|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI
dziewczyneczki potrzebije 2 sprawdzone przepisy na zimę, jeden na sałatke z ogórków, a drugi na sałatkę z czerwonej kapusty. Pomożecie?
|
|
|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI
sliwenka jesli i tak bedziecie kuc kuchnie to ja bym skula troche.
a jak nie to by mi sie chyba nie chcialo robic bajzlu wezsza lodowka to ylko 1-2 cm mniej niz 60 - bo myslalam ze jeszcze szersza niz 60 chcecie, to mozecie kupic sobie wyzsza w zamian szerokosci
|
|
|
|
#603 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry
Cytat:
Cytat:
gratulacje Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a mnie zaczyna wkurzać sąsiad z góry. Nad nami mieszka małrzeństrwo głucho-nieme i cały czas wiszą w oknach i na balkonie siedzą. Do tego facet wszystkie ulotki z klatki i skrzynek wyrzuca bo mu przeszkadzają, robi dziwne miny przy tym jakby każdy kto chodzi mu przeszkadzał ale najlepsze to było wczoraj- mamy widok z okna na śmietnik i przyjechała śmieciara, taka nowozesna i z tz sami obserwowaliśmay jak wyrzucajś śmieci wogule ciagle łazi do tego smietnika i patrzy co kto wyrzuca, masakra jakie ludzie mają pomysły
|
|
#604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja bratowa robi taką dobrą sałatkę szwedzką z ogórków... notabene ona pracuje w przetwórni i robi to tam ale w domu też. Szczerze powiem , nie znam przepisu ale jak wpiszesz w google sałatka szwedzka to na pewno się pokaże przepis. |
|
|
|
|
#605 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
śliweńka ojjj to najlepsze przed wami
![]() milego remontowanio urzadzania ![]() klion78 no ja sie tez przerazilam... ale teraz to juz spokojnie.. (do nastepnych hahahah) az ci zazdroszcze tego urlopu..AgatkaL biedactwo... lez i sie wygrzewaj... spokojnie napewno szybko minie i pojedziecie... trzymam kciuki Daysy85 no to cie kotek fajnie zalatwil... ide odebrac wyniki z wymazu mam nadzieje ze nic nie wychodowali.. i po porodzie nie dostane zadnych dziwnych lekow..
|
|
#607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prawie każda ma , najczęściej te przeniesione z pupy... Noo cóż plac zabaw zbyt blisko kanalizacji...
|
|
|
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
klion no u mnie wyglada to tak:
mysle ze oliwka powinna pomoc, bo zapcha te szparki ![]() daysy martucha miala wymaz na gronkowca albo paciorkowca. ktory jest grozny dla dziecka przy porodzie naturalnym, dlatego bada i leczy sie go przed samym porodem. |
|
|
|
#609 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#610 |
|
Wtajemniczenie
|
Ech no niestety mam już takie szczęście....za dobrze było, a tak się cieszyłam na ten wyjazd, to mnie dopadło jakieś choróbsko...ja nigdy nie miałam problemów z pęcherzem, nie wiem skąd mi się to wzięło
(((((
|
|
#611 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
klion a tv i necie polecaja oliwke do czyszczenia stali. pomaga na plamy i zabrudzenia, na placujace sie lodowki etc.
jak bede w jakims agd to spytam o jakis srodek do tej stalowej plyty. [uchenke zamawilismy przez internet] ![]() Agatka ehem. od bakteri R moglo sie to zdazyc. |
|
|
|
#614 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
|
|
|
#615 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
spadam po kluczę
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#616 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#617 |
|
Zadomowienie
|
Mój gin ma takie powiedzenie ... od faceta to sie czesto coś dostaje
. Hmmm.... czyżby miał w tym dużo racji ?
|
|
|
|
#618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas dzisiaj regipsy mają przyjechać bo wczoraj nie dowieźli. Zobaczymy jak ten mój tz sobie poradzi bo nigdy nie robił regipsów
|
|
#619 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki
AgatkaL ale historia z tymi zdjęciami, to jakiś znak a co do zapalenia pecherza, wspołczuje, kuruj się Dziewczyny ja znalazłam ostatnio dobry sposób na mycie ramy piekarnika(stalowej), maczam ściereczke z mikrofibry w ciepłej wodzie i przecieram, a zaraz potem wycieram na sucho i jest git ![]() No i mam pewną nowinę, a mianowicie mam możliwość wyjazdu do pracy do Niemiec na 2 miesiące, ale sama bez tża, no i się cieszyłam bo tż ciągle mi wypomina że nie mam pracy i ze mam do holandii na kilka tygodni wyjechać, a teraz jak wyszła ta propozycja to ma pretensje że chcę jechać. Sama go nie rozumiem bo on naprawdę czasem mnie dobijał tymi zarzutami o prace, teraz nie musze do Holandii do obcego miejsca jechać tylko bym jechała do Niemiec , mieszkała u siostry i pracowała w restauracji kilka kroków od jej domu. Na razie wszystko jest w fazie załatwiania i to jeszcze nic pewnego no ale jest bardzo prawdobodobne że będę mogła pojechać.No i nie wiem co mam z tżem zrobić skoro on tak strajkuje
|
#620 | ||||
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() wczoraj po powrocie męża z pracy, połozylismy się w cieniu w ogrodzie na leżakach (tak fajnie wiaterek wiał) i rozmawialismy i rozmawialiosmy i rozmawialismy... bardzo długo i szczerze o wszystkich obawach. W koncu ustalilismy, że trzeba pogadac z tesciową on tych wszystch rzeczach otwarcie, jesli cos nam nie będzie pasowało, to od razu rezygnujemy z tego mieszkania, bo potem może być tylko gorzej. Lezelismy tak od 19 do 23 nawet nie wiedziałam kiedy się ciemno zrobiło Cytat:
![]() (nie) dziękuję ![]() Śliweńka gratulacje Cytat:
jak jest to kabel ciagniemy i się udało, jak nie ma to jestesmy skazani na butlę gazowę ![]() nie, dlatego za nią płaci tesciowa, bo ona jej potem zostaje ![]() Cytat:
Mika ja używam ziaja sopot spa (taki niebieski) mam całą serię i bardzo sobie chwalę Cytat:
Tylko wszystko zależy od tej trójfazowego czegoś ![]() Agatka niezłe zdjęcia współczuje zapalenia pęcherza... ale aby jeszcze krew leciała?? MOna fajny pomysł z ta pracą w Niemczech. Tym bardziej, że masz tam siostrę Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2010-07-23 o 09:08 |
||||
|
|
|
#621 |
|
Zakorzenienie
|
mona wytlumacz mu jakie a korzysci Twojego wyjazdu, ze sa telefony i internet.
moze on tak tylko gadal z ta praca, ajk juz jest mozliwosc to sie boi ze pojedziesz i nie wrocisz
|
|
|
|
#622 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#623 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
Rosette ja bylam dzis swiecie przekonana ze jest czwratek, i mezowi dwqie koszule uprasowalam na zas. a on mi wypala ze dzis jest piatek juz
|
|
|
|
#625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mona dziwne raz cie namawia a raz ci zabrania nieh sie facet zastanowi ![]() agatka nie uwierzysz mam podobne zdjecie tyle ze nei na futrzaku![]() te kapelutki były wtedy modne i tto bardzo![]() co do choróbska to sie kuruj laseczka kuruj sliweńka gratulejszyn ![]() mnie znow mdło i niedobrze i rano pogadałam z kibelkiem i nalepszy tekst tescia "aniaaaa to cos podejrzane jest ze ty tak czesto wymiotujesz...." a ja do neigo " noooo tak se mysle ze chyba jestesm w ciazy..." mina jego bezcenna
|
|
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
zleciał ten tydzien jak nie wiem co
|
|
|
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
anika Twoj tesciu ma skleroze czy jak?
|
|
|
|
#628 | ||
|
Zakorzenienie
|
uuuu gratuluje
![]() Cytat:
![]() Cytat:
juz sie chwale... no wiec... poszlam tam wczoraj i oczywiscie sto pytan do od kazdego dlaczego itd... ale w sumie mila atmosfera... szefostwo bylo takie milutkie, no i starali sie robic dobra mine do zlej gry... chcieli sie dowiedziec do jakiej firmy odchodze ale im nie powiedzialam... no ale normalnie wszyscy byli tak landrynkowo mili ze jakbym nie wiedziala ze to tylko gra pozorow to bym uwierzyla... wiem rowniez ze wczoraj moj nowy dyrektor poszedl do starej dyrektorki i od progu zaczal sie zalic ze odchodze... dobrze ze ja uprzedzilam... no a co do samych rezultatow... to jestem juz wolna kobieta i jade nad morze ![]() nie wiem jakim cudem ale udalo mi sie przekonac ich do porozumienia stron... w sumie oni nic tak na prawde nie tracili bo i tak mialam byc na urlopie przez te 2 tygodnie i tak na prawde gdybym miala miec normalne wypowiedzenie to by musieli mi dolozyc jakies zmiany i znow zmieniac grafik... no ale myslalam ze zmienia ten grafik zeby mi tylko pod gorke zrobic... no takze juz koniec zasranych nocek i 3 zmian... zaczynam nowy etap ![]() tylko mam nadzieje ze nowy pracodawca zgodzi sie zebym zaczela u niego prace od 9 sierpnia dopiero... w sumie na taka date sie umowilismy ale on mial jeszcze nadzieje ze moze mi pojda na porozumienie stron i bede mogla przyjsc wczesniej... on to zasugerowal i nie tlumaczylam mu juz ze jak cos to mam wczasy wykupione bo sie nawet nie ludzilam ze sie zgodza i myslalam ewentualnie o jakims chorobowym... no ale jade do niego w poniedzialek to mam nadzieje ze jakos sie dogadamy na tego 9.08, bo szczerze mowiac to maaaarze o odpoczynku... chcialabym isc do nowej pracy wypoczeta i pelna entuzjazmu, a niestety ostatnie miesiace daly mi niezle po dupie i musze odpoczac...A wczoraj to bylam taka szczesliwa ze z tej radosci sie opilam ![]() ![]() Mialo byc spotkanie na szczycie 3 hoteli (ja, kolezanki z starej pracy i kolezanka ze starej pracy ktora przeniosla sie do jeszcze innego hotelu)... no ale bylo spotkanie tylko 2 hoteli bo ja juz bylam wolna jak ptak ![]() A dzisiaj jedziemy z mezulem do Pragi... mam mase roboty dzis bo musze posprzatac, wyprac, spakowac nas, isc cos kupic do jedzenia... i zarezerwowac hotel bo nie zarezerwowalismy bo nie wiedzielismy czy damy rade pojechac... no i jeszcze obiad ugotowac... a to wszystko do 15... musze sie sprezac
|
||
|
|
|
#629 |
|
Wtajemniczenie
|
Kliwia no on właśnie się chyba obawia że mi się tam spodoba i nie bedę chciała wrócić, chociaż to totalny absurd.
Czasem to sobie myślę że nam się przyda taki urlopik, nie mówię że nie będe tęsknić ale tż jest taki ze uważa że jak nie chodzę to pracy zarobkowej to wszystko co w domu robie jest daremne bo nie przynosi zysków. Więc myslę że przyda mu sie taka szkoła życia
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
mona zeby nauczyc faceta ze prace domowe sa potrzebne, wystarczy przez tydzien ich nie ywkonywac. sam by sie zdziwil. i moze sam by zaczal cos robic w domu dodatkowo
moj maz by bardzo chcial zebym ja nie musiala pracowac, bo lubi wracac z pracy gdy witam go w progu szczerze mowie, ze moje lenistwo lubi byc w domu ale do pracy tez lubie czasem wyjsc, tylko nie lubie jak mam mase na glowie i do zalatwienia, a dzien krotki i jeszcze trzeba isc do pracy :/ |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.

???? co ludzie nie wymyślą 

teraz TZ sie jeszcze moczy a ja juz sie wysuszyłam.... ech taki basen to skarb w takie upały......
wczoraj wieczorem miziamy się z łóżku i nagle nad moją głową zobaczyłam wilekiego jakby karalucha latajacego- nie wiem co to było, ale ochydne. Więc sie zerwałam z łóżka i zaczęłam walić gazetą. Jak go zabiłam to tż mówi wywal przez okno. ja mówię, ze on jest rozwalony na gazecie a tż żebym wywaliła przez okno razem z gazetą (nie skomentuję) i wracała szybko do łóżka
(( W nocy dostałam mega zapalenia pęcherza, sikałam z krwią i w nocy jeździłam po szpitalach, dostałam Furagin i nie ruszyliśmy w trasę bo zwijałam sie z bólu. Może pojedziemy w niedzielę jak mi się poprawi. Nie wiem jakim cudem w jedna godzinę mogłam się rozchorować...jestem zapłakana, zwijam się z bólu....

Tylko wszystko zależy od tej trójfazowego czegoś