|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V
[1=0c567865bc5bc81ad7100e5 7ad69b5206a79ca99_61998c2 f33ab1;20379558]Ja też dziś B. odwiedziłam i u mnie już pani wykładała towar z jutrzejszej przeceny, więc trzeba będzie się rano wybrac
Wiem, że wiele z Was pyta o orzeszki niesolone, więc udało mi się dziś sprawdzic i zrobic dla Was zdjęcie - orzeszki są razem z solonymi w JEDNYM kartonie, jest 10 paczek solonych i 5 niesolonych. Solone są niebieskie, niesolone zielone. Niesolonych u mnie mnóstwo w kartonach, mogę poprzesyłac jak któras baaardzo chce [/QUOTE]Witajcie, o tak potwierdzam, u mnie też w taki sposób są wyłożone i nie trzeba przekopywać kartonów bo leżą sobie i czekają aż kto zabierze do domu
|
#2432 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
i udało mi się w trzeciej B. dostać Kupiłam jeszcze za 10 zł zieloną piżamke-przyda się na urlop i wyciskacz do czosnku przyda się bo w starym się lekko rączka złamała i jest niewygodnyogólnie zakupy poranne udane
|
|
|
|
#2433 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale Ci dobrze |
|
|
|
|
#2434 |
|
Rozeznanie
|
to i ja się wybiorę do mojej b. zobaczyć jaka ta wyprzedaz
u mnie są takie same kartony z orzeszkami ale zawsze przechodze obojętnie bo nie lubię orzeszków
|
#2435 |
|
Konto usunięte
|
ja też śmigam do B. zobaczyc co i jak, może coś ciekawego podłapię
![]() jak wrócę, zdam relację |
|
|
|
#2436 |
|
Raczkowanie
|
muszę przyznać, że kolejny produkt z biedronki miło mnie zaskoczył.
kupiłam wczoraj te płatki Hopki - kulki czekoladowe. myślalam, ze to będzie kolejna nieudana podróba nesquik, ale cena była niska, paczka duża to kupiłam i własnie je jem i muszę powiedzieć, że nie czuję różnicy pomiędzy oryginałem a hopkami na pewno trafiają na stałą listę zakupów.
|
|
|
|
#2437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2438 |
|
Marudziara
|
Niestety nie udało mi się dziś zakupić depilatora z wyprzedaży
nigdzie nie było a obleciałam 5 biedronek ![]() Kupiłam za to płatki musli w tych pojedynczych opakowaniach i płatki z czekoladą Magusie ?( chyba tak sie nazywają) pyszne są
|
#2439 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie wróciłam z biedronki i widać, że wyprzedaż bo ludzi dużo. Depilatora nie widziałam, są różne różności w tych koszach, nic tylko grzebać
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie nie widziałam żadnych depilatorów. Były rzeczy po 5 zł i po 10, wypisane było co można kupić. Na spisie widziałam spodnie dresowe damskie, chciałam je kupić ale w koszu nie było żadnych, były tylko bluzki dresowe. Ciekawe, czy już wykupiono (!) te spodnie, czy też ich nie wyłożyli. Były resztki bluzek damskich, jakies męskie koszule, zegarki po 10 zł, dziecięce pidżamy i damskie ale nie było tej, co mi się podobała. Była inna, na krótki rękaw i krótkie spodenki ale 10 zł i nie skusilam się, jakby byla po 5 to co innego
bo nie była specjalna wydawała mi się dość krótka ta koszulka. Ja odkryłam jogurt BIO- ekologiczny w małym kubeczku. Iu mnie były monte 8 szt. za 5 zł, nie wiem jak dlugo ma być w tej promocji, jak myślicie, do końca tygodnia? Widziałam też zupę dużą 750g taką mrożoną ale nie wiem czy jakościowo oplacalna? Ogólnie na wypredaży u mnie więcej było wypisane niż wyłożone :| na liście widziałam ciekawe rzeczy, ale nie było ich w koszach... Szkoda. Nie widziałam też zestawu Rexona for Teens, czy u was są te zestawy z zawieszką? |
|
|
|
#2441 |
|
Raczkowanie
|
Ja polecam zel pod prysznic, ostatnio kupiłam sobie 4 na zapas. Dwa morskie i 2 lemonkowe bodajże po ok. 3 zł za sztukę.
A te depilatory jakiej firmy są? Opłaca się je kupować?
|
#2442 |
|
Przyczajenie
|
jak wygląda mydło a'la ziaja?
|
|
|
|
#2443 |
|
Raczkowanie
|
Zahaczyłam dziś o biedrę ale depilatorów nie było bo jakiś facet o 7 rano za ponad 2 tys.zł wykupił telefony, depilatory i coś tam jeszcze
pewnie sprzeda na allegro a tak chciałam ten depilator ![]() W ogóle całkiem fajne obniżki były bo telefony też w opłacalnej cenie np. LG cookie był za 200zł Co do orzeszków niesolonych, to u mnie nie ma takowych, solone są w pudełku niebieskim, a pudełek niebiesko-zielonych brak ![]() Trochę miałam za mało czasu aby zerknąc na promocje w koszach, widziałam, że pojawił się regał-krata za 149zł (o ile się nie myle )
|
|
|
|
#2444 |
|
Raczkowanie
|
Philipsa , to dokładnie ten model http://www.nokaut.pl/depilatory/depi...p-6508-01.html
|
|
|
|
#2445 | |
|
AGA :)
|
Cytat:
podpinam się do pytania
|
|
|
#2446 |
|
Rozeznanie
|
U mnie zestawy Rexony są, ale tylko 1 rodzaj zawieszek.
Wracam do żelu micelarnego z B. Czy którąś z Was może podrażnił ten żel ? Ja używam go codziennie odkąd tylko się pojawił w sprzedaży i zmywam go wodą i od jakiegoś czasu mam bardzo podrażnioną cerę i trochę wysuszoną i właśnie zastanawiam się czy to nie przypadkiem od tego żelu ? Czy któraś z Was też może tak ma po tym żelu ?
|
|
|
|
#2447 |
|
Klientka w krawacie
|
Dziewczyny, czy wyprzedaż oferty przemysłowej dotyczy także książek? Tych, które wcześniej pojawiały się ramach Biblioteczki Biedronki.
|
#2448 | |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie u was są wyłożone te rexony? Przy kasie?Jest w Biedronce chleb pełnoziarnisty albo jakiś ciemny, nie pszenny chleb np. z ziarnami? Bo widziałam ale tylko taki półokrągły i nie byl raczej pelnoziarnisty...
Za to mają fajn minipizze ale nie wiem czy nie są zbyt kaloryczne :O---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
u mnie książki nadal leżą ale to chyba te nowe, z tego tygodnia nie wiem, czy leżą też stare ale w spisie przecen nie było mowy o żadnych książkach. Za to te nowe książki- ja chętnie zakupiłabym książkę Krajewskiego gdybym miała kaskę.
|
|
|
|
|
#2449 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie: czy w B. są może jakieś kokosowe serki homogenizowane albo coś w tym stylu? Wcześniej w jakimś temacie obiło mi się o uszy, ale nie widziałam takowych.
|
|
|
|
#2451 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Za 50 zł Wow, to faktycznie się opłaca, sprawdze dziś u mnie w biedronce, ale pewnie już ich nie będzie ...
|
|
#2452 |
|
Zadomowienie
|
Byłam dziś na polowaniu
ale nic ciekawego dla siebie nie znalazłam. A luuudzii jak przed świętami Kurcze właściwie to poszłam bo ostatnio były takie fajne koszyki niby wiklinowe np.na owoce i miałam nadzieje że kupie ale nie było ani jednego ![]() A depilator u nas był ale za 69 zł, to nie wiem jak to jest z tymi obniżkami |
|
|
|
#2453 |
|
Raczkowanie
|
Czy w Biedronce sa fix'y knorr sos do kebaba?
|
|
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie w dwóch Biedronkach nie ma żadnej wyprzedaży :/ Zero!
Więc na pocieszenie pierwszy raz kupiłam sobie wodę cytrynową Polaris Bardzo smaczna jest faktycznie. Podobna do mojej ulubionej wody tego typu - Arctica cytrynowego.
|
#2455 |
|
Raczkowanie
|
Czy orientujecie się może, czy istnieje jakiś spis tych wszystkich rzeczy, które podlegają biedrze? Może gdzieś w jakiejś gazetce był podany lub na jakiejś stronce?
|
|
|
|
#2456 |
|
Konto usunięte
|
kupiłam przed chwilą ten depilator, u mnie jeszcze sporo ich było
|
|
|
|
#2457 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2458 |
|
Rozeznanie
|
Igratok a próbowałaś te słuchawki podłączyć do telewizora albo wieży? Da się czy to tylko do komputera są? Pytam bo widziałam je u mnie ale nie wiem czy warto.
|
|
|
|
#2459 |
|
Rozeznanie
|
U mnie w B depilatorow pod dostatkiem... ludzi najabardzie kupowali pilki, weze ogrodowe, kosze ogrodowe, narzedzia do ogordu teleskopowe... Ja chyba jutro sobie kupie ten depilator...
|
|
#2460 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem czy chodzi Ci o coś takiego, ale ja szukając informacji o produkcie z Biedronki, trafiłam na wykaz opatentowanych produktów, jakaś lista z urzędu patentowego.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.

[/QUOTE]

i własnie je jem i muszę powiedzieć, że nie czuję różnicy pomiędzy oryginałem a hopkami 

nigdzie nie było a obleciałam 5 biedronek

pewnie sprzeda na allegro
a tak chciałam ten depilator ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Ja używam go codziennie odkąd tylko się pojawił w sprzedaży i zmywam go wodą i od jakiegoś czasu mam bardzo podrażnioną cerę i trochę wysuszoną i właśnie zastanawiam się czy to nie przypadkiem od tego żelu ? Czy któraś z Was też może tak ma po tym żelu ?

ale nic ciekawego dla siebie nie znalazłam. A luuudzii jak przed świętami