzaj zawieszek.

Wracam do żelu micelarnego z B. Czy którąś z Was może podrażnił ten żel ? Ja używam go codziennie odkąd tylko się pojawił w sprzedaży i zmywam go wodą i od jakiegoś czasu mam bardzo podrażnioną cerę i trochę wysuszoną i właśnie zastanawiam się czy to nie przypadkiem od tego żelu ? Czy któraś z Was też może tak ma po tym żelu ?
Kinga 72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 13:34   #2447
zoila
Klientka w krawacie

Dziewczyny, czy wyprzedaż oferty przemysłowej dotyczy także książek? Tych, które wcześniej pojawiały się ramach Biblioteczki Biedronki.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 13:51   #2448
szakal165
Zakorzenienie

A gdzie u was są wyłożone te rexony? Przy kasie?Jest w Biedronce chleb pełnoziarnisty albo jakiś ciemny, nie pszenny chleb np. z ziarnami? Bo widziałam ale tylko taki półokrągły i nie byl raczej pelnoziarnisty...
Za to mają fajn minipizze ale nie wiem czy nie są zbyt kaloryczne :O

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy wyprzedaż oferty przemysłowej dotyczy także książek? Tych, które wcześniej pojawiały się ramach Biblioteczki Biedronki.
Nie,ma chyba takiej mozliwości przeceny książek
u mnie książki nadal leżą ale to chyba te nowe, z tego tygodnia nie wiem, czy leżą też stare ale w spisie przecen nie było mowy o żadnych książkach.
Za to te nowe książki- ja chętnie zakupiłabym książkę Krajewskiego gdybym miała kaskę.
Stary 2010-07-01, 14:01   #2449
justaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez szakal165 Pokaż wiadomość
u mnie nie widziałam żadnych depilatorów. Były rzeczy po 5 zł i po 10, wypisane było co można kupić. Na spisie widziałam spodnie dresowe damskie, chciałam je kupić ale w koszu nie było żadnych, były tylko bluzki dresowe. Ciekawe, czy już wykupiono (!) te spodnie, czy też ich nie wyłożyli. Były resztki bluzek damskich, jakies męskie koszule, zegarki po 10 zł, dziecięce pidżamy i damskie ale nie było tej, co mi się podobała. Była inna, na krótki rękaw i krótkie spodenki ale 10 zł i nie skusilam się, jakby byla po 5 to co innego bo nie była specjalna wydawała mi się dość krótka ta koszulka.
Ja odkryłam jogurt BIO- ekologiczny w małym kubeczku. I
u mnie były monte 8 szt. za 5 zł, nie wiem jak dlugo ma być w tej promocji, jak myślicie, do końca tygodnia?
Widziałam też zupę dużą 750g taką mrożoną ale nie wiem czy jakościowo oplacalna?
Ogólnie na wypredaży u mnie więcej było wypisane niż wyłożone :| na liście widziałam ciekawe rzeczy, ale nie było ich w koszach... Szkoda. Nie widziałam też zestawu Rexona for Teens, czy u was są te zestawy z zawieszką?
Tez chciałam te spodnie ale był tylko napis a w koszu nawet tych bluzek nie widziałam
Stary 2010-07-01, 14:09   #2450
szakal165
Zakorzenienie

Mam pytanie: czy w B. są może jakieś kokosowe serki homogenizowane albo coś w tym stylu? Wcześniej w jakimś temacie obiło mi się o uszy, ale nie widziałam takowych.
Stary 2010-07-01, 14:12   #2451
aurinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Siwaaa21 Pokaż wiadomość

Za 50 zł
Wow, to faktycznie się opłaca, sprawdze dziś u mnie w biedronce, ale pewnie już ich nie będzie ...

aurinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 14:33   #2452
anoola
Zadomowienie

Byłam dziś na polowaniu ale nic ciekawego dla siebie nie znalazłam. A luuudzii jak przed świętami Kupiłam otwieracz do puszek i trochę spożywczych dupereli...aaaa i skusiałam się jednak na te tabletki do kibelka, wypróbuje wieczorem.
Kurcze właściwie to poszłam bo ostatnio były takie fajne koszyki niby wiklinowe np.na owoce i miałam nadzieje że kupie ale nie było ani jednego
A depilator u nas był ale za 69 zł, to nie wiem jak to jest z tymi obniżkami
anoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 14:37   #2453
mrowkan
Raczkowanie

Czy w Biedronce sa fix'y knorr sos do kebaba?
mrowkan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 14:50   #2454
brumek
Zakorzenienie

A u mnie w dwóch Biedronkach nie ma żadnej wyprzedaży :/ Zero!

Więc na pocieszenie pierwszy raz kupiłam sobie wodę cytrynową Polaris Bardzo smaczna jest faktycznie. Podobna do mojej ulubionej wody tego typu - Arctica cytrynowego.
Stary 2010-07-01, 14:51   #2455
igratok
Raczkowanie

Czy orientujecie się może, czy istnieje jakiś spis tych wszystkich rzeczy, które podlegają biedrze? Może gdzieś w jakiejś gazetce był podany lub na jakiejś stronce?
igratok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 15:06   #2456
201711060955
Konto usunięte

kupiłam przed chwilą ten depilator, u mnie jeszcze sporo ich było
201711060955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 15:08   #2457
Siwaaa21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anoola Pokaż wiadomość
A depilator u nas był ale za 69 zł, to nie wiem jak to jest z tymi obniżkami
pod moim też była cena 69zł, ale zaczepiłam babeczke co pracuje w Biedrze że niby miały być w wyprzedaży i powiedziała że są po 50 zł czemu ceny nie daja nie wiadomo
Stary 2010-07-01, 15:16   #2458
lorek1
Rozeznanie

Igratok a próbowałaś te słuchawki podłączyć do telewizora albo wieży? Da się czy to tylko do komputera są? Pytam bo widziałam je u mnie ale nie wiem czy warto.
lorek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 15:17   #2459
Tequilka_84
Rozeznanie

U mnie w B depilatorow pod dostatkiem... ludzi najabardzie kupowali pilki, weze ogrodowe, kosze ogrodowe, narzedzia do ogordu teleskopowe... Ja chyba jutro sobie kupie ten depilator...

Tequilka_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 15:19   #2460
ignorantka007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez igratok Pokaż wiadomość
Czy orientujecie się może, czy istnieje jakiś spis tych wszystkich rzeczy, które podlegają biedrze? Może gdzieś w jakiejś gazetce był podany lub na jakiejś stronce?
Nie wiem czy chodzi Ci o coś takiego, ale ja szukając informacji o produkcie z Biedronki, trafiłam na wykaz opatentowanych produktów, jakaś lista z urzędu patentowego.
ignorantka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości