|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o)
Ale sie dzis rozpisalyscie
slyszalam o strasznych upalach w PL i bardzo Wam wspolczuje, ja od samego rana wyleguje sie w wodzie
|
|
|
|
#662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
młoda wszamała 3,5 pieroga z mięsem i poszła do łóżka, ufff |
|
|
|
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
U nas wielki sukces, bo mlode zaczyna miec swoj rytual - prysznic, zarcie, kibel (i wielka kupa do muszli, co jest niesamowitym sukcesem, bo zagnajcie zaparcia), spanie.. i teraz tez chrapie
A propos chrapania, moja taboretowa tak chrapie ze nie idzie spac.. taboret juz spi w kuchni za chrapanie, teraz kolej na nia |
|
|
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
normalnie bosko jest mam wielką nadzieję, że w domu choć troszkę się ochłodzi ![]() byłam tylko na krótkich zakupach bo za cienko ubrałam Majkę poszłam potem do mamy na kawkę, siorka też była z córcią więc się kuzynki wybawiły ![]() Cytat:
Tylko, że ja uważam, że taki drobiazg to niezbyt odpowiedni prezent na 2 latka Moja mama takie pierdy kupuje Majce bez okazji ale mamy jeszcze ponad miesiąc, może się teściowa zreflektuje ![]() zapomniałam pisać, że przedwczoraj wieczorem poszłam jednak do stonki po tą ciastolinę baby, jaka fajna rzecz! nawet dużo tych figurek jest (wzięłam wesołą rodzinkę jak Takuśna, tż mnie zrypał bo wg niego miałam wziąć zestaw "na budowie" fajnie się tym bawi, więc również polecam |
|
|
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żeby tylko w domu chłodniej było bo nadal mam za wysoką tempkę...26st
|
|
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze do 30st zdzierżę, te afrykańskie upały to nie dla mnie a właśnie jak wyszłam na balkon przed chwilą to widziałam jak na sąsiednim bloku ktoś zakładał ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- dla tych, które po ostatniej sesji miały niedosyt... kolejna porcja fot z Cro czeka w wiadomym miejscu
|
|
|
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki
U nas też było dziś upalnie, ale nie narzekam Dzień nam zleciał pod hasłem taboretowania, ale było ok w niedzielę impreza urodzinowa Oli, tzn. impreza jak impreza takie tam spotkanko. Teściowie, moja mama babcia brat. Rodzinnie.Poza tym dziś drugi dzień pełen sukcesów kibelkowych, ani jednego siura po nogach wszystko pięknie zawołane, noc sucha. Obym nie zapeszyła, ale mam tyle pieluch że jedną paczkę wystawiłam na All ).Miłego wieczorku babeczki widzę że tu ruch iście weekendowy
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
no weekend w pełni
![]() ja czekam aż mama z łazienki wylezie i idę wypróbować krem eveline do depilacji i wziąć prysznic. na wieczór i przyszedł do nas chłód i było bosko pewnie już w nocy lunie.jutro zakupy w stolicy aaa, i Makro bo chcę kupić patelnię grillową, oby jeszcze były te tańsze
|
|
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
Uuuu Jowiszkowa super, pochwal się jutro jakich zakupów dokonałaś
A mnie coś teraz zabójczo duszno tu w pokoju... bleeeeeeeeeeeeeeeh jakoś powietrze stanęło i można je pokroić ![]() Jowiszkowa miałam pytać, jak tam u Igusiowej sprawy nocnikowe? woła zawsze i nie macie już wpadek czy czasem się zdarzają?
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
ale Wam dobrze z tym odpieluchowaniem
dzis przyszły majty treningowe i 2 zasikała pozniej jak ją sadzałam na nocnik to sprawdzała czy suche wiec moze cos ruszy a co do majtek to hmmm, wiecej sie spodziewałam po tej cenie. Mama mowiła ze jak sie posikała i jej zdejmowała to bokiem sie wylewało. Na pupie ok tam w srodku jest jakas ceratka bo szelesci a myslałam ze jakis wkład chłonny zobacze jutro bo będę z nią cały dzienja ciastoliny kupiłam drugi zestaw dla Wiki bo nadal jest szał wyciąga z 5 razy dziennie i bawi sie z pół godziny minimum wiec mam chwilkę dla siebie ![]() u mnie właśnie burza usypiałam Wiki jak zaczynało lać. Na szczescie ładnie usnęła
|
#673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a,i brata zgarniamy bo od miesiąca w Wawie wynajmuje, wyprowadził się W KOŃCU, w wieku lat 25 od rodziców co do siurania to jest ok. wciąż woła zwłaszcza,że w ciągu ost.3 tygodni RAZ wstała z jakimś nocnym sikiem na dwór kładę pieluchę ale na krótkie dystanse zawsze wraca sucha. na dłuższe albo trzyma, albo nie wytrzyma i zrobi. raz na trawkę zawołała i się załatwiła ale generalnie ona dobrze wie,że ma pieluchę i może siknąć
|
|
|
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
Mała super foty
az mi sie zachciało Chorwacji tyle ze byłam tam 2 razy a jeszcze w tylu krajach nie byłam chyba poczeka jeszcze na nas
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa dzięki za odpowiedź
U nas w nocy był hardkor bo był taki zaduch, że coś niesamowitego, budziłam się co chwilę zlana potem, małż się budził, Ola masakra. Teraz dopiero zaczęło grzmieć i padać... kurde zamiast w nocy ludziom ulżyć, że nie wspomnę o spacerze... może przestanie jeszcze padać ![]() Wstaliśmy o 6:30 ![]() Wczoraj u meblowego mieliśmy nocniczek ze sobą i Ola dwa razy zawołała i sikała tam Dziś rano też pięknie wołała Miłego dnia baby
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wczoraj miałam w sypialni 10 cm konika polnego
masssssakra w nocy kilka razy sie jeszcze budziłam bo oczywiscie mi sie sniło jakies robactwo w pokoju no to tyle opowiesci nocnych
|
#677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My już po spacerze wychodziłam było tak w sam raz po deszczu a teraz i słońce wyszło i zaduch znowu ogromny się zrobił
|
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
hello
u nas nawet mowy nie ma żeby zadek wystawić na dwór leje od wczoraj wieczora i nie przestało ani na chwilę normalnie takie anomalie, że szkoda słów ![]() Majka mi dostawała kuku w domu, już nie widziałam co z nią robić zwłaszcza, że kupę roboty miałam - sprzątanie, prasowanie, obiad...ale na szczęście jest ciastolina to ją zajęło na jakiś czas ![]() Takuśna, Jowiszowa - dzięki ![]() Jowisz - a dlaczego u was pałąk się nie sprawdził? u nas właściwie non stop Majka się na nim uwiesza łapki wywiesza za pałąk i obserwuje aha. udanych zakupów, choćby to miała być tylko patelnia Edytowane przez Mała75 Czas edycji: 2010-07-24 o 14:04 |
|
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
Zaciekawilyscie mnie ta ciastolina, szukam rozwiazania jesli chodzi o zapelnienie czasu malcowi, czasami brak mi pomyslow. Mario od 2 dni rpzechodzi samgo siebie, jest nieznosny i wszystko kreci sie znowu wokol zebow, a bylo juz tak fajnie.. teraz juz wiem, ze u niego zeby to istna tragedia.
Kasiu co planujesz na urodzinki Olci? Malusna, przesliczne foty.. no i ta nimfa masz piekna figure babo!Veronko co u Ciebie??? widze Cie na pasku
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
wyjezdzamy nad ranem ok. 5.00 ![]() dobrze, ze sie spytalam tych co rezerwowali, kiedy dokladnie mamy rezerwacje, bo ja chcialam wyjezdzac dopiero w poniedzialek rano :hahaah: ale bym sie wkopala ![]() lece pakowac dalej
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
Anisia, ale Wam dobrze
Kasiulka, gratuluję sukcesu Ja na razie z nocnikiem odpuszczam Za jakiś czas znów spróbujemy... może się przekona do tronu Pogoda koszmarna... kisimy się z młodą w domu. Dobrze, że mnie siora nawiedziła to mi trochę jakoś ten dzień zleciał. Życie bez popołudniowych drzemek jest... przesrane |
|
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki
Jestem zjechana jak koń po westernie, nie żebym jakoś dziś specjalnie się zmordowała z Olą - dzień jak co dzień ale Ola ma dziś dzień wściku i po prostu tak się wydziera, histeryzuje że jestem siwa od tego!!! jak mi dobrze sobie teraz usiąść. U nas dziś jakieś oberwanie chmury, jeden wiatraczek w ogrodzie mi rozpinkoliło całkowicie - ten od teściów. Kupionemu przeze mnie odpadło skrzydełko ale póki co małż naprawił Cestunia dziękuję Marti nic szczególnego nie mamy zaplanowane, bo będzie rodzinka na pewno popstrykam trochę fotek więc wieczorkiem zamieszczę ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Pampersy sprzedały mi się na All hihihi
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
jakoś padam na twarz
nie żebym się specjalnie zmęczyła. rano rajd po sklepach (ch targówek - zakupy w zarze 2 topy dla mnie i 2 dla ciotki + reebok, nie było numeru dla mamy; potem decathlon i upolowane spodenki dla ojca; potem ikea po 2 doniczki; następnie po brata i fruuuuu do arkadii tylko do reeboka bo w kompie laska sprawdziła,że tam numer buta jest. na końcu makro i tadam mam patelnię grillową za 36zł ![]() po południu już tylko szybki wypad do bliskiego kauflandu z babcią bo wyczaiłam jej leżak na nowy balkon a jutro po południu na działeczkę do ciotki. żadne opady nam nie starszne. lepsze one + 23 stopnie niż 36 w cieniu Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-07-24 o 22:59 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam wcoraj na chwilke, ale nie mialam czasu nic pisac. W koncu musialam mieszkanie posprzatac. caly tydzien nas nie ma od rana do wieczora, wiec wczoraj zostalam w domu i sprzatalam co sie da. Pozatym robilam tort dla Boryska, bo w koncu jest w domu i mozemy zaprosic gosci. Beda babcie, rodzice chrzestni i jedni nasi dobrzy znajomi z synkiem. Razem 10osob + 3dzieci Jeszcze tydzien czasu i Borys wraca do zlobka. Od sierpnia zaczyna sie nowy rok szkolny, po przerwie wakacyjnej. pozatym nic nowego, zimno u nas od 2 dni, pada i jest szaro na dworze, a szkoda, bo chcioalam urodziny zrobic na dzialce. Acha, zrobilam tort w ksztalcie auta. Moze nie jest to arcydzielo, ale jak na moj pierwszy tort w zyciu, to dla mnie moze byc. Musze tylko dokupic jeszcze jedna smietane i powykanczac te ciemne miejsca od biszkoptu, bo mi braklo
|
|
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
Veronka zdolna jesteś
|
|
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
witam
hohoho Verona brawa!!! super torcik. Borys na pewno będzie w niebowziety ![]() ciekawi mnie czy Wiki juz całkowicie przestała uskuteczniac drzemki wczoraj padła po 19 i spała do 6 wiec chyba dzis padnie w południe. Mam nadzieje, bo nie wierze zeby wytrzymała do wieczora Cestia przyznaję, bez drzemek jest cięzko ![]() chyba załozymy kalosze i pojdziemy sie przejsc ja chce lata!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepsze zyczenia dla Lilusi!!!!!
Veronko cudowny torcik!!! powiedz mi jak go formowalas? ja zamowilam dzis torcik, ale nie chca mi nic specjalnego robic, bo maja za duzo zamowien. Maja wiec zrobic jakis kolorowy tort w ksztalcie prostokata, a ja znalazlam przepis na mase plastyczna: http://jesiennedzieciaczki.pl/forum/...a-tortu-t11334 i jesli znajde tutaj gdzies barwniki to sie pobawie i cosik ulepie przynajmniej sprobuje
|
|
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
LILUNIA WSZYSTKIEGO NALEPSZEGO, ZDRÓWKA , SZCZĘŚCIA I SAMYCH PRZYJEMNOŚCI.........I NIECH RODZICE CIĘ SŁUCHAJĄ
---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Wiki urządziła histerię o matyldo jak sie darła, az mi sie serce krajało. A to dlatego ze nie chciałam jej dac farb. Widze ze dzicko na nogach sie słania, oczka jak paciorki ale ona chce farby. Dałam herbatkę, położyłyśmy sie na kanapie i troche jej pospiewałam, pokołysałam i zasnęła ale takiego ryku jeszcze nie było cuuudnie ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Marti super ta masa moze i ja sie pobawię, ten jeden torcik wymiata
Edytowane przez taka sobie Czas edycji: 2010-07-25 o 14:05 |
|
|
|
#690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu u mamy to prawie z wózka nie korzystam, Iga woli wziąć swój mały z lalką i iść obok mnie.Ja na codzień to często Idze pasów w wózku nie zapinam (tych krokowych bo z górnych nie korzystałam w tej parasolce nigdy) żeby mogła sobie od razu swobodnie zejść jak będzie chciała. Chyba,że mi się spieszy to siedzi unieruchomiona cały czas. Lila buziaki z okazji urodzin Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-07-25 o 14:20 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.

normalnie bosko jest 
poszłam potem do mamy na kawkę, siorka też była z córcią więc się kuzynki wybawiły
Moja mama takie pierdy kupuje Majce bez okazji
bo na razie wciąż 31

normalnie takie anomalie, że szkoda słów