|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20704850]Kupiłam je w Taniej Książce na Chełmińskiej (Toruń się kłania ), kosztowały po 7,50zł To seria, która jakiś czas temu wychodziła z Rzeczpospolitą.[/QUOTE]
w przyszłym tyg. będę u rodziców w Toruniu to muszę się przejść ![]() Cytat:
5 litrów chyba nie zjeTeż tak myślałam...Wyjadę do mamy na tydzień a on niech głoduje...Ale mi przeszło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja jednak obstaje przy mechanicznych! te enzymatyczne tak dobrze sobie nie radzą Ostatnio Zosia robi takie wygibasy że jogini takich nie umieją A tydzień temu mnie rozbawiła rano do łez....Na łóżeczku leżał kocyk....Wchodzę rano do pokoju niuni a tak z pod kocyka -przez szczebelki,wystaje sobie samotnie mała stópka a córa sobie nią macha...Normalnie aż mnie rozczuliła ta mała stópeczka
|
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
jateż dostałam próbki LRP ,nawet 2 zestawy bo zamówiłam tez na TŻ.wczoraj mysłałam ze wykorzystamte karty i kupie wode termalną za 9zł i dostane micel ale oszuści do wody nie dają ,chociaż nie ma żadnej informacji o tym
PAni w aptece powiedziała,że tylko do kremów ale skoro jestem stała klientką to może mi do wody termalnej dać ale tej największej...za prawie 40zł...no szkoda
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam szampon Pantene 400ml
|
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj trochę zgrzeszylam, przyszedł Avon, wzięłam maseczkę tajską i delikatną myjkę do twarzy z bambusowa rączką a dostalam za 1zl żel i balsam Himalajskie jagody goji, za 6,90 ręczniczek do twarzy i turban na wlosy w róże. Byłam też w drogerii i kupilam lakier GW 402 a w naturze bibulki matujące i dysk do stop z essence. No i wczoraj zrobiłam sobie SPA dla stóp.Zużylam jeszcze mus-krem pod prysznic- probeczkę dr Irena Eris. dziś idę roznieść kosmetyki, po południu jadę na przymiarkę sukni strasznie mnie boli głowa od tego gorąca! Koshatko, nieźle się uśmialam przy tym filmiku! ale ja też wiem, że nie umiałabym jeździć. Może nie aż tak, no ale na pewno nigdy nie będę mistrzem kierownicy!
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez ostatnio nagrzeszylam kosmetycznie/kolorowkowo
- 3 blyszczyki Max Factor Vibrant Curve testery - podklad Dream Creamy Maybelline tester - kredka czarna Miss Sporty - testerek pudru Astor mineralnego - cien Bourjois w plynie - lakier Sally Hansen Red Opal - kredka do oczu cielista z brokatem Miss Sporty Na szczescie wszystko kupilam na Allegro i wyszlo duzo taniej, niz gdybym tak zaszalala w drogerii ![]() Czekam tez na Eclipse Essence w Stalowej, no nie moge sie doczekac, szczegolnie na cienie, mam dwa na oku: bialo-czarny i ciemnofioletowo-szary bodajze. Widzialam je nakladane na mokro i odlecialam
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, mogę się przyłączyć?
![]() Ostatnio miałam problem z kupowaniem kosmetyków, wydałam wszystkie pieniądze, które miałam, a mimo to mnie korci by coś jeszcze dokupić.
|
|
#2407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ci na poczcie są jacyś niedorobieniu i przybijając pieczątkę wgnietli mi puszkę ![]() Ehh na dzień dobry dostałam @ i nie wiem, jak dam radę zapieprzać 7,5h na nogach w tym upale W dodatku już zaczyna mnie boleć brzuch.W ostatnich dniach byłam w ogóle nie do życia. Codziennie wstawałam wkurzona na wszystko i na wszystkich, sama nie wiem nawet czemu (PMS? zawsze mnie raczej omijał). TŻ powoli zaczynał mieć mnie dość, bo miałam do niego caly czas pretensje o głupoty Ehh wiem, że dałam mu w kość. Teraz moi rodzice i brat jadą na wieś na weekend, więc TŻ będzie u mnie nocował i w ogóle spędzimy razem dużo czasu dzięki temu, więc mam nadzieję, że się uspokoję i będą to miłe dwa dni.Cytat:
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2010-07-16 o 12:04 |
||
|
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie składałam zaówienie z Avonu,cału mój zarobek z opustu zainwestowałam już
stypendium się skończyło i jestem bez grosza a za opust moglam sobie zamówić potrzebne rzeczy ![]() zamówiłam : -Żel w sprayu dodający objętości włosom (z zestawu Volume z demo-szampon i odżywkę bierze siostra więc żel wynióśł 5,30zł )-zestaw Damage Repai- szapon,odzywka i eliksir do zniszczonych włosów (moje włosy po 2 farbowaniach w odstępie 2 dni sa strasznie sianowate i suche) 18,90zł -odżywcze serum pod prysznic do włosów suchych i łamliwych 10,90 -krem z kwasami Aha do stóp i łokci planet Spa 9,90 -maseczkę z glinką i kwasem salicylowym clearskin 8,90 -biała kredka do oczu color trend 8,90 ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- a i dostane gratis balsam i żel pod prysznic planet Spa
|
#2409 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj będzie bite ![]() Cytat:
......................... .............. Zużyłam dezodorant perfumowany concertino light (i jakoś smutno mi bo go lubiłam ).Zostało mi jeszcze pół mgiełki truskawkowej avonu ale ona ma już większą buteleczkę i tak dobrze się nie zmieści do torebki jak ten deo Znalazłam zachomikowaną resztkę concertino coral!!! Polubiłam te maleństwa. Dobry zamiennik zamiast perfum latem
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
Uwazajcie kobietki bo posypia sie baciki za zakupy!!!!!
Siedze z maseczka na twarzy a zaraz zabieram sie sprzatanie.. |
|
|
|
#2411 | ||
|
Zakorzenienie
|
Moja tolerancja nie obejmuje braku umiejętności ruszenia ze świateł, bo że ktoś się boi włączyć do ruchu potrafię zrozumieć.
A jeżeli ktoś nie umie ruszać to niech to ćwiczy na placu i 4 h dopóki nie wyczuje samochodu. ![]() Codziennie przejeżdżam 40-80 km a takie sytuacje są na co drugich światłach więc kiedyś cierpliwość się kończy. Cytat:
![]() Cytat:
Na L-ki nie trąbię chyba że mnie wpieni instruktor. Bo jeżeli kursant robi głupotę a instruktor w tym czasie bawi się komórką albo leży na siedzeniu obok z rękami założonymi za głową to mnie szlag trafia. W awaryjnej sytuacji nie ma szans żeby zdążył zareagować.
|
|
#2412 | |
|
Zakorzenienie
|
Koshatko: nie tylko eLkom zdarza sie nie ruszyc na swiatlach
Kazdemu moze zgasnac silnik, wiec naprawde szkoda nerwow.---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
Szalejecie z zakupami ![]() Ja zreszta tez ![]() Kupilam tez olejek do paznokci i skorek z poleczki wyprzedazowej za 1 funta.
|
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za pochwały
w kolorówki do zużycia szykuje mi się jeszcze top coat z miss sporty a dziś skończył mi sie krem modelujący co ciała Dove - szaleję ze zużyciami a Wy szalejecie z zakupami! A ja dziś zakupiłam sobie słomkowy kapelusz, pierścionek, bransoletkę i 3 pary koralików/łańcuszków - cena 17,50 all bo w sklepie wszystko za 2,50 co prawda kapelusz nie do końca do mnie przemawia, ale zaczęły mi wychodzić piegi mimo używania filtru więc muszę czymś się chronić w taki żar
Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2010-07-16 o 15:04 |
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
Wyruszam na poszukiwanie butow
|
|
|
|
#2415 |
|
Zakorzenienie
|
zużyłam dziś jeszcze: 2 kostki mydła dove (i kończę wiśniowe z biedry) , miętuska z miss sporty, resztkę peelingu joanny (co był na ściankach...dolałam wody i miałam peeling do stóp
), 2 ampułki z herbatą avonu (fuj!), zmywacz do paznokci.Wywaliłam: zeschły lakier ori morning dew Jestem bliska skończenia: lakieru koralowego Golden Rose, Mleczka do demakijażu i toniku, odzywki dającej blask do włosów i żelu do hig. int. mam zamiar oddać(mamie): 2 lakiery brokatowe + ciemny morski lakier Kupiłam: mydło biały jeleń i deo perfum konwaliowe oraz deo concertino pink. ............. Dalej walczę i zużywam...już mam rzeczy mało ale postanowiłam mieć jeszcze mniej. Kosmetyków kolorowych mam 20 sztuk a chcę maks8! i chcę zrezygnować z kilku rzeczy w pielęgnacji....ograniczyć maseczki te tubkowe bo saszetkowe i tak się zużyją, balsamy.
|
#2416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2417 |
|
Zakorzenienie
|
tak siedze i mysle co mi bedzie potrzebne w sierpniu.pewnie krem do rąk i ewentualnie jakaś odżywka do włosów.ciesze sie ze juz nie poprawiam sobie humoru kosmetycznymi zakupami.
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
Ja umieram z powodu upalu.
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie wieje
![]() ![]() Ale gdzie ten deszcz:/
|
|
|
|
#2420 |
|
Konto usunięte
|
Też zaraz będę składać zamówienie z Avonu, wezmę sobie chyba 3 rzeczy, ale taniutkie, jeszcze zobaczę i zamelduję
|
|
|
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
Jelly ale masz malutki zbiorek! i jeszcze go pomniejszac? gratuluje!
nie kupilam sobie butow nic mi nie wpadlo w oko... |
|
|
|
#2422 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2423 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję wszystkim zużyć, szczególnie Shpilci kolorówki
.Cytat:
Cytat:
. Witamy na pokładzie A nie czasem za złotówkę? ![]() Zużyłam płyn do demakijażu, a 2 inne produkty dałam kuzynce w prezencie urodzinowym . Przyszła za to woda JF Holiday. Psiknęłam się o 19 i jeszcze ją czuję, a zapach jest bardzo ładny )Zaczęłam się zastanawiać, czy nie nastawić na jutro budzika na 6 rano, by posprzątać przed pracą, kiedy jest chłodniej . Po 15 to już pewnie będzie parno i duchota |
||
|
|
|
#2425 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma to jak poczta polska
Cytat:
Ostatnio kiepsko było u mnie ze zużyciami, to dziś mi poszły trzy kosmetyki - zmywacz do paznokci Isany - micel AA - żel do mycia twarzy Lirene. I jeszcze miałam napisać, że jestem przeszczęśliwa, bo okazało się, że w grudniu przyjeżdża do Krakowa mój ukochany metalowy zespół Helloween! Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2010-07-16 o 22:39 |
|
|
|
|
#2426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez jutro wcześnie wstanę i pójdę sobie pobiegać a potem porządki ![]() MI TEŻ OBILI PUSZECZKĘ Z LRP!!!! jutro idę na grilla do znajomych z którymi zawsze z TZtem imprezujemy, zapewne będzie ze 20 osób dodatkowo dziewczyna na której działce będziemy obroniła w czwartek mgr, zrobiłam jej kartkę z gratulacjami no i poszłam już do tesco po wódkę, kiełbachę i składniki do sałatki, niestety alkohol nabijano na innej kasie i tak na dwie kasy płaciłam kartą...w domu patrzę a tam gdzie kupowałam kiełbasy itp. mam naliczone wkłady do maszynek do golenia za 10,99! tzn. wyraźnie jest podsuma po warzywach i potem nabite te wkłady ale to przecież nic nie znaczy. No i się zlekka wnerwiłam myślicie że jak jutro rano pójdę to to jakoś sprawdzą i mi oddadzą te 10.99? złozyłam dziś cv na kierownika budowy co prawda ja mam inż. ochrony środowiska ale często biorą takie osoby do kierowania budowami wiec czemu nie tylko gorzej z tą jazdą autem bo mam prawo jazdy ale nie jeżdżę bym miała okazję się podszkolić w jednym i drugim lubię wyzwania ale raczej nie łudzę się, jak nawet na sprzedawcę nie chcą mnie wziąć no ale próbować trzeba wszędzie bo potem będę żałować ![]() Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2010-07-16 o 22:56 |
|
|
|
|
#2427 |
|
Konto usunięte
|
Zamówienie z Avonu złożone, wzięłam sobie 4 rzeczy:
- żel pod prysznic 250ml Waterbabe - 5,90zł - żel pod prysznic 500ml Lagoon - 9,90zł - krem do rąk Naturals - 5,90zł - szampon 2w1 Naturals Mandarynka i Kiwi - 5,90zł I od cen tego wszystkiego odjąć 25%. Może zaszalałam z żelami, ale okazja fajna (na ten duży), a nie mam zapasów w tej kategorii jakichś ogromnych. Szampon w sumie zbędny, ale zapach mnie urzekł, a cena niska. Powędrują do zapasów, ale przydadzą się już wkrótce - w te upały włosy myję 2x dziennie dla ochłody, do wanny też wskakuję co chwila Oj, prysznic by się przydał...
|
|
|
|
#2428 |
|
Zakorzenienie
|
no tak
ale mi ta puszka w sumie i tak nie potrzebna, dobrze że zawartość cała
Edytowane przez nynka87 Czas edycji: 2010-07-16 o 23:03 Powód: literówka |
|
|
|
#2429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzis dojrzalam w gazetce SP puder Soraya - moj ulubiony i sprawdzony a gratis dodawali baze silikonową - Jako ze skonczyl mi się puder to kupilam, a baza zawsze się przyda albo komus oddam ![]() Mam sporo koncowek wiec pewnie za niedlugo moja lista mi sie powiększy, a tymczasem dziś zużylam odświeżające chusteczki rumiankowe. Takze juz 11 zużyc
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do dziewczyn, które już odbierały micel LRP - wypełniałyście z tyłu tą Kartę pierwszego zakupu?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.

5 litrów chyba nie zje

Ale w końcu zużyłam cień różowy i bronzer i mogę wyciągnąć z zapasów bronzer EDM, róz Bourjois i rozświetlacz Essence z Cac

PAni w aptece powiedziała,że tylko do kremów ale skoro jestem stała klientką to może mi do wody termalnej dać ale tej największej...za prawie 40zł...no szkoda 
a w naturze bibulki matujące i dysk do stop z essence. No i wczoraj zrobiłam sobie SPA dla stóp.
ale ja też wiem, że nie umiałabym jeździć. Może nie aż tak, no ale na pewno nigdy nie będę mistrzem kierownicy!
W dodatku już zaczyna mnie boleć brzuch.

A jeżeli ktoś nie umie ruszać to niech to ćwiczy na placu i 4 h dopóki nie wyczuje samochodu. 

Zapraszam 
)
dodatkowo dziewczyna na której działce będziemy obroniła w czwartek mgr, zrobiłam jej kartkę z gratulacjami no i poszłam już do tesco po wódkę, kiełbachę i składniki do sałatki, niestety alkohol nabijano na innej kasie i tak na dwie kasy płaciłam kartą...w domu patrzę a tam gdzie kupowałam kiełbasy itp. mam naliczone wkłady do maszynek do golenia za 10,99!
no ale próbować trzeba wszędzie bo potem będę żałować