|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha.
Cytat:
![]() to w tej dziczy nawet róże sprzedawali ? ![]() ja pamiętam jak rok temu byliśmy z tŻ w górach i byliśmy na Krupówkach na kawce i ciachu a ten wstaje i na chwilę wychodzi, zaraz wraca z długą różą ale jej nie zabrałam, nie przeżyłaby podróży.. ![]() Lubię dostawać kwiatki
|
|
|
|
|
#4802 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja po ponad 5 latach jestem szczęśliwa. Nie kłocimy się praktycznie jakoś poważniej. Jest ok. ![]() U Was te nieszczęsne kłotnie może wpływają na to, że nie jesteś do końca szczęśliwa. Albo może macie jakiś gorszy czas? Może wszystko się ustabilizuje. Najgorsza sprawa z tą siostra. Skoro ona dla niego jest ideałem i jej się słucha to myślę, że możesz mieć ciężko zarówno teraz jak i później. A co do babki z pracy to się nie przejmuj
|
|
|
|
|
#4803 |
|
Zadomowienie
|
Eve, no to zapraszam do siebie
|
|
|
|
#4804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a E.J miala wrocic wczoraj, ale moze sobie przedluzyli wakacje ![]() a mi nadal nikt nie odp ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- nie kus bo wpadniemy wieczorem
|
|
|
|
|
#4805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powinnas to sobie nad lozkiem powiesic, poczucie wartosci skoczy Ci pod sufit ![]() Mama w koncu bedzie musiala sie odezwac - w koncu mieszkacie pod jednym dachem. Nie znam babki, ale sadze, ze udacie, ze nic nie bylo - wszystko wroci do normy A co do mnie -wlasnie wrocilam z zakupow z mama, pobawie sie troche z siostra, poczytam (wrzesien tuz tuz ), popoludniu jedziemy z mama robic jej wlosy, a wieczorem chyba spotkam sie z kumplami.Nudzic sie mam nadzieje nie bede ![]() Hmm z tego co kojarze to dzis lub jutro...
|
|
|
|
|
#4806 | ||||
|
Raczkowanie
|
Yellowsunshine, że niby ja jestem dziewczyną z wyższej ligi... Dlatego sądzę, że z takim podejściem nigdy by pierwszy do mnie nie podszedł. Dobrze, że poznaliśmy się w innych okolicznościach, gdzie mogłam przejąć inicjatywę
![]() Cytat:
I od jakichś dwóch miesięcy prowadzimy normalne rozmowy (tzn ja i on mówimy) bo wcześniej były tylko jego monologi i moje "aha", "uhm", a jak on przestawał mówić to cisza.Cytat:
Cytat:
Cytat:
To chyba podpada pod leczenie... A jakby miał przygody na jedną noc to chyba na pierwszej randce by się skończyło.
|
||||
|
|
|
#4807 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Śniło mi się, że żułam gumę - obudziłam się ośliniona jak buldog
|
#4808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam tak samo i dlatego ciesze sie, ze jestem pierwsza
|
|
|
|
|
#4809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
Suuuper był, byłam w takim sklepie i były gumy do żucia różne dziwne, a ja cała się napchałam i ośliniłam, i wtedy pobudka nastapiła
|
#4811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja swoją drogą też lubię gumy kulki
|
|
#4812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pogoda ducha: http://www.youtube.com/watch?v=Vudj-yUbPvE Śpiewała ją gimnazjalista na zakończenie roku w szkole mojego brata, znałam ją wcześniej, ale dawno nie słuchałam Pewnie masz rację, co do mamy Dzięki O to fajniutkie plany Ja ostatnio wariowałam z bliźniakami w wanience na podwórku W takim razie udanego dzionka ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
Jak byłam chora śniło mi się, że robię siusiu na kibelku ............ !!! :roftl: |
||
|
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4814 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czasem jak sobie pomyślę, że takiemu szczeniakowi w 3 liceum się chciało... to aż mnie nerw bierze (już mu to wygarnęłam kilka razy nawet choć nie powinnam).Pytałaś czy rozmawiać z kolegami na ten temat prawda? Tak po, a nie w czasie mogą sobie pomyśleć, że się czepiasz. W każdym razie ja bym reagowała w trakcie takich sytuacji bo na świeżo przynajmniej będą na pewno wiedzieć o co Ci chodzi
|
|
|
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4816 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4817 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), nadal bym go kochala ale gdzies by to bylo we mnie moj poprzedni chlopak mial 7(jak nie wiecej-byl troche starszy ode mnie) panienek i myslalam o tym...czyli juz nic im nie mowic? teraz mysla, ze bylo super itd a zachowywali sie jak buraki mnie nosilo wtedy ale wiem, ze jakbym zaczela im mowic co mi sie nie podoba to wszystko latalo by po polu namiotowym itd, bylaby wojna, i balabym sie o nasz powrot , juz mialam z nimi klotnie, trwala chyba ponad miesiac wiec wiesz dusilam w sobie... , i teraz nie chce zeby mysleli, ze bylo super, jak nas odwiezli to powiedzieli, ze solina to teraz pewnie nasze ulubione miejsce i musimy tam pojechac za rok![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- no coz chora bylas przynajmniej tyle, ze pewnie spalas sama?
|
|
|
|
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
Beka co
Leżę ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Sama! I to dość dawno było
|
|
|
|
#4820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po prostu wstawać mi się nie chciało, zasnęłam, aż tu nagle...
|
|
#4821 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie to pipki w aptece, praca głównie dla kobiet.
|
#4823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam koleżankę, która bała się wstawać w nocy i iść do kibelka, to koło łóżka miała postawiony nocnik
|
|
|
|
|
#4824 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam swoje zdanie o nich. ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
![]() Tak w ogóle Parvanti, jakby ktoś miał iść po tylu latach kucia do laboratorium to ja dziękuje.... można iść na analitykę i pracować w lab. Po przemysłówce idzie się do fabryk farm.
Edytowane przez paprif Czas edycji: 2010-07-20 o 12:40 |
||
|
|
|
#4826 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że nie poszłam. ![]() Pap, skąd to wszystko wiesz?
|
|
|
|
|
#4828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie wystarczy farm.apteczna ![]() Tak jakoś kiedyś czytałam...
|
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() U mnie duszno na dworze ale zbiera się na deszcz ![]() Jak u was ? Piję kawę mrożoną i idę do pracy. Nie chce mi się
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kobietki..bylam dzis rano po wpis do indeksu
![]() a poza tym to robimy juz zakupy na wakacje! w sobote rano wyjezdzamy wiec nie dam rady z wami pisac az do konca sierpnia! Wybaczcie ale morze wzywa Zycze Wam wszystkim udanych wakacji! i bede jeszcze do piatku zagladac jak czas pozwoli |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.

, taka dziewczyna sprzedawala, zapytala sie meza czy kupi rozyczke dla pani i kupil

), popoludniu jedziemy z mama robic jej wlosy, a wieczorem chyba spotkam sie z kumplami.
, a na koncu wymyslili zebysmy poszli sie nago kapac
. Ale później mi przeszło, a teraz śmieję się sama z siebie. 

Czasem jak sobie pomyślę, że takiemu szczeniakowi w 3 liceum się chciało... to aż mnie nerw bierze (już mu to wygarnęłam kilka razy nawet choć nie powinnam).
), nadal bym go kochala ale gdzies by to bylo we mnie
ale morze wzywa