|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
Zużyłam peeling grejfrutowy Joanny.
|
#4532 |
|
Zakorzenienie
|
A no to chyba że
![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Brawo ![]() Koniec miesiąca za pasem Trzeba przejrzeć końcówki (jakby było ich tak dużo )
|
|
|
|
#4533 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie tak niespodziewanie nadchodzi koniec miesiąca, ja już rzuciłam okiem na kosmetyki, chyba zużyję jeszcze balsam 400 ml, to by było coś konkretnego.
|
|
#4534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
carolla gratulacje.
mi może jeszcze pojdzie krem do biustu ziaji rebuild.
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nie tak źle ze zużyciami. Może wykończę jeszcze żel pod prysznic, hydrolat migdałowy i krem do rąk.
Zrobiłam dzisiaj serum migdałowe
|
#4537 |
|
Zakorzenienie
|
pojęcze wam. mam dzisiaj jakiś nieciekawy dzień, nic mi sie nie chce robic.to pewnie przez to ze spałam 3h.mimo wszystko dokonczylam jedną ważną rzecz.za to teraz to najchetniej bym wypila drinka i poszła spac ale nie mam wódki.
a gdzie sie podziala ciuciola?nie miala juz wrócić z wakacji?luskap też zaginęła w akcji.
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() mam nadzieję,że można się dołączyć
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie, że tak
Na początek spowiedź
|
|
|
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
Moj zbiorek nie jest jakis ogromny,wklejałam go na Pielegnacji:P Ale od czytania tego forum opetała mnei jakas mania
Jak spisałam sobie co kupiłam/nabyłam w sierpniu to zamarłam :P
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie zaglądam na zakupy, żeby się nie napalać i nie nakręcać
. A z jaką kategorią masz największy problem i zapasy?
|
|
|
|
#4542 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A z tym kremem tyż piknie. ![]() Cytat:
No właśnie, ciekawe jak tam Luskap po weselu, jeszcze nie było relacji. I za Księżniczkę trzymamy kciuki więc ciekawe jak poszło. ![]() Witamy
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
Sierpień:
- Kremowy żel do stóp (antyprespirant) z ekstraktem z tymianku,talkiem i mentolem, Be Beauty -Sól do kąpieli Miód i mleko odżywcza, Be Beauty -Zmywacz do paznokci 200ml -Wazelina biała,kosmetyczna Ziaja -Peeling myjący Joanna Naturia Kiwi,Truskawka i Grejpfrut -Żel pod prysznic o zapachu Mango za niecałe 3 zł lub 4 zł nie pamiętam za 300ml -Chusteczki bambino nawilzajace -Rexona Antyprespirant -PlanetSpa środziemnomorski olejek do wlosow -Planet Spa Peeling z biala herbata -Zel Avon Naturals Malina -Balsam Avon Naturals Malina -Mgielka Avon Naturals malina -Przyspieszcaz opalania Eva sun -Perfumy Simple elements perfect cotton -Perfumy Ice sheers Luscious z Wymiankowania: -Emulsja do opalania z komplesem antycelulitowym Ziaja -Karotenowe mleczko do opalania Nivea w drodze -Chusteczki Farmasi -Chusteczki Cleanic -Konturowka Smokey diamonds -Perfumy Summer Fly -Perfumy Fm w drodze: -Mus do mycia ciała z truskawką 400 ml Avon -Krem-żel pod prysznic Senses 750 ml Avon -Zel myjacy z mikrodrobinkami Avon -Roletka Eternal Magic Avon -Odswiezajacy dezodorant do stop Avon -Mgielka Migdał i Mleko Avon -Konturówka Avon i z wymiankowania w drodze: -odlewka Biosilku -Odsypka maski algowej Ziai -roletka Passion Dance 3/4 -Avon, Nawilżająca galaretka do ciała Morela i słonecznik 1/5 z 200ml -Avon solutions,Ujedrniajacy tonik -Natural emotion, Balsam do ciała z witaminą E, Blackberry,1/3 z 500ml -Gosh, Actuelle by Gosh, Mleczko do ciała z wyciągiem oliwy z oliwek 100ml Ja mam jednak chyba problem z głową nie z kategorią ![]() ![]()
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie kosmetyki w tym miesiącu nieźle się nagromadziły
. Zakupy potrzebne jednak są usprawiedliwione. Gorzej, jeżeli masz w którychś kategoriach zapasy, a mimo to nabywasz nowe i powiększasz kolekcję. Jeszcze gorzej, jeżeli rozmiar zapasów nie pozwala na zużywanie kosmetyków przed upływem terminu ważności...Ja miałam (lubię myśleć, że już nie mam ) problem właśnie z terminowym zużywaniem, a to z tej prostej przyczyny, że kupowałam (bo ładne/nowe/nie miałam wcześniej/na pewno się przyda), a potem stało i się starzało. Efektem czego 2 razy w roku pół reklamówki flaszeczek, tubeczek i słoiczków wędrowało do kosza, z czego część nawet nie otwarta Tu naprawdę można otrzymać wsparcie. Poza chwilowymi napadami wątkowej mody, które skutkują zakupami u większości odwykowiczek |
|
|
|
#4545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo: upływa termin 2 błyszczyków (a 2 których obecnie używam już upłynął), 1 dużej paletki cieni +kilku małych, tuszu (tak tak..tusz też ma termin ważności-po otwarciu można go stosować pół roku ) . Wiele z tych paletek ledwo liznęłam..bo są wydajne i jeżeli mają kilkanaście odcieni w sobie to wiadomo że wszystkich nie zużyje I mam moralniaka..bo skoro większość paletek ma termin 12m od otwarcia to rzeczywiście najlepiej bym zrobiłas kupując sobie 1 góra 2 pojedyncze cienie w ulubionych kolorach które wiem że przed rokiem zużyje a mnie słabą kobitę zawsze podkusi taaak... No uroki wspólnego przebywania kosmetykoholiczek......................... ......................... ...... Dziś dostanę paczuszkę od mamusi..kolejną...i zgadnijcie co w niej będzie (w większości bo nie tylko)....No....KOSMETYKI , i w większości KOLOROWE właściwie to o żaden nie prosiłam ..No ale taka jest moja mama...dostanę jeszcze słownik (o który prosiłam)
03.02.2010 ZOSIA Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2010-08-26 o 08:39 |
|
|
|
|
#4546 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jak on jeździ? ![]() Znam to z autopsji bo przeciągnęłam swój związek o wiele za długo. Próby dogadywania się, kompromisów a i tak zawsze któreś było niezadowolone. ![]() Cytat:
![]() ![]() Witaj. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie to nigdy tak nie miałam zeby rzucać się na wszytsko co mi się podoba.Nie wiem co mi się stało
Mam nadzieję,że to chwilowe.Nawet ostatnio Postawiłam tak w żartach warunek Tżtowi albo ja albo te Twoje papierosy a on do mnie albo ja albo te Twoje kosmetyki Tekst mojego taty też zartobliwie:po co Ci tyle tych mordkoklejów i tak sie wsyztskimi nie smarujesz. No padłam jak to usłyszałam.
Edytowane przez hoe Czas edycji: 2010-08-26 o 10:12 |
|
|
|
#4548 |
|
Zakorzenienie
|
Zużyłam wczoraj saszetkę maski do włosów Wax Sun i dwa żele pod prysznic: jabłkowy Isany i owoce egzotyczne St Ives.
|
#4549 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
Wykonczylam saszetke kremu Vichy i tonik Daxa
|
|
#4551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj hoe Przez ostatnie dwa dni nie miałam czasu napisać nawet jednego posta... Dziś przyszedł do mnie kurier z pastą i szczoteczką Colgate. We wtorek przyszedł Avon, a w nim dla mnie: śródziemnomorska kuracja parafinowa, lawendowy zestaw do stóp (maska + dezodorant), płyn do kąpieli i kulki rozświetlające. W sumie wszystko potrzebne. Ale znów będę mieć nieudany miesiąc, choć obiecałam sobie (i Wam) coś innego |
|
|
|
|
#4552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież nie o to chodzi żeby przestać całowicie kupować a tylko eliminowć zakupy zbędne.
|
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
W Rzemieślniku na dole (na samym końcu piwnicy) - dyskretnie, kompetentna Pani, ładne i tanie modele
![]() A ty opolanka?
|
|
|
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4555 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko prosiłabym o dokładniejsze dane bo Rzemieślnik mi nic nie mówi. Cytat:
|
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kobietki wrocilam!
Bez kilku sprzeczek sie nie obeszlo ale to powiem wam potem...
|
|
|
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie.
ciuciola ciesz esie ze wakacje sie udały.ja ide dzis szukac wycieczki ![]() pamietacie jak wam pisalam o kolezance co zaczeła robic jaja ze nie przychodzi na urodziny i podejrzewalam ją o to że nie przyjdzie też na panienski w piatek i że pewnie na ślub też nie?otóż najpierw powiedziala ze bedzie jutro na panienskim a wczoraj napisala mojej sis ze sie pomyliła że to ma byc w sobote i że jej nie bedzie.dzisiaj do niej zadzwonie na domowy i zapytam co ma zamiar dalej odwalać, bo zamiast marnować miejsce na nią ( w sensie wesela już) to zaproszę kogoś kto mi nie powie w ostatniej chwili ze nie przyjdzie.
![]() od 01.11.2010 oszczędzam ![]() Edytowane przez zetafon Czas edycji: 2010-08-26 o 15:53 |
|
|
|
#4558 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie, miałam we wtorek wypadek na rowerze, jestem poobijana i mam skręconą kostkę, na szczęście nie mam gipsu, a chcieli i zakładać, mam taki stabilizator tylko. Nawet nie wiem jak to się stało, straciłam panowanie nad rowerem, wjechałam na Sylwestrowego i między rowerami, które się szczepiły jeszcze kawałek poszurałam po chodniku zanim upadłam. A wylądowała w mrowisku jakimś i od razu mnie te robale oblazły. Noga jak bańka
Do tego pełno siniaków i trochę zadrapań. Ale kostka mnie nie boli. Za to ramiona, piersi, plecy, kolano w drugiej nodze---wszystko mnie boli od chodzenia o kulach ![]() grrrrrrrr no to tyle u mnie Zużyłam ostatnio: -podkład Dermablend -2 próbki kremu LRP Hydreane Legere---całkiem przyjemny ![]() -wysusacz do paznokci GR w psikadełku
|
|
#4559 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to dobre Cytat:
![]() Wkrótce koniec miesiąca, to zaczęły się wysypy zużyć ![]() Cytat:
. W końcu zakupy są taaaakie przyjemne, nawet jeśli to tylko potrzebne rzeczy .Cytat:
O rany, musiało to groźnie wyglądać. Współczuję, nie cierpię być obolała Pewnie się zapatrzyłaś na jakiś ciekawy obiekt .Gratuluję zużyć Ja natomiast od 2 godzin mam uczucie kamienia w żołądku - efekt pierwszego od 4 miesięcy posiłku skrobiowego: kurczaczka z brązowym ryżem. Było pycha, ale teraz mi ciężko strasznie . Odpuszczę sobie basen, na który miałam od wczoraj ochotę, na rzecz spacerku . Nie chcę pójść na dno
|
||||
|
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak ostatnio przytyłam, że nie wiem o co chodzi. Miałam dużo sportu, ndieta może nie jakaś super zdrowa, ale też nie przesadnie ciężka. Cholera zła jestem
(ostatnio 64,9 przed okresem) a teraz jeszcze będę miała mało ruchu źle mi...Czy to groźnie wyglądało, chyba tak, ludzie się bardzo gapili ale Sylwestrowy się mną zająłWidzę, że temat staników na tapecie ja nie mam dwóch takich samych rozmiarów chyba wcale ![]() Wszystkie masakry młodzieńcze przeżywałam, łącznie z mierzeniem po 8 staników z triumpha z czego żaden dobrze nie leżał Zetku, super pomysł z taką firmą a ta koleżanka to jakaś nie tego... :xDzięki Stanikomanii za uświadomienie ![]() Ganimadeo, to Ty przeszłaś na III fazę tak?
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2010-08-26 o 17:55 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.

Trzeba przejrzeć końcówki
(jakby było ich tak dużo
)

I za Księżniczkę trzymamy kciuki więc ciekawe jak poszło. 

Przecież nie o to chodzi żeby przestać całowicie kupować a tylko eliminowć zakupy zbędne.
Zapraszam
Większość potrzebne, ale z tego i tak nie wszystko jest "musem". Dlatego nieudany.

A to dobre