|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
szycie- Sosnowiec, Katowice, Mysłowice
szukam dobrej krawcowej/salonu szyjącego suknie w przystępnych cenach. Na fotce suknia jaką sobie zaplanowałam. Pomóżcie dziewczyny
)
|
|
|
#2 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: szycie- Sosnowiec, Katowice, Mysłowice
Cytat:
a krawcowa podobno świetna...ja jak nie znajdę mojej wymarzonej to też się do niej wybiorę..oczywiście jak zdążę
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
i jak;-)?
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Ja znam krawcową ale z Chorzowa która szyje suknie ślubne i w normalnej cenie
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() sl.angelia-imielin@o2.pl tel.: 0322256206 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
mnie fajnie uszyli suknie ze zdjecia w Sosnowcu w salonie Sophia (ul. Modrzejowska)
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
za ile? mozna fotę?
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
zdjec akurat na kompie nie mam- gdzies powinny byc na forum ale nie pamietam gdzie
uszyli za 2100 w Katowicach za ta sama powiedzieli 3500 wiec roznica jest powodzenia.Aaaa jest jeszcze salon w sosnowcu Eva Sass na przeciwko kina helios i tam podobno szyja jeszcze lepiej i jest przemila obsluga
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Ja mogę z czystym sumieniem polecić Ci krawcową z katowickiego osiedla Witosa.Na imię ma Katarzyna a salon nazywa się o ile dobrze pamiętam-SANDRA, super dziewczyna, świetnie doradza i naprawdę dobrze szyje.Ślub miałam w sierpniu, sukienkę uszyła super i naprawdę tanio mi policzyła a do tego welon dostałam gratis.Polecam
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
watek mozna uznac za zamkniety-kupiłam suknię
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
mam bardzo wielka prosbe do biedroneczki 77katowice mogła bys mi napisac ten adres i numer do tej krawcowej i mam pytanie ile bierze za uszycie sukni prosila bym by odpisac mi na gadu 5171731 bede bardzo wdzieczna
|
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Uwaga !! Oszuści i wyłudzacze!!
Do wszystkich Panien Młodych poszukujących sukien nie korzystajcie z usług salonu Elis (ul. Mały Rynek 3,43-600 Jaworzno i filia w Sosnowcu - Niwce przy ul.Orląt Lwowskich 59). Pani wzięła 4 tysiące złotych i 4 dni przed ślubem sukienka była niedopasowana. Panie zamówiły za dużą sukienkę nie umiały jej dopasować nie wzięły miary i po 5 poprawkach chciały wepchnąć niedopasowaną sukienkę z plamami! Proszę więc wszystkie Panie o uwagę przy wyborze salonu niech wystrzegają się tych oszustów bo żadna z nas nie chce powtórzyć mojej sytuacji gdy 4 dni przed ślubem musiałam szukać nowej sukni.
Pozdrawiam wszystkich !!! |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
a czy ktoras z was szyła suknie w Galeri Kwiat Lotosu w Mysłowicach?
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
czesc dziewczyuna jestem tu nowa|. Ale sie oriwntuje gdzie szyja ladne suknie slubne i nie drogo jak by ktora chciala to w tym roku moze sobie wpalcic polowe i miec w przyszlym czy za dwa lata uszyta suknie w tego rocznej cenie podaje adres
www.sukniemaja.plja ma tez wymarzon a suknie slubna ktora bede wlasnie tam szyla |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Dziś odebrałam suknię ślubną z salonu w Sosnowcu. www.sukniemaja.pl-tatalna porażka! Wybrałam sobie projekt z zdjęcia a te ślepoty uszyły zupełnie inną! A miałam już wymarzoną kieckę no i teraz nie stać mnie już na drugą-3tyg do wesela załamka nic tylko łzy
jeszcze przyszyły mi krzywo i za długie ramiączka, chciały oszukać na materiale-musiałam się upominac o koronkę co była na zdjęciu a na mojej sukni jej nie widzialam, upięcia były zupełnie inne w innych miejscach wykończone, bolerko gratis tak ale tylko takie jakie one mają dać gratis-chciałam z krótkim rękawem i do tego długie rękawiczki dobrać ale one oczywiście zamówiły inne no a welon-kawalek uciętego materiału z brzydkiej siatki no i muszę sama doszyć sobie do niego tandetny grzebyk! Gdybym miała do tego rękę! Nie polecam! Na tak ważny dzień nie próbujcie być ich klientkami bo może się okazać że wszystko zniszczą a to w końcu takie ważne aby wszystko było idealne! To wasz dzień, wasze marzenia i dlatego uprzedzam nie popełnijcie takiego błędu jak ja!
|
|
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
Masakra, dobrze, że trafiłam na ten wątek...
I jak sobie poradziłyście dziewczynki? ja jestem przed wyborem sukni, 18 jadę połazić po salonach, bo krawcowa powiedziała mi większą cenę niż teraz są w salonach... Pozdrawiam - P
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hejka, ja mogę Ci polecić mały salonik z Sosnowca - pracownia ślubna, jestem bardzo zadowolona pod każdym względem
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
gdybym mogła prosić o kontakt na pw <prosi>
|
|
|
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Przyczajenie
|
podaje dane studio mody renata hoffman tel 609235401
---------- Dopisano o 04:59 ---------- Poprzedni post napisano o 04:57 ---------- podaje dane na taka osobe renata hoffman tel 609235401 |
|
|
|
|
#24 |
|
Przyczajenie
|
polecam małą pracownie w katowicach na ul warszawskiej 38 .Ja jestem zadowolona z mojej sukienki
|
|
|
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
Gorąco polecam: Salon sukien ślubnych Sarah w Katowicach www.sarah.com.pl Jestem bardzo zadowolona z mojej sukni obsługa bardzo sympatyczna, bardzo fajnie się współpracuje z Paniami, które tam pracują ![]() Polecam także: Kwiat Lotosu: siedziba Mysłowice Morgi, mają salon też w Katowicach, zawsze myślałam, że mają tam badziewne sukienki ale to co uszyły mojej siostrze i mamie przechodzi wszelkie oczekiwania - rewelacja !!!
|
|
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
Witam, proszę o pomoc, gdzie dobrze szyją suknie w rozsądnej cenie - Chorzów, Bytom, Zabrze, Katowice? Czy ktoś szył suknię w Bytomiu na Nawrata?
|
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
Ja swoją szyję w "Kwiecie Lotosu" w Katowicach. Pierwszą przymiarkę mam dopiero w czerwcu, ślub w lipcu, więc nie wiem co z tego wyjdzie
ale mam bardzo pozytywne odczucia do do tego salonu. Przemiła obsługa, umieją dobrze doradzić. Nie należy zrażać się sukniami, które mają w kolekcji, bo można także własny projekt przedstawić i też uszyją
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
A ile bedziesz płacić za uszycie sukni?
|
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Przyczajenie
|
tylko nie na niwce sosnowiec to groteska anie salon suknie sa tylko ładne na wystawie krawcowe tego salonu to pomyłka i masakra
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

)

uszyli za 2100 w Katowicach za ta sama powiedzieli 3500 wiec roznica jest
jeszcze przyszyły mi krzywo i za długie ramiączka, chciały oszukać na materiale-musiałam się upominac o koronkę co była na zdjęciu a na mojej sukni jej nie widzialam, upięcia były zupełnie inne w innych miejscach wykończone, bolerko gratis tak ale tylko takie jakie one mają dać gratis-chciałam z krótkim rękawem i do tego długie rękawiczki dobrać ale one oczywiście zamówiły inne no a welon-kawalek uciętego materiału z brzydkiej siatki no i muszę sama doszyć sobie do niego tandetny grzebyk! Gdybym miała do tego rękę! Nie polecam! Na tak ważny dzień nie próbujcie być ich klientkami bo może się okazać że wszystko zniszczą a to w końcu takie ważne aby wszystko było idealne! To wasz dzień, wasze marzenia i dlatego uprzedzam nie popełnijcie takiego błędu jak ja!
pod każdym względem