|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co chwali Wasz TŻ?...
mój zacwycił się ostatnio moją organzą
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Moj chwali Kenzo Jungle, reszta zdaje sie dla niego nie istniec
![]()
|
|
|
|
|
#63 |
|
Rozeznanie
|
A mój nie chwali nic
![]() nie podobają mu się żadne moje perfumy, a przynajmniej sie nimi nie zachwyca podobają mu się zapachy w stylu gucci envy , cacharel promesse , treselle avonu . jak na mój gust to pasuja one do eterycznej blondynki a nie ognistej brunety ![]() raz kupiłam tresselle dla niego i cierpiałam katusze dzieki bogu juz dawno je wykończyłam teraz się nim nie przejmuje i namiętnie używam escady magnetism może z czasem je polubi a nawet pokocha tak jak ja |
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tego co zaobserwowałam to lubią tez Romance RL , ale ten akurat i mnie się podoba
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez uważam Chance za świeżucha
|
|
|
#66 |
|
BAN stały
|
Uwielbia Organzę Indecence i Escadę Collection. Kocha też Angela.
Nie lubi zapachów zielonych, trwiastych i świeżaków. Dla niego zapach albo jest kobiecy albo nie. Męska logika ![]() Ale jak już chwali to chwali... I potrafi uprzeć się na dany zakup i namawiać mnie wręcz do niego .
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapewniam Cię, że Twój partner należy do wyjątków ![]() Mój zazwyczaj sie krzywi na moje zapachy, mówi że są ciężkie i za poważne... Hmm, ja tam mam inne zdanie Rzadko cokolwiek chwali, ostatnio mu się zdarzyło gdy testowałam sobie w celu przypomnienia Cerruti
|
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to ostatnio za każdym razem jak się czymś wyleję, słyszę tylko radosne "nono". A to dlatego, że cham zamiast mnie obwąchiwać, to gapi mi się w dekolt Także z nowo testowanych podoba mu się coraz więcej ![]() Uroki lata?...
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Mój to jest wybredny dopiero, uznaje tylko Sensi sam wybrał, CK One i ewentualnie Ultraviolet, nic mocnego, nic słodkiego....ach ja to sie dopiero mam!
|
|
#70 |
|
Rozeznanie
|
Mój szaleje za Ardenbeauty, bardzo podoba mu się również Skin oraz nowy Burberry London( które w przeciwieństwie do mnie uważa za zapachy podobne do siebie), chwalił też Hot Couture( różowe), Mystery Naomi Campbell... Często określa zapachy jako "wszyskie takie same", poza ty jak widać po wielu poprzednich wątkach, faceci mają coś z tym stwierdzeniem "jak dla starej baby"
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Otóż moja szczęka ostatnio zaliczyła podłogę po tym, jak mój TŻ spontanicznie i bez zastanowienia pochwalił... 24 Faubourg i Caleche Gust mu wyewoluował czy jak? Mnie to oczywiście cieszy bo też mnie ciagnie do takich zapachów
|
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój mąż chwali na mnie:
- Crystal Noir (zauważa za każdym razem i mówi, że ślicznie pachnę) - Le Baiser du Dragon (ostatnio go bardzo zaciekawiły)- Lolitkę EDP (w fazie lukrecjowej, w fazie tytoniowej chwalę ja )- Addict - Mira Bai a kiedyś jak używałam bardzo podobała się Puma Jamaica i mandarynkowy Healing Garden
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Smoka uwielbia - a wlasnie go wymienilam na Czarna Manke (dzieki Maju
Agenta nie lubi Nat
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
a mój chwali tylko deep red bossa
i to też pewnie tylko dlatego że kojarzą mu się z naszymi pierwszymi randkami (podobno jak pierwszy raz zostałam na noc to mu pościel 3 dni pachniała... )znosi zapachy świeże typu still j.lo. czy kwiatowe typu happy heart natomiast dolce vita to "propolis" a lolity po prostu nie cierpi ja to mam dopiero los....
Siła zdolna zmieniać świat (...) jest więc według ciebie Chaosem, sztuką i nauką? Przekleństwem, błogosławieństwem i postępem? A nie przypadkiem Wiarą? Miłością? Poświęceniem? http://www.suwaczki.com/tickers/p19u9n73qxcp5qvv.png |
|
|
|
|
#75 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam ubaw, bo głupieje chłopisko, który zapachy rozróżnia świetnie, a na pytanie "czym tak pięknie pachniesz?" dostaje odpowiedź: "to Angel Kochanie"
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
BAN stały
|
Czasem chwali
![]() Ostatnio pochwalił Zagorsk i to wielokrotnie ![]() To mnie zaskoczyło bo byłam pewna że mu się nie spodoba. Zawsze chwali Escadę Collection (tym dziwniejsze że polubił Zagorsk) Natomiast nie chwali Gris Clair .
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mojemu podoba się co dzień co innego. Raz mówi, że ładne, innym razem, że nie bardzo. Chyba ma jakieś problemy z węchem. Zawsze lubi lub akceptuje: Dune, Sotto Voce, 5th Avenue, Bright Crystal. Większość jest do zniesienia. A najbardziej przeszkadza mu na mnie Smok. Kazał mi go zabić.
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
SEXY...by Carolina Herrera
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Mój men zachwyca się niezmiennie od lat Hypnotic Poison, nawet go ostatnio przyłapałam na wwchąchiwaniu się w korek jak przechodził obok toaletki. Glorie też docenia, w szczególnosci pralinkowy olejek, którym się paćkam przed snem. I to chyba wszystko, nie słyszę ochów i achów nad innymi zapachami. Nowe nabytki kwituje jednym zdaniem: takie tam kwiatki. Miarka się przebrała jak doszukał się kwiatków w OI, niemal awantura była.
Acha, ostatnio testował w perfumerii Shalimara (z własnej inicjatywy) i... co mnie zdziwiło zachwycił się. Myślę jednak, że nigdy nie nauczy się doceniać szyprów i aldehydów. |
|
|
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
Moja TŻ jest dość wybredna, ale docenia moje wybory i cieszę się, że już poznała mój gust, chociaż to nie ona wybiera mi perfumy. Najczęściej chwali:
Declaration Cartiera - jej ulubiony męski zapach. Też go lubię ale raczej na lato. Gentleman Givenchy - typowo randkowo-kolacyjny zapach Terre Hermesa - obustronna miłość. Czasem mi go podbiera i jest to jej ostatni prezent dla mnie .Amen Muglera - pewnie z racji jej uwielbienia dla Angel. Gucci Rush for men - to mnie najbardziej cieszy. Jak się poznaliśmy właśnie tym pachniałem. Śmiem twierdzić, że ten zapach bardzo mi wtedy pomógł. Ach wspomnienia... .Ostatnio zachwyca się też Gaiac, odkrytym co prawda przeze mnie. Nieustannie doprasza sie obym go używał w jej obecności, co skutkuje...dalej to już moja słodka tajemnica .
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Lubił klasyczną Stellę, której się pozbyłam
, bardzo lubi Cologne Muglera i Le Feu Light. I to by było na tyle
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
mój
tż bardzo lubi Noa klasyczną-dla niego to jest zapach ,,mydełka", ale taki baaaardzo przyjemny ![]() Lubi Angel, Amor Amor,Magnetism ![]() Więcej nie pamiętam, ale jak sobie przypomnę to dopiszę
|
|
|
|
|
#83 |
|
Wtajemniczenie
|
Najbardziej i zawsze z własnej inicjatywy i to praktycznie za każdym razem gdy na mnie wyczuje
, chwali Innocenta
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
Mój TŻ najbardziej lubi to, za czym i ja przepadam. Chwali Euphorię i L de Lolita Lempicka.
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Najbardzej chwali Lolite edp. i czerwonego Rusha.Wciąz jednak edukuję go w temacie zapachów
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zadomowienie
|
Hm, prosta sprawa - Fragile EDP. To miałam na sobie gdy sie poznaliśmy. Wtedy to był mój ulubiony zapach i często go nosiłam. No i wpadł w ten zapach. Szleje za nim niezmiennie. A ja w dodatku bardzo rzadko używam go.
|
|
#87 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#88 |
|
Zadomowienie
|
Zauważyłam że mężczyźni kochają po prostu słodkie zapachy Za nie dostaję zawsze komplementy,. szczególnie za Extraordinary i Escadę Magnetism.
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Moje misiątko chwali przede wszystkim Angelique Lilas (bo sam mi kupował)
|
|
#90 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój bardzo lubi Addicta 2, Ming Shu YR, Celine Dion klasyka, Hypnose Lancome, CK One (ale rozrzut )
![]() Lubi (choć już chyba ciut mniej) Burberry Weekend, OI i Tygrysa (!) Znosi - Słonia, Evidence YR. Stanowczo nie lubi L de LL (wcale się nie dziwię - na mnie ma nutę spalenizny). Co do reszty - nie wypowiadał się na razie
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

.