|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
zapomniałam się pochwalić
mam kominek zapachowy!!!
|
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko, no można tak powiedzieć
![]() Idę się jakoś oporządzić ![]() Kominek, a jakie masz olejki?
|
|
#3814 |
|
|
nie mam aparata ze sobą
![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Maliniarko póki co tylko lawendowy
|
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam, że fioletowy
No i nici ze spotkania Moze jutro nie będę się czuła jak kupa
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kobietki!
Bylam dzis na zakupach. Kupilam z wyprzedazy sliczna szminke,nawet ma faktor ![]() http://passionexilmakeup.blogspot.co...stylo-spf.html moja to glossy berry bo zostal juz tylko ten kolor,pomaranczowy i fuksjowy. Oparlam sie reszcie sklepu Orlico to jednak sie zdecydowalas na tatuaz. Bede trzymac kciuki zeby nie bolalo i podziwiam! Kupilam sobie tez 2 sliczne stroje kapielowe
Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2010-08-11 o 15:51 |
|
|
|
#3817 |
|
|
Nie było.. poza tym biały jest uniwersalny, będzie mógł stać i w salonie i w sypialni.
|
|
#3818 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja właśnie się dowiedziałam że moja przesympatyczna teściowa znów na mnie nagaduje tym razem do mojej cioci. mam ochotę do niej zadzwonić i powiedzieć że jak nie przestanie ruszać mojej osoby to zadzwonię na policje i oskarżę ją. oczywiście nie zadzwonię tylko chcę ją tym postraszyć bo już mam jej serdecznie dość nawet do moich rodziców na mnie gada franca jedna parszywa
|
|
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
Oto moje stroje
|
|
|
|
#3820 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
natchnęłaś mnie Cytat:
Dokładnie! ![]() Cytat:
! Obecnie jestem na antybiotykach i jakby MINIMALNA poprawa. Zaczęłam już szukać w google what the fuck i to albo stan zapalny migdałków, albo problemy z jajnikami, albo problem z hormonami dokładnie jednym na p, ale zapomniałam nazwy więc jak pójdę teraz na wizytę za tydzień to wymolestuję panią dermatolog o przyczyny, bo możliwe że inaczej uda mi się to zaleczyć ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
tak jest!Cytat:
TŻ widzi inne obiekty na mym ciele do tego [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21291256] A jeśli chodzi o "nietykalne" miejsca TŻów - mój ma sutki Wścieka się, jak je choćby niechcący musnę, a jak chcę być naprawdę wredna, to mu je wykręcam - tylko wtedy muszę szybko uciekać [/QUOTE] Mój też |
||||||||
|
|
|
#3821 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jej koleżanka jeszcze Ju Jitsu ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21299716]Kurde, przez głupią chorobę nie mam nawet sił używać czegokolwiek. Ba, nawet włosów od 3 dni nie myłam, a zwykle myję codziennie... Ale w przyszłym tygodniu zacznie się ostre zużywanie kremów nawilżających - na tatuaż [/QUOTE] Orlico, na tatoo to raczej natłuszczające i gojące Cytat:
![]() normalnie takie wy***iaszcze ![]() Cytat:
Cytat:
Super, pasują do Ciebie szczególnie ten pierwszy TŻ wstępnie wraca dopiero jak mu się skończy holenderska umowa czyli będzie do 21 listopada w związku z tym postanowiłam maksymalnie wypełnić sobie dni, aby o tym nie myśleć i mieć co robić, co prawda na razie mi się to udaje. Jeśli przedłużą mi umowę to mogę mieć kartę Multi Sport i wtedy zapisuje się na jogę, siłownię i jeśli w to wchodzi naukę pływania jeśli nie to pozostanie aerobik i siłownia tak jak teraz dodatkowo może poszukałabym jakiejś fajnej szkoły językowej i zabrała się za zdobycie certyfikatu z angielskiego i może uda mi się dostać do grupy języka francuskiego do uniwersytetu gdzie pracowałam na podstawowy ) i pisanie magisterki więc będę miała co robićIdę dziś z kierowniczką i jeszcze jedną kobietką z pracy na piwko Baa zapomniałam pochwalić się zużyciami!! - odżywka macadamia & aloes Avon 250 ml - POLECAM boska jest ta odżywka - bosko pachnie i świetnie odżywia - deo kwiat pustyni AA 50 ml - odradzam, nie działa jako antyperspirant dodatkowo juzpo pierwszym użyciu zapach się zmienił, klei się i nie higienicznie na kulce zbierają się farfulce - próbka kremu Ultra Nawilżanie AA 2 ml - próbka żelu do higieny intymnej z kwasem hialuronowym Ziaja 5 ml
Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2010-08-11 o 17:28 |
||||
|
|
|
#3822 |
|
Konto usunięte
|
Shpilcia, wiem wiem, nawilżające to jak się zagoi
|
|
|
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
Wyszla jesienna kolekcja Kiko ale cudne te paletki cieni:
http://www.kikocosmetics.com/IT/nego...berian_flowers Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2010-08-11 o 17:36 |
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21306199]Shpilcia, wiem wiem, nawilżające to jak się zagoi [/QUOTE]
|
|
|
|
#3825 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A meteorytki są warte wyrzeczeń Śliczne, szczególnie czarny Cytat:
![]() Gdy kupowałam Effaclar, to farmaceutka opowiedziała mi o swojej niedawnej walce z wysypami. U niej skończyło się na hormonach i zakazie jedzenia czekolady .Każdy przypadek jest jednak inny i mam nadzieję, że mnie taki rozwój wypadków ominie ![]() Trzymam kciuki za szybką i prawidłową diagnozę Cytat:
Cytat:
![]() Baw się dobrze i gratulacje
|
||||
|
|
|
#3826 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
wrocilam z badan
![]() oczywiscie nie omieszkal mnie czyms zastrzelic na do widzenia (przypominam, ze ostatnio powiedzial ze ma zone jak wysiadalam juz od niego z auta). Dzis oznajmil, ze szkoada ze nie zostalismy jeszcze na 2 dni. Na co ja, ze po co, skoro juz zrobilismy to co trza bylo. Uznal ze to nic, moglismy TAK SOBIE zostac jeszce na 2 dni, bo tyle bylo przwidziane na te badania. cool. poza tym wlasnie napisal do mnie SMSa ze nie moze znalezc teczki z wynikami badan ktore robilismy przez oba wyjazdy. Jak jej nie znajdzie to urwę mu nie powiem co. Do tego zaprosil mnie dzis na piwo. Nie wiem czy isc czy nie... A, i nie cyknelam foty jego kosmetykow, bo nie bylam u niego w lazience. :p cuciola: piekne zdjęcia! sabbatha: piekny kot! ![]() luskap: ciesze sie bardzo ze wesele sie udalo ![]() zaraz was doczytam
|
#3827 |
|
|
aaaaaaa ale mnie wkurza TŻ.
koniecznie jutro musimy się spotkać rano, bo jemu tak lepiej bo wieczorem pojedzie z mamusią nad jezioro nosz ku*wa!!! $^#^#@ a ja mam sobie rozwalić cały dzień po to żeby się dostosować do jego mamusi, o na pewno!
Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2010-08-11 o 18:53 |
|
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
witam was.
ciuciola super kostiumy, będą w sam raz na Chorwację. hosenko jak poznalam tżta w autokarze podczas wyjazdu do Niemiec to też nie wygladalam dobrze.mialam jeszcze chorobe lokomocyjną.potem przez 5 dni widywal mnie albo niewyspaną albo na kacu albo narąbaną bo na tej wymianie nic tylko sie piło i chodzilo na wycieczki. chyba sie zakochal od pierwszego wejrzenia bo po 5 dniach znajomosci zostalismy parą a teraz bede jego żoną.czasem można być jak kupa a zawrócić komuś w głowie. shpilcia ambitne plany.baaardzo popieram zapisanie sie na jakiś język i sport.jak nie teraz to kiedy?? byłam dzis na niemieckim 2h i sie wymęczyłam strasznie.potem pojechalismy ze znajomą tesciowej (ktora jest po ASP) do hotelu zeby pomyslec nad wystrojem sali na wesele. wiecie co?ta babka powiedziala ze myslała ze sala bedzie straszna bo tesciowa przez tel jej nagadala ze sala jest fatalna niczym stołówka Społem.powiedziala ze sala jest super i da sie ją fajnie udekorować i nie trzeba bedzie duzo robic i jeszcze ze moja tesciowa jest panikarą. ja bym to inaczej okresliła ale juz nic nie mówilam
|
#3829 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ten czarny fajny ![]() Cytat:
![]() Dotarł do mnie Ori. Oczywiście zestaw do mikrodermabrazji w brakach, no bo jakżeby inaczej, skoro mi na nim zależało Przyszedł tylko płyn do kąpieli stópek Kupiłam też lakier Wibo Glam Wear. Zużyłam krem do stóp Avonu |
||||
|
|
|
#3830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Shpilciu: bidulko ![]() Musisz reaktywować bloga
|
|
#3831 |
|
Raczkowanie
|
Tatuaż w poniedziałek robię [/QUOTE]Orlica balsamy nawilżające na tatuaż to niekoniecznie )
|
|
|
|
#3832 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3833 |
|
Raczkowanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21313102]No jasne
Mam nadzieję, że nie będzie 'komplikacji' [/QUOTE]Nie będzie . U mnie się wszystko zagoiło bardzo szybko ( tylko nie wystawiaj na słońce )
|
|
|
|
#3834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewuszki od wczoraj zużyłam: resztkę Eveline do biustu i drugą na rozstępy, próbke z YR anty-cell, płyn dwufazowy do zywania oczek z Lirene kończę podkład Vichy, ale czekam na taki sam z allegro już rozcięłam tubkę ![]() Nie byłam na siatkówce z Sylwestrowym, bo mu się nie chciało, za to byliśmy na lodach...i ja am lubić swoje ciało Przeczytałam Was, ale trochę się jeszcze nie orientuję TŻy, teściowe...pomalutku ogarnę może
|
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
Maliniarka gratuluje zuzyc! im bedziesz dluzej z nami tym lepiej nas poznasz. Nie jest to az tak skomplikowane jak wyglada
![]() Czytalam sobie dzisiaj forum o Chorwacji i wynotowalam miejsca do zwiedzenia. Jutro spotykamy sie ze znajomymi,ktorzy z nami jada-jedziemy na zakupy a potem kolacja u nas
|
|
|
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
Cuciola, to jedziesz ze znajomymi do Chorwacji na wakacje tak?
ale na pewno będzie cudownie kostiumy ładne, na pewno masz śliczną figurę ![]() A zapomniałam: kupiłam Ziaję do demakijażu w miejsce zużytej Lirene...i dobra jest szok w trampolkach a 6 zł zapłaciłam ![]() a co do treningów, mój brachol trenuje Judo od kilku ładnych lat (zaczął na studiach) , a zawsze nienawidził wf-u ![]() A wiecie, przez to, że tu jestem to łatwiej i odejść od szaf kosmetycznych
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2010-08-12 o 00:29 |
|
|
|
#3837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, chwalę się . Weekend zamierzam poświęcić na przygotowanie do przejścia na III fazę diety: muszę rozplanować rozłożenie posiłków "specjalnych" w tygodniu, uzupełnić wreszcie nie tylko lodówkę, ale i szafkę (w końcu zjem makaron, choć zamierzam kupić razowy i nie wiem, czy smaczny ). Czaję się na domowy wypiek chleba spełniającego wymogi diety Efekty po pełnych 4 miesiącach: waga: -12,5kg (czyli 54,6kg na 160cm wzrostu) biust: -9cm (mimo diety stanik 70F )talia: -10,5cm biodra: -7,5cm (tu już raczej nie ma co spadać )Jak się domyślacie zapewne, od rana mam mega humor, czego i Wam kochane życzę |
|
|
|
|
#3838 | ||
|
Zakorzenienie
|
Fotki
![]() Cytat:
Nie rozumiem osób dla których główne hobby to ploty o innych! To teraz jazda na plaże Cytat:
......................... ........... W zużyciach idą gównie ten puderek (coraz większa dziura ) i maseczki w saszetkach.U mnie dzień 4 kuracji odzywką("kuracja sos") firmy eveline i strasznie się męczę bo nie mogę podczas niej używać lakierów a tyle buteleczek za mną tęskni Wciąż zastanawiam się czy jestem jesień czy lato (typ kolorystyczny)...Rodzina mówi lato, testy różne jesień...Życiowa sprawa to nie jest ale chciałabym wiedzieć A i zdradzę wam małą tajemnicę -nie palę już
|
|
#3839 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#3840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj cieszę się z tego, że tak pięknie udało Ci się schudnąć wiem, że to nie łatwe!Sama nadal walczę, a jeszcze trochę przede mną makaron razowy jest dla mnie bardzo smaczny, ale to dość specyficzny smak ![]() A kosmetyki oglądam, wącham ale świadomiej wybiera, to czego naprawdę potrzebuję (pielęgnacja) nie wiem jak z kolorówką będzie ![]() Cytat:
![]() U mnie 3ci dzień z nailtekiem i już bym to zmyła najchętniej mam pierwszy odprysk od wczoraj, ale zamaskowałam i nadal męczę odżywkę, chciałabym chociaż ze 4 dni wytrzymać do zmycia, a ponoć trzeba tydzień Między latem a jesienią to trochę duża różnica przede wszystkim lato jest chłodne, a jesień ciepła.Gratuluję niepalenia nigdy nie zaczęłam palić i bardzo się z tego cieszę, ale miałam i mam inne uzależnienia (nie obgryzam już paznokci
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.

mam kominek zapachowy!!!

! Obecnie jestem na antybiotykach i jakby MINIMALNA poprawa. Zaczęłam już szukać w google what the fuck i to albo stan zapalny migdałków, albo problemy z jajnikami, albo problem z hormonami dokładnie jednym na p, ale zapomniałam nazwy 

tak jest!
TŻ widzi inne obiekty na mym ciele do tego
normalnie takie wy***iaszcze
w związku z tym postanowiłam maksymalnie wypełnić sobie dni, aby o tym nie myśleć i mieć co robić, co prawda na razie mi się to udaje. Jeśli przedłużą mi umowę to mogę mieć kartę Multi Sport i wtedy zapisuje się na jogę, siłownię i jeśli w to wchodzi naukę pływania
jeśli nie to pozostanie aerobik i siłownia tak jak teraz
) i pisanie magisterki 

koniecznie jutro musimy się spotkać rano, bo jemu tak lepiej bo wieczorem pojedzie z mamusią nad jezioro 

wiem, że to nie łatwe!