Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-12, 10:02   #3841
Koshatka
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V

Gratuluję zużyć.

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
eee, zawsze coś durnego muszą wymyślić, jak mnie wkurza, gdy moje ulubione kosmetyki wycofują na uwielbiałam dwufazowy do oczu z garniera do wrażliwej skóry...i całą serię wycofali dupki
Muszą coś robić żeby interes się kręcił. Chyba największą rotację w tym temacie mają firmy typu Avon, Oriflame.

A YR tak mnie wkurzył tym przeniesieniem mojego pudru do strefy bez zniżek że bojkotuję tą firmę poza mega okazjami (jak np perfumy za free przy jakimkolwiek zamówieniu ostatnio).

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21303173]U mnie podobnie, a nawet gorzej Umówiłam się z dnia na dzień, jechałam na spotkanie prosto z domu mojego wujka, gdzie przez pół dnia sprzątałam. Zwykłe ciuchy, zero mejkapu, padnięta... A frajer się zakochał [/QUOTE]

Myślałam że poznaliście się w szkole?

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
Moja siostra trenuje Muay Thai
Muay Thai jest fajne. Niektórzy komandosi to trenują.

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
aaaaaaa ale mnie wkurza TŻ. koniecznie jutro musimy się spotkać rano, bo jemu tak lepiej bo wieczorem pojedzie z mamusią nad jezioro nosz ku*wa!!! $^#^#@ a ja mam sobie rozwalić cały dzień po to żeby się dostosować do jego mamusi, o na pewno! i co go obchodzi, że piszę pracę, że łatwiej mi się skupić rano, że mam wtedy spokój w domu i nikt mi nie ględzi............
No to albo się dostosuje do Ciebie albo się nie spotkacie. Nie można się zawsze dostosowywać bo komuś ta lepiej.

Cytat:
A zapomniałam: kupiłam Ziaję do demakijażu w miejsce zużytej Lirene...i dobra jest szok w trampolkach a 6 zł zapłaciłam
Ja mam Ziajkę do demakijażu już od dawna. I nie zamierzam zmieniać.

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Efekty po pełnych 4 miesiącach:
waga: -12,5kg (czyli 54,6kg na 160cm wzrostu)
biust: -9cm (mimo diety stanik 70F )
talia: -10,5cm
biodra: -7,5cm (tu już raczej nie ma co spadać )
Stary 2010-08-12, 10:03   #3842
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Koszatko, poznaliśmy się na GG w wakacje i wtedy się okazało, że chodzimy do jednej szkoły - była wielka, nic dziwnego, że się nie skojarzyliśmy od razu
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 10:06   #3843
Koshatka
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21319132]Koszatko, poznaliśmy się na GG w wakacje i wtedy się okazało, że chodzimy do jednej szkoły - była wielka, nic dziwnego, że się nie skojarzyliśmy od razu [/QUOTE]

Czyli też internetowo.
Stary 2010-08-12, 10:08   #3844
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Czyli też internetowo.
Taaa, a zagadał, bo go zainteresowałam na fotoblogu
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 10:11   #3845
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
No to albo się dostosuje do Ciebie albo się nie spotkacie. Nie można się zawsze dostosowywać bo komuś ta lepiej.
No ja jestem z tych co się rzadko dostosowują. I nie spotkamy się, bo mnie tak wkurzył, że lepiej żeby nie musiał wysłuchiwać tego co mam mu do powiedzenia. Niech sobie jedzie z mamusią.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 11:06   #3846
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Koshatko, ale gdy dostajesz w YR zniżkę specjalnie na makijaż (przeważnie 30%), to nieważne, czy produkt ma zielony punkt. I tak obowiązuje rabat.
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 11:13   #3847
Koshatka
Zakorzenienie

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;21320740]Koshatko, ale gdy dostajesz w YR zniżkę specjalnie na makijaż (przeważnie 30%), to nieważne, czy produkt ma zielony punkt. I tak obowiązuje rabat.[/QUOTE]

Zawsze na tych ulotkach są gwiazdki przy ofertach i z boku w adnotacjach jest że nie obowiązuje na produkty z zielonym punktem. Nawet się próbowałam wykłócać w dwóch salonach ale nie przeszło.

Cytat:
No ja jestem z tych co się rzadko dostosowują. I nie spotkamy się, bo mnie tak wkurzył, że lepiej żeby nie musiał wysłuchiwać tego co mam mu do powiedzenia. Niech sobie jedzie z mamusią.
Popieram zdrowy egoizm.
Stary 2010-08-12, 11:40   #3848
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Cytat:
Zawsze na tych ulotkach są gwiazdki przy ofertach i z boku w adnotacjach jest że nie obowiązuje na produkty z zielonym punktem. Nawet się próbowałam wykłócać w dwóch salonach ale nie przeszło.
Dziwne. W każdym salonie, w którym byłam zniżka na makijaż jest zniżką na makijaż. I tyle. Przecież cały makijaż (Couleurs Nature i Luminelle chyba też) ma zielone punkty. To na co jest ta zniżka?

U mnie na kuponie urodzinowym jest tak: - 30% na jeden kosmetyk do makijażu***
*** - Rabat udzielany od max ceny sugerowanej, oferty promocyjne nie łączą się, nie dotyczy akcesoriów kosmetycznych.
Finito. Ani słowa o zielonym punkcie. Ale z kolei na mailingu lipcowym jest wzmianka o zielonym punkcie. Trzeba śledzić dokładnie.
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 12:14   #3849
Koshatka
Zakorzenienie

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;21321718]Dziwne. W każdym salonie, w którym byłam zniżka na makijaż jest zniżką na makijaż. I tyle. Przecież cały makijaż (Couleurs Nature i Luminelle chyba też) ma zielone punkty. To na co jest ta zniżka?

U mnie na kuponie urodzinowym jest tak: - 30% na jeden kosmetyk do makijażu***
*** - Rabat udzielany od max ceny sugerowanej, oferty promocyjne nie łączą się, nie dotyczy akcesoriów kosmetycznych.
Finito. Ani słowa o zielonym punkcie. Ale z kolei na mailingu lipcowym jest wzmianka o zielonym punkcie. Trzeba śledzić dokładnie.[/QUOTE]

Może coś się pozmieniało bo jak ja sprawdzałam w salonach to zielony punkt miał tylko ten produkt i personel twierdził że absolutnie na niego zniżek nie ma. Jest jeszcze opcja że byli niedoinformowani albo celowo wprowadzali błąd. Najlepiej chyba będzie sprawdzić w zamówieniu netowym czy wchodzi kod ze zniżką czy nie.

O ile mnie to jeszcze będzie interesować bo napaliłam się na puder z BU.
Stary 2010-08-12, 12:38   #3850
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:

Jak się domyślacie zapewne, od rana mam mega humor, czego i Wam kochane życzę
Wow! Gratulacje. Musisz się teraz super czuć, a wyglądasz pewnie idealnie

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
i strasznie się męczę bo nie mogę podczas niej używać lakierów a tyle buteleczek za mną tęskni
Moje za mną musiały tęsknić chyba z dwa miesiące, jak kurowałam swoje paznokcie (a raczej ich cienie)

Cytat:
A i zdradzę wam małą tajemnicę -nie palę już
Pięknie, pięknie

Cytat:
(nie obgryzam już paznokci )
Ja przez to przechodziłam jako dziecko. Nawet te specjalne gorzkie lakiery mi nie przeszkadzały, równo je wpieprzałam razem z paznokciami

Cytat:
nie przejmuj się, szkoda nerwów.

W tym tygoniu pracuję 6 dni Standardowo pon.-pt. + niedziela wyjątkowo, bo jest święto i tylko osoby bez umowy o pracę mogą pracować. A ja tam umowy nie mam wcale Ale idę tylko dflatego, że mi się bardzo opłaca - 100 zł od ręki za 9h pracy

A w sobotę idę z TŻ-em na Festiwal Pierogów, bo jest w Krakowie od jutra do niedzieli

Edytowane przez Nusia7
Czas edycji: 2010-08-12 o 12:40
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 13:15   #3851
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
niechże się kończy puderek, skoro już nowy czeka

U mnie 3ci dzień z nailtekiem i już bym to zmyła najchętniej mam pierwszy odprysk od wczoraj, ale zamaskowałam i nadal męczę odżywkę, chciałabym chociaż ze 4 dni wytrzymać do zmycia, a ponoć trzeba tydzień

Między latem a jesienią to trochę duża różnica przede wszystkim lato jest chłodne, a jesień ciepła.

Gratuluję niepalenia nigdy nie zaczęłam palić i bardzo się z tego cieszę, ale miałam i mam inne uzależnienia (nie obgryzam już paznokci )

1. A niech się kończy

2. ja nie wytrzymałam....pomalowała m przech chwilą pazury Essence C&G "what's do you think" śliczna morelka
3 Niby duża ale ja mam bardzo bladą karnację (że aż nie mogę określić czy zimną czy ciepłą kość słoniową) i mam wrażenie że pasują mi i barwy lata i jesieni...I nie mogę rozstrzygnąć czym jestem

4.DZIĘKUJĘ!
Cytat:
same sukcesy!!! brawo dziewczyny!
Dziękuję
Cytat:
Moje za mną musiały tęsknić chyba z dwa miesiące, jak kurowałam swoje paznokcie (a raczej ich cienie)

(...)
Pięknie, pięknie
ja moje jeszcze po kuruję ale narazie musiałam pomalować lakierkiem bo 3dni to już wystarczająco dużo...na 4ty trzeba coś z pazurami zrobić

Dzięki

......................... ..............
Lubię z wami pogawędzić dziołchy ale trochę męczy mnie spowiadanie się z tego co zużyłam, co kupiłam a co mam...jestem dorosła, mężatka, dzieciata mam pracę. A do tego ze sklerozą i połowy rzeczy jakie zużyłam nie pamiętam...

No i jak ja mam się wytłumaczyć z dzisiejszych nabytków
z Tego że poszłam z mężem na miasto do jego mamy (ma sklep) i dowiedzieliśmy się że sprzedała 1 z naszych towarów 90zł w kieszeni...A mój małż "to idz kup sobie kosmetyczki " (tak..nie kosmetyki ale kosmetyczki jak ładnie zdrobniale) No i w ten sposób dostałam od niego poczwórne cienie maybeline Glamour Greens (jaka oliwka i kawa) , lakierek morelowy i róż purple garden No i jak ja mam to wytłumaczyć! A to zupełnie niewinne zakupy

Edytowane przez Sweet_Jelly
Czas edycji: 2010-08-12 o 13:49
Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 13:43   #3852
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Czesc kochane!

W nocy przeszla burza i obudzilam sie bez pradu. Huczalo niezle az pies wskoczyl do naszego lozka

Cytat:
Cuciola, to jedziesz ze znajomymi do Chorwacji na wakacje tak? ale na pewno będzie cudownie kostiumy ładne, na pewno masz śliczną figurę
tak,jedziemy z przyjacielem Tz-ta ze studiow i jego dziewczyna. Bylismy juz z nimi w Monachium na Sylwestrze,bardzo fajna para. Powinno byc super oby tylko pogoda dopisala bo takiego marnego lata jak w tym roku to ja nie widzialam

Maliniarka dodam cie do znajomych to bedziesz mogla obejrzec moje fotki w profilu

gani ogromne za diete i za dotrzymywanie postanowien

Jelly za niepalenie bedziesz miala wiecej kasy na kosmetyki

Cytat:
A w sobotę idę z TŻ-em na Festiwal Pierogów, bo jest w Krakowie od jutra do niedzieli
mniam,a bedzie degustacja?

Po obiadku przetestuje tego nowego garniera,a potem na zakupy ze znajomymi.Tz chce kupic pletwy

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 13:45   #3853
Maliniarka
Zakorzenienie

Żelku, ja jak tu przychodziłam, to się zalogowałam na chwilkę, bo chciałam coś zoabczyć, jak mnie teraz ten mój nick wkurdenerwuje

Nusiu, ja pazurki obgryzałam niestety baaaaardzo długo, właściwie całe życie, nawet do krwi...moim zdaniem to jest choroba w niektórych przypadkach, ja to miałam na tle nerwowym, tak samo jak robienie sobie masakry z twarzy, które do tej pory i się zdarza (ciągłe dotykanie, skubanie, drapanie)

od kilku lat starałam się przestać obgryzać, czasem udawało mi się jakiś czas tego nie robić, a potem znowu mnie dopadało...w końcu już mnie do tego nie ciągnie teraz mocno o nie dbam, żeby doszły do siebie...już były ładne i długie, ale teraz znowu są łysolki i zaczynam od nowa ale i tak wyglądają dużo lepiej
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 13:51   #3854
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Żelku, ja jak tu przychodziłam, to się zalogowałam na chwilkę, bo chciałam coś zoabczyć, jak mnie teraz ten mój nick wkurdenerwuje

Nusiu, ja pazurki obgryzałam niestety baaaaardzo długo, właściwie całe życie, nawet do krwi...moim zdaniem to jest choroba w niektórych przypadkach, ja to miałam na tle nerwowym, tak samo jak robienie sobie masakry z twarzy, które do tej pory i się zdarza (ciągłe dotykanie, skubanie, drapanie)

od kilku lat starałam się przestać obgryzać, czasem udawało mi się jakiś czas tego nie robić, a potem znowu mnie dopadało...w końcu już mnie do tego nie ciągnie teraz mocno o nie dbam, żeby doszły do siebie...już były ładne i długie, ale teraz znowu są łysolki i zaczynam od nowa ale i tak wyglądają dużo lepiej
mnie mój też..i o to mi chodzi z tą zmianą no ale właśnie skasowałam tę część z postu bo przemyślałam że to głupota..trudno

CUCIOLA-no właśnie

Stary 2010-08-12, 14:00   #3855
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
mnie mój też..i o to mi chodzi z tą zmianą no ale właśnie skasowałam tę część z postu bo przemyślałam że to głupota..trudno
iii tam dobrze, ze jesteś
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2010-08-12, 14:04   #3856
Hosenka*
Zakorzenienie

Ja obgryzałam do 8. klasy podstawówki

Przestałam, ale kiedyś co zrobiłam ... :-o To było na III czy IV roku. Miałam piękne, dłuuugie, mocne paznokcie, pomalowane ostrym czerwonym lakierem. No ale miałam wtedy dosyć stresujace laborki z chemii fizycznej (chyba )) - przed każdymi laborkami odpytywali nas z ćwiczenia, które miało się wykonywać. I tak się stresowałam, że te pazurki obgryzłam I to tak nierówno że masakra ... Obgryzałam i wkładałam o koleji do fartucha Jakiego miałam kaca moralnego

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 14:06   #3857
zetafon
Zakorzenienie

witam,
zużyłam masło karotenowe bielendy, niedługoi skonczy sie tonik i krem do stop.poszłam do rossmanna i kupiłam te dwie rzeczy i jeszcze chusteczki babydream,wydalam 15zł a wszystko potrzebne.

dzisiaj przychodzą dziewczyny i się bardzo ciesze bo napijemy sie wina i poplotkujemy.jedna nie przyjdzie i troche jestem na nią zła bo mowilam jej 2 tyg wczesniej zeby zarezerwowala sobie wieczor bo robie urodziny.dzisiaj napisala tylko ze nie przyjdzie.nic nie odpisywalam bo szkoda gadac z nią.ostatnio zauwazam ze jej cos odwala w stosunku do mnie. moja siostra mówi ze ona moze jest zazdrosna o moj slub,o to ze niedługo sie bronie a ona w zasadzie stoi w miejscu.

sweet tylko ty decydujesz z czego sie nam spowiadasz a z czego nie.jak mam problem z czyms ,np.jak kupie cos niepotrzebnego to wam pisze zeby mnie doprowadzic do porządku.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 14:18   #3858
Hosenka*
Zakorzenienie

Zet: No jesteś 100 lat!!

Instagram

Stary 2010-08-12, 14:22   #3859
aaaania1989
Zakorzenienie

Hej Widzę,że mamy nowe Odwykowiczki Witam a przy okazji -wstawiam właśnie na wątek pielęgnacyjny swoje wczorajsze i dzisiejsze zdobycze olejek i peeling planet spa dostałam gratis (za 1zł )

Madziu Sto lat !
Stary 2010-08-12, 14:24   #3860
zetafon
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Zet: No jesteś 100 lat!!
Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
Madziu Sto lat !

dziękuję wam ślicznie

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-08-12, 14:46   #3861
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

I ja i ja dokladam sie do zyczen

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 15:12   #3862
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
iii tam dobrze, ze jesteś

Cytat:
Przestałam, ale kiedyś co zrobiłam ... :-o To było na III czy IV roku. Miałam piękne, dłuuugie, mocne paznokcie, pomalowane ostrym czerwonym lakierem. No ale miałam wtedy dosyć stresujace laborki z chemii fizycznej (chyba )) - przed każdymi laborkami odpytywali nas z ćwiczenia, które miało się wykonywać. I tak się stresowałam, że te pazurki obgryzłam I to tak nierówno że masakra ... Obgryzałam i wkładałam o koleji do fartucha Jakiego miałam kaca moralnego
było minęło

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
witam,
zużyłam masło karotenowe bielendy, niedługoi skonczy sie tonik i krem do stop.poszłam do rossmanna i kupiłam te dwie rzeczy i jeszcze chusteczki babydream,wydalam 15zł a wszystko potrzebne.

dzisiaj przychodzą dziewczyny i się bardzo ciesze bo napijemy sie wina i poplotkujemy.jedna nie przyjdzie i troche jestem na nią zła bo mowilam jej 2 tyg wczesniej zeby zarezerwowala sobie wieczor bo robie urodziny.dzisiaj napisala tylko ze nie przyjdzie.nic nie odpisywalam bo szkoda gadac z nią.ostatnio zauwazam ze jej cos odwala w stosunku do mnie. moja siostra mówi ze ona moze jest zazdrosna o moj slub,o to ze niedługo sie bronie a ona w zasadzie stoi w miejscu.

sweet tylko ty decydujesz z czego sie nam spowiadasz a z czego nie.jak mam problem z czyms ,np.jak kupie cos niepotrzebnego to wam pisze zeby mnie doprowadzic do porządku.
1. brawo za zużycia

2. Oj tak się niestety zdarza, moja szwagierka (prawie 40letnia kobita) nie lubi mnie, choć przy mnie tego nie okazuje zbyt szczególnie, tylko dlatego że mam wyższe wykształcenie a ona tylko średnie i to kończyła zaocznie...No ale czy to moja wina ??? Takie powody zazdrości są bezsensu. Albo 1 taka moja koleżanka....nie odzywała się do mnie bo mi udało się zajść w ciążę a jej nie i starali się z mężem 5 lat....
Czasami powody zazdrości są dziwaczne :Crazy:

3. racja

......................... ...
Skwar jak jasna Ch*****a a ja muszę zabrać się za porządki w domu bo u mnie bałagan tworzy się z szybkością światła ..........
Mąż wybył na ponton z bratem to mam "wolną chatę" ..Więc planuję wieczorem małe spa Rączki, nóżki, mani, pedi, maseczki
Mąż mnie nie pozna jak wróci

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Madziu -sto lat

Stary 2010-08-12, 15:36   #3863
zetafon
Zakorzenienie

sweet ,ciuciola dziekuje za zyczenia.

sweet pewnie kolezanka nie chciala patrzec na twoje szczescie, na twoje dziecko i dla tego zerwala kontakt.nie rozumiem tej zazdrosci.ja mam znajomą ktora ma juz mieszkanie i prace na czas nieokreslony,jej facet bardzo dobrze zarabia i mimo ze ma to czego mi brakuje to dalej sie z nia spotykam i rozmawiam.jestem czasem zazdrosna,ale to i tak nic nie daje wiec daje sobie z tym spokoj i mysle jak tu by sprawic zebym tez miala prace i mieszkanie swoje.

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-08-12, 15:40   #3864
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

zetafonku wszystkiego najlepszego! żebyś miała ślub jak z bajki, żeby teściowa przystopowała ze swoimi akcjami i żebyś zawsze miała uśmiech na buzi!

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 15:55   #3865
zetafon
Zakorzenienie

dzieki nosku, mam nadzieje ze ślub i tesciowa będą takie jak mi życzysz. a może mi ktoś życzyć jeszcze dostania w pazdzierniku pracy i obronienia dyplomu na 5 ? wiem, jestem bezczelna ...

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-08-12, 16:03   #3866
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
dzieki nosku, mam nadzieje ze ślub i tesciowa będą takie jak mi życzysz. a może mi ktoś życzyć jeszcze dostania w pazdzierniku pracy i obronienia dyplomu na 5 ? wiem, jestem bezczelna ...
Tego też ci życzę..i chucham by się spełniło

nikt nie widzi mojego nowego avatarka?

Stary 2010-08-12, 16:08   #3867
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja obgryzałam do 8. klasy podstawówki

o fuuu czerwone obgryzki hehe biedna zestresowana dziewuszka
Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
Hej Widzę,że mamy nowe Odwykowiczki Witam a przy okazji -wstawiam właśnie na wątek pielęgnacyjny swoje wczorajsze i dzisiejsze zdobycze olejek i peeling planet spa dostałam gratis (za 1zł )
witam witam

Zetafonku, wszystkiego dobrego Kochana żeby się wszystkie (wiem, zę z tym ciężko, to chociaż może jedno) marzenia spełniły

A ja pofarbowałam odrosty
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2010-08-12, 16:20   #3868
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:

A ja pofarbowałam odrosty
ja miałam dzisiaj ale mąż nie nagrzał wody w piecu więc nici z farbowania

Stary 2010-08-12, 16:27   #3869
Hosenka*
Zakorzenienie

Dzisiaj czuję się już lepiej niż wczoraj - nie jak kupa, a jak pół kupy Włosy umyte, pazurki "się robią", jeszcze jakiś mejkap, ubranie mam wymyślone (nic szczególnego, niech mnie Dwumetrowiec widzi nie wystrojoną, a "zwykłą", zresztą: nie wiem nawet czy jest po co i dla kogo stroic ) i ruszam na spotkanie. Kurde, tylko już mnie to nie bawi zupełnie Już powinnam miec męza, dwójkę dzieci, a nie niemal wiecznie chodzić na pierwsze randki

Instagram

Stary 2010-08-12, 16:31   #3870
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21286656]Komu zadedykować notkę z szarakiem z Wibo? [/QUOTE]
jak bedziesz miala jakas notke z czarrrrnym i mrrrrrocznym lakierem to ja poprosze
Cytat:
Ja na szczęście na wszelkie balsamy/olejki z drobinkami jestem odporna. Miałam kiedyś (łoooj dawno z 6 lat temu) z Dove (był w żelem w dwupaku) i podziękuję.
ja uzywam latem po opalaniu albo na imprezki
Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Bylam dzis na zakupach. Kupilam z wyprzedazy sliczna szminke,nawet ma faktor
http://passionexilmakeup.blogspot.co...stylo-spf.html
moja to glossy berry bo zostal juz tylko ten kolor,pomaranczowy i fuksjowy.
piekna
Cytat:

Cytat:
A i zdradzę wam małą tajemnicę -nie palę już

Maliniarka: dodałam Cię do znajomych, mam album w profilu, jakbyś chciała mnie zobaczyć
zet: wszystkiego najlepszego! :ga duly::winko :i oczywisice dostania w pazdzierniku pracy i obronienia dyplomu na 5!!!

zuzylam Dove, Go Fresh Burst, Żel pod prysznic o zapachu nektarynki i białego imbiru 55ml

kupilam na wspolnych zamowieniach szampony z LUSHa:
Karma Comba
Ultimate Shine
New Shampoo Bar
Seanik
Big
razem 103,05zł nic wiecej nie kupuje w tym miesiacu

padam na pysk. zaraz moja przyjaciolka przyjezdza, spi zis u mnie, wychylimy jakies winko jutro jestem umowiona z druga przyjaciolka, ktora sie zareczyla 2 tyg temu musze z nia pogadac i jutro chyba wieczorkiem pojade znowu do Darlowka do mojego TZa

a, dziewczyny, jade w koncu do tej Serbii z uczelni! juz myslalam ze jednak nie bo nikt nie dzwonil, a tu nagle dzis telefon, 9:30 ja odbieram i z drugiej strony mi sie dziekan przedstawia. ja: a on do mnie ze w dziekanacie lezy moj bilet na samolot i mam isc sobie oderac. 6 wrzesnia lece! (pierwszy raz w zyciu samolotem)

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości