Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-18, 11:28   #4261
Koshatka
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
może powinnam zacząć nanosić je pędzelkiem? Ale to chyba trudne!? co?
Trudne? Jak dla mnie wprost przeciwnie. Łatwiej nanieść równomiernie ciemniejszą szminkę. Sephora miała w swojej ofercie takie fajne wysuwane pędzelki że można nosić ze sobą.

Edytowane przez Koshatka
Czas edycji: 2010-08-18 o 11:31
Koshatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 11:33   #4262
zetafon
Zakorzenienie

sweet inglot ma tez wysuwane pedzelki do ust.malowanie pedzelkiem jest łatwe i nie ma sie co obawiać.
ja ostatnimi czasy kompletnie nie uzywam blyszczyków, nie wiem czemu.chyba musze to zmienic bo wszystkie sie zepsuja jak tak dalej bedzie.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 12:29   #4263
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
ja też mam od rana zjechany humor, bo napisał do mnie w środku nocy ktoś kto nie powinien

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
na mnie to działa jak afrodyzjak
Ja niedawno kupiłam TŻ-owi zwykły czarny t-shirt w serek i jak go widzę, to mi się nogi uginają Taka drobna rzecz, a wariuję

Zużyłam miniaturkę Esencjonalnej woda brzoskwiniowej Clarinsa. Fajna była i ślicznie pachniała

Pisałyście wczoraj o tej Turcji... Mój kolega był dwa razy i mi bardzo odradza. Więc już nie wiem, jak to jest

Bierzecie udział w Klubie Recenzentki? Ja wysłałam ankietę. Ale chyba im się coś pomieszało. W regulaminie jest napisane, że "Po zebraniu recenzji, Komisja Konkursowa wybierze 10 najciekawszych i najpełniejszych dotyczących używania pasty wybielającej Colgate Max White One recenzji, których autorzy otrzymają dodatkowo nagrodę rzeczową w postaci zestawu produktów ( pasta, szczoteczka, płukanka) każdy o wartości 258 zł brutto. "

Edytowane przez Nusia7
Czas edycji: 2010-08-18 o 12:31
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 12:34   #4264
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Pisałyście wczoraj o tej Turcji... Mój kolega był dwa razy i mi bardzo odradza. Więc już nie wiem, jak to jest
A gdzie był i czemu odradza?
Stary 2010-08-18, 12:40   #4265
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
A gdzie był i czemu odradza?
Nie wiem, gdzie dokładnie był. Mówi, że syf, wszędzie wciągają do sklepów i wciskają coś, i takie tam...
Stary 2010-08-18, 12:49   #4266
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem, gdzie dokładnie był. Mówi, że syf, wszędzie wciągają do sklepów i wciskają coś, i takie tam...
Taaa, to niech jedzie do Berlina to zobaczy syf. Owszem, zgadzam się w Stambule jest pełno śmieci na ulicach ale to dlatego że oni nie mają koszy na śmieci z racji zagrożenia zamachem bombowym ale co noc są sprzątane ulice.
A co do wciskania, to ten kraj żyje z turystów więc trudno się dziwić. Są sposoby na grzeczne i skuteczne podziękowanie.

No i są ludzie którym wiecznie coś nie będzie pasować. Wśród grupy z którą byłam było mażeństwo które w hotelu w Stambule zmieniało pokój 5 razy a spaliśmy tam tylko 2 noce.
Stary 2010-08-18, 12:57   #4267
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
No i są ludzie którym wiecznie coś nie będzie pasować. Wśród grupy z którą byłam było mażeństwo które w hotelu w Stambule zmieniało pokój 5 razy a spaliśmy tam tylko 2 noce.
Bywa i tak Pewnie wcześniej czy później się wybiorę do Turcji, bo chcę ją zobaczyć. Wtedy będę się dowiadywać, gdzie warto pojechać

Właśnie zobaczyłam dno pudru Wprawdzie na razie to tylko mała dziurka na samym środku, ale jest
Stary 2010-08-18, 13:13   #4268
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez Nusia7
Haha, to czemu był dwa razy

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 13:53   #4269
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
sweet inglot ma tez wysuwane pedzelki do ust.malowanie pedzelkiem jest łatwe i nie ma sie co obawiać.
ja ostatnimi czasy kompletnie nie uzywam blyszczyków, nie wiem czemu.chyba musze to zmienic bo wszystkie sie zepsuja jak tak dalej bedzie.
ma ten sam problem
Stary 2010-08-18, 14:19   #4270
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Myślałaś kiedyś o kursie samoobrony? To podobno bardzo dobrze wpływa na psychikę kobiet "po przejściach".
kiedyś chodziłam nawet na taki kurs, ale to było na długo przed "nim"
teraz, chyba bym nie chciała
Cytat:
oj nie jesteś... nie wmawiaj tak sobie! Do wyciskania tez można się przyzwyczaić i uzależnić..nawet widziałam raz taki wątek "nie ruszamy buzi" czy jakoś tak gdzie dziewczyny walczą ze sobą by nie wyciskać nic tam sobie

Eh..co do szminek to ja mam poprostu życiowego pecha! Zawsze jak jakąś polubię ona mi się gubi (jak ta z ori? i nie mogę jej znaleźć) albo łamie w połowie!!
Tak jak ta bell, i celii są ekstra bo nawilżają ale używam sobie (i wcale mocno nie przyciskam ani za mocno nie wysuwam) a szminka co?? Hops i patrzę złamana w pół a ta połówka zawsze gdzieś mi spadnie..i takim to sposobem nigdy żadnej nie mogę poużywać w całości bo od razu taki mały cypel zostanie

Np. kupiłam taką jedną...kolor boski.., wyszłam ze sklepu, pomalowałam się i idę przez miasto....potem w drodze powrotnej ..przed domem wyciągam szminkę by się pomalować -patrzę..a ona złamana gdzieś przy końcu..Normalnie w tym metalowym "ochraniaczu" mi się złamała? ale how????????

Dobra ...dobra..ja mówię o lakierze do pazurów nie o płytkach

mmm...różowy...jami
zużyjecie...

j.w. niestety szminki mi się łamią nie wiem czemu (nie lubią mnie ) a błyszczyki notorycznie gubią (też mnie nie lubią? ) więc....you know...
Mnie się chyba nigdy nigdy szminka nie złamała, raz korektor w sztyfcie a tak to nie...może za dużo wykręcasz!

Mnie wątek raczej nie pomoże, bo będę tylko czytać ile co kto sobie zrobił i jeszcze więcej będę o tym myśleć, pomalowałam paznokcie i zrobiłam makijaż, teraz nie ruszam

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ojjj wyrzuc go z głowy, a kysz, a kysz

Kurde, ja to mam jednak wyczucie co do facetów Co tylko powiedziałam wczoraj mamie, że D. jest albo gejem, albo typem faceta który szuka pustej blondi w mini i w szpilkach, albo szuka panienki tylko do sexu, bo facet z jego wyglądem nie może być normalny, a dostałam smsa z pytaniem, czy interesowałyby mnie spotkania bez zobowiązań w wiadomym celu
co za koleś :x przynajmniej nie owija w bawełnę
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 14:31   #4271
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Kurde, ja to mam jednak wyczucie co do facetów Co tylko powiedziałam wczoraj mamie, że D. jest albo gejem, albo typem faceta który szuka pustej blondi w mini i w szpilkach, albo szuka panienki tylko do sexu, bo facet z jego wyglądem nie może być normalny, a dostałam smsa z pytaniem, czy interesowałyby mnie spotkania bez zobowiązań w wiadomym celu
kobieca intuicja Cię nie zawiodła
Stary 2010-08-18, 14:39   #4272
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie zobaczyłam dno pudru Wprawdzie na razie to tylko mała dziurka na samym środku, ale jest
to jeszcze dużo jest ani myśl o nowym zakupie
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2010-08-18, 14:52   #4273
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie.

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
kiedyś chodziłam nawet na taki kurs, ale to było na długo przed "nim"
teraz, chyba bym nie chciała
Mój TŻ pracował jako instruktor przy czymś takim i psycholożka z którą współpracował mówiła że kilka takich zajęć daje lepsze efekty niż długoterminowa terapia.
No ale pewnie różni ludzie różnie sobie z tym radzą.
Stary 2010-08-18, 15:43   #4274
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie.

Mój TŻ pracował jako instruktor przy czymś takim i psycholożka z którą współpracował mówiła że kilka takich zajęć daje lepsze efekty niż długoterminowa terapia.
No ale pewnie różni ludzie różnie sobie z tym radzą.
pomaga wszystko, jeżeli się wierzy, że pomaga

a ja pamiętam z tamtej samoobrony, że instruktor mnie na pierwszym spotkaniu spytał kiedy miałam nos złamany...a ja nie miałam :x tylko mam garbek

a zapomniałam
nie wiem czy to pisałam już
zużyłam żel pod prysznic z YR o zapachu bzu
i krem do Twarzy nawilżający z Lirene (ale na piersi go zużyłam)
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Edytowane przez Maliniarka
Czas edycji: 2010-08-18 o 16:13
Stary 2010-08-18, 17:07   #4275
zetafon
Zakorzenienie

wrócilam z zajęć z niemieckiego i nie wiem co ze sobą zrobić.ciągnie mnie zeby isc do empiku i potem do sephory odebrac prezent urodzinowy,ale z drugiej strony znowu trzeba sie ubrac,uczesac itp.

zuzylam krem do stop miętowy i dziś otwieram nowy.w tym miesiacu mam juz ze 4 zużycia,a myslałam ze nic mi nie pojdzie...

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-08-18, 17:20   #4276
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Trudne? Jak dla mnie wprost przeciwnie. Łatwiej nanieść równomiernie ciemniejszą szminkę. Sephora miała w swojej ofercie takie fajne wysuwane pędzelki że można nosić ze sobą.
Ten z ori jest podoby ale ta srebrna nakładka gdzieś mi się zawieruszyła (za dużo przeprowadzek) będę musiała w przyszłości w jakiś wysuwany się zaopatrzyć
Cytat:
mam jakiś pędzelek do ust z Ori..taki wyjmowany ze srebrnego opakowania... poćwiczę z nim ...

Cytat:
Bywa i tak Pewnie wcześniej czy później się wybiorę do Turcji, bo chcę ją zobaczyć. Wtedy będę się dowiadywać, gdzie warto pojechać

Brawo!!!

Cytat:
Mnie się chyba nigdy nigdy szminka nie złamała, raz korektor w sztyfcie a tak to nie...może za dużo wykręcasz!
a może??? Spróbuję z tym pędzelkiem, w tedy nie bedę musiała tak wysuwać i może mi się nie złamie?

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 17:42   #4277
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Ten z ori jest podoby ale ta srebrna nakładka gdzieś mi się zawieruszyła (za dużo przeprowadzek) będę musiała w przyszłości w jakiś wysuwany się zaopatrzyć

mam jakiś pędzelek do ust z Ori..taki wyjmowany ze srebrnego opakowania... poćwiczę z nim ...

a może??? Spróbuję z tym pędzelkiem, w tedy nie bedę musiała tak wysuwać i może mi się nie złamie?
ja go nie lubię tego z Ori, ale rzeczywiście warto spróbować, bo szkoda pomadek
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2010-08-18, 17:56   #4278
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Rzeczywiście miałaś nosa

Cytat:
co za typ ja bym odpisała, że wolę bardziej męskich
Też bym rzuciła coś w ten deseń

Cytat:
a zapomniałam
nie wiem czy to pisałam już
zużyłam żel pod prysznic z YR o zapachu bzu
i krem do Twarzy nawilżający z Lirene (ale na piersi go zużyłam)
Cytat:
zuzylam krem do stop miętowy i dziś otwieram nowy.w tym miesiacu mam juz ze 4 zużycia,a myslałam ze nic mi nie pojdzie...
Brawo

Ja w tej chwili męczę krem na dzień, ale wolno schodzi, bo smaruję nim tylko czoło . W ogóle u mnie teraz ze smarowaniem twarzy to masakra jakaś - używam trzech różnych specyfików:
- na wysypy na policzkach i żuchwie Effaclar
- pod oczy i na skrzydełka nosa Ziaja oliwkowa, bo nie podrażnia
- na czoło avoński Botanicals (zaczął mnie od niedawna szczypać w miejscach z naczynkami)

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 18:15   #4279
zetafon
Zakorzenienie

odebralam cienie z sephory.są lutkie ale fajnie.beż jest matowy a brąż perłowy i ma ciekawy odcien.niestety nie kupiłam mojej gazety w empiku a głównie po nią poszłam.no ale nic. wazne ze są cienie.

sweet kiedys widzialam na YT filmik o tym jak zreperowac złamaną szminkę ale juz nie pamietam jak sie to robilo.poze poszukaj czegos takiego?skoro cienie da sie sprasowac to ze szminką na pewno też da sie cos zrobic.

gani ja od zeszłego roku szukalam kremu ktory nie bedzie mnie zapychal. niestety nie znalazłam nic dla siebie.dopiero niedawno dostalam za darmo krem z avonu hydracoś tam i on o dziwo nie robi mi krzywdy czego po avonie sie nie spodziewalam.

chyba ide sie pouczyc hiszpanskiego

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-08-18, 19:28   #4280
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
nosku jak dla mnie to egipt, maroko, tunezja tym bardziej odpada.a myslisz ze 3* w turcji to moze byc dobry hotel??jest tyle hoteli do wyboru i sama juz nie wiem.szukam czegos zeby bylo blisko do plazy i w miare blisko do centrum zeby nie trafic na jakąś dziure zabitą deskami.
Najlepiej w google wpisz dany hotel czy miejsce i opinie/forum. Na pewno ludzie, którzy już tam byli ocenili to miejsce i są recenzje.

Cytat:
Metroseksualny prędzej

a te bokserki, żeby po ciemku łatwiej było trafić we właściwe miejsce?
: cojest::c ojest:

Cytat:
tżta przyjaciel jest strasznie metrospedalony i to do tego stopnia że włosy układa godzinę, kupuje kilka rodzajow balsamów do ciała bo lubi sie maziać, a jak idzie z moim tztem na siłownie to połowe czasu patrzy w lustro jaki jest piekny.na dziewczyny wybiera strasznie tępe laski, a ostatnio gustuje w takich rożowych landrynach z tipsami i doczepianymi platynowymi kłakami.
<rzygi>

Cytat:
Napisane przez witch_18 Pokaż wiadomość
U mnie akcja denko coś ledwo ostatnio zipie,ale to przez to,że rzadko w domu ostatnio bywam,a jak wracam to szybki prysznic i spać.Nie ma kiedy się "dziuniować" Choć powinnam się za to zabrać jeśli nie chcę TŻta przestraszyć przy naszej przeprowadzce na wspólną stancję
a u mnie akcja denko trzyma mnie mocno za fraki jak chcę wejsc do drogerii. o jak dobrzer ze się tego naoglądałam na YT

Zet - ja tez dzis mam wg harmonogramu hiszpański. Zaraz ide się pouczyc.

Kupilam dzis błyszczyk z Lovely za 4.99 bo nie mialam zadnego kolorowego a w sob ide na wesele
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 19:51   #4281
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Mógł powiedzieć od razu że robi casting do łóżka.
Cytat:
co za typ ja bym odpisała, że wolę bardziej męskich
dobre, dobre!
Cytat:
Ja niedawno kupiłam TŻ-owi zwykły czarny t-shirt w serek i jak go widzę, to mi się nogi uginają Taka drobna rzecz, a wariuję

Bierzecie udział w Klubie Recenzentki? Ja wysłałam ankietę. Ale chyba im się coś pomieszało. W regulaminie jest napisane, że "Po zebraniu recenzji, Komisja Konkursowa wybierze 10 najciekawszych i najpełniejszych dotyczących używania pasty wybielającej Colgate Max White One recenzji, których autorzy otrzymają dodatkowo nagrodę rzeczową w postaci zestawu produktów ( pasta, szczoteczka, płukanka) każdy o wartości 258 zł brutto. "
Dokładnie,czasem taka prostota wręcz wprawia w zachwyt

A może wyślą pastę i potem recenzentki będą musiały w ankiecie ją opisać i z tego będzie konkurs? Ja się zgłosiłam, ale nie czytałam szczegółów

Cytat:
spoko

Chyba też muszę sobie zrobić harmonogram na naukę języka i autocada bo czas ucieka mi przez palce

Dzioszki w jakich sieciówkach jest teraz promocja na dżinsy?

Edytowane przez Shpilcia
Czas edycji: 2010-08-18 o 19:53
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 21:24   #4282
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

ZET- to cienie da się spasować /naprawić? Powiedź mi coś o tym...tak z ciekawości!

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 21:35   #4283
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:

szpileczko, a jak walczysz o nieskazitelną cerę?
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2010-08-18, 21:55   #4284
zetafon
Zakorzenienie

Cytat:
ZET- to cienie da się spasować /naprawić? Powiedź mi coś o tym...tak z ciekawości!

polecam ogladnac filmik, np ten http://www.youtube.com/watch?v=zrd11OqjKro

zamiast spirytusu lepiej dac czystą wódkę,no i zacząć prasowanie na jakims cieniu na ktorym ci specjalnie nie zależy i jak coś nie wyjdzie to nie bedzie ci go szkoda.ja sprobowalam z jakimis starymi jeszcze z czasów liceum i udało się.teraz cieni nie niszczę ,nie spadaja mi wiec nie mam co prasowac.

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-08-18, 22:03   #4285
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
szpileczko, a jak walczysz o nieskazitelną cerę?
uff ciężko walczę, ale coraz częściej się poddaje znowu się podziubałam no mniej jem żółtego sera, bo jadłam tonami nie jem ketchupu, unikam wysoce przetworzonej żywności, staram się nie stresować, głęboko oddychać i starać się wiele sytuacji olewać, ćwiczę, aby pory się odtykały i aby czuła się lepiej, myję się łagodnym żelem do tego łagodny tonik bez alkoholu, staram się nie dotykać (ale tu mam kryzys tak codziennie ) i nie skubać, wyciskać (tu mam kryzyz 3 razy w tygodniu), regularnie się maseczkuję, peelinguję, robię saunę 1-2 razy w tygodniu, piję ziołowe herbatki, łykam antybiotyk, używam brevoxylu, oraz intensywnie nawilżam. Efekt - cera od połowy polików w górę prawie idealna (tak na czole raz na tydzień wyjdzie jakaś krosteczka mała), niżej tragedia deramatolog mi dziś powiedziała, że to z wiekiem trądzik schodzi niżej nadal kontynuuje kuracje antybiotykiem minimum do października. Od jutra nie dziubię i nie macam będę Wam się spowiadać, jak coś wydziobię to będzie mi wstyd przynajmniej przed Wami i przed samą sobą

Edytowane przez Shpilcia
Czas edycji: 2010-08-18 o 22:06
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 22:09   #4286
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
W ogóle tak dziwnie bo moj TŻ nie pije wcale alkoholu,w młodości troszkę przeginał i od 4 lat 0 alkoholu , nie umiemy razem tanczyć ,wcale a wcale(mówi ,że mnie jest łatwiej bo moge się napić),poza tym On nienawidzi muzyki której ja słucham i przy której się bawimy ze znajomymi,wiec za każdym razem tańczę z tym znajomym od komplementów,całego Sylwestra się z nim bawiłam (i poprzedni 2 w sumie też) ,oczywiście muszę wypić coś bo jestem bardzo nieśmiała,ten kolega tez i tak cały czas tańczymy...na początku na siłe ciągnęłam TŻ do tańca ale już mi się to znudziło bo po 10 minutach uciekał i tyle...teraz już sobie dałam spokój...nie wyobrażam sobie wesela wcale
moj tez nie tanczy wogole nigdy

Cytat:
Ale Ci fajnie. Co do innych kontynentów to ja byłam przez chwilę w Azji. Podczas zwiedzania Stambułu.
jak bylo? tez jade do stambulu na 1 dzien z bulgarii

Cytat:
tez mnie kiedys wkurzalo to ze jestem wysoka, a w butach na obcasach jak godzilla ale mi przeszło.
moj pies sie tak wabi

nie doczytalam was, jestem na 134 stronie
Stary 2010-08-18, 22:12   #4287
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Bo miał fundowane

Cytat:
to jeszcze dużo jest ani myśl o nowym zakupie
Akurat nie to miałam na myśli Nie kupię, dopóki całkiem nie wykończę. Po prostu widok dna tak mnie uradował, jakby nie wiem co to było

Cytat:
Dokładnie,czasem taka prostota wręcz wprawia w zachwyt

A może wyślą pastę i potem recenzentki będą musiały w ankiecie ją opisać i z tego będzie konkurs? Ja się zgłosiłam, ale nie czytałam szczegółów
I to jest w tym wszystkim najfajniejsze
10 osób z najlepszymi recenzjami je dostanie (past do testowania 100 osób). Chodziło mi o cenę zestawu

Ehh mam już dosyć tej pracy... Na szczęście koniec sierpnia coraz bliżej. A potem już wakacje z TŻ-em
Stary 2010-08-18, 22:36   #4288
zetafon
Zakorzenienie

melduje że zużyłam peeling porzeczkowy joanny

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-08-18, 23:15   #4289
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
uff ciężko walczę, ale coraz częściej się poddaje znowu się podziubałam no mniej jem żółtego sera, bo jadłam tonami nie jem ketchupu, unikam wysoce przetworzonej żywności, staram się nie stresować, głęboko oddychać i starać się wiele sytuacji olewać, ćwiczę, aby pory się odtykały i aby czuła się lepiej, myję się łagodnym żelem do tego łagodny tonik bez alkoholu, staram się nie dotykać (ale tu mam kryzys tak codziennie ) i nie skubać, wyciskać (tu mam kryzyz 3 razy w tygodniu), regularnie się maseczkuję, peelinguję, robię saunę 1-2 razy w tygodniu, piję ziołowe herbatki, łykam antybiotyk, używam brevoxylu, oraz intensywnie nawilżam. Efekt - cera od połowy polików w górę prawie idealna (tak na czole raz na tydzień wyjdzie jakaś krosteczka mała), niżej tragedia deramatolog mi dziś powiedziała, że to z wiekiem trądzik schodzi niżej nadal kontynuuje kuracje antybiotykiem minimum do października. Od jutra nie dziubię i nie macam będę Wam się spowiadać, jak coś wydziobię to będzie mi wstyd przynajmniej przed Wami i przed samą sobą
o fak, dużo tego... ja kiedyś byłam u derma to zabronił mi jeść wszystko co lubię i dużo z tego czego nie lubię masakra jakaś
Cytat:
Akurat nie to miałam na myśli Nie kupię, dopóki całkiem nie wykończę. Po prostu widok dna tak mnie uradował, jakby nie wiem co to było
nono, ja Cię tu popilnuję
Cytat:
melduje że zużyłam peeling porzeczkowy joanny
przyjęłam szeregowa, odmaszerować!
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2010-08-18, 23:19   #4290
zetafon
Zakorzenienie

shpilcia rzeczywiscie duuużo robisz dla swojej twarzy.boję się co mi sie podzieje z twarza jak odstawie piguły.

dziś wieczór SPA.peeling,maseczka oczyszczajaca z glinką zieloną i maseczka nawilżająca z kawiorem. moja skóra jest zadowolona a jutro przymiarka sukni...mam stresa czy bedzie ładna.

od 01.11.2010 oszczędzam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości