Planowanie dzidzi na rok 2010 - juz czekamy na maluszka:) - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-07, 10:47   #4201
olayya
Raczkowanie

Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 - juz czekamy na maluszka:)

Kakusia u mnie tez tak sie krzywił i nie chciał pić i miedzy innymi dlatego teraz mu mleczko odciagam i podaje z butelki. Choć u mnoie to raczej podejrzewam że się rozleniwił bo kilka razy jak mnie tak bardzo sutki bolały dałam mu z butelki.

Aldii on ma tego bardzo duzo. najbardziej na skórze główki i pleców, takie małe czerwone krostki szczególnie widoczne jak jest ciepło lub płacze. Niektóre mają na końcach białe "kulki" ale nic mu z tych krostek nie cieknie.
Jak długo twoja Lu miała trądzik? Smarowałaś czymś?

Nasza dzidzia
olayya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-07, 11:22   #4202
jasiulek
Raczkowanie

GG do jasiulek Send a message via Skype™ to jasiulek

Kochane moje, czy takie lekkie pobolewania podbrzusza są normalne na początku? Takie okresowe jakby tylko dużo łagodniejsze, ale jednak dość częste-3,4 razy na dzień... Wiem, wiem, może panikuję

7 cs...
39/40 -czekamy, kruszynko!
jasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-07, 11:26   #4203
Tity
Zakorzenienie

jasiulku jeszcze parę tygodni będą Ci towarzyszyć. Bierz sobie nospę jak Cię mocniej boli

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-07, 12:39   #4204
aldii
Zakorzenienie

Olayya z 2 tyg.,ale tylko na policzkach.Tego sie nie smaruje,wystarczy przemywac ciepla woda.Kiedys tu wrzucalam taki art. odnosnie zmian na skorze dziecka w poczatkowym okresie zycia i co one oznaczaja.Jak go znajde to wrzuce jeszcze raz
Jasiulku tak jak pisala Tity - to normalne,bo macica sie powieksza.Odpoczywaj,lez na lewym boczku i lyknij nospe jak mocno boli tylko bron boze nie rob okladow rozgrzewajacych !
Stary 2010-08-08, 08:38   #4205
jasiulek
Raczkowanie

GG do jasiulek Send a message via Skype™ to jasiulek

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
jasiulku jeszcze parę tygodni będą Ci towarzyszyć. Bierz sobie nospę jak Cię mocniej boli
Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Olayya z 2 tyg.,ale tylko na policzkach.Tego sie nie smaruje,wystarczy przemywac ciepla woda.Kiedys tu wrzucalam taki art. odnosnie zmian na skorze dziecka w poczatkowym okresie zycia i co one oznaczaja.Jak go znajde to wrzuce jeszcze raz
Jasiulku tak jak pisala Tity - to normalne,bo macica sie powieksza.Odpoczywaj,lez na lewym boczku i lyknij nospe jak mocno boli tylko bron boze nie rob okladow rozgrzewajacych !
Dzięki kochane za odpowiedzi Ale jeszcze Was pomęczę Ten jaśniutko brązowy śluz utrzymuje się cały czas, mam zapisany Duphaston. I mam pytanie do tych, które plamiły i przyjmowały leki: długo to może się utrzymywać? Za każdym razem jak go widzę, to zastanawiam się, jak to się dalej potoczy...

7 cs...
39/40 -czekamy, kruszynko!
jasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 00:03   #4206
lindsley
Zakorzenienie

Jej dziewczyny jaka tu cisza... Myslalam ze bede nadrabiac i nadrabiac a tu raptem kilka postow. My juz po chrzcinach, zamieszanie ogromne, tyle ludzi tu jeszcze nie bylo.... Najlepsze to to ze ksiadz zapomnial ze chrzest ma udzielac Nie wiem czy bede miala czas jutro zajrzec a we wt rano jedziemy nad morze Jak dam rade to napisze jak to dzis bylo
Buziaki

Jasiulku nie zamartwiaj sie tak, wszystko bedzie dobrze

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 09:56   #4207
weruczek
Zadomowienie

o to superowo, że nad morze jedziecie: musisz potem zdac relacjeA gdzie nad morze?
Jak to ksiądz zapomniał o chrzcinach>?? nieźle:P A w ogóle zadowolona jesteś z uroczystości?Jak Michaś to wszystko zniósł? Tż ci pomaga i ogólnie grzeczny jest?:P
Buziaczki pozdrawiaczki

www.fajnamamablog.blog.on et.pl
weruczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 13:14   #4208
abz
Zakorzenienie

lindsley miło się robi jak piszesz, ze u was dobrze, że Michaś grzeczny, że siostra tż pomaga, ze sie poprzytulaliście Super!

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
My juz po chrzcinach, zamieszanie ogromne, tyle ludzi tu jeszcze nie bylo....
A to zakręcony ksiądz! I widzę w końcu dogadaliście ten wyjazd nad morze, fajnie. My wyjeżdżamy za tydzień

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 15:15   #4209
aldii
Zakorzenienie

Jasiulku ja nie plamilam,wiec nie pomoge
Lindsley niezly ksiadz.Fajnie,ze jednak jedziecie nad morze - udanego wyjazdu
Stary 2010-08-09, 22:43   #4210
gabisun
Zakorzenienie

Jasiulek ja plamiłam ze względu na krwiaka, brałam duphaston. U mnie dosyć długo się utrzymywały te plamienia. W sumie u mnie śluz nigdy nie był taki całkiem biały ale ginka kazała się nie martwić tylko mnie nic nie bolało, zabolało tylko raz porządnie jak wyleciał mi kawałek krwiaka

muszę was trochę nadrobić, bo was trochę zaniedbałam, wybaczcie

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 07:46   #4211
Tity
Zakorzenienie

gabisun to Ty już lada moment na porodówkę pojedziesz

L
J
Stary 2010-08-10, 08:40   #4212
zgadnij_MS
Zakorzenienie

nonono kolejne porody się szykują
Jeszcze troszkę i wątkowa lista dzieciaczków się wydłuży

Lindsley, niezłego macie księdza
Udanego odpoczynku, tylko szkoda, że tak króko.

Tity, jasiulko to Wy jesteście w jednym wątku Jedna marcówka, druga kwietniówka

Ciekawe która mamuśka się na maj załapie

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 09:32   #4213
Tity
Zakorzenienie

zgadnij nie jestem pewna czy ja nawet lutówka nie będę Coś czuję, że mężowi na urodziny urodzę

L
J
Stary 2010-08-10, 12:10   #4214
weruczek
Zadomowienie

Ale by mąż miał fajną imprezkę, Tity

www.fajnamamablog.blog.on et.pl
weruczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 18:56   #4215
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
gabisun to Ty już lada moment na porodówkę pojedziesz
jutro wizyta, ciekawe czy już ostatnia

Moja mała jest uparta i siedzi sobie na tyłku zamiast na nietoperka, gin mówiła, że małe szanse żeby się obróciła bo u mnie miejsca już mało i szykuje mi się cesarka ( no chyba że jutro okaże się że mała jednak woli na nietoperka ) jak ja już bym chciała mieć ją przy sobie i za sobą cały ten szpital

Dziewczyny ile brałyscie pieluch tetrowych do szpitala?

Ollayya, aldii jak długo wam się goiła rana po CC? psiakłyście octeniseptem? jak się kąpac z opatrunkiem

Lind dawaj fotki z chrzcin

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

już dojrzałam w albumie, ślicznie a Michaś jaki już duży

Stary 2010-08-11, 19:26   #4216
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
Moja mała jest uparta i siedzi sobie na tyłku zamiast na nietoperka, gin mówiła, że małe szanse żeby się obróciła bo u mnie miejsca już mało i szykuje mi się cesarka ( no chyba że jutro okaże się że mała jednak woli na nietoperka ) jak ja już bym chciała mieć ją przy sobie i za sobą cały ten szpital
doskonale Cię rozumiem... ja mam wizytę 31 sierpnia i mam nadzieję, że do tej pory mała się obróci...

a pieluch biorę chyba 5... jak będzie za mało, to mąż dowiezie.
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 19:49   #4217
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelikaw Pokaż wiadomość
doskonale Cię rozumiem... ja mam wizytę 31 sierpnia i mam nadzieję, że do tej pory mała się obróci...

a pieluch biorę chyba 5... jak będzie za mało, to mąż dowiezie.
no czyli muszę parę dorzucić, bo spakowalam tylko 2

Stary 2010-08-11, 20:41   #4218
aldii
Zakorzenienie

Gabisun hmmm nie pamietam ile bralam tetrowek,ze 2 chyba...
Rana goila sie szybciutko.Niczym nie smarowalam,nie psikalam.Pilnowalam tylko zeby jej nie moczyc.Opatrunek zdjeli mi jak wychodzilam ze szpitala i pozniej juz nie mialam niczym owiniete.W domu nadal uzywalam tych majtek wielorazowych hartmanna (zeby rana swobodnie oddychala) i tyle.Mialam takie techniki kapieli,ze
Oj cos mi sie wydaje,ze skoro ma byc cc,to za tydzien bedziesz miala malenstwo przy sobie 37 ci leci,czy masz skonczony ?
Stary 2010-08-11, 22:06   #4219
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Gabisun hmmm nie pamietam ile bralam tetrowek,ze 2 chyba...
Rana goila sie szybciutko.Niczym nie smarowalam,nie psikalam.Pilnowalam tylko zeby jej nie moczyc.Opatrunek zdjeli mi jak wychodzilam ze szpitala i pozniej juz nie mialam niczym owiniete.W domu nadal uzywalam tych majtek wielorazowych hartmanna (zeby rana swobodnie oddychala) i tyle.Mialam takie techniki kapieli,ze
Oj cos mi sie wydaje,ze skoro ma byc cc,to za tydzien bedziesz miala malenstwo przy sobie 37 ci leci,czy masz skonczony ?
dzisiaj skończyłam 37 dzięki za info

Stary 2010-08-11, 23:06   #4220
lindsley
Zakorzenienie

Czesc
Ja juz znow w domku Umeczylam sie strasznie a Michas jeszcze bardziej. Wgl nie wiem po co wozek bralismy bo Misiu i tak caly czas byl u mnie na rekach, nie chcial lezec, nie chcial siedziec w foteliku w aucie, musialam go usypiac cyckiem zeby gdzies pojechac. Najszczesliwszy byl w pokoju a wielka radosc byla jak go po powrocie przynioslam do domu Domator nam maly rosnie Do tego na plazy(wczoraj) bylismy z tego wszystkiego moze godzinke. Chlodno bylo to i tak sie nie kapalismy ale ja bym troche posiedziala na piasku ale reszta wolala chodzic miedzy budkami... Wieczorem grill u kuzyna narzeczonego siostry Tz Misiu plakal i polowe wizyty przesiedzialam z nim sama i karmilam cyckiem a drugie siedzielismy z ta rodzinka a oni strasznie glosni (czy Kaszubi tak mają ja tez sie urodzilam na Kaszubach) Misiu przerazony a ja nie bardzo moglam cos zrobic poza sugerowaniem powrotu... Dzis bylismy na kawie u tego kuzyna a potem w Gdańsku i tu zupełnie nie wiem po co wozek z auta wyciagalismy - 5min Michas wylezal. Pochodzilismy po starowce, pojedlismy i w droge do domu. Na szczescie droge w jedna i druga strone Michas przespal prawie w calosci. Zmeczona jestem strasznie bo jeszcze nie odespalam przygotowan do chrzcin.
Czekam az pralka skonczy pranie, powiesze i uciekam spac

Gabisun to juz tuż tuż. Jeszcze Lenka i Pomidorka tez niedlugo. Oj będzie wysyp dzieciątek

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 11:42   #4221
olayya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
jutro wizyta, ciekawe czy już ostatnia

Dziewczyny ile brałyscie pieluch tetrowych do szpitala?

Ollayya, aldii jak długo wam się goiła rana po CC? psiakłyście octeniseptem? jak się kąpac z opatrunkiem

Lind dawaj fotki z chrzcin

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

już dojrzałam w albumie, ślicznie a Michaś jaki już duży
U mnie w szpitalu opatrunek ściągali zaraz po tym jak wstawałyśmy z łóżka. Miałam tylko jedną kąpiel z opatrunkiem zaraz jak wstałam jeszcze przed wizytą lekarza. Nam mówili żeby ranę przemywać czystą wodą lub szarym mydłem więc ja wcale nie uważałam żeby nie moczyć wprost przeciwnie delikatnie przemywałam czystą wodą.
A gojenie rany to chyba indywidualna sprawa. JA mam ją ciągle jeszcze czerwoną ale już nie ciągnie szef.
DLa mnie z dwojga złego lepsze bóle po cesarce niż bóle porodowe

Pieluch miałam chyba 3 sztuki w razie czego mąż ci przywiezie czyste

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

No to lindsley odpoczełaś nieźle. Mąż małego nie nosił??

Nasza dzidzia
olayya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 20:43   #4222
aixa
Rozeznanie

Cześć. Nie krzyczcie za dłuuuuuugą nieobecność
Lind zazdroszczę, że jesteście po chrzcinach to wszystko jeszcze przed nami miłego urlopu
spadam bo mała płacze
Cytat:
Napisane przez jasiulek Pokaż wiadomość
Dzięki kochane za odpowiedzi Ale jeszcze Was pomęczę Ten jaśniutko brązowy śluz utrzymuje się cały czas, mam zapisany Duphaston. I mam pytanie do tych, które plamiły i przyjmowały leki: długo to może się utrzymywać? Za każdym razem jak go widzę, to zastanawiam się, jak to się dalej potoczy...
Ja przyjmowałam duphaston od 12 do 16 tygodnia ciąży bo miałam jednorazowe krwawienie. Lek ten zawiera progesteron który jest potrzebny dzidzi właśnie do 16tc. podczas przyjmowania leku krwawienie ustało plamiłam jeszcze 7 dni, potem nie było żadnych plamień do końca ciąży. Jeśli twój lekarz uważa, że te plamienia są ok to dobrze. Radzę leżeć i odpoczywać. Ja leżałam dwa tyg. profilaktycznie w domu a później normalnie funkcjonowałam do końca ciąży. Będzie dobrze
Ja po CC normalnie myłam ranę mydłem i wodą tak mi kazali w szpitalu. Oczywiście po zdjęciu opatrunku. Rana szybko się zagoiła na dzień dzisiejszy wogóle jej nie czuję.

Maja 27.04.2017 CC
aixa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 22:41   #4223
aldii
Zakorzenienie

Gabisun no to jeszcze tydzien i juz cie pewnie potna Ja tez rany w ogole nie czuje i praktycznie mam niewidoczna blizne.Trzeba sie mocno przyjrzec zeby ja zobaczyc
Lindsley czyli wiecej meczarni niz przyjemnosci z tego wyjazdu.Szkoda
Stary 2010-08-13, 08:12   #4224
Kakusia
Zakorzenienie

Dziewczyny ja Was cały czas podczytuje, ale mam jakieś gorsze chwile, nie mam o czym tak naprawdę pisać, zqa to z miłą chęcią czytam co u Was
Martwię się cały czas mlekiem bo Dominiczka na noc woła więcej... Ale dziś o 5 ściągnęłam znów z 1 piersi 120ml Tylko musi być odpowiednio długa (3h) przerwa. Wieczorem po całym dniu karmienia to ja mam pewnie ok 100ml z 2 piersi, a Malutka chce więcej. Do tej pory jak chciała więcej (bo nie ma reguły - jednego wieczoru wystarczy Jej 1 pierś, innego wystarczą 2 piersi, a innego 2 piersi to mało...) to przygrzewałam Jej jeszcze z 50ml mojego odciągniętego zapasu.

Jak się zapasy skończą to zonk - będę musiała zrobić 50ml mieszanki. Ale już powoli chowam ambicje do kieszeni z wykarmieniem wyłącznie na piersi przez pół roku... Widocznie nie każdej kobiecie pokarm dostosowuje się do potrzeb dziecka jak to piszą w czasopismach... (chociaż nie powiem, jeszcze jestem pełna nadziei że odwlekę w czasie podanie mieszanki )

Tak czytam Wasze ostatnie posty o CC i zazdroszczę Wam troszkę... Wiem, że gdybym wtedy podczas partych poprosiła o cesarkę - zrobiliby mi... (długie parcie bez rezultatów, słabnące skurcze, mało tlenu...). A tak? Mam taki uraz psychiczny taką blokadę....

Gabisun jeju jak to zleciało! Ja cały czas pamiętam jak zaszłaś w ciążę a tu już 37 tc Daj znać jak córeczka obrócona

Aixa co tam u Ciebie? Jak się Twoja piękność chowa?

Lecę bo córcia znudziła się i płaaaacz

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka

Edytowane przez Kakusia
Czas edycji: 2010-08-13 o 08:15
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 09:29   #4225
aldii
Zakorzenienie

Kakusia a ja zazdroszcze SN.Jeszcze kilka m-cy i o nim zapomnisz,a o CC sie nie da (zrosty,blizna,niemoznosc wycwiczenia ladnego brzucha przez przeciety miesien...)

A jak z TZ ? lepiej ?

Jestes dzielna mamuska i z pewnoscia uda ci sie jeszcze dlugo karmic cycem dobrze,ze masz zapasy.Duzo dopija z "zapasowego" mleczka ?
Stary 2010-08-13, 10:54   #4226
gabisun
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczyny a info odnośnie CC
Wieści z wizyty: Mała nieobrócona i już się nie obróci ale mam przyjść jeszcze za tydzień na wizytę, da mi skierowanie i w piątek jak się umówię na cc to prawdopodobnie w poniedziałek mnie przyjmą, zrobią badania a we wtorek zabieg Aldii miałaś rację
Boszzzz jak ja już się nie mogę doczekać mojego maleństwa
Acha i jeszcze mam już krótką szyjkę i rozwarcie na luźny palec ciekawe czy dotrwam do tej wizyty no i jakby się coś działo to mam od razu jechać do szpitala, żeby Mała nie zdążyła się wstawić pupą w kanał rodny bo to utrudni cc. Tylko jak te skurcze rozpoznać
I jeszcze jest bardzo drobna 2700, ale wszystko proporcjonalnie i w normie, przy mojej budowie to jak najbardziej ok, zwłaszcza, że sama urodziłam się z wagą 2400

Lind no szkoda, że nie odpoczęliście za bardzo, ale pierwsze wakacje już Michaś ma zaliczone

Kakusiu trzymam kciuki za mleczko i tak długo karmiłaś Dominiczkę, chociaż wiem ile to Cię kosztowało

No już niedługo z Lenką i Pomi będziemy mogły dawać rady nie tylko z teorii

Stary 2010-08-13, 11:05   #4227
aldii
Zakorzenienie

Gabisun nie denerwuj sie kochana CC wlasnie robi sie po skonczonym 38tc,wlasnie po to,aby nie dopuscic do rozpoczecia akcji porodowej.Ja tez bylam zagrona wczesniejszym porodem (i to juz ponad m-c przed cc).Musisz teraz duzo lezec,odpoczywac,malo chodzic zeby nie wywolac porodu A jak dostaniesz skurczy,to na pewno bedziesz wiedziala,ze to to Trzymam kciuki zebys spokojnie dotrwala do cc.
Nic sie nie martw waga malej,moja urodzila sie 2710
Stary 2010-08-13, 11:36   #4228
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Gabisun nie denerwuj sie kochana CC wlasnie robi sie po skonczonym 38tc,wlasnie po to,aby nie dopuscic do rozpoczecia akcji porodowej.Ja tez bylam zagrona wczesniejszym porodem (i to juz ponad m-c przed cc).Musisz teraz duzo lezec,odpoczywac,malo chodzic zeby nie wywolac porodu A jak dostaniesz skurczy,to na pewno bedziesz wiedziala,ze to to Trzymam kciuki zebys spokojnie dotrwala do cc.
Nic sie nie martw waga malej,moja urodzila sie 2710
dziękuję kochana nawet nie wiesz jak mi pomogłaś w ogóle co ja bym bez was zrobiła

Stary 2010-08-13, 12:02   #4229
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
Kakusia a ja zazdroszcze SN.Jeszcze kilka m-cy i o nim zapomnisz,a o CC sie nie da (zrosty,blizna,niemoznosc wycwiczenia ladnego brzucha przez przeciety miesien...)

A jak z TZ ? lepiej ?

Jestes dzielna mamuska i z pewnoscia uda ci sie jeszcze dlugo karmic cycem dobrze,ze masz zapasy.Duzo dopija z "zapasowego" mleczka ?
Aldii może masz rację, nie miałam CC więc nie wiem o konsekwencjach, ale sama mówisz, że już w ogóle bólu nie czujesz... A ja? czuję luz, boję się "drugiego pierwszego razu" i jak wspomni mi się poród to łzy mi same się pchają
Z TŻ kiepsko... Tzn generalnie jest w kratkę. Ale dziś znów pokłóciliśmy się (przez tel.) znów przez Niego ryczę zero oparcia Mój mąż to jakiś rygorysta teraz tak stwierdzam Dobre relacje, udana rozmowa będzie dla Niego wtedy kiedy przyznam Mu rację, kiedy zgodzę się z Nim i kiedy przystanę na Jego warunkach... Jak nie, to słyszę "No i widzisz? Nie da się z Tobą rozmawiać." To jest chore!

Dominiczka wsumie nie dużo dopija z zapasów - jakieś 40-50ml. Ach byłabym szczęśliwa jakby mi się o tyle zwiększyła laktacja
A powiedz mi, Ty swoją Lu dokarmiałaś czy odrazu przeszłaś na modyfikowane? Bo zastanawiam się jeśli musiałabym dokarmiać czy mogę kupić Jej mleko AR żeby mniej ulewała... Czy muszę to skonsultować z pediatrą?

Gabisun faktycznie drobniutką będziesz miała Kingusie W porównaniu z moją Kluseczką to ponad 1kg różnicy
Tak jak Ci Aldii pisała, skurczów nie da się przeoczyć Heh jak ja sobie przypomnę jak dzień przed porodem miałam wywoływanie (żel na szyjkę) i ruszyły mi wtedy skurcze (ku mojej radości zdecydowali się zostawić mnie na porodówce) - wręcz skakałam z radości, banan na twarzy mówię do TŻta "o właśnie mam skurcz!", TŻ się mnie pyta "i nie boli Cię??" A ja mówię, że no boli ale przecież do wytrzymania i dalej banan na twarzy
Skurcze osłabły, wieczorem kazali wrócić na patologię. Następnego dnia z samego rana kiedy odeszły wody i naprawdę się ZACZĘŁO toooo były skurczeee I teraz TŻ do tej pory się ze mnie śmieje z tego i porównuje moje skurcze porodowe a te "skurczyki" dzień wcześniej przy których się śmiałam

Dziękuje za kciuki z mleczkiem przydadzą się

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 12:20   #4230
gabisun
Zakorzenienie

Kakusia oj ten twój tż ale mam nadzieję ,że w końcu dojdziecie do kompromisu. Teraz przechodzicie ciężki okres, jesteście zestresowani, a niestety najłatwiej wyładować się na kimś bliskim Jeszcze będzie dobrze, zobaczysz

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości